11 najboljših podjetij za spletno gostovanje za mala podjetja (2020)

pregledi spletnega gostovanja


Iščete najboljšo spletno gostovanje na trgu? Potem ste na pravem mestu.

Izbira najboljšega spletnega gostovanja je ključni del izdelave uspešnega spletnega mesta. Medtem ko večina lastnikov spletnih mest razume vrednost ustvarjanja in objavljanja epskih vsebin na svojem spletnem mestu, pogosto podcenjujejo pomen izbire dobre storitve spletnega gostovanja.

Ni vsaka storitev spletnega gostovanja ustvarjena enako. Če se na koncu odločite za spletno gostiteljico napačno, lahko to vpliva na vaše SEO uvrstitve, prihodke in celoten promet.

O našem postopku pregleda spletnega gostovanja

Ta pregled spletnega gostovanja je bil ustvarjen z enim samim ciljem: pomagajte našim uporabnikom, da preprosto izberejo najboljšo storitev gostovanja.

Za razliko od drugih spletnih mest smo se dejansko prijavili na več deset storitev spletnega gostovanja in jih osebno pregledali, tako da lahko samozavestno izberete pravega ponudnika gostovanja, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam.

Tukaj je nekaj, kar smo vam pomagali poiskati najboljšega ponudnika spletnega gostovanja:

 1. Podpisani z desetinami priljubljenih ponudnikov gostovanja
 2. Vzpostavite testno spletno mesto WordPress
 3. Namestili smo privzeto temo WordPress in dodali navidezno vsebino, vključno s slikami
 4. Opravil je nekaj različnih testov hitrosti in zmogljivosti

Na teh testnih mestih smo si ogledali proizvodno okolje z navidezno vsebino in izvedli nekaj različnih hitrostnih testov. Tako lahko vidite, kako bi strežnik deloval v resničnem življenjskem okolju.

Pojdimo naravnost do najboljših podjetij za spletno gostovanje, začenši z # 1 na našem seznamu.

Najboljših 11 podjetij za spletno gostovanje (s funkcijami in cenami)

pregled Bluehost1. Bluehost

 • Čas nalaganja: 689 ms
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: Bluehost.com

Začnite z Bluehostom »

Bluehost je eno najstarejših, največjih blagovnih znamk, ko gre za spletno gostovanje. So uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress.

Bluehost vam ponuja vse, kar potrebujete, da se vaše spletno mesto postavi in ​​deluje. Ko se prijavite na račun gostovanja, boste prejeli brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo skupaj s 65% nižjimi pristojbinami za gostovanje.

Spodnja črta: Bluehost je najboljša izbira za vse, ki želijo ustanoviti WordPress blog ali spletno stran. Za razliko od večine drugih storitev spletnega gostovanja Bluehost ponuja odlična izkušnja na krovu, kar je neizmerno koristno tako za strokovnjake kot za novince.

Cenitev: Redna cena se začne pri 7,99 USD na mesec.

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 2,75 USD na mesec. (65% popusta + brezplačno ime domene in SSL)

Preberite naš pregled Bluehost >>

pregled spletnega mesta2. SiteGround

 • Čas nalaganja: 649 ms
 • Občasni čas: 99,98%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: SiteGround.com

Začnite s SiteGround »

SiteGround je ena redkih najboljših blagovnih znamk gostovanja, ki je ni pridobila Endurance International Group, vodilno podjetje za spletno gostovanje. So eno redkih podjetij, ki ponujajo gostovanje za posamezne lokacije s tremi podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Singapurju. To pomeni, da lahko na podlagi svoje baze uporabnikov izberete najbolj optimalno podatkovno središče za vaše spletno mesto pri nastavitvi gostiteljskega računa.

 • Tehnologije hitrosti: Datoteke so shranjene v SSD (Solid State Drive) pomnilniku v nasprotju s trdim diskom (trdi disk), ki dokazano poveča čas nalaganja strani. Ponujajo tudi izboljšano delovanje z NGINX in brezplačnim CDN.
 • Optimizirana rešitev: SiteGround ponuja rešitev uspešnosti WordPress, ki vam pomaga dramatično pospešiti spletno mesto z zmanjšanjem nepotrebne porabe pasovne širine.
 • Proaktivna varnost: Požarni zid strežnika SiteGround proti običajnim grožnjam varnosti in samodejno posodablja vtičnike, da boste lahko brezskrbni.

