ВПМЛ преглед: Да ли је то вредно хипена и новца?

Желите да своју веб локацију ВордПресс учините вишејезичном како бисте својим корисницима омогућили да читају садржај ваше веб странице на жељеном језику? Ако сте провели неко истраживање, вероватно сте пронашли ВПМЛ додатак који је препоручило неколико познатих блогова. ВПМЛ је сигурно популаран ВордПресс додатак за превод; међутим, није паметно купити премиум додатак без читања одговарајуће дубинске анализе.


У овом прегледу ВПМЛ-а детаљније ћемо истражити његове карактеристике, функционалности, цене и још много тога како бисмо вам помогли да одлучите да ли је то прави додатак за вас.

О ВПМЛ додатку

впмл-плугин-прегледан

ВордПресс вишејезични додатак (ВПМЛ) је најпопуларнији ВордПресс додатак за креирање вишејезичне веб странице. ВПМЛ вам омогућава да лако преведете свој ВордПресс садржај на више језика и несметано их покренете на својој веб локацији.

Користећи ВПМЛ, можете управљати различитим језичним садржајима на истој домени помоћу једне ВордПресс инсталације. Ово вам помаже да опслужујете разнолику публику са једне веб странице без потребе да инсталирате ВордПресс на више домена.

ВПМЛ додатак функционише са скоро свим ВордПресс темама и додацима доступним на тржишту. То је прилагођено СЕО-у и омогућава вам да одаберете формат УРЛ-а језика као директоријуме, поддомене или параметре. Поред тога, добро функционише са Иоаст СЕО додатком и осталим СЕО додатцима.

ВПМЛ креира и управља ОнТхеГоСистемс. Додатак је доступан већ дуже време, али они и даље нуде редовна ажурирања и посвећену подршку својим купцима.

Зашто правити вишејезичне странице за ВордПресс?

Стварајући ВордПресс веб страницу, учините ли свој садржај доступним људима који живе широм света, али да ли сви корисници света могу заиста да уживају у њему? Вероватно не. То је зато што језик ствара велику препреку!

Иако је скоро немогуће учинити вашу веб локацију доступном на СВИМ језицима који се говоре у свету, дефинитивно је можете учинити доступном за језике које посетиоци најчешће користе. Додавање додатних језичних превода на вашу веб локацију чини вашу веб локацију пријатнијом за корисника и осигурава више корисника да се претворе у купце.

Стварањем вишејезичне веб странице лако ћете доспети до шире публике. Предузећа која теже међународном тржишту нарочито требају размотрити могућност да своју веб локацију чине вишејезичном.

Преглед ВПМЛ-а: Први кораци са ВПМЛ-ом

ВПМЛ је једноставан и једноставан за употребу додатак који можете брзо да конфигуришете тако да своју веб локацију учините вишејезичном.

Након што инсталирате и активирате додатак, водиће вас кроз поступак конфигурације помоћу чаробњака за подешавање корак по корак.

впмл-сетуп-визард

Прво, аутоматски ће открити тренутни језик ваше веб локације. Можете прећи на следећи корак ако то не желите да мењате.

У другом кораку можете одабрати језике које желите да омогућите на својој веб локацији.

селецт-лангуагес-впмл-сетуп

Трећи корак вам омогућава да конфигуришете и прилагодите опције пребацивања језика.

Можете да организујете редослед језика и додате пребацивач језика у навигациони мени, виџет или подручје подножја на вашој веб локацији. Можете одабрати стил пребацивача језика (падајући или списак језика), шта треба да укључите у пребацивач језика (застава, назив језика, тренутни језик), промените боју преклопника језика, итд..

впмл-лангуаге-свитцхер-опције

Након што у кораку 3 конфигуришете опције пребацивања језика, мораћете да унесете кључ своје веб локације да бисте се регистровали за аутоматско ажурирање додатака. Можете пронаћи кључ свог налога на веб локацији ВПМЛ-а.

Једном када је поступак подешавања завршен, бићете спремни да започнете превођење свог ВордПресс садржаја.

Превођење ВордПресса једноставно

Користећи ВПМЛ, можете превести готово све унутар ваше ВордПресс контролне табле. Омогућује вам превођење ВордПресс постова, страница, прилагођених врста поста, ознака, категорија, прилагођених поља и садржаја креираних помоћу програмера страница, као и тема и додатака.

Да бисте започели превод својих постова, идите на Поруке »Све поруке. Тамо ћете видети своје укупне постове и број постова по језику.

превод-дугме-све-поруке

Поред тога, видећете Додати дугмади за сваки језик који сте одабрали поред поста. Процес превођења можете започети кликом на 1 од њих.

Затим ће се отворити нови уредник постова са језичким именом или заставом (или обоје) на врху и Језички мета оквир на десној страни.

