Instrument gratuit de generare a parolei puternice

Cum funcționează instrumentul nostru puternic generator de parole?

Instrumentul nostru generator de parole vă ajută să preveniți o amenințare de securitate prin obținerea unei parole puternice.


Cel mai bun lucru despre generatorul nostru de parole este faptul că o parolă puternică este generată automat pentru dvs. atunci când pagina se încarcă. Deci, tot ce trebuie să faceți este să-l copiați și să-l utilizați în timp ce configurați un cont pe orice site web.

Acest instrument vă oferă cinci opțiuni diferite pentru a crea o parolă excepțional de puternică pentru orice cont, inclusiv administratorul WordPress, canalele de socializare sau orice alt lucru la care vă puteți gândi. Opțiunile de parolă sunt:

  • Majuscule
  • numere
  • Personaje speciale
  • Usor de amintit
  • Lungimea parolei

Opțiunile cu majuscule și numere sunt preselectate în mod implicit. Puteți selecta sau deselecta opțiunile de parolă așa cum doriți.

Lungimea implicită a parolei este 12. Cu generatorul nostru de parole, puteți crea chiar și o parolă cu maximum 50 de caractere.

Dacă aveți nevoie de o altă parolă, puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul de resetare.

Cum să alegeți o parolă puternică pentru contul dvs.

Indiferent dacă creați un admin WordPress sau orice alt cont pentru această problemă, este esențial să alegeți o parolă puternică. Acestea fiind spuse, cum creezi o parolă anti-hack, atât de dificil de ghicit, cât și ușor de reținut? Să aruncăm o privire la 4 moduri diferite de a crea o parolă puternică.

1. Utilizați un instrument generator de parole

Un instrument generator de parole vă ajută să creați o parolă sigură, imposibil de fisurat. În timp ce un instrument de parolă este foarte recomandat pentru generarea unei parole anti-hack, problema este că fiecare site web are propria sa regulă privind modul în care ar trebui să fie o parolă. De exemplu, unele site-uri web nu acceptă caractere speciale cu o parolă, în timp ce altele necesită să ai cel puțin 8 caractere.

Va trebui să vă asigurați că instrumentul dvs. de parolă vă oferă opțiuni diferite pentru crearea unei parole personalizabile pentru diferite site-uri web.

2. Nu folosiți niciodată aceeași parolă pentru mai multe conturi

Nimic nu poate fi mai rău pentru viața ta digitală decât folosind aceeași parolă pentru mai multe conturi de utilizator pe diferite site-uri web. Oricât de puternică este parola dvs., este la fel de sigur ca și cel mai slab site web în care ați configurat un cont.

De exemplu, dacă parola dvs. este expusă după o încălcare a datelor pe un site web, riscați să vă compromiteți toate conturile pe mai multe site-uri web, cu condiția să utilizați același nume de utilizator și parolă.

Sfat: dacă aveți nevoie de o viață digitală sigură, nu folosiți aceeași parolă pentru mai multe conturi.

3. Alegeți un instrument de gestionare a parolelor

Acum știți importanța de a avea parole diferite pentru mai multe conturi. Cu toate acestea, amintirea tuturor acestor parole pentru conturi diferite poate fi intimidantă. Aici intervine un instrument de gestionare a parolelor.

Un instrument de gestionare a parolelor este un hub centralizat care vă stochează și vă gestionează toate parolele pe mai multe site-uri web. În acest fel, puteți avea parole puternice pentru toate conturile, fără să le amintiți.

Vă recomandăm să utilizați 1Password pentru a vă gestiona toate conturile, inclusiv administratorul WordPress, canalele de social media, e-mailurile și multe altele.

Nu numai că 1Password vă va ajuta să vă gestionați toate parolele, dar vă permite, de asemenea, să accesați toate conturile web cu un singur clic.

4. Alegeți o parolă care este ușor de reținut

Dacă nu vă amintiți mai degrabă parola decât să le gestionați pe toate cu 1Password, atunci veți dori să vă asigurați că fiecare parolă setată este ușor de reținut. Acesta este motivul pentru care generatorul nostru de parole vine cu o opțiune ușor de reținut.

Alegerea opțiunii ușor de reținut deselectează toate celelalte opțiuni, astfel încât să creeze o expresie de parolă pe care o puteți citi și aminti rapid.

Cu toate acestea, vă recomandăm să optați pentru un instrument de gestionare a parolelor pentru configurarea unei parole puternice.

Înfășurați: utilizând un instrument generator de parole

Un generator de parole puternic vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă personaliza parola țintă. Pentru o parolă personalizată, puteți specifica lungimea caracterelor și include majuscule, numere și chiar caractere speciale. Dacă alegeți mai degrabă o parolă ușor de reținut decât o parolă generată aleatoriu, atunci puteți face asta.

Iată câteva motive pentru care trebuie să utilizați un instrument generator de parole.

  • Generați o parolă puternică: O parolă puternică vă protejează contul împotriva ghicirilor și a tehnicilor de fisurare a parolelor.
  • Setați o parolă care se potrivește cu regula parolei: Creați o parolă anti-hack care respectă perfect regula cu parola a site-ului dat.
  • Modificați o parolă până când găsiți o potrivire bună: Dacă nu vă place parola implicită, atunci nu ezitați să o modificați cu un singur clic până când veți găsi o potrivire bună.

Sunteți toate setate? Apoi mergeți mai departe și alegeți o parolă pentru noul dvs. cont.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me