УпдрафтПлус преглед: Да ли је најбољи ВордПресс додатни резервни додатак?

Да ли тражите комплетан резервни додатак за ВордПресс? Са преко милион активних инсталација, додатак УпдрафтПлус оцењен је као најпоузданији резервни додатак у ВордПресс репозиторијуму.


У нашем прегледу УпдрафтПлус погледаћемо његове карактеристике, додатке и шта издваја УпдрафтПлус од конкуренције.

Да ли вам је потребан додатак за резервно копирање за ВордПресс?

Као ВордПресс кориснику, за вас је критично да редовно правите резервне копије својих ВордПресс датотека и база података на сигурној локацији. У случају да се губитак података догоди због несреће, злонамјерног напада или друге катастрофе, прављење редовитих сигурносних копија може бити спасилачки живот. На тај начин можете лако да вратите датотеке и базе података, чак и ако се цела веб локација хакује, оштети или обрише.

Добар ВордПресс додатак за резервне копије омогућава вам лако прављење резервних копија и враћање комплетне ВордПресс веб странице. Такође би вам требало омогућити да пошаљете сигурносне копије датотека на сигурну удаљену локацију ради веће сигурности.

Како се УпдрафтПлус поставља против конкуренције?

УпдрафтПлус је највише оцењен и највише инсталиран резервни додатак у ВордПресс спремишту. Али да ли је заиста најбољи ВордПресс додатни резервни додатак? У нашем прегледу УпдрафтПлус ставили смо своја обећања на тест.

Погледајмо ближе УпдрафтПлус и како он остаје испред конкуренције.

1. Све-у-једном ВордПресс додатна копија

УпдрафтПлус је комплетни ВордПресс резервни додатак за вашу страницу. Без обзира да ли желите додатни резервни додатак који ради комплетну сигурносну копију, чува се у облаку и обнавља ВордПресс датотеке и базе података једним кликом, УпдрафтПлус вас је покрио.

Језграни додатак долази са свим функцијама које ће вам икада требати од резервног додатка. За напредне функције попут клонирања и миграције, резервне копије датотека које нису ВордПресс и још много тога, можете инсталирати одговарајуће додатке на своју веб локацију.

2. Једноставан за употребу сучеље

Једна од главних предности УпдрафтПлус-а је то што пружа интерфејс једноставан за коришћење који олакшава израду резервних копија своје ВордПресс странице чак и ако сте апсолутни почетник. Ако можете да читате и кликнете, онда можете да правите резервне копије, заказујете и враћате своје ВордПресс датотеке и базе података.

3. Једино решење за прављење резервних копија за ВордПресс

Без обзира да ли сте хоби блогер, мало предузеће, трговац е-трговином или интернетска публикација, сматрат ћете да је УпдрафтПлус неизмерно користан. Најбоље је намењен веб локацијама свих величина и буџета.

Бесплатни додатак долази с мноштвом уграђених сигурносних копија. То значи да чак и ако немате буџет за резервно решење, УпдрафтПлус вас је покрио.

У ствари, то је резервни систем „постави и заборави“. Све што требате учинити је једноставно инсталирати додатак и заказати сигурносне копије на удаљену локацију.

Значајке надоградње – Снеак пеек

1. Извршите комплетне, ручне или резервне резервне копије

Једна од главних предности УпдрафтПлус-а је што вам омогућава да брзо и лако изводите комплетне, ручне или заказане резервне копије..

Да бисте поставили резервну копију, све што морате да урадите је да кликнете на Резервно копирање дугме. Тада ћете бити упитани да ли треба да правите резервне копије база података или датотека или обоје (комбиновано резервно копирање).

упдрафтплус брзо сигурносно копирање

Можете одабрати ручну сигурносну копију или је заказати у правилним интервалима. Додатак такође пружа могућност избора броја планираних резервних копија које можете задржати. Подразумевано је држач постављен за две заказане резервне копије.

2. Направите сигурносну копију на удаљену локацију

Ако желите да направите резервну копију веб локације на удаљеној локацији, мораћете да је конфигуришете у Подешавања први.

резервне копије распореда упдрафтплуса

Веома се препоручује да се одлучите за удаљену сигурносну копију, а не да једноставно чувате резервне копије на веб серверу на коме се налази ваша веб локација. То вам помаже да заштитите своје податке од ризика на нивоу сервера.

Уз премиум додатак, можете послати резервну копију на више одредишта.

3. Лако клонирајте и преселите своју ВордПресс страницу

Можете премјестити своју ВордПресс страницу уз додатак Мигратор. Миграторски додатак врши директну миграцију од места до места. Додатак такође садржи неколико корисних функција које ће вам требати током миграције сајта, укључујући претраживање и замену.

Ако желите да клонирате веб локацију ради тестирања или је потребно да направите прилагођену локацију на локалном или привременом домену, а затим је касније пребаците на веб локацију уживо, можда бисте желели да покушате са Аддон-ом.

4. Вратите сигурносну копију чак и из других додатака

Ако тренутно користите бесплатни резервни додатак који не садржи опцију враћања, тада можете да користите УпдрафтПлус заједно са додатком за увоз. Увозник вам помаже да вратите веб локацију са било којих других резервних додатака.

