В3 Тотал Цацхе

Тражите ли додатак за предмеморирање како бисте убрзали своју ВордПресс страницу? В3 Тотал Цацхе један је од најпопуларнијих додатака за кеширање за веб локације са ВордПрессом. У овом прегледу В3 Тотал Цацхе размотрићемо његове перформансе, карактеристике и једноставност употребе. Циљ је открити је ли В3 Тотал Цацхе заиста најбољи ВордПресс додатак за кеширање.


В3 Тотал Цацхе Ревиев

Зашто вам је потребан додатак за кеширање за ВордПресс?

Брзина је један од најважнијих фактора који претраживачи попут Гооглеа користе за одређивање рангирања претраживања. Спори сајтови рангирају ниско, а брзи веб сајтови рангирају више.

ВордПресс је написан на ПХП-у који је програмски језик на страни сервера. Када корисник затражи страницу са ваше веб локације, ВордПресс покреће ПХП скрипте како би преузео страницу и приказао је.

Овај процес који интензивно троши ресурсе је спор и постаје још спорији када сте на дељено хостинг Животна средина. Ово може значајно да смањи перформансе и рангирање претраживања ваше веб локације.

Додатак за кеширање чува верзију ваших страница у кешу. Када корисник посети вашу веб локацију, послужује им се кеширана верзија. Ово елиминише потребу за ВордПресс-ом да изводи ПХП скрипте. Веб локација постаје бржа и ваш сервер постаје бржи.

Како кеширање функционише у ВордПрессу

Након тога, погледајмо како В3 Тотал Цацхе побољшава брзину ваше веб локације.

Подешавање В3 Тотал Цацхе додатка за ВордПресс

В3 Тотал Цацхе је моћ додатка. Доступан је са многим функцијама за побољшање брзине ваше веб локације. Број опција омогућава новим корисницима да изгледа прилично застрашујуће.

Омогућите кеширање страница у В3 Тотал Цацхе

Најважнија опција коју требате омогућити је кеширање страница. Ако га омогућите, В3 Тотал Цацхе ће почети да складишти и послужује кеширане странице посетиоцима.

Погледајте овај водич за почетнике на како инсталирати и поставити В3 Тотал Цацхе за детаљна упутства.

Сервирајте компримоване странице својим корисницима са В3 Тотал Цацхе-ом

Када тестирате брзину веб локације помоћу алата као што су Паге Спеед, приметићете да вам препоручује послуживање компримованих страница.

Послуживање компримованих страница значи да када корисник затражи страницу са ваше веб локације, ваша страница ће им послати гзипед (компримовану) верзију ваше странице. Сажимањем странице смањује се њена величина и учитава се брже. Након што гзиппед страница дође до корисника, њихов претраживач аутоматски је извлачи и приказује.

В3 Тотал Цацхе омогућава укључивање компресије само једним кликом. Једноставно идите на Перформансе »Бровсер Цацхе и потврдите оквир поред опције „Омогући ХТТП (гзип) компресију“ опцију.

омогућите компресију гзип-а са В3 Тотал Цацхе-ом

Коришћење ЦДН-а са В3 Тотал Цацхе-ом

ЦДН или мреже за испоруку садржаја омогућавају вам да послужите статички садржај користећи сервере из целог света. Ово омогућава корисницима да брзо преузимају ваш статички садржај попут слика, ЦСС-а, ЈаваСцрипт-а.

Погледајте овај водич на зашто вам је потребан ЦДН за свој ВордПресс блог за више информација.

Препоручујемо употребу МакЦДН-а који је један од највећих ЦДН сервиса. Користимо га на свим нашим веб локацијама и помаже нам да повећамо брзину странице.

Постављање МакЦДН-а са В3 Тотал Цацхе-ом

Погледајте овај водич како да то учините инсталирајте ВордПресс ЦДН решење МакЦДН за детаљна упутства.

В3 Тотал Цацхе вс ВП Супер Цацхе

Поређења између два популарна додатка у истој ниши прилично су честа у ВордПресс заједници. Као и све у једном СЕО и Иоаст СЕО, корисници дуже време упоређују В3 Тотал Цацхе и ВП Супер Цацхе.

Оба додатка имају веома велику корисничку базу, оба су доступна бесплатно, а оба су одличан избор за убрзавање ваше ВордПресс странице.

Обоје су веома напредни додаци. Обоје изгледају застрашујуће због великог броја подешавања и компликованих упутстава за подешавање. Једино право подручје где можемо да упоредимо ово двоје су перформансе.

Учинковитост В3 Тотал Цацхе-а нешто је боља од ВП Супер Цацхе-а. Лепо се интегрише са ЦДН-ом и има предмеморирање објеката, минирање и друге напредне функције.

Опције цена и подршке за В3 Тотал Цацхе

Као и код свих популарних бесплатних додатака, В3 Тотал Цацхе долази са ограниченом бесплатном подршком. Додатак пружа одличну документацију упаковану директно у додатак. На мрежи су и одлични водичи.

Аутор додатка такође нуди премиум услуге за 99 УСД годишње. Можете се пријавити кликом на Перформансе »Подршка у вашем ВордПресс административном подручју. Међутим, и даље ћете морати да платите за сваки упит за подршку.

Наша пресуда о В3 Тотал Цацхе додатку

В3 Тотал Цацхе није најлакши за употребу додатака. Међутим, разумљиво је с обзиром на напредне функције које нуди и колико оне могу бити компликоване. Додатак даје детаљно објашњење за сваку функцију директно унутар додатка што је прилично импресивно.

Што се тиче перформанси, В3 Тотал Цацхе заслужује да га се назове најбољим ВордПресс додатком за кеширање.

Дајемо В3 Тотал Цацхе 4 од 5 звездица. Ево резултата наших резултата:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празноОцена Звезда празно 0.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите В3 тотал цацхе одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map