Verificator gratuit de stare de funcționare a site-ului web

Am creat verificatorul de stare de funcționare gratuit al site-ului IsItWP, pentru a vă oferi cel mai bun mod de a analiza dacă site-ul dvs. este redus pentru toată lumea sau doar pentru dvs..


Ce este timpul liber?

Uptime este un termen folosit pentru a descrie perioada în care site-ul dvs. web este disponibil și funcțional. În termeni tehnici, este timpul neîntrerupt de la care serverul dvs. de găzduire experimentează. De obicei, timpul de funcționare este exprimat ca procent din timpul total disponibil, „99,95%”, de exemplu.

În mod ideal, timpul de funcționare ar trebui să fie de 100%. Pentru ca site-ul web să primească o durată de funcționare de 100%, înseamnă că a fost disponibil și accesibil pe tot parcursul anului, 24/7, fără perioade de oprire.

Să aruncăm o privire asupra modului de calculare a funcționării site-ului dvs. web mai jos. Dacă preferați să vă gândiți direct la urmărire și să vă afundați în modul în care funcționează verificatorul nostru de stare a uptimei site-ului gratuit, Du-te in schimb.

Calcularea timpului de funcționare a site-ului web

Timpul de utilizare este calculat pe baza numărului de ore pe care serverul dvs. de găzduire web este disponibil într-o anumită perioadă de timp.

Iată cum se calculează timpul de funcționare al serverului dvs. de găzduire web:

Numărul total de ore pe care site-ul dvs. web este disponibil divizat la numărul total de ore pe an înmulțit cu 100.

Asta înseamnă, uptime = (Timp total disponibil / timp total pe an) x 100

Să aruncăm o privire la un exemplu. Știm că există 365 de zile pe an, deci în ceea ce privește orele, sunt în total 365 x 24 = 8760 ore. Și dacă ar exista 4 ore de oprire pe an, atunci calculul ar fi:

(8756/8760) x 100 = 99,95%

Factorii care afectează site-ul dvs. Uptime

Există o mulțime de factori care pot afecta timpul de funcționare al serverului dvs. de găzduire web, inclusiv:

 • Amenintari de securitate
 • Eșecuri hardware
 • Dezastru natural
 • Eroare umana
 • Corupția discului de rezervă
 • Pana de curent

Acesta este motivul pentru care niciun furnizor de găzduire web nu poate garanta un timp de utilizare 100%. Cu toate acestea, orice sub 99,9% este considerat nesigur.

Pentru a compara timpul de funcționare al diferiților furnizori de hosting, aruncați o privire la recenzia noastră completă de găzduire web.

Cum funcționează IsItWP Uptime Checker?

Verificatorul de stare de funcționare gratuită al site-ului IsItWP este cel mai bun mod de a analiza dacă site-ul dvs. este redus pentru toată lumea sau doar pentru dvs..

Iată cum funcționează verificatorul nostru de funcționare:

1. Trimiteți-vă adresa URL la instrumentul nostru pentru verificare uptime

Pentru a testa disponibilitatea site-ului dvs. web, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a site-ului dvs. în instrumentul nostru de verificare a stării de funcționare a site-ului de mai sus și să faceți clic pe butonul Analizați site-ul web buton.

verificator de stare de funcționare a site-ului web

2. Instrumentul nostru monitorizează timpul de funcționare al site-ului dvs.

După ce adresa URL a site-ului dvs. web este trimisă, instrumentul nostru gratuit de verificare a stării de funcționare a site-ului nostru web verifică dacă site-ul dvs. web este disponibil.

3. Obțineți rezultatul

După testul de disponibilitate a site-ului web, veți obține imediat rezultatul statutului uptime. Alături, puteți afla și următoarele detalii despre site-ul pe care îl testați.

test de disponibilitate a site-ului web

 • Cea mai recentă captură de ecran a site-ului
 • Titlul site-ului
 • Furnizor de găzduire unde este găzduit site-ul
 • Informațiile despre numele domeniului

Durata de oprire a internetului și consecințe

Pentru a înțelege importanța timpului de funcționare a site-ului web, trebuie să discutăm ce se întâmplă dacă site-ul dvs. se reduce pentru câteva minute.

