6 najboljših storitev gostovanja sistema Windows za leto 2020 (v primerjavi)

najboljše storitve gostovanja Windows


Iščete najboljše ponudnike gostovanja sistema Windows? S sistemom Windows Hosting lahko gostite spletna mesta, ki temeljijo na ASP.NET.

Windows gostovanje je za vas najboljša ponudba, če želite zagnati storitve, kot so Exchange, Microsoft SQL Server ali druge Microsoftove izdelke za zlaganje za vaše spletno mesto.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših storitev gostovanja sistema Windows za vaše spletno mesto.

Kaj je Windows Gostovanje? Ali je kaj dobro za WordPress spletna mesta?

Windows gostovanje je spletno gostovanje, ki deluje v operacijskem sistemu Windows.

Lahko domnevate, da skoraj vsaka storitev spletnega gostovanja deluje v operacijskem sistemu Linux, če operacijski sistem ni izrecno določen.

Windows gostovanje se v glavnem uporablja za upravljanje spletnega mesta, ki deluje na tehnologiji Windows, na primer ASP.net.

Čeprav lahko spletno mesto WordPress gostite v operacijskem sistemu Windows, ga zaradi naslednjih razlogov ne priporočamo.

Windows gostovanje v primerjavi z Linux gostovanjem: kateri je dober za WordPress?

Oglejmo si podrobno primerjavo med gostovanjem Windows in Linuxa.

 • Ugodnost: Običajno je gostovanje v Linuxu cenejša možnost gostovanja kot gostovanje v operacijskem sistemu Windows.
 • Različne nastavitve: Nastavitev WordPress-a v sistemu Windows je popolnoma drugačna od tiste v Linuxu. Na primer, datoteko web.config boste morali posodobiti, da bo WordPress nastavil v sistemu Windows, vendar te datoteke ne najdete v Linuxovem programu WordPress.
 • Nadzorna plošča: Najbolj priljubljena nadzorna plošča za gostovanje v Linuxu je cPanel, medtem ko je za Windows priljubljena nadzorna plošča Plesk.

Večina učiteljev o namestitvi WordPress-a, ki jih najdete na spletu, temelji na gostovanju v Linuxu. Poleg tega je storitev gostovanja WordPress, ki temelji na Linuxu, za Linux veliko boljše kot Windows gostovanje za WordPress spletna mesta.

Če želite gostiti WordPress spletno mesto, izberite operacijski sistem WordPress gostovanje z enim od distribucij Linux kot operacijski sistem. Če želite gostiti spletno mesto, ki ga poganja katera koli tehnologija Windows, izberite eno od spodnjih storitev gostovanja Windows.

1. HostGator

Gostovanje oken Hostgator

HostGator je ena najboljših storitev gostovanja sistema Windows, ki ponuja vse funkcije gostovanja v sistemu Windows, vključno s nadzorno ploščo Plesk, zmogljivimi skrbniškimi orodji, brezplačnim SSL certifikatom in njihovo 24/7 nagrajeno podporo gostovanju. Ima odlične načrte za gostovanje v sistemu Windows, ki se začnejo pri 4,76 dolarja na mesec. Glede na načrt, ki ga izberete, lahko gostite do 5 imen domen.

S svojim profesionalnim e-poštnim računom lahko preprosto nastavite tudi z nekaj kliki, konfigurirate in dostopate do svojih e-poštnih sporočil iz katere koli mobilne naprave in celo izognete neželeno pošto s svojimi močnimi filtri za neželeno pošto.

Cene se začnejo pri 4,76 USD na mesec.

2. GoDaddy

GoDaddy Windows hosting

GoDaddy je vozlišče na enem mestu, ko gre za začetek vašega digitalnega potovanja. Naj bo to ime domene, storitev gostovanja Windows ali graditelj spletnega mesta, GoDaddy ima odlično rešitev za vaše podjetje. GoDaddy ima za vas odlične načrte za gostovanje sistema Windows. Na voljo je z velikimi možnostmi za shranjevanje in ima tudi neomejeno pasovno širino.

GoDaddyjev načrt gostovanja za Windows se začne že pri 5,99 USD na mesec. Dobili boste brezplačen SSL, brezplačno ime domene za prvo leto, premium DNS in še veliko več.

