ВП Супер Цацхе Ревиев 2020: Да ли је то најбољи ВордПресс додатак за кеширање?

Да ли тражите додатни предмеморију за своју веб страницу ВордПресс? ВП Супер Цацхе је популаран бесплатни додатак за кеширање за кориснике ВордПресс-а. У овом прегледу ВП Супер Цацхе, ми ћемо погледати његове перформансе и карактеристике. Упоредићемо га и са другим популарним додацима за кеширање.


ВП Супер Цацхе преглед

Шта чини ВордПресс додатак за кеширање сјајним?

Постоји неколико сјајних додатака за послуживање предмеморираних страница на вашој ВордПресс веб локацији. Многе водеће ВордПресс хостинг компаније нуде уграђена решења за кеширање са својим управљаним ВордПресс хостингом.

Ако сте на управљаном хосту као што је ВП Енгине, не морате инсталирати додатак за кеширање.

С друге стране, ако се налазите на дељеном хосту, попут БлуеХост-а, тада морате инсталирати додатак за кеширање за своју ВордПресс локацију.

Додатак за кеширање треба да генерише кеширану верзију страница без узимања превише ресурса вашег сервера. Већина додатака за кеширање генерише кеширану датотеку када се страница први пут затражи. Након тога се те датотеке чувају унапред дефинисано време.

Такође мора добро да сарађује са вашом ВордПресс темом, додацима и било којим сервисима трећих страна које можда користите.

Кеширање је напредан процес, додатак треба да олакша чак и не-техничким корисницима. Опције могу бити обимне, али морају бити представљене са јасним корисничким интерфејсом и пуно објашњења.

Рекавши то, погледајте ВП Супер Цацхе и како то функционише.

Постављање ВП Супер Цацхе додатка

Прво што требате да урадите је да инсталирате и активирате додатак. Након активирања, једноставно идите на Подешавања »ВП Супер Кеш страницу за подешавање додатка.

Укључите кеширање странице помоћу ВП Супер Цацхе-а

Изаберите опцију „Цацхинг Он“ и кликните на дугме статуса ажурирања. ВП Супер Цацхе ће укључити кеширање. Сада можете да кликнете на дугме пробне кеш меморије да бисте проверили да ли ради.

ВП Супер Цацхе двапут ће преузети вашу ВордПресс локацију и упоредиће време обе странице. Ако се обе временске ознаке подударају, то значи да сада на вашој веб локацији ради кеширање.

Погледајте овај водич даље како инсталирати и поставити ВП Супер Цацхе за детаљна упутства.

Сервирање датотека из кеша Кориштење ПХП-а вс мод_реврите уз ВП Супер Цацхе

ВП Супер Цацхе може послужити кеширане датотеке користећи двије методе. Подразумевана метода користи ПХП који може бити интензиван ресурсима, посебно у заједничким хостинг окружењима.

Ако сте на заједничком хосту, препоручујемо вам да покушате са мод_реврите. Једноставно кликните на картицу Напредно у подешавањима додатака и изаберите опцију „Користи мод_реврите за послуживање кеш датотека“.

Сервирање кешираних датотека помоћу ПХП вс мод_реврите

Коришћење компресије са ВП Супер Цацхе-ом

Ако тестирате веб локацију помоћу алата Гоогле Паге Спеед, приметићете да вам препоручује укључивање компресије.

Помоћу компресије ваш веб сервер може да шаље корисницима компримоване датотеке. Те компримоване датотеке затим корисников прегледач извлаче и приказују на екрану. То повећава време одговора и побољшава вашу укупну брзину странице.

ВП Супер Цацхе не укључује компресију подразумевано. То ћете морати да омогућите тако што ћете посетити картицу Напредно у подешавањима додатка. Једноставно потврдите опцију која каже „Стисни странице да би их брже сервирали посетиоцима“.

Укључивање компресије са ВП Супер Цацхе-ом

Подршка за ЦДН у ВП Супер Цацхе-у

ВП Супер Цацхе одлично функционира са ЦДН-ом. Једноставно кликните на картицу ЦДН у подешавањима додатка и додајте свој ЦДН УРЛ. Можете такође додати додатне ЦНАМЕ-ове да бисте побољшали перформансе.

Подршка за ЦДН у ВП Супер Цацхе-у

ЦДН (мрежа за испоруку садржаја) омогућава послуживање статичког садржаја попут слика, ЦСС-а, ЈаваСцрипт-а, са сервера широм света. То повећава време учитавања странице и смањује оптерећење са вашег сервера.

Погледајте овај водич на зашто вам је потребан ЦДН за свој ВордПресс блог за више информација.

Препоручујемо употребу МакЦДН-а који је један од највећих ЦДН сервиса. Користимо га на свим нашим веб локацијама и помаже нам да повећамо брзину странице.

ВП Супер Цацхе вс В3 Тотал Цацхе

ВП Супер Цацхе и В3 Тотал Цацхе два су најпопуларнија додатка за кеширање за ВордПресс. Обоје имају огромну корисничку базу која би страствено бранила свој омиљени додатак.

Оба додатка нуде сличне карактеристике. Обе имају мало тешка подешавања, али ВП Супер Цацхе је много поједноставио њихов кориснички интерфејс. Оба додатка су бесплатна уз ограничену подршку.

Међутим, ВордПресс веб локације се налазе на многим платформама. Учинковитост додатка за кеширање може да варира у зависности од окружења вашег хостинга и вашег ВордПресс подешавања. Такође можете да покренете сопствене тестове брзине након постављања оба додатка да бисте видели који од њих чини вашу веб локацију бржом.

На свим нашим веб локацијама користимо В3 Тотал Цацхе и често га налазимо брже од ВП Супер Цацхе-а.

Наша пресуда

Верујемо да је ВП Супер Цацхе изузетно користан ВордПресс додатак. Обавља компликован посао за хиљаде ВордПресс веб локација широм света.

Можда изгледа застрашујуће због сложених опција подешавања и техничког језика који се користи у упутствима за подешавање. Међутим, уз правилно навођење, можете то подесити у року од неколико минута.

Подршка заједнице доступна је путем форума за подршку ВордПресс-а, али је ограничена и није загарантована.

Дајемо ВП Супер Цацхе 4 од 5 звездица. Ево рашчламбе наших прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празноОцена Звезда празно 3.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Набавите ВП Супер Цацхе одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map