ТрустПулсе преглед: покретање конверзија помоћу апликације Социал Прооф

Да ли сте икада приметили да 98% посетилаца напушта вашу веб страницу не подузимајући ништа?


Већина људи напушта вашу веб локацију јер нису сигурни да ли су ваши производи / услуге довољно поуздани.

Знамо колико је обесхрабрујуће знати да људи не верују вашем послу. Али не брини. Сада можете да убедите своје кориснике да верују да можете да им понудите оно што желе и они вам могу веровати без размишљања.

То можете учинити тако да им покажете друштвени доказ вашег пословања у реалном времену са ТрустПулсе софтвер.

ТрустПулсе је ФОМО и софтвер за друштвено обавештавање који вам помаже да искористите снагу друштвеног доказа да изградите поверење и повећате конверзије и продају..

У овом прегледу ТрустПулсе дајемо вам детаљан увид у његове карактеристике и погледамо како га користити на вашој веб локацији за приказивање нотификација. На тај начин ћемо покрити:

  • Зашто користити ТрустПулсе
  • Преглед ТрустПулсе-а
  • Карактеристике
  • Како се користи ТрустПулсе
  • Лакоћа коришћења
  • Цене
  • Шта мислимо о ТрустПулсе-у

Па започнимо.

Зашто користити ТрустПулсе додатак за друштвене обавештења

Никога није брига шта кажете о свом послу. Помоћу апликације за социјални доказ можете да обавестите људе шта мисле о вашем производу и подстакнете кориснике да их купују од вас.

Приказивање друштвеног доказа о вашем предузећу слично је додавању сведочења посетиоцима. То је сјајан начин да додате кредибилитет свом послу. Поред тога, он помаже вашим клијентима да имају непристрасно мишљење о вашем предузећу, што заузврат може помоћи у успостављању поверења.

Помоћу ТрустПулсе-а можете да обавестите своје посетиоце о легитимитету вашег пословања тако што ћете им показати акције у стварном времену које су на вашим веб локацијама предузели корисници. Ово може бити било која акција. Можете их обавестити о недавној продаји, бесплатној пробној верзији или пријави билтена путем е-поште коју је извршио корисник.

Знајући да други користе ваше производе / услуге, посетиоци ће бити подстакнути да предузму акције без оклевања. То се дешава зато што ове нотификације потврђују аутентичност вашег пословања.

Дакле, ТрустПулсе вам помаже да искористите праву снагу друштвеног доказа како бисте повећали поверење, побољшали конверзију и повећали продају.

ТрустПулсе – преглед

ТрустПулсе

Што је горе поменуто, ТрустПулсе је софтвер за аутоматизацију маркетинга који вам помаже да искористите снагу друштвеног доказа да бисте повећали конверзију веб локације. Помоћу ње можете пратити и истакнути куповину у стварном времену, пријаве, корисничку активност и више како бисте убедили људе да предузму жељену акцију на вашој веб локацији.

Да бисте повећали стопу конверзије, можете користити опцију паметног циљања да у правом тренутку прикажете акције корисника на праве људе. Најбоља ствар је што се све ово може обавити без кодирања ни једног ретка.

Чак и што се тиче дизајна, ТрустПулсе је урадио сјајан посао. Долази са прелијепим унапријед изграђеним дизајном готовим за употребу који визуално задивљују. Поред тога, овај софтвер је једноставан за употребу и 100% ефикасан у привлачењу корисника у купце. Тако да одмах можете видети тренутне резултате након што их почнете користити на својој веб локацији.

Функције ТрустПулсе

ТрустПулсе долази са невероватним функцијама које ће вам помоћи да повећате конверзије и продају. Погледајмо неке од њих.

1. О обавештењима о пожару

Ова функција омогућава вам приказивање акција у стварном времену које људи предузимају на вашој веб локацији. Тако ће ваши посетиоци моћи да виде обавештења у реалном времену ако је обављена куповина, или се корисник пријави, итд. Приказујући ова обавештења на вашој одредишној страници и одјавним страницама, такође можете подстаћи страх да ће их нестати на посетиоци. Одличан је начин да подстакнете посетиоце да одмах крену у акцију.

2. Паметно циљање

Помоћу функције паметног циљања можете лако да прикажете ове нотификације и друштвени доказ посетиоцима баш у тренутку када их требају видети. ТрустПулсе омогућава вам да контролишете правила и временске одредишта циљања, тако да можете лако да га употребљавате за повећање конверзија.

3. Праћење догађаја у реалном времену

Са ТрустПулсе, могуће је пратити све радње уживо на вашој веб локацији. Можете га користити за приказивање ових радњи као обавештења посетиоцима. Ово укључује куповину, демо регистрације, подношење обрасца, пријаве на билтен итд.