Spodnja črta: Izberite SiteGround, če želite dostopno storitev spletnega gostovanja, na katero se osredotoča hitrost. Če ste naveličani nezanesljive storitve gostovanja, lahko poskusite SiteGround. Z brezplačnim vtičnikom Migrator lahko s samo nekaj kliki prenesete svoje WordPress spletno mesto in uživate v izjemno hitrem gostiteljskem okolju.

Cenitev: Redna cena se začne pri 11,95 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 3,95 USD na mesec (67% popusta)

Preberite naš pregled SiteGround >>

gostiteljski pregled3. HostGator

 • Čas nalaganja: 691 ms
 • Občasni čas: 99,96%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: HostGator.com

Začnite z HostGatorjem »

HostGator je eden izmed najbolj priljubljenih poceni ponudnikov gostovanja, ki ponuja cenovno dostopne načrte in enostavno nastavitev. HostGator ponuja široko paleto orodij, ki vam pomagajo hitro izdelati spletno mesto, vključno z brezplačnim gradnikom spletnih mest, neprimerljivo podporo za stranke s sedežem v ZDA, neomejenim diskovnim prostorom, pasovno širino in e-poštnimi naslovi.

Vsi načrti za spletno gostovanje prihajajo s cPanelom, ki je najbolj priljubljena nadzorna plošča gostovanja na svetu. Če niste popolnoma zadovoljni, lahko v 45 dneh prekličete račun za celotno vračilo.

Spodnja črta: Izberite HostGator, če iščete poceni, a zanesljivega ponudnika spletnega gostovanja. Za razliko od drugih ponudnikov spletnega gostovanja HostGator ponuja: ogromno orodij za hitro in enostavno izdelavo spletnega mesta tudi z najosnovnejšim začetnim načrtom.

Cenitev: Redna cena se začne pri 6,95 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 2,78 USD na mesec (60% popusta + brezplačen SSL)

Preberite naš pregled HostGator >>

pregled sanjske hoste4. Dreamhost

 • Čas nalaganja: 445 ms
 • Občasni čas: 99,90%
 • Podpora: 7/10
 • Spletna stran: Dreamhost.com

Začnite s DreamHostom »

DreamHost je ena od uradno priporočenih storitev WordPress gostovanja s strani WordPress.org. Trenutno gostijo približno 1,5 milijona spletnih mest, blogov in aplikacij.

Pri DreamHost-u so vsi načrti gostovanja podprti z neprekosljivo garancijo denarja za 97 dni, tako da lahko spletno mesto zaženete brez tveganja.

Za razliko od večine ponudnikov spletnega gostovanja je DreamHost neodvisno lastništvo in upravljanje. Uporabljajo samo SSD, ki je 2x hitrejši od strežnikov, ki uporabljajo stare šolske trde diske.

Cenitev: Redna cena se začne pri 10,95 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo samo 2,59 USD na mesec (brezplačen SSL + 76% popusta)

Spodnja črta: Če začnete in iščete cenovno ugodnega ponudnika gostovanja, ki uporablja shrambo SSD in ponuja tudi 3-mesečna garancija za vračilo denarja, potem ne glej naprej kot DreamHost.

Preberite naš pregled Dreamhost >>

pregled greengeeks5. GreenGeeks

 • Čas nalaganja: 697 ms
 • Občasni čas: 99,92%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: GreenGeeks.com

Začnite z GreenGeeksom »

GreenGeeks je vodilni okolju prijazen ponudnik spletnih gostovanj. GreenGeeks kot blagovna znamka poudarja svojo zavezanost okolju. V mrežo vložijo 3-krat večjo porabo energije v obliki obnovljive energije, da zmanjšajo svoj ogljični odtis.

Najboljše od vsega je, da se lahko naročite na enega od njihovih gostovalnih načrtov, ne da bi vas skrbelo za nadležno prodajo ali skrite pristojbine. Če se odločite za mesečni obračunski cikel, boste morali plačati 15 evrov pristojbine za nastavitev. Od namestitvene pristojbine se lahko odpovedujete tako, da izberete letni ali daljši načrt.

