11 najboljših brezplačnih storitev spletnega gostovanja do leta 2020 [Gostitelj pri 0 USD]

najboljše brezplačno spletno gostovanje


Iščete brezplačno spletno gostovanje? Potem ste na pravem mestu.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših brezplačnih storitev spletnega gostovanja na trgu.

Preden se poglobimo in začnemo primerjati brezplačne storitve spletnega gostovanja, preučimo, ali je brezplačno gostovanje prava rešitev za vaše spletno mesto, kako bi vplivalo na vašo spletno prisotnost in kakšen je ulov pri tem.

Izbira brezplačne storitve spletnega gostovanja

Običajno ljudje izberejo brezplačno spletno gostovanje, če so prenizki in ne želijo zapravljati denarja za spletno gostovanje. Toda brezplačno gostovanje lahko pride prav za študente, ki so tesno namenjeni proračunu. Brezplačno spletno gostovanje za študente jim pomaga pri delu pri njihovih zagonih in projektih, ki so namenjeni samo učenju in ocenjevanju.

Da ne omenjam, če je nekaj brezplačno, potem vedno obstaja ulov in brezplačno spletno gostovanje ni nič drugače.

Preden izberete brezplačno spletno gostovanje, predstavimo enega najbolj obstojnih mitov o gostovanju spletnih strani: spletno gostovanje je drago.

Gostovanje spletnega mesta je zelo drago?

Veliko ljudi se odloči za brezplačno spletno gostovanje, saj meni, da je gostovanje spletnega mesta drago in ne ustreza njihovemu proračunu.

Resničnost je, da ko začnete, lahko izberete zanesljivo poceni storitev gostovanja za čim manj 2 do 4 dolarje na mesec. Nekatera od teh poceni gostovalnih podjetij ponujajo celo brezplačno ime domene, SSL in skoraj 100-odstotno garancijo za uptime.

To pomeni, da boste za samo 2 USD dobili vse, kar potrebujete za izgradnjo svojega spletnega mesta od zgoraj. Te poceni storitve gostovanja celo zagotavljajo, da bo vaše spletno mesto vedno ostalo na spletu, zahvaljujoč odličnim garancijam za uptime.

Na kratko, tudi če imate premajhen proračun, lahko najdete načrt spletnega gostovanja, ki je cenovno ugoden in ustreza vašim zahtevam.

Brezplačno spletno gostovanje – kaj je ulov?

Gostovanje spletnega mesta zagotovo stane denar. Kako lahko podjetje, ki gosti spletno gostovanje, ponuja svoje storitve brezplačno, ne da bi šlo v stečaj? Ali obstajajo kakšne slabosti pri izbiri brezplačne storitve spletnega gostovanja?

 • Oglasi: Če želite zaslužiti, podjetja, ki gostujejo, pogosto prikazujejo svoje oglase na spodnjem dnu vašega spletnega mesta. Če želite odstraniti oglase, boste morali nadgraditi na plačljivi načrt.
 • Omejite svoj promet: Brezplačna spletna ponudba gostovanja pogosto omeji vaš promet, kar vam preprečuje rast vašega podjetja.
 • Zakleni se: Brezplačno spletno gostovanje pogosto otežuje premik vašega spletnega mesta na druge platforme.

Iskreno, bolje bi bilo ustvariti spletno mesto s pomočjo poceni storitve gostovanja, ko šele začenjate. Verjamemo, da je uporaba brezplačnega spletnega gostovanja slaba ideja, če ne ustvarite testnega mesta.

Kljub temu si najprej oglejmo nekaj najboljših, skoraj brezplačnih spletnih strani, ki gostujejo podjetja. Potem, če še vedno niste prepričani, vam pokažemo najboljše prost podjetja za spletno gostovanje.

Top 5 skoraj brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja

 1. Bluehost
 2. SiteGround
 3. HostGator
 4. DreamHost
 5. iPage

1. Bluehost

bluehost-register-domain-name-name

Bluehost je ena najboljših poceni storitev gostovanja, ki so na voljo na trgu. To tudi uradno priporoča WordPress.org. Z vsakim novim računom za spletno gostovanje boste prejeli brezplačno ime domene, brezplačen SSL in več kot 60% popust na spletno gostovanje.