4. Аналитика

Софтвер вам такође омогућава да проверите ваше статистике. Помоћу ове функције можете лако пратити циљеве конверзије и знати која страница остварује највеће конверзије.

5. Компатибилност

ТрустПулсе се интегрише са различитим платформама као што су ВордПресс, Магенто, СкуареСпаце, Друпал, итд. Дакле, без обзира на ЦМС, овај софтвер можете лако користити ако стварно желите да повећате конверзије.

Ово је само неколико функција које софтвер нуди. Можете још пуно тога да имате.

Како се користи ТрустПулсе

Као што је већ поменуто, ТрустПулсе дјелује као свједочанство за вас. Омогућава вам да у стварном времену прикажете поступке свог купца који се понашају као праве препоруке људи који верују вашем производу / услузи.

Једном када направите налог са ТрустПулсе-ом, можете почети са креирањем кампања директно са њене надзорне табле. Али пре тога мораћете да га повежете са веб страницом. Можете користити Додајте свој први сајт дугме за то.

труспулсе преглед

У следећем кораку додајте назив кампање и свој УРЛ.

Када завршите, можете почети са креирањем кампање. Први корак у томе је рад на изгледу и дизајну веб странице. Можете дизајнирати кампању користећи различите опције које нуди софтвер. Можете да изаберете језик, радите на поруци коју желите да прикажете, додате везе (на своју страницу производа) и урадите много више.

Такође имате могућност избора позиције на којој желите да се приказује ваша нотификација, додавања величине обавештења, додавања анимација и још много тога.

ТрустПулсе дизајн кампање

Ако желите више опција, само се померите према доле и изаберите Напредна подешавања опција. Помоћу ових опција можете учинити своју кампању визуелно привлачном.

Дизајн и стил кампање ТрустПулсе кампање

Следећи корак је снимање активности вашег корисника. Овде ћете имати две опције:

  • АутоМагиц
  • Запиер

Ако одлучите АутоМагиц опцију, можете једноставно додати УРЛ страница на којима желите да софтвер прати активности. Можете да додате и УРЛ странице на којој желите да се посетиоци пошаљу након конверзије.

Када завршите, сачувајте подешавања за алат да бисте започели праћење активности на лицу места. За употребу друге опције морате имати Запиер налог.

Ако га немате, добро је ићи на прву опцију. У следећем кораку можете додати своја правила о тим нотификацијама. Дакле, овде можете одабрати где желите да се ове нотификације приказују, изаберете трајање приказа итд. У основи, ове опције омогућавају вам потпуну контролу над правилима нотификација..

правила за подешавање обавештења, правила за поузданост

Имате више опција испод Напредна подешавања картицу. Можете их користити ако желите да сакријете / прикажете обавештења од анонимних корисника, изаберете највећи број обавештења које треба да се прикажу одједном и тако даље.

Правила ТрустПулсе-а

Завршни корак је објављивање кампање на вашој веб локацији. ТрустПулсе ће сада генерисати код за вас који треба да копирате и залепите унутар ознаке тела датотеке шаблона веб локације. Када то учини, алатка ће одмах почети да прати активности ваше веб странице и чим открије радњу, приказаће је посетиоцима.

Лакоћа коришћења

ТрустПулсе је веома једноставан за употребу. Да бисте их поставили, не треба вам да кодирате један ред. Све се може урадити само једним кликом миша. Дакле, чак и ако немате претходно искуство са њим, можете се лако носити с њим.

Цене

ТрустПулсе нуди 4 различита плана цена. За сваки од њих можете започети бесплатни пробни период.

ТрустПулсе Прицинг

У зависности од броја сесија које ваша веб локација генерише, можете одабрати најбољи план за ваше пословање. Сваки од ових планова укључује 14-дневну гаранцију поврата новца ако нисте задовољни оним што нуди.

Најбоље је то што има бесплатан план и за почетнике. Ако ваша веб локација има 500 сесија или мање, не морате ништа да плаћате.

Наша пресуда о коришћењу ТрустПулсе-а

Након провјере свих функција и тестирања колико је апликација прилагођена кориснику, то осјећамо ТрустПулсе може бити одличан додатак вашој веб локацији. Врло је једноставно руковати, па чак и почетник може га користити с лакоћом. Карактеристике су такође невероватне.

Можете поставити своја правила за приказивање нотификација, што вам даје потпуну контролу над вашом веб страницом.

Ако желите да проверите додатне додатке који омогућавају додавање друштвеног доказа на вашу веб локацију, погледајте наш чланак о најбољим додацима за социјалну исправу за ВордПресс.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите ТрустПулсе одмах »
Погледајте ТрустПулсе купон »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me