Instrument de analiză a subiectelor gratuite de e-mail

Cum funcționează analizatorul nostru de subiecte de e-mail

Analizatorul nostru de subiecte de e-mail vă permite să scrieți linii de subiect irezistibile care vă deschid și citiți e-mailurile. Iată cum funcționează instrumentul nostru.


Pasul 1: Introduceți o linie de subiecte de e-mail

Pentru a stabili cât de clic poate fi linia de subiect a e-mailului dvs., trimiteți-vă linia de subiect dorită pentru analiză.

Pasul 2: Revizuiți linia de subiecte de e-mail

După ce trimiteți linia de subiect, veți vedea o analiză detaliată despre cât de atrăgătoare este aceasta și recomandări pentru a-l face mai demn de clic.

 • Scor general: Pentru cele mai bune rezultate, străduiește-te pentru 70 sau mai mult.
 • Caz: Liniile subiectelor cu caz de titlu tind să funcționeze mai bine decât linia de subiect cu litere mici
 • Număr de cuvinte: Liniile de subiect cu 4-6 cuvinte sunt cunoscute cu cele mai bune rate deschise
 • numere: Linia de subiect a e-mailului cu numere s-a dovedit a fi deschisă mai mult.
 • Numărul de personaje: Vă recomandăm să mențineți numărul personajelor în jur de 20 de rezultate pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Emoji count: Utilizarea emojisurilor în linia de subiect face ca subiectul dvs. să iasă în evidență în căsuța de e-mail.
 • Cuvinte de putere: Utilizați cuvinte de declanșare emoțională în subiectul dvs. care crește rata deschisă.

Pasul 3: Rafinați linia de subiect pe baza analizei

Pe baza analizatorului de linii de subiecte de e-mail, reglați și rafinați linia de subiect de câteva ori până obțineți un scor general bun. Regula generală este să se străduiască un scor general de peste 70 sau mai mult.

Cum să scrieți o linie de subiect irezistibilă pentru a crește rata deschisă

Știați că un abonat de e-mail mediu primește 13 e-mailuri comerciale pe zi și doar aproximativ 20% dintre ele sunt deschise (peste 2 pe zi)?

Asta înseamnă că, dacă liniile subiectului nu sunt suficient de captivante, e-mailurile dvs. vor fi îngropate în căsuța de e-mail a destinatarilor fără a fi observate.

Deci, cum ați scrie o irezistibilă subiect de e-mail care iese în evidență?

Ei bine, nu există o formulă magică pentru a scrie una. Cu toate acestea, există câțiva factori de succes diferiți care înseamnă diferența dintre o linie de subiect pe care abonații dvs. o vor observa – și o vor deschide – și o linie de subiect pe care vor sări peste dreapta. Să aruncăm o privire asupra acestor factori de succes de mai jos:

 • Scannable: O linie de subiect perfectă captează rapid atenția utilizatorilor.
 • Echilibru perfect al cuvintelor: Captarea atenției este doar jumătate din luptă. Un echilibru perfect al cuvintelor încurajează clicurile și îmbunătățește ratele deschise ale e-mailurilor.
 • Direct la subiect: Explicați succint ce este în e-mailul dvs. Nu exagerați și nu creați așteptări înșelătoare, deoarece vă poate reduce conversia finală.

Faceți linia subiectului scanabilă

Dacă doriți să creați un e-mail care să fie notat și citit, va trebui să vă asigurați că subiectul dvs. captează atenția utilizatorilor în timp ce aceștia trec prin poștă primită.

Există câteva modalități de a capta atenția utilizatorului în căsuța de e-mail.

Folosiți Emojis:

emojipedia.org este cea mai bună resursă pentru a găsi emoji pentru e-mailurile dvs. Pur și simplu căutați un emoji pe care doriți să-l utilizați și copiați-l pe e-mail.

Utilizați cazul Titlu:

Liniile de subiecte cu caz de titlu tind să funcționeze mai bine decât linia de subiect cu litere mici. Există câteva stiluri de capitalizare diferite, cum ar fi Associated Press, APA, Chicago Manual of Style sau MLA Style.

Dacă doriți să valorificați automat linia de subiect, puteți utiliza instrumentul nostru de analizor de titlu.

Folosiți cuvinte de putere

Captarea atenției este doar jumătate din luptă; asigurarea că e-mailurile dvs. sunt deschise este un alt aspect la fel de important al campaniilor dvs. de e-mail. Folosind cuvinte de putere în subiectul dvs. este unul dintre cele mai bune moduri de a vă îmbunătăți ratele deschise.

Acestea fiind spuse, este în interesul tău să eviți excesiv în subiectele tale. Exagerarea liniilor de subiect creează un impact negativ asupra reputației dvs. și afectează negativ conversiile finale.

Vino cu 2-3 subiecte

Este posibil ca prima dvs. linie de subiect să nu fie întotdeauna suficient de convingătoare.

Acesta este motivul pentru care marketerii inteligenți vin întotdeauna cu mai multe linii de subiect pentru e-mailurile lor.

De fapt, scrierea mai multor linii de subiect te obligă să le scrii pe fiecare din perspective diferite. În acest fel, puteți perfecționa linia de subiect originală și o puteți face mai clară.

Utilizați Gradația noastră de subiecte de e-mail

După ce ați folosit analizatorul de linii de subiecte de e-mail pentru a crea mai multe linii de subiecte, asigurați-vă că le testați cu ghidatorul nostru de linii de subiect. Vă oferă o reprezentare vizuală a liniei de subiect, astfel încât să puteți vedea cum va fi văzută în căsuța de e-mail a destinatarilor. În plus, acest instrument vă permite, de asemenea, să evaluați liniile de subiect pe o scară de 1-100.

Vrei să știi dacă subiectul tău este suficient de convingător pentru a crește ratele deschise? Trebuie să reveniți la verificatorul nostru de subiecte de e-mail și să începeți să testați linia subiectului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map