Downtime vă sabotează reputația online

Nimic nu vă sabotează reputația online mai rapid decât ca site-ul dvs. web să nu poată fi atins pentru potențialii dvs. vizitatori.

Clientul dvs. se așteaptă ca site-ul dvs. web să rămână operațional în permanență. Când site-ul dvs. este redus, afectează încrederea publicului dvs. și văd că site-ul dvs. web nu este de încredere. Dacă întâmpinați întreruperi frecvente, atunci este în interesul dvs. să treceți la un furnizor de găzduire WordPress de încredere.

Timpul de repaus vă costă vânzări și venituri

Întreruperea site-urilor web se traduce direct în venituri și venituri pierdute. Clienții dvs. nu vă vor putea cumpăra produsele atât timp cât durează întreruperea.

Impactează SEO-ul tău

Având frecvent perioade de dezactivare poate afecta, de asemenea, negativ site-ul dvs. SEO.

Când aveți perioade de oprire frecvente, Google consideră că site-ul dvs. web nu este de încredere. Evident, ei nu vor să trimită utilizatorii pe un site web care nu este de încredere, deoarece le oferă utilizatorilor o experiență proastă.

Site-ul meu este jos. Ce trebuie să fac în continuare?

Site-ul dvs. nu funcționează pentru dvs.?

Pur și simplu urmați ghidul pas cu pas de mai jos pentru a descoperi motivul întreruperii și a reveni site-ul online.

Verificați-vă – este într-adevăr jos chiar acum?

În primul rând, înainte de a concluziona că site-ul dvs. este scăzut, merită să luați un moment să vă întrebați, este pentru toți sau doar pentru mine?

Utilizarea site-ului nostru gratuit de verificare a stării de funcționare este cea mai bună metodă de a verifica dacă site-ul dvs. web este de fapt pentru toți sau doar pentru dvs. Pentru a efectua testul de disponibilitate a site-ului web, tot ce trebuie să faceți este să specificați adresa URL a site-ului și să apăsați pe Analizați site-ul web buton.

Asta e!

Odată ce adresa URL este trimisă, sistemul nostru va face ping-uri pe site-ul dvs. și vă va spune dacă site-ul dvs. este disponibil sau nu.

Dacă site-ul dvs. este jos doar pentru dvs. …

Site-ul dvs. este disponibil pentru toată lumea, dar nu pentru dvs.?

Unul dintre motivele comune pentru care nu puteți accesa site-ul dvs. web poate fi o problemă DNS. Dacă ați actualizat recent DNS-ul dvs. și nu puteți accesa site-ul dvs. cu computerul local, atunci poate doriți să verificați dacă noul DNS s-a actualizat în locația dvs..

Întoarceți-vă la un verificator de propagare DNS, cum ar fi WhatsMyDNS.net și efectuați o căutare DNS pentru a verifica dacă noul DNS a fost actualizat. Verificatorul vă permite să verificați adresa IP curentă a adresei IP și informațiile de înregistrare DNS pe mai multe servere de nume localizate în diferite părți ale lumii.

Dacă DNS-ul dvs. s-a actualizat în locația dvs., dar încă nu puteți vizita site-ul dvs., atunci încercați să ștergeți memoria cache a browserului. Acest lucru vă permite să vedeți cea mai recentă versiune a site-ului dvs. web.

Dacă site-ul dvs. este jos pentru toată lumea …

Site-ul dvs. nu este disponibil pentru toată lumea? Apoi urmează ghidul pas cu pas de mai jos.

1. Verificați cu furnizorul dvs. de găzduire web

Există mai multe motive pentru care un site web poate fi redus.