5. Остале корисне карактеристике

Компатибилност са више веб локација: Управљачка плоча сигурносних копија / враћања доступна је на мрежној контролној табли. То вам омогућава да лако управљате својим резервним копијама ВордПресс-а различитих локација са једне надзорне табле.

Направите резервне копије датотека и база података које нису ВордПресс: Такође можете да направите резервне копије основних датотека програма ВордПресс, датотека које нису ВордПресс и базе података.

Управљајте којима корисници могу да праве резервне копије: Помоћу додатка за закључавање закључавања можете закључати приступ УпдрафтПлусу лозинком. На тај начин можете осигурати да само прави корисници имају приступ сигурносним копијама.

Покрени од ВП-ЦЛИ: Напредни ВордПресс корисници могу управљати УпдрафтПлус-ом путем ВП-ЦЛИ (Интерфејс командне линије). Управљањем додатком са интерфејсом командне линије, корисници могу убрзати процес развоја ВордПресс-а.

Заказивање: Основни додатак вам омогућава да закажете сигурносну копију веб локације на основу својих жеља. Можете да закажете аутоматско прављење резервних копија сваких 4, 8 или 12 сати. Ако не желите да поставите више распореда дневно, можете се одлучити за дневне, недељне, недељне или месечне резервне копије.

Опсежне могућности удаљеног складиштења: Сигурносно копирање до удаљене локације за складиштење се препоручује да се избегну ризици на нивоу сервера. УпдрафтПлус пружа најшири спектар опција за даљинско складиштење као што су Дропбок, Гоогле Дриве, Амазон С3, итд..

УпдрафтВаулт стораге: Ако вам је досадило да користите могућност удаљеног складиштења треће стране, можете се одлучити за УпдрафтВаулт складиште. Предност је у томе што је УпдрафтВаулт потпуно интегрисан у додатак, тако да можете управљати сигурносним копијама у само неколико кликова.

Висока сигурносна копија: УпдрафтПлус вам омогућава да шифрирате сигурносне копије базе података ради сигурности.

Снажне карактеристике извештавања и надгледања: УпдрафтПлус вам такође пружа софистицирани алат за извештавање који приказује статус сигурносних копија у току и упозорава вас у случају грешака и упозорења.

Повезан: Једноставно направите сигурносну копију своје ВордПресс странице.

УпдрафтПлус цене

УпдрафтПлус је најприкладнији за веб странице свих величина без обзира на ваш буџет.

Лите верзија је доступна за бесплатно преузимање у ВордПресс спремишту. Лите верзија је довољна за вас ако желите да поставите или закажете комплетну сигурносну копију веб локације. Такође можете брзо вратити своју веб локацију у случају да изгубите податке. Лите верзија такође омогућава подешавање удаљених сигурносних копија за Дропбок, Гоогле Дриве, Амазон С3, УпдрафтВаулт, Рацкспаце Цлоуд, ФТП, ДреамОбјецтс, Опенстацк Свифт и е-пошту.

Цена премијске верзије почиње од 70 УСД за две веб локације. Са премиум верзијом, добићете приступ свим додацима, бесплатну подршку и ажурирања за годину дана, као и бесплатни простор за складиштење од 1 ГБ за претплату на УпдрафтВаулт.

упдрафтплус цијене

Постоје 4 различита плана плаћања за УпдрафтПлус.

 • Лични: 2 лиценце за 70 долара.
 • Посао: 10 лиценци за 95 долара.
 • Агенција: 35 лиценци за 145 долара.
 • Ентерприсе: Неограничене лиценце за 245 УСД.

Ако морате да користите само одређени додатак без да се претплатите на било који скупи премијски план, потребне додатке можете купити појединачно.

Подршка за УпдрафтПлус

Опсежна документација коју пружа УпдрафтПлус помаже вам да прођете кроз све аспекте употребе додатка УпдрафтПлус.

Подршка се пружа путем форума за подршку. Тим УпдрафтПлус одржава два форума: ВордПресс форум за кориснике бесплатног додатка и форум за корисничку подршку за премиум купце. Ако нисте корисник који плаћа, можете да купите пакет подршке да бисте добили помоћ.

Међутим, ако ваша куповина пакета подршке за инцидент за који се испостави да је повезан са грешком, добићете пуни поврат.

Наша пресуда за УпдрафтПлус као најбољи ВордПресс додатни додатак

Са преко милион активних инсталација, УпдрафтПлус је најпопуларнији додатни резервни додатак у ВордПресс складишту. У погледу карактеристика, то је један од најопсежнијих резервних додатака за ВордПресс.

УпдрафтПлус олакшава постављање и враћање сигурносних копија чак и апсолутним почетницима. Подржава више опција сигурносне копије у облаку од већине других додатака.

Ако вам је потребно резервно решење које не компромитује брзину, УпдрафтПлус је најбољи избор. Пошто је веома оптимизована за перформансе сервера, троши мање ресурса сервера у поређењу са већином својих конкурената.

Можемо рећи да је УпдрафтПлус један од најбољих ВордПресс резервних додатака на тржишту.

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите УпдрафтПлус одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map