Уређивање тока

Да ли управљате уредничким тимом за свој блог и откривате да ВордПрессу недостају све функције које су вам потребне? У нашем прегледу Едит Флов сазнајте како овај бесплатни и отворени изворни додатак може да вам помогне да управљате писцима и уредницима, планирате свој садржај и усмеравате уреднички ток посла.


Уређивање прегледа тока

Управљајте свим члановима свог тима

ВордПресс из кутије може се користити за једноставно блог са више аутора, али суочимо се са тим – могућности су ограничене.

Ако управљате много већим тимом или имате неколико различитих улога које играју ваши чланови, потребан вам је додатак као што је Уређивање протока да бисте олакшали живот.

Уређивање прегледа протока - Корисничке групе

Уређивање тока вам омогућава да креирате прилагођене корисничке групе како бисте организовали све у свом тиму и осигурали да сви добију приступ потребним информацијама. Подразумеване групе укључују Уређиваче копирања, Фотографе, Репортере и Уређиваче секција, али можете их прилагодити како год желите. Корисници такође могу припадати више група.

Ваше корисничке групе могу се користити за управљање ко добија обавештења о томе. На пример, можете да га подесите тако да писци буду обавештени када год су објављени њихови постови, а уредници ће бити обавештени кад год било који писац поднесе нацрт.

Уређивање тока помоћи ће вам да осигурате да се сваки члан тима задржи у петљи тачно оно што треба да зна, без да их преплави са превише обавештења.

Планирајте свој уреднички календар помоћу Едит Флов-а

Као менаџер блога и уредник, то знате добар уреднички календар је алат који је потребан било којем професионалном блогу. Унапред планирање вашег садржаја омогућава вам да искористите релевантне догађаје, будете стратешки расположиви и да наставите са блоговима чак и кроз неуспехе..

Уређивање тока омогућава вам да целокупно уредничко планирање задржите на једном месту, право на ВордПресс контролној табли.

Уређивање прегледа тока - Уреднички календар

Помоћу приказа календара можете на први поглед видети који сте заказали садржај и евентуалне недостатке који долазе.

Постоји и традиционалнији приказ буџета приче који вам омогућава да видите детаље свих наредних постова по категоријама, тако да можете видети које су теме можда пренасићене и које ће вам требати више садржаја у.

Користећи оба алата, у догледној будућности можете добити бољу слику о тачном стању вашег блога.

Едит Флов Ревиев - Видгет Дасхбоард

Фино подесите своју машину за садржај

Као уредник блога, изазов је уравнотежити своје свакодневне уредничке задатке са стратегијом и побољшањима велике слике.

Са Уређивањем тока рационализовање процеса управљање својим тимом, можете да се фокусирате на фино подешавање обраде и стварање бољег садржаја.

Уместо пребацивања напред и назад на е-пошту или друге апликације, можете да уштедите време задржавајући све потребне информације на вашој ВордПресс контролној табли. Уређивање тока укључује функцију „уредничких коментара“ тако да можете разговарати о посту и давати повратне информације својим писцима директно на екрану за уређивање постова..

Такође можете да креирате прилагођене статусе поста да одговарају вашем уобичајеном уређивачком току рада. За многе уреднике није довољно само коришћење скица. Уређивање тока омогућава вам да креирате сопствене прилагођене статусе. Подразумеване вредности укључују “У току”, “Корак” или “Чека се измена”, али можете их прилагодити да одговарају вашем радном току.

Сваком посту припадају и приложени уреднички метаподаци које такође можете прилагодити. Ове информације се не објављују уз пост, али помажу вама и вашем тиму да пратите податке иза сцене као што су датуми доспећа, потребно бројање речи, локације за интервјуе или подаци за контакт и још много тога.

Доприносите пројекту Едит Флов

Едит Флов је додатак отвореног кода који одржава мали тим програмера који на њему раде кад имају времена. Ако уживате у додатку и желите да допринесете, могли би да користе вашу помоћ!

Ако сте вешти у кодирању, можете вам помоћи тако што ћете исправити грешке или помоћи у развоју нових захтеваних функција. Пројекат је на ГитХуб-у, тако да можете погледати код тамо и видети где се ваше јединствене вештине могу најбоље искористити.

Непрограмери такође могу бити од велике помоћи пројекту помажући другим корисницима. Ако сте сигурни у своје вештине уређивања протока, можете потражити форуме на ВордПресс.орг-у да бисте одговорили на питања и помогли у решавању проблема са којима се други корисници сусрећу. Ако желите да помогнете, можете се претплатити на форум да бисте били обавештени о свим новим постовима у којима бисте могли да им помогнете..

Наша пресуда о додатку Едит Флов

Ако управљате великим тимом или имате одређени ток рада који је мало сложенији од нацрта > Објавите, вероватно не управљате тим током рада у ВордПресс-у. То је зато што ВордПресс из оквира једноставно није опремљен за блог попут вашег са том разином сложености.

Уштедећете много времена ако успете да управљате својим писачима и радним током на ВордПресс контролној табли, уместо да прелазите напред и назад између ВордПресс-а, е-поште и разних других апликација.

Уређивање тока омогућава вам да цео процес задржите на једном месту, од висине до нацрта, па све до коначних измена и публикације.

Ако тражите начин да поједноставите свој уреднички поступак, препоручујемо Уређивање тока. То је најпопуларнији уреднички ВордПресс додатак са јаком заједницом која га подржава.

Дајемо Едит Флов 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите Уреди ток одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map