Cene se začnejo pri 5,99 USD na mesec.

3. Hostinger

gostovanje windows hosting

Hostinger je drugo podjetje, ki ponuja eno najcenejših storitev gostovanja sistema Windows VPS. Izberete lahko svoj načrt glede na pomnilnik, pomnilnik in pasovno širino, ki bi jih potrebovali za svoje spletno mesto.

Od 2 GB vam omogoča do 16 GB pomnilnika za vaše spletno mesto. Vsak od teh načrtov ima namensko podporo klepetu v živo. Na voljo imate tudi neomejen prostor strojne opreme in SSD-ja, možnosti varnostnega kopiranja podatkov na visoki ravni in še veliko več. Če niste zadovoljni z njihovimi storitvami, lahko denar vrnete v roku 30 dni.

Cene se začnejo pri 26 USD na mesec.

4. Gostovanje A2

gostovanje oken

A2 gostovanje je še ena storitev gostovanja Windows, ki ponuja odlične načrte gostovanja v skupni rabi Windows, ki so izredno zanesljivi in ​​zelo hitri. Ponuja enostaven za uporabo nadzorno ploščo Plesk Onyx 17.8, ki je zelo enostavna za upravljanje. Za zagotovitev varnosti svojega spletnega mesta lahko imate tudi brezplačen SSL certifikat.

A2 ponuja neomejen prenos in popolno SSD rešitev za gostovanje datotek vašega spletnega mesta, OS in baze podatkov. Če vaše spletno mesto že gosti drugo storitev, lahko dobite njihovo brezplačno selitveno storitev. Ponuja tudi neomejeno število e-poštnih naslovov, fizični in virtualni pomnilnik in še veliko več.

Cene se začnejo pri 3,70 USD na mesec.

5. Tekoči splet

Tekoči splet

Tekoči splet je priljubljeno ime, ko gre za ponujanje upravljanih storitev gostovanja sistema Windows. Tekoče spletno gostovanje Windows je na voljo za namenske strežnike in gostovanje v VPS v oblaku. Glede na načrt, ki ga izberete v namenski možnosti gostovanja, ponuja 8TB do 15 TB pasovne širine. Lahko imate tudi zaščito strežnika in odpravo zlonamerne programske opreme z vsemi načrti. Da vaši podatki ostanejo varni, ponuja tudi odlično možnost shranjevanja varnostnih kopij.

Za gostovanje v oblaku VPS imate na voljo do 10 TB za vse načrte in 100 GB brezplačnega rezervnega prostora za shranjevanje. Če želite nastaviti spletno mesto, e-poštni naslov itd., Boste dobili intuitivno nadzorno ploščo Plesk onyx. Glede na načrt, ki ga izberete, lahko za svoje podatke razpoložite do 200 GB prostora na disku SSD.

Cene se začnejo pri 74 USD na mesec

6. AccuWeb gostovanje

AccuWeb ponuja vrhunske storitve gostovanja za Windows in je lahko odlična možnost za mala in velika podjetja. Odvisno od načrta, za katerega se odločite, imate lahko v svojem računu do 5 domen z do 150 e-poštnimi računi za vsako domeno. Ponuja tudi od 10 GB do 50 GB prostora za shranjevanje SSD.

Ko izberete načrt, se bo vaš račun takoj aktiviral. Za zagotovitev varnosti vseh podatkov bo podjetje vsak dan samodejno varnostno kopiralo vaše spletno mesto. Nadzorna plošča Plesk vam olajša upravljanje in upravljanje spletnega mesta. Podpira PHP7.2x in ponuja 500 MB prostora za shranjevanje za vsako bazo podatkov SQL.

To je to!

To je nekaj vodilnih podjetij, ki ponujajo zmogljive storitve gostovanja Windows. Ko izberete svoje gostovanje in ime domene, ne pozabite nastaviti strani, ki bo kmalu na vašem spletnem mestu. Tako boste lažje začeli s svojimi trženjskimi in promocijskimi taktikami in omogočili, da začnete graditi svoj seznam e-poštnih sporočil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map