Trenutno Bluehost gosti več kot 2 milijona spletnih strani po vsem svetu. Ne želite zamuditi teh primerjav med:

 • Bluehost proti HostGatorju
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost proti Dreamhostu
 • Bluehost proti iPage
 • Gostovanje Bluehost vs InMotion
 • Bluehost proti GreenGeeks
 • Bluehost proti A2 gostovanju
 • Bluehost proti tekočemu spletu

Dogovorili smo se za ekskluzivno pogodbo z Bluehostom za uporabnike IsItWP, tako da bi morali plačati le 2,75 USD na mesec.

Preberite naš celovit pregled Bluehosta.

Začnite z Bluehostom danes!

2. SiteGround

siteground

Če želite spletno gostovanje, ki ne ogroža hitrosti vašega spletnega mesta, je lahko SiteGround najboljša izbira.

SiteGround je spletna ponudba gostovanja, ki vam nudi vse, kar potrebujete, da spletno mesto zaženete in zaženete. Tako kot Bluehost tudi WordPress.org ponudnika spletnega gostovanja uradno priporočajo. Ne zamudite teh primerjav med,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround proti GreenGeeks
 • SiteGround proti gostovanju InMotion
 • SiteGround proti WPEngine
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage
 • SiteGround proti tekočemu spletu

SiteGround ponuja poceni načrt spletnega gostovanja za kar 3,95 USD na mesec.

Preberite celoten pregled SiteGround.

Začnite z SiteGround še danes!

3. HostGator

hostgator

HostGator je poceni prostor za gostovanje s cenovno dostopnimi načrti za zagon in enostavno nastavitvijo. HostGator pooblasti več kot 2 milijona domenskih imen po vsem svetu.

Njihovo storitev lahko brez tveganja preizkusite 45 dni in če niste popolnoma zadovoljni, lahko dobite celotno povračilo. Nagrajena podporna ekipa HostGatorja je na voljo 24/7 prek klepeta v živo, telefona ali e-pošte. Oglejte si te primerjave med:

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs gostovanje InMotion
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator proti tekočemu spletu
 • HostGator vs A2 gostovanje

Pri HostGatorju lahko spletno mesto zaženete za 2,78 USD na mesec, kar je zelo veliko.

Preberite naš celoten pregled HostGator.

Začnite z HostGatorjem že danes!

4. DreamHost

sanjski gost

DreamHost je vodilna storitev spletnega gostovanja, ki v zadnjih 18 letih raste in ohranja uspešno podjetje za gostovanje.

S svojimi poceni načrti gostovanja boste dobili brezplačno ime domene, brezplačno šifriranje SSL s šifriranjem Let’s Encrypt, namestitveni program WordPress z enim klikom in še več.

S DreamHostom lahko na WordPress gostovanju prihranite do 47%. Njihovi načrti za gostovanje se začnejo pri 2,59 USD na mesec.

Preberite naš celoten pregled DreamHost.

Začnite z DreamHost danes!

5. iPage

ipage

iPage je verjetno najcenejša (še vedno zanesljiva) storitev gostovanja v deljeni verziji gostovanja. iPage vam ponuja vse, kar potrebujete za izdelavo spletnega mesta iz nič, na primer graditelj spletnega mesta z več tisoč brezplačnimi predlogami, brezplačnim domenskim imenom, brezplačnim SSL certifikatom in 200 USD vrednimi oglasnimi dobropisi.

Na iPage se lahko prijavite že za 1,99 USD na mesec.

Preberite naš celoten pregled iPage.

Začnite z iPageom že danes!

Najboljša popolnoma brezplačna gostovanja

 1. Wix
 2. Weebly
 3. WordPress.com
 4. Google Spletna mesta
 5. Google Cloud Platform
 6. Spletne storitve Amazon

6. Wix

Wix

Wix je brezplačni ustvarjalec spletnih strani, ki vam omogoča, da spletno mesto hitro zaženete od začetka. Najboljša stvar pri Wixu je, da se vam ni treba naučiti nobene tehničnosti gostovanja vašega spletnega mesta. Lahko se preprosto prijavite za Wix in začnete graditi spletno mesto, ki ste ga vedno želeli, s programom za izdelavo povleci in spusti.

