Bluehost proti gostovanju InMotion (2020): Tu je zmagovalec!

Gostovanje z inmotionom Bluehost Vs


Želite primerjati Bluehost in InMotion gostovanje? Bluehost in InMotion gostovanje sta najbolj priljubljena spletna ponudnika gostovanja. V naši UNBIASED primerjavi med InMotion Hostingom in Bluehostom vam bomo pomagali ugotoviti najboljšo izbiro za vaš proračun in potrebe.

Bluehost proti gostovanju InMotion – Pregled

gostovanje z bluehost-wordpress-om

Bluehost je eden vodilnih ponudnikov spletnega gostovanja na trgu. Prav tako so uradno priporočeni ponudniki gostovanja s strani WordPress.org. Ponujajo široko paleto možnosti gostovanja, vključno z deljenimi, VPS, namenskimi, WordPress gostovanjem itd.

Bluehost si nenehno prizadeva za odličnost z rednim izboljševanjem njihove strojne infrastrukture in zagotavljanjem vodilnih tehnologij, s katerimi bo zagotovil, da je vaše spletno mesto čim hitrejše..

pregled gostovanja inmotion

InMotion Hosting je še en vodilni ponudnik spletnega gostovanja. Najboljša stvar pri InMotion Hostingu je, da nudijo veliko zaželenih funkcij in odlično podporo strankam. Ponujajo tudi neprekosljivo 90-dnevno garancijo vračila denarja, da preizkusite storitev brez tveganja.

Sodelovali so z neprofitno organizacijo Trees for the Future, ki se je posvetila odpravi ogljikovih odtisov s sajenjem dreves. V Los Angelesu so odprli zeleni podatkovni center v želji, da bi postali bolj zeleni in zmanjšali svoj ogljični odtis.

Bluehost proti gostovanju InMotion – Hitrost & Občasni čas

Hitrost in uptime spletnega mesta sta najbolj kritična dejavnika, ki jih morate upoštevati pri izbiri storitve spletnega gostovanja.

Hitrost strani je pomembna, ker nihče ne mara počasnega spletnega mesta. Vaši uporabniki bodo vaše spletno mesto opuščali, če bo trajalo dolgo časa, da se naloži. Uptime je izraz, ki se uporablja za opis obdobja, ko je vaše spletno mesto na voljo in deluje. Da ne omenjam, če vaše spletno mesto ni na voljo 24 ur na dan, bo to ogrozilo vaše podjetje in ugled.

Če želite preveriti, ali Bluehost in InMotion Hosting izpolnjujeta svoje obljube in čas hripa, smo se prijavili z obema gostiteljskima servisoma in z WordPressom izdelali testno spletno mesto na vsakem računu gostovanja. Če želite ogledati okolje spletnega mesta v živo na našem testnem mestu, smo mu dodali navidezno vsebino (vključno s slikami).

Na preizkusnih mestih smo uporabili naslednja orodja za poskuse s hitrostjo in obnavljanjem časa:

 • Pingdom: Za analizo časa nalaganja strani na naših testnih mestih.
 • Vpliv obremenitve: Če želite videti, kako uspešna so naša testna mesta med naletom prometa.

preizkus hitrosti bluehost

Po Pingdomu je naše spletno mesto Bluehost, ko smo ga testirali iz New Yorka, naložilo 689 ms. Hitreje je kot 94% testiranih spletnih mest.

InMotion Hosting test pingdom

Naše spletno gostovanje InMotion je naložilo 982 ms, kar je hitreje od 90% preizkušenih mest.

Da bi dobili celotno sliko uspešnosti strežnika, smo se tudi odločili preizkusiti naša mesta za testiranje z Load Impact. Z Load Impact smo na naša spletna mesta poslali nekaj virtualnih uporabnikov in naenkrat zbrali do 100 obiskovalcev, da bi spremljali, kako strežniki ravnajo s tem.

loadimpact bluehost

Kot lahko vidite, za naše spletno mesto Bluehost porast prometa ni imel negativnega vpliva na odzivni čas. Vendar je naše spletno gostovanje InMotion uspešno poslovalo le, dokler ni doseglo 25 uporabnikov. Po tem se je močno upočasnilo. Učinkovitost njihovega strežnika ni bila dosledna ves čas testa.

inmotion

Zmagovalec: Bluehost

Gostovanje Bluehost proti InMotion – Enostavna uporaba

bluehost-nadzorna plošča-e-poštni meni

Bluehost nenehno izpopolnjuje svoje izkušnje na krovu, tako da lahko vsakdo z lahkoto začne svoje WordPress spletno mesto, ne glede na svoj nabor spretnosti. Ponujajo celo brezplačno ime domene in SSL certifikat, tako da lahko tudi absolutni začetnik hitro zažene spletno mesto, ne da bi se moral skrbeti za nezaslišane zagonske stroške.