Spodnja črta: Če želite gostovati na svojem spletnem mestu okolju prijazen ponudnik gostovanja, potem je GreenGeeks najboljša izbira za vas.

Cenitev: Redna cena se začne pri 9,95 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 2,95 USD na mesec (brezplačno ime domene + 70% popusta)

Preberite naš pregled GreenGeeks >>

ipage pregled6. iPage

 • Čas nalaganja: 2,60 s
 • Občasni čas: 99,98%
 • Podpora: 8/10
 • Spletna stran: iPage.com

Začnite z iPageom »

iPage je poceni, a zanesljiv ponudnik spletnega gostovanja, ki ponuja brezplačno ime domene in brezplačen SSL s svojim načrtom gostovanja. iPage ponuja samo en načrt gostovanja v skupni rabi, tako da se lahko preprosto preprosto prijavite na iPage gostovanje.

iPage je partner z zeleno močjo EPA, kar pomeni, da se podatkovni centri in spletni strežniki napajajo z vetrno energijo, kar zmanjšuje njihov ogljični odtis. Njihova dokumentacija je precej preprosta in vam pomaga, da vas popeljejo skozi vse vidike spletnega gostovanja.

Spodnja črta: Če iščete najcenejši ponudnik gostovanja v verziji v skupni rabi gostovanja je iPage najboljša stava za vas.

Cenitev: Redno 7,99 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 1,99 USD mesečno (75% popusta + brezplačno ime domene in SSL)

Preberite naš pregled iPage >>

a2 gostovanje pregled7. Gostovanje A2

 • Čas nalaganja: 1,28 s
 • Občasni čas: 99,90%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: A2hosting.com

Začnite z A2 gostovanjem »

A2 gostovanje je vodilni ponudnikom gostiteljski ponudnik, ki ponuja neskončno prilagodljivost in vse funkcije, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta. Ponujajo trenutno vodilno garancijo za vračilo denarja v panogi, tako da lahko svoje spletno mesto gostujete na A2 gostovanju brez tveganja.

Če niste zadovoljni, lahko prekličete račun za spletno gostovanje za celotno vračilo. Po 30 dneh boste še vedno upravičeni do potrjenega povračila za neuporabljeno storitev.

Spodnja črta: A2 gostovanje ponuja neprimerljivo kadar koli nadomeščeno povračilo za neuporabljeno storitev, zato se lahko prijavite za dolgoročni načrt spletnega gostovanja brez tveganja. A2 gostovanje vam omogoča izbiro 2 različna operacijska sistema in ponuja brezplačno shrambo SSD.

Cenitev: Redna cena se začne pri 7,99 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo le 3,92 USD na mesec (50% popusta)

Preberite naš pregled A2 gostovanja >>

pregled gostovanja inmotion8. Gostovanje inMotion

 • Čas nalaganja: 982 ms
 • Občasni čas: 99,91%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: InMotionHosting.com

Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja »

InMotion Hosting je eden najbolj zanesljivih spletnih gostiteljev, ki jim izkušeni blogerji in spletni skrbniki zaupajo in se preselijo vsak dan. Njihove storitve gostovanja imajo veliko zaželenih funkcij, vključno s SSD shrambo, neomejeno pasovno širino in brezplačno domeno.

InMotion Gosting se je povezalo z neprofitno organizacijo Trees for the Future, ki se posveča odpravi ogljičnih odtisov z zasaditvijo dreves. Njihova vodilna garancija za vračilo denarja vam omogoča, da preizkusite njihovo gostovanje 90 dni brez tveganja.

Spodnja črta: Lahko preizkusite InMotion gostovanje brez tveganja 90 dni in ne dobite povračila, če niste popolnoma zadovoljni. Ponujajo Shranjevanje na SSD in brezplačne avtomatske varnostne kopije podatkov. Prav tako lahko kupite njihove preprodajalčeve gostovalne načrte za nadaljnjo distribucijo spletnega gostovanja in zaslužite.

