Generator de nume de domeniu gratuit

Cum funcționează generatorul nostru de nume de domeniu

Instrumentul nostru generator de nume de domeniu este alimentat de Nameboy, generatorul de nume de domeniu inițial a început în 1999. Iată cum funcționează instrumentul.


Pasul 1: Introduceți ideea de nume de domeniu

Puteți specifica unul sau două cuvinte în caseta de căutare. Puteți utiliza, de asemenea, acest instrument ca generator de nume de companie, generator de nume de site, generator de nume de companie, generator de URL, etc.

Pasul 2: Generați zeci de idei de nume de domeniu aproape instantaneu

După ce apăsați Trimite, o mulțime de idei de nume de domeniu vor apărea instantaneu.

Pasul 3: Înregistrați numele de domeniu imediat

Alegeți numele de domeniu perfect din listă și înregistrați-l imediat făcând clic pe Vezi detalii. Am elaborat o afacere, astfel încât să puteți obține un nume de domeniu .com sau .net gratuit, găzduindu-l cu Bluehost.

Idei de nume de domeniu: Cum să-l alegi pe cel mai bun

Generatorul de nume de domeniu al IsItWP este excelent pentru a sugera o mulțime de idei de nume de domeniu și, uneori, multe opțiuni pot fi copleșitoare pentru începători. Pentru a ajuta acest lucru, am creat câteva bune practici recomandate pentru alegerea celui mai bun nume de domeniu.

Aruncăm o privire la cele mai bune practici pentru alegerea numelui de domeniu potrivit.

1. Alegeți un nume de domeniu pentru marcă

generator de nume de site-ul web

Una dintre întrebările pe care ni le punem este: atunci când alegem un nume de domeniu, ar trebui să mergeți pentru un nume de domeniu de marcă sau unul generic?

Un nume de domeniu generic este de obicei umplut cu cuvinte cheie și imemorabil, cum ar fi copywritingtweaks.com sau killercopywriting.com.

Pe de altă parte, un nume de domeniu marcabil vă ajută să ieșiți în evidență cu ușurință de concurență. În plus, utilizatorilor dvs. le va fi mai ușor să vă amintiți site-ul. De exemplu: ProBlogger.com sau OptinMonster.com. Când auziți numele, știți că există un brand de încredere atașat acestuia.

Deși este adevărat că includerea unui cuvânt cheie în numele domeniului dvs. poate avea un impact pozitiv asupra SEO. Cu toate acestea, umplerea numelui dvs. de domeniu cu cuvinte cheie, în speranța creșterii clasamentului dvs., de asemenea, vă poate afecta negativ eforturile SEO.

Pentru a evita să fiți penalizați, este în cel mai bun interes să cumpărați un nume de domeniu de marcă și să faceți adresele URL lizibile, cum ar fi „brandname.com/topic-topic”.

2. Faceți ușor de reținut

Asigurați-vă că numele dvs. de domeniu este ușor de tastat și de reținut. Este important să eliminați elementele confuze din numele dvs. de domeniu, cum ar fi să folosiți ortografii, cratime, numere și alte caractere ciudate.

generator de nume de domeniu ușor de reținut

Câteva tehnici pe care le puteți utiliza pentru a genera noi idei de nume de domeniu sunt:

 • Combinați doi termeni: Creați un nume de domeniu prin contopirea a doi termeni diferiți. Aceasta este probabil singura soluție accesibilă pentru a găsi numele de domeniu perfect care sunt disponibile de fapt.
 • Consultați dicționarul: Generați alternative comune pentru numele dvs. de domeniu folosind tezaur, sinonime și antonime.
 • Numărul de personaje: În mod ideal, numele dvs. de domeniu ar trebui să fie scurt și simplu. Vizați un nume care are mai puțin de 16 caractere.