нев-траслатион-пост-впмл

Сада можете додати преведени садржај у подручје поста и објавити. Међутим, ако из било којег разлога не можете превести, можете користити друге опције превођења.

ВПМЛ долази са снажним Додатак за управљање преводом што вам омогућава да радите са тимом преводилаца и преводилачких служби. Овим додатком можете додати властите професионалне преводиоце или користити преводилачке услуге треће стране (или оба) на вашој веб локацији.

ВПМЛ додаци

ВПМЛ долази са пакетом додатака заједно са језгром додатка, ВПМЛ вишејезични ЦМС. Инсталација језгреног додатка је увек неопходна, док друге додатке можете одабрати према вашим захтевима.

Неки од најкориснијих ВПМЛ додатака су:

1. Управљање преводом ВПМЛ-а

Можете правилно управљати преводом на својој веб локацији помоћу овог додатка. Можете додати своје преводиоце, дати им Преводилац улогу и доделите им преводилачки рад. Такође можете да користите различите преводилачке услуге јер се ВПМЛ интегрише са водећим веб преводилачким сервисима.

2. ВПМЛ Стринг Транслатион

Овај додатак омогућава вам да прелазите низове интерфејса директно из ВордПресс-а без употребе .мо датотека. Можете превести не само статичке текстове, већ и текстуалне текстове који су генерисани од стране корисника, укључујући тагове и СЕО податке.

3. ВПМЛ Медиа Транслатион

Овим додатком можете користити своју ВордПресс медијску галерију на различитим језицима. Омогућава вам да контролишете које ће се слике приказати за сваки језик.

4. ВооЦоммерце вишејезични

Помоћу овог додатка можете да направите вишејезичну страницу за е-трговину. Омогућава вам да лако преведете сав свој ВооЦоммерце садржај укључујући производе, варијације, категорије, поља и атрибуте.

5. БуддиПресс вишејезични

Можете превести своју веб страницу БуддиПресс и створити вишејезичну веб локацију друштвене мреже с овим додатком.

О свим додацима ВПМЛ-а можете сазнати ако посетите званичну ВПМЛ веб локацију.

ВПМЛ Плугин: Цене и подршка

ВПМЛ је премиум додатак са 3 опције цене: Вишејезични блог, Вишејезични ЦМС, и Вишејезична агенција.

впмл цене

Планови цена су заправо различите комбинације језгреног ВПМЛ додатка са додацима.

Први план, Вишејезични блог, је економско решење за вишејезичне блогове ВордПресс са основним контролама превођења и мало додатака. Овај план вам омогућава да инсталирате ВПМЛ на само 1 место. Ово можете да купите за 29 долара.

Други план, Вишејезични ЦМС, је комплетно решење за вишејезичне ВордПресс веб странице које долазе у пакету са свим доступним додацима. Долази са 3 лиценце за сајт. Доступна је по цени од 79 УСД.

Трећи план, Вишејезична агенција, је неограничени план лиценци погодан за агенције које граде много локација. Долази са истим карактеристикама и додацима предвиђеним у ЦМС плану. Цена му је 159 долара. Дакле, можете одабрати или ЦМС или Агенцијски план за напредне функције превођења, зависно од броја веб локација на којима желите да користите ВПМЛ.

Сви планови долазе са годину дана бесплатних ажурирања и премиум подршке. Ако додатак не успе како је обећао, можете затражити поврат новца у року од 30 дана од куповине.

Наша пресуда о коришћењу ВПМЛ додатка на вашој веб локацији

ВПМЛ је најнапреднији и вишејезични ВордПресс вишејезични додатак доступан на тржишту. Нуди мноштво моћних функција које вам омогућавају да у потпуности преведете своју ВордПресс локацију на више језика.

Интерфејс додатка је једноставан и једноставан за употребу. Идеја о аддонима је цоол јер можете инсталирати само оне који су вам заправо потребни. На тај начин своју веб локацију можете одржавати лаганом.

Штавише, компатибилан је са било којом ВордПресс темом и додацима, тако да слободно можете инсталирати своје омиљене веб апликације на своју веб локацију и преводити их. То је СЕО-пријазан додатак који чини да ваша веб локација изгледа добро и људима и ботовима претраживача.

Верујемо да је ВПМЛ сигурно најбољи додатак за превод ВордПресс-а за стварање вишејезичне странице. То је савршен избор за све врсте вишејезичних веб локација, укључујући блог, посао, веб локацију е-трговине или веб локацију за друштвене мреже.

Такође бисте требали да погледате рецензију ТранслатеПресса. ТранслатеПресс је алтернатива ВПМЛ-у.

Дајемо му 4,5 од 5 звездица. Ево следеће оцене нашег прегледа:

Све у свему
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Карактеристике
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Перформансе
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Подршка
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Лакоћа коришћења
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Цене
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Набавите ВПМЛ одмах »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map