Cenitev: Redna cena se začne pri 7,99 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo samo 4,99 USD na mesec (37% popusta + brezplačno ime domene)

Preberite naš pregled InMotion Hosting >>

pregled wpengina9. WPEngine

 • Čas nalaganja: 582 ms
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: WPEngine.com

Začnite z WPEngine »

WPEngine je vodilni ponudnik storitev gostovanja WordPress s sedežem v Austinu, TX. Bila so ena prvih podjetij, ki so ponudila rešitve za gostovanje, usmerjene v WordPress. Kot pionir v upravljani industriji gostovanja WordPress se ponaša z impresivnim seznamom strank, vključno z Yelp, Asana, National Geographic, PBS in MyFitnessPal.

Sodelovali so s spletnimi storitvami Amazon in platformo Google Cloud, da bi svojim spletnim mestom nudili največjo razpoložljivost, hitrost, razširljivost in varnost, in sicer ne glede na to, kje so vaši obiskovalci na svetu. Njihovo orodje za uprizoritev z enim klikom vam omogoča, da preizkusite nove vtičnike in posodobitve spletnega mesta, preden pritisnete spremembe na spletno mesto v živo.

Spodnja črta: Če iščete upravljana storitev gostovanja WordPress ki ima a odlične izkušnje, potem je WPEngine najboljša stava za vas.

Cenitev: Redna cena se začne pri 35 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 20,42 USD na mesec (30% popusta v prvih 3 mesecih)

Preberite naš pregled WPEngine >>

hostinger pregled10. Hostinger

 • Čas nalaganja: 1,42s
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 9/10
 • Spletna stran: Hostinger.com

Začnite s Hostingerjem »

Hostinger stoji v primerjavi s konkurenco s svojimi cenovno ugodnimi gostovalnimi načrti. Z Hostingerjem lahko spletno mesto zaženete že za 0,99 USD / mesec. Z njihovim začetnim načrtom dobite brezplačno SSL potrdilo, podporo 24/7/365, izdelavo spletnega mesta in 99,9-odstotno garancijo za produkcijo.

Najboljši del je, da morate za razliko od drugih ponudnikov gostovanja, ko obnovite načrt gostovanja, plačati le 2,15 USD na mesec. Upoštevajte, da drugi ponudniki gostovanja za obnovo zaračunajo približno 8-10 USD.
Poleg deljenega gostovanja ponuja Hostinger tudi WordPress, VPS in Windows VPS gostovanje.

Preberite naš pregled Hostinger >>

likvidacijski pregled11. Tekoči splet

 • Čas nalaganja: 901 ms
 • Občasni čas: 99,99%
 • Podpora: 10/10
 • Spletna stran: LiquidWeb.com

Začnite s tekočim spletom »

Liquid Web je še eno vodilno podjetje, ki ga upravljamo na trgu. Za razliko od WPEngine, ki se osredotoča samo na WordPress, so storitve gostovanja tekočega spleta optimizirane za priljubljene aplikacije, vključno z WordPress, WooCommerce, premium poslovno e-pošto in še več.

Njihova izhodiščna cena je nekoliko višja od WPEngine, saj ponujajo le storitve za upravljanje gostovanja za VPS in namenske strežnike.

Spodnja črta: Tekoči splet je najboljša izbira, če želite popolnoma upravljana rešitev gostovanja ki najema po meri izdelane strežniške grozde, ki so optimizirani za priljubljene aplikacije, vključno z WordPressom in WooCommerce.

Cenitev: Redna cena se začne pri 69 USD na mesec

Posebna ponudba: Naši uporabniki plačujejo 21,39 USD na mesec (69% popusta na prve tri mesece)

Preberite naš tečni spletni pregled >>

Kako izbrati najboljše spletno gostovanje – 4 dejavnike, ki jih je treba upoštevati

Če želite izbrati ponudnika spletnega gostovanja, morate upoštevati nekaj različnih dejavnikov:

 1. Uptime (zanesljivost)
 2. Čas nalaganja (hitrost)
 3. Lastnosti
 4. Podpora

1. Uptime (zanesljivost)

Uptime rekord za najboljše spletno gostovanje

Izbrati boste morali zanesljivega ponudnika spletnega gostovanja, ki vam bo zagotovil največ časa. Uptime je izraz, ki se uporablja za opis obdobja, ki ga je vaše spletno mesto gostilo na določenem strežniku. Ponavadi se podaljšek izrazi kot odstotek celotnega razpoložljivega časa, ki je 365 dni na leto.