Prosti načrt ne dovoljuje uporabe domenskega imena po meri, na primer IsItWP.com ali WPBeginner.com. Tako bo izgledal URL vašega spletnega mesta: https://username.wixsite.com/sitename

Če želite povezati ime domene po meri, boste morali nadgraditi na premium račun.

Preberite si celoten pregled Wix-a in si oglejte, kako se Wix razlikuje od WordPress-a.

Začnite z Wixom že danes!

7. Weebly

Weebly

Weebly je še en priljubljen brezplačni ustvarjalec spletnih strani, ki je zdaj del izdelka Square. Ne glede na to, ali želite zgraditi spletno mesto ali spletno trgovino, Weebly zelo enostavno začne v nekaj minutah.

Brezplačni načrt Weebly vam omogoča izdelavo osnovne spletne strani. Vaše brezplačno spletno mesto bo gostilo poddomene weebly.com. Vaše spletno mesto bo imelo tudi povezavo Weebly v nogi.

Za napredne funkcije, kot so nastavitev domene po meri, trgovina e-trgovine, statistika spletnih mest in trženje po e-pošti, lahko nadgradite na premijski načrt.

Preberite naš celoten pregled Weebly.

Začnite z Weeblyom že danes!

8. WordPress.com

platforma za blogging wordpress.com

WordPress.com je brezplačna platforma za bloganje, ki vam pomaga enostavno sestaviti blog ali spletno mesto od zgoraj. WordPress.com za razliko od drugih ustvarjalcev brezplačnih spletnih mest ponuja 3 GB prostora za shranjevanje, na desetine brezplačnih tem in vse druge bistvene funkcije, o katerih si lahko omislite.

Brezplačno spletno mesto bo gostilo poddomena WordPress.com in bo zelo optimizirano za iskalnike.

Njihov premium načrt vam omogoča, da povežete domeno po meri in celo vključite trgovino s svojim spletnim mestom WordPress.com.

Začnite z WordPress.com že danes!

9. Google Sites

Googlova spletna mesta

Google Sites je del GSuite in vam omogoča, da s sodelovanjem s svojimi člani ekipe ustvarite zelo prilagodljivo spletno mesto. Kot pravi Wikipedia: je strukturirano orodje za ustvarjanje wikijev in spletnih strani, ki ga ponuja Google.

S standardnim Google Računom lahko brezplačno ustvarite toliko Google Spletnih mest. Edini ulov je, da bo vaše spletno mesto pod Googlovo domeno in naslov vašega spletnega mesta bo izgledal kot: sites.google.com/view/yoursite

Če želite uporabiti ime domene po meri, se lahko prijavite za račun GSuite.

Začnite danes z GSuite in Google Sites!

10. Google Cloud Platform

oblačna platforma google

Google Cloud Platform je ena najboljših brezplačnih rešitev za gostovanje, ki je na voljo na trgu.

Z Googlovo platformo v oblaku lahko svoje spletno mesto gostite na brezplačnem preskusu, ki traja 12 mesecev. Ponujajo tudi raven Always Free, ki omogoča omejen dostop do številnih skupnih virov GCP.

Upoštevajte pa, da Google ob prijavi zahteva podatke o vaši kreditni kartici, da preveri vašo identiteto in loči dejanske stranke od robotov.

Začnite z Googlovo platformo v oblaku!

11. Spletne storitve Amazon

aws spletno gostovanje

Če želite statično spletno mesto gostiti v brezplačni storitvi spletnega gostovanja, boste morda želeli preveriti storitve Amazon Web Services (AWS). AWS ponuja nekaj različnih vrst brezplačnih načrtov, kot so Vedno brezplačni in 12-mesečni brezplačni računi.

Brezplačni račun AWS je lahko dobra rešitev za uporabnike, ki želijo raziskati svojo platformo in obvladati svoje tehnične spretnosti.

Začnite z AWS!

Upamo, da vam je ta vodič pomagal najti najboljšo brezplačno spletno gostovanje za vaše spletno mesto.

Če ste v tem članku uživali, boste morda želeli preveriti tudi naš članek o zagonu spletnega mesta in o razliki med deljenimi vs VPS v primerjavi z namenskim gostovanjem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map