3. Alegeți extensia de nume de domeniu potrivită

.com. este cea mai populară extensie de domeniu, așa că prima presupunere pentru majoritatea oamenilor pentru site-ul dvs. va fi [numele dvs. de marcă] .com. În plus, un domeniu .com este ușor de tipat de pe dispozitivele mobile, deoarece majoritatea tastaturilor de pe ecran au un buton .com.

captivant nume de domenii generatoare de tlds

Dacă alegeți un alt TLD / extensie, va trebui să faceți o muncă suplimentară pentru ca oamenii să-și amintească.

Deși puteți găsi multe site-uri web consacrate, cu diferite extensii, vă recomandăm să alegeți .com, deoarece acesta este cel mai sigur.

Acestea fiind spuse, chiar dacă ați venit cu o listă lungă de idei de nume de domeniu, este posibil să găsiți că .com-ul dvs. preferat este deja luat.

În acest caz, puteți merge pentru .net sau .org. Dacă de asemenea nu sunt disponibile, atunci ar trebui să întrebați idei pentru noi idei de nume de domeniu.

4. Asigurați-vă că puteți deține legal numele de domeniu pe care îl alegeți

Știați că numele de domeniu care provoacă confuzie cu marcă înregistrată similară pot fi citate pentru încălcarea mărcii comerciale?

Dacă numele dvs. de domeniu intră în conflict cu oricare dintre milioanele de mărci comerciale existente, atunci riscați să îl pierdeți. Așadar, înainte de a achiziționa un nume de domeniu, regula generală este să verificați dacă este în conflict cu orice mărci comerciale și să vă asigurați că puteți deține în mod legal numele de domeniu pe care îl alegeți.

5. Alegeți alternative dacă numele dvs. de domeniu perfect este luat

Ce se întâmplă dacă numele de domeniu dorit este deja luat?

Ei bine, nu este sfârșitul lumii. Dacă doriți cu adevărat să obțineți numele de domeniu, verificați dacă este în uz. Dacă nu există un site web sau numele de domeniu nu este parcat, atunci șansa este ca proprietarul să aibă intenția de a-l vinde ulterior.

Căutați informațiile de contact ale proprietarului pe site-ul parcat. Dacă aceasta nu este disponibilă, atunci puteți efectua o căutare OMS.este să obțineți adresa de e-mail a proprietarului. După ce obțineți adresa de e-mail, va trebui să negociați cu proprietarul pentru a achiziționa numele de domeniu.

Desigur, achiziționarea unui nume de domeniu parcat va fi costisitoare. Dacă credeți că nu vă puteți permite un domeniu parcat, ultimul lucru pe care trebuie să îl faceți este să scrieți greșit numele.

Gândiți-vă la Fiverr.com, Flickr.com, Tumblr.com. Acestea sunt câteva nume de domeniu de succes care sunt greșite.

De ce să folosiți un generator de nume de domeniu?

Alegerea numelui de domeniu perfect este un proces obositor și consumator de timp. Va trebui să vină cu o listă de nume și apoi să verificați dacă sunt de fapt disponibile unul câte unul până când găsiți o potrivire. Și dacă nu, șansele sunt că veți ajunge să alegeți un nume de domeniu mediocru pentru site-ul dvs. web care nu reușește să facă o primă impresie pozitivă.

Aici intervine un generator de nume de domeniu.

Un generator de nume de domeniu vă ajută să vă economisiți timp, generând automat o mulțime de idei de nume de domeniu pentru marca dvs. Tot ce trebuie să faceți este să specificați ideea dvs. prin trimiterea unuia sau a două cuvinte cheie. Veți obține instantaneu zeci de idei disponibile.

Unele avantaje ale unui generator de nume de domeniu sunt:

 • Generați idei de nume de domeniu mai descriptive sau potrivite decât vă puteți gândi.
 • Verificați disponibilitatea numelor de domeniu preferate rapid și ușor. Vor apărea combinații de cuvinte, rime și sugestii aleatorii.
 • Înregistrați-vă numele de domeniu imediat înainte ca altcineva să îl facă.

Sperăm că acest ghid v-a ajutat să alegeți cel mai bun nume de domeniu pentru afacerea dvs..

Acum mergeți mai departe și alegeți numele de domeniu următor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map