Na primer, spletno mesto, ki deluje celo leto, 24/7, naj bi imelo 100-odstotno podaljšanje časa. Če je podaljšek 99%, to pomeni, da je spletno mesto za 3,65 dni manj.

Medtem ko noben spletni strežnik ne more zagotoviti 100-odstotnega časa delovanja, vse pod 99,9% ni zanesljivo.

Nekatere storitve gostovanja ponujajo vračilo, če ne izpolnijo svoje garancije za uptime, vendar je ne bodo zmanjšale, ker vas bodo stali vsi izpadi.

2. Čas nalaganja (hitrost)

čas nalaganja storitev spletnega gostovanja

Google v svojem algoritmu še naprej poudarja hitrost strani, zaradi česar je eden najpomembnejših dejavnikov pri izbiri spletnega gostitelja.

Čeprav lahko v spletu najdete namige in nasvete za povečanje hitrosti strani, vam noben od njih ne bo pomagal, če bo vaše spletno mesto gostilo počasen gostiteljski strežnik. Če želite zgraditi hitro spletno mesto, morate najprej najti spletnega gostitelja, ki ne upočasni vašega spletnega mesta.

Za analizo in primerjavo hitrosti strani nekaterih najbolj priljubljenih spletnih gostiteljev smo ustvarili testno spletno mesto na njih in izvedli hitrostne teste z različnimi orodji za testiranje, kot sta Pingdom in Load Impact.

3. Značilnosti

Best Web Hosting za mala podjetja

Vsaka storitev spletnega gostovanja je po lastnostih edinstvena. Spodaj je nekaj standardnih funkcij, ki jih boste našli skoraj pri vsakem priljubljenem ponudniku spletnega gostovanja. Ključno pri izbiri najboljšega ponudnika gostovanja je ugotoviti, ali imajo ustrezen nabor funkcij, ki jih potrebujete.

 • Namestitev skripta z enim klikom: Pomaga vam enostavno namestiti skript spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla itd., Na gostitelja.
 • Spletni graditelj: Medtem ko večina ponudnikov gostovanja ponuja graditelja spletnih strani kot standardno funkcijo, ni vsak ustvarjalec enak. Na primer, nekateri spletni gostitelji vam omogočajo samo izdelavo osnovnih spletnih mest s svojim izdelovalcem, medtem ko drugi celo dovolijo, da z njim zaženete spletno trgovino. Ključno je ugotoviti, ali njihov proizvajalec ima ustrezen nabor funkcij, ki jih potrebujete.
 • Nadzorna plošča: Preučite, kako vam spletni strežnik omogoča upravljanje računa za gostovanje. Najbolj priljubljena nadzorna plošča je cPanel, najdete pa lahko tudi ponudnike, ki ponujajo različne spletne nadzorne plošče.
 • Število domen: Cene običajno temeljijo na številu domen, ki jih lahko uporabite z določenim načrtom gostovanja.
 • Prostor na disku in pasovna širina: Gostovalna podjetja pogosto oglašujejo, da s svojimi načrti za skupno gostovanje ponujajo neomejene vire, kot so diskovni prostor in pasovna širina. Vendar boste imeli omejitve glede uporabe virov za svoje spletno mesto. Ko se prijavljate na storitev, ste dolžni upoštevati pogoje storitev vašega gostiteljskega podjetja. Na podlagi pogojev boste lahko uporabljali strežniške vire samo za normalno delovanje majhnega spletnega mesta.
 • Email naslov: Nekatera gostiteljska podjetja tudi omejijo število e-poštnih naslovov, ki jih lahko nastavite na svojem računu za gostovanje. Morda ga boste želeli pregledati, preden se potopite in izberete storitev gostovanja.
 • Brezplačna domena: Podjetja pogosto ponujajo brezplačno domeno ob nakupu novega računa za spletno gostovanje. Vaše gostiteljsko podjetje bo prvo leto krilo kotizacijo vaše domene. Upoštevajte, da če kupite ime domene od registrarja domene, kot je NameCheap.com, lahko dolgoročno prihranite svoj denar za ceno obnovitve..
 • Brezplačni SSL: SSL je industrijski standardni varnostni ukrep, ki ustvarja šifrirano povezavo med brskalnikom vašega obiskovalca in spletnim mestom. Če namestite SSL certifikat na svoje spletno mesto, bo v vašo naslovno vrstico dodana majhna zelena ikona ključavnice, zaradi česar bo vaše spletno mesto videti zanesljivo. Podobno kot ponudba brezplačne domene tudi nekateri ponudniki spletnega gostovanja ob prijavi na načrt gostovanja ponujajo brezplačno SSL potrdilo.