Vsi načrti Bluehosta so opremljeni s cPanel za upravljanje vašega računa za spletno gostovanje. cPanel je najbolj priljubljena nadzorna plošča spletnega gostovanja na svetu. S programom cPanel lahko z enega mesta upravljate datoteke, domene in zbirke spletnih gostovanj.

InMotion nadzorna plošča

Podobno InMotion Hosting vsem svojim uporabnikom ponuja tudi račun cPanel. Tako kot Bluehost tudi InMotion Hosting ponuja namestitvene programe za 1 klik v WordPress, Joomla in Drupal.

Vendar pa glede na enostavnost uporabe verjamemo, da Bluehost izstopa po izjemni izkušnji na krovu, ki jo ponujajo uporabnikom WordPressa. Po prijavi vas Bluehost vodi skozi vse vidike postavitve spletnega mesta, vključno z namestitvijo WordPress-a, namestitvijo teme, priporočilom nekaj obveznih vtičnikov in še več..

Zmagovalec: Bluehost

Gostovanje Bluehost vs InMotion – Lastnosti

Kar zadeva funkcije, InMotion Hosting vleče kilometre pred Bluehostom. Seveda vam Bluehost nudi vse standardne funkcije gostovanja, kot so neomejena pasovna širina, brezplačen SSL, namestitveni program z enim klikom itd. Vendar pa InMotion Hosting presega in presega.

Oglejmo si nekaj funkcij gostovanja InMotion, ki jih v Bluehostu ne boste našli:

 • Gradnik povleci in spusti: BoldGrid je ustvarjalec spletnih strani, ki je na osnovi WordPress-a sestavljen s programom InMotion Hosting.
 • Izberite podatkovni center: Ko se prijavite za načrt gostovanja, vam omogočajo, da izberete podatkovni center, kjer želite gostovati na svojem spletnem mestu.
 • Brezplačen prenos spletnega mesta: Ponujajo tudi brezplačen brezplačni prenos spletnega mesta, ko se prijavite na njihovo gostovanje.
 • 90-dnevna garancija za vračilo denarja: Poleg svojih funkcij vam omogočajo, da preizkusite njihovo storitev 90 dni brez tveganja, medtem ko Bluehost ponuja le 30-dnevno garancijo.

Zmagovalec: Gostovanje InMotion

Gostovanje Bluehost vs InMotion – podpora in dokumentacija

Bluehost nudi 24/7 podporo prek klepeta v živo in telefona. Ukinili so podporo na osnovi vozovnic, da bi se bolj osredotočili na zagotavljanje neposredne podpore strankam.

InMotion Hosting pa nasprotno ponuja 24/7/365 tehnično podporo s sedežem v ZDA prek telefona, klepeta v živo, e-pošte / vstopnice in celo Skype! Poleg objavljanja in posodabljanja člankov v svoji zbirki znanja redno na YouTube nalagajo video vadnice, da odgovarjajo na pogosto zastavljena vprašanja svojih uporabnikov.

Zmagovalec: Gostovanje InMotion

Gostovanje Bluehost vs InMotion – Cene

Načrti gostovanja InMotion so v primerjavi z Bluehostom nekoliko dragi. Vendar pa InMotion Hosting s svojim začetnim načrtom omogoča izdelavo dveh spletnih mest; ker Bluehost omogoča gostovanje le enega.

Tu je podrobna primerjava cen različnih gostovalnih storitev, ki jih ponujata 2 podjetji za spletno gostovanje:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / mesečno.2,75 USD / mesečno.19,95 / mo.19,99 USD / mesečno.79,99 USD / mesečno.
Gostovanje InMotion3,99 USD / mesečno.4,99 USD / mesečno.19,99 USD / mesečno.105,69 USD / mesec.

Seveda, če iščete najugodnejšo rešitev, je Bluehost najboljša stava.

Zmagovalec: Bluehost

Rekap: Bluehost proti InMotion gostovanju

Če iščete cenovno ugodnega ponudnika gostovanja, ki ima vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete in ne ogroža hitrosti, priporočamo Bluehost. Ne glede na vaš nabor spretnosti boste zlahka zagnali novo spletno mesto z Bluehostom zahvaljujoč njihovi fantastični izkušnji na krovu.

Če pa iščete ponudnika spletnega gostovanja, ki vključuje vrsto dodatnih funkcij, kot so gradnik povleci in spusti, izbira podatkovnega centra in odlična podpora strankam, priporočamo, da izberete InMotion Hosting.

Prav tako želite preveriti naše primerjave med,

 • Bluehost proti iPage
 • Bluehost proti tekočemu spletu
 • Bluehost proti GreenGeeks
 • Bluehost proti A2 gostovanju

Upamo, da vam je ta članek pomagal odločiti, kateri ponudnik ima ustrezne storitve gostovanja za vaše potrebe. Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli preveriti tudi celoten pregled Bluehosta ali naš poglobljen pregled InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map