Contactați asistența pentru clienții dvs. gazdă pentru ca site-ul dvs. să fie redus. Spuneți-le când ați observat problema și întrebați dacă au existat probleme cu serverele.

De asemenea, poate doriți să solicitați furnizorului dvs. de găzduire să vă verifice jurnalele pentru orice suspiciune. Un furnizor de hosting de renume vă va ajuta întotdeauna dacă vor găsi ceva neobișnuit și chiar va oferi sugestii pentru remedierea acestuia.

Dacă vă confruntați cu întreruperi frecvente, atunci puteți lua în considerare mutarea site-ului dvs. web către un furnizor de găzduire WordPress de încredere.

Problema principală cu revizuirea unei gazde cu privire la funcționarea lor este că nu aveți nicio modalitate reală de a testa garanția. Când furnizorul dvs. de găzduire web spune că oferă 99.9% uptime, trebuie să aveți încredere în orbește.

Pentru a rezolva această problemă pentru utilizatorii noștri și pentru a ne da seama dacă serviciile de găzduire web își îndeplinesc promisiunile de funcționare, am creat site-uri de testare WordPress cu toți furnizorii majori de găzduire și i-am adăugat conținut fals. În acest fel, site-urile noastre de test arată și se simt ca site-uri web tipice WordPress. Apoi, în fiecare site, am efectuat câteva teste diferite de disponibilitate și viteză a serverului pentru a afla dacă site-ul este suficient de capabil să facă față creșterii traficului în timpul perioadei maxime de încărcare..

De asemenea, am înregistrat modul în care fiecare site web răspunde la solicitările serverului din diferite locații geografice și am analizat, de asemenea, dacă au existat perioade de oprire în timpul testului.

Dacă doriți să treceți la un furnizor de hosting de încredere, vă recomandăm să aruncați o privire la revizuirea noastră completă de găzduire web și să comparați timpul de funcționare al diferiților furnizori de hosting.

2. Scanează-ți site-ul pentru a găsi malware și a-l repara

Dacă bănuiți că site-ul dvs. a fost hacked sau injectat cu malware, atunci poate doriți să scanați site-ul dvs. WordPress cu scanerul nostru gratuit de securitate WordPress.

Pentru a urma cele mai bune practici de securitate, poate doriți să verificați acest lucru Ghidul suprem de securitate WordPress.

3. Confirmă că înregistrarea dvs. de domeniu este plătită

Nu în ultimul rând, confirmați dacă taxa de înregistrare a domeniului dvs. este plătită. Dacă nu, atunci vă rugăm să mergeți înainte și să plătiți taxa, astfel încât site-ul dvs. web să poată fi online rapid.

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a vă asigura că nu uitați să vă plătiți taxa de înregistrare la timp.

 • Configurați reînnoirea automată: Activarea reînnoirii automate asigură plata taxelor de înregistrare fără probleme.
 • Plătește mai mulți ani în avans: Dacă nu preferați să permiteți reînnoirea automată, puteți plăti mai mulți ani în avans.
 • Folosiți adresa de e-mail curentă: Asigurați-vă că furnizați adresa dvs. de e-mail curentă registratorului dvs. de domeniu. Acest lucru vă asigură că veți primi la timp toate notificările prin e-mail.

Fără îndoială, timpul de funcționare este unul dintre cei mai mari factori pe care trebuie să-i verificați atunci când alegeți un furnizor de găzduire web pentru site-ul dvs..

Dacă tocmai începeți, atunci vă recomandăm să alegeți Bluehost. Acestea sunt recomandate oficial de WordPress și oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit și peste 60% reducere la găzduirea WordPress.

Începeți cu Bluehost azi!

Puteți citi, de asemenea, recenzia noastră completă Bluehost.

Asta e tot. Sperăm că v-a plăcut instrumentul nostru gratuit de stare de funcționare a site-ului web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map