4. Podpora 24/7

Podpora 24/7 je standardna funkcija, ki jo ponujajo skoraj vsi priljubljeni ponudniki spletnega gostovanja. Podpora je običajno na voljo s tremi možnostmi: telefonom, e-poštnim sporočilom in klepetom v živo.

Vendar dvakrat preverite, ali vaša storitev gostovanja ponuja podporo po e-pošti za tehnično pomoč. Podpora po e-pošti ali na vozovnicah je potrebna, če želite pomoč pri naprednih težavah, ki lahko trajajo še nekaj časa. Tako vam za iskanje pomoči ni treba izgubljati časa v live klepetu.

Podobno je treba preveriti, ali vaš ponudnik gostovanja ponuja podporo klepeta v živo skozi ves dan. Na primer, s DreamHostom je Live Chat na voljo le med 5. in 22. uro po PST in ne ponujajo niti brezplačne telefonske podpore za skupno gostovanje. Če potrebujete pomoč po telefonu, boste morali dodatek za podporo za telefon kupiti posebej.

Izbira pravilnega načrta gostovanja

Večina najboljših ponudnikov spletnega gostovanja ponuja široko paleto načrtov za spletno gostovanje. Se sprašujete, katera je najboljša izbira za potrebe vašega spletnega mesta? Oglejmo si nekaj različnih načrtov spletnega gostovanja:

Skupno / poceni gostovanje: za nova spletna mesta z majhno količino prometa

spletno gostovanje: v skupni rabi

Poceni gostovanje, znano tudi kot deljeno gostovanje, je dovolj za zagon novega spletnega mesta z majhno količino prometa.

V okolju skupnega gostovanja vaše spletno mesto deli vire strežnika, vključno s CPU-jem, RAM-om itd., Z drugimi spletnimi mesti, ki jih gosti isti strežnik. Tako lahko ponudniki gostovanja ohranjajo nizke stroške. Čeprav delite vire za gostovanje z drugimi spletnimi mesti, bo vaše spletno mesto varno in samo do njega boste lahko dostopali do datotek spletnega mesta.

Najboljši del je, da lahko vedno nadgradite na VPS ali druge drage načrte gostovanja, če menite, da vaš trenutni račun za gostovanje ni dovolj zmožen preživeti pogostega porasta prometa, ko se potrebe razvijajo.

Pogosto se skupno gostovanje ponaša z neomejenim diskovnim prostorom, neomejeno pasovno širino, neomejenimi domenami in v bistvu neomejenim vsem. Čeprav trdijo, da ponujajo neomejene vire, morate biti v celoti skladni s pogoji storitve vašega gostiteljskega podjetja in uporabljati le prostor na disku in pasovno širino le pri običajnem delovanju osebnega spletnega mesta ali spletnega podjetja.

V primeru, da vaše spletno mesto presega njihove pravilnike o uporabi, boste morali nadgraditi možnost gostovanja.

VPS gostovanje: za rastoče spletno mesto, ki ne more upravičiti, da bi imel namenskega strežnika

gostovanje v primerjavi z vps hosting

Ko vaše spletno mesto raste in se vaše potrebe razvijajo, boste morda potrebovali več nadzora in prilagodljivosti nad svojim gostiteljskim strežnikom. Tukaj prihaja VPS.

VPS je kratek za Virtual Private Server. Z VPS, medtem ko še vedno delite vire za gostovanje z drugimi spletnimi mesti, boste za svoje spletno mesto dobili veliko več namenske moči in prilagodljivosti.

VPS je najboljša stava za vas, če želite ustvariti spletna mesta z bolj zaščitenimi podatki ali zgraditi aplikacije, ki so zelo pomembne za vire, ki se hitro širijo. VPS načrti pogosto prihajajo z izboljšanim vmesnikom nadzorne plošče, ki vam omogoča večji nadzor nad strežnikom, skupaj s številnimi posebnimi orodji za upravljanje VPS.

Nekateri ponudniki gostovanja ponujajo upravljano in neurejeno VPS gostovanje za različne cenovne načrte.

Gostovanje WordPress: za spletna mesta WordPress

spletno gostovanje v primerjavi z gostovanjem WordPress-a

Želite sestaviti spletno mesto z WordPressom, vendar ne želite, da se podvrže nepotrebnemu postopku namestitve? Nato se lahko naročite na upravljani načrt gostovanja WordPress.

Podjetja za spletno gostovanje ponujajo različne možnosti gostovanja v WordPressu, kot so poceni gostovanje v WordPressu, upravljano gostovanje v WordPressu itd.

Z upravljanim gostovanjem v WordPressu lahko preprosto začnete s svojim WordPress spletnim mestom brez nepotrebnega koraka ročne namestitve WordPressa. Dobili boste tudi optimiziran račun za gostovanje v programu WordPress, ki prepreči, da bi WordPress zlonamerni napadi in ranljivosti preprečili.

Upravljano gostovanje v programu WordPress bi lahko bila najboljša izbira za vas, če ne želite sami vzdrževati spletnega mesta in želite poiskati pomoč pri strokovnjakih za podporo WordPress, kadar koli potrebujete pomoč.

Namenski strežnik: Za izjemno veliko prometa

spletno gostovanje v primerjavi z namenskim gostovanjem

Če želite gostiti izjemno veliko prometno spletno mesto, ne da bi si svoje strežniške vire delili z drugimi spletnimi mesti, lahko izberete namensko gostovanje strežnikov.

Z namenskim gostovanjem strežnikov dobite popoln strežnik, ki ga lahko izključno uporabljate za najem pri ponudniku gostovanja. Tako boste imeli več nadzora nad strojno opremo in operacijskim sistemom strežnika.

Če nimate sistemskega skrbnika ali nimate izkušenj s strežniki, priporočamo, da dobite upravljani namenski strežnik. Poleg posodabljanja programske opreme izvajajo tudi nadzor strežnikov, nudijo telefonsko podporo itd. Večina najboljših spletnih mest uporablja grozde namenskih strežnikov.

Recap: Najboljša podjetja za spletno gostovanje (2020)

Po pregledu smo ugotovili, da je Bluehost najboljši ponudnik spletnega gostovanja na trgu. Ponujajo različne načrte cen, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam, ne glede na velikost vašega podjetja. Ne glede na to, ali želite zgraditi spletno mesto s hobiji ali nov dom za vaše spletno podjetje, se bodo njihovi načrti za gostovanje zdeli smiselni.

Pri Bluehostu smo resnično radi, da rastejo z vašim poslom. Uporabniki začetniki lahko začnejo majhne, ​​da bodo stroški nizki in nadgrajevali, ko raste njihovo spletno mesto.

Če iščete gostitelja, ki ponuja zanesljive zmogljivosti, čas delovanja in celoten nabor funkcij po ugodni ceni, je Bluehost za vas!

WordPress gostovanjeCostMoney BackLoad TimeUptimeSupport
1. Bluehost2,75 USD / mesečno.30 dni689 ms99,99%10/10
2. SiteGround3,95 USD / mesec.30 dni649 ms99,98%10/10
3. HostGator2,78 $ / mesečno.45 dni691 ms99,96%10/10
4. Dreamhost2,59 USD / mesečno.97 dni445 ms99,90%7/10
5. GreenGeeks3,49 USD / mesečno.30 dni697 ms99,92%9/10
6. iPage1,99 USD / mesečno.30 dni2600 ms99,98%8/10
7. Gostovanje A23,92 $ / mesečno.30 dni1280 ms99,90%9/10
8. Gostovanje inMotion3,49 USD / mesečno.90 dni982 ms99,91%9/10
9. WPEngine20,42 $ / mesečno.Nil582 ms99,99%9/10
10. Tekoči splet21,39 $ / mesečno.30 dni901ms99,99%10/10

Izbira najboljšega spletnega gostovanja – pogosta vprašanja

Ker smo na tisoče uporabnikom pomagali izbrati načrt spletnega gostovanja, smo odgovorili na vsako vprašanje, ki se vam zdi. Zato smo sestavili seznam pogosto zastavljenih vprašanj, tako da lahko najdete najboljšo storitev spletnega gostovanja za svoje spletno mesto.

Kako deluje spletno gostovanje?

V vašem računu za spletno gostovanje so shranjene vsebina in datoteke vašega spletnega dnevnika. Ko obiskovalec poskuša dostopati do vašega spletnega mesta, tako da v svojo naslovno vrstico vtipka vaš spletni naslov (ali ime domene), ga bo usmeril v datoteke vašega spletnega mesta, shranjene na strežniku spletnega gostovanja.

Kateri načrt gostovanja naj izberem ob začetku?

Skupno gostovanje je najcenejša možnost gostovanja, ki je na voljo z vsemi bistvenimi funkcijami, ki jih boste potrebovali, da lahko spletno mesto zaženete in zaženete. Ko začnete, izberite pravi načrt skupnega gostovanja, ki ustreza vašim potrebam.

Je skupno gostovanje varno?

Skupno gostovanje vam omogoča varno okolje za izdelavo in rast majhnega spletnega mesta. Nekateri načrti skupnega gostovanja vam nudijo tudi namenski naslov IP, ki omogoča dostop do vašega spletnega mesta, kadar koli potrebujete, in SSL potrdilo, ki zagotavlja varno povezavo.

Kako lahko podjetje za spletno gostovanje ponudi poceni gostovanje, ne da bi pri tem ogrozilo kakovost?

S skupnim gostovanjem se strežniški viri, kot so RAM, CPU in diskovna shramba, delijo z drugimi spletnimi mesti, ki jih gostujejo na istem strežniku. Tako gostiteljska podjetja ohranjajo stroške nizke, ne da bi pri tem ogrožala kakovost.

Običajno koliko stane začetek uporabe računa za spletno gostovanje?

Gostujoča podjetja pogosto oglašujejo velik popust za začetni termin. Navadno pa načrt skupnega gostovanja stane približno 100 dolarjev na leto. Ko se vaše spletno mesto veča, lahko svoje gostovanje nadgradite na višje možnosti gostovanja, kot je VPS ali namenski strežnik, ki upravljajo z več prometa.

Moram dobiti dodatek za gostovanje?

Ne. Gostovalna podjetja pogosto poskušajo prodati dodatke za gostovanje vsakič, ko se naročite na gostovalni načrt. Če želite prihraniti na nepotrebnih stroških, lahko pred dokončanjem naročila počistite te dodatke. Ko šele začnete z novim spletnim mestom, teh dodatkov ne boste potrebovali. Vendar lahko te dodatke vedno kupite pozneje, če se vam zdijo koristni.

Želim zagnati spletno mesto WordPress. Ali naj izberem storitev gostovanja WordPress?

Odvisno je od vaših potreb.

Storitev skupnega gostovanja je najboljše izhodišče za majhna spletna mesta in bloge, kjer boste dobili vse bistvene funkcije, s katerimi lahko začnete svoje spletno mesto WordPress, vključno z namestitvenim programom WordPress z enim klikom.

Če želite hitro in enostavno začeti s svojim spletnim mestom, lahko namesto tega izberete poceni storitev gostovanja WordPress. Račun za gostovanje v WordPressu je predhodno nameščen s programom WordPress, tako da za zagon spletnega mesta ne potrebujete dodatnih korakov.

Prav tako lahko ugotovite, da nekatera podjetja za gostovanje, usmerjena v WordPress, na primer WPEngine ponujajo drage storitve gostovanja. Zgrajeno je posebej za delovanje spletnih mest WordPress in je optimizirano za hitrost, varnost in razširljivost. Takšne storitve imajo tudi številne izboljšane funkcije za WordPress, ki niso potrebne za uporabnike, ki šele začenjajo.

Ali moram imeti domeno in gostovanje pri istem ponudniku?

Ni nujno. Domono in gostovanje lahko dobite pri različnih ponudnikih. Nekateri ponudniki gostovanja vam omogočajo, da pri nakupu gostiteljskega računa brezplačno registrirate ime domene. Pri registraciji domene pri ponudniku gostovanja je prednost v tem, da lahko domeno in gostovanje upravljate iz enega računa.

Lahko pa domensko ime kupite pri registratorju domen, na primer NameCheap. Dolgoročno bo nakup domene od registrarja domene za vas donosen, ker bodo stroški obnove domene nižji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map