Gostovanje InMotion


InMotion Hosting je eden najbolj zanesljivih spletnih gostiteljev, ki jim izkušeni blogerji in spletni skrbniki zaupajo in se preselijo vsak dan. Njihove storitve gostovanja imajo veliko zaželenih funkcij, vključno s SSD shrambo, neomejeno pasovno širino in brezplačno domeno. Uporabniki IsItWP lahko dobijo ekskluzivne 37-odstotne popuste za načrte poslovnega gostovanja.

Skupna ocena
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Pregled gostovanja InMotion: Dobri, slabi in grdi

inmotion hosting vps hosting pregled

InMotion Hosting je eden najbolj zanesljivih gostiteljev, ki jim izkušeni blogerji in spletni skrbniki zaupajo in se preselijo vsak dan. So sposobni obravnavati vse vaše potrebe po spletnem gostovanju, vključno s skupnim gostovanjem, VPS gostovanjem, gostovanjem preprodajalcev in namenskim gostovanjem strežnikov.

InMotion Hosting zasluži za najbolj zanesljivo oceno gostitelja je, da so veterani v industriji spletnih gostovanj in ponujajo veliko zaželenih gostovalnih funkcij. Zagotavljajo najnovejšo tehnologijo za nemoteno in hitro spletno izkušnjo, kot so SSD shramba, PHP 7 in predpomnjenje strežnikov po meri. Omogočajo vam tudi izbiro podatkovnih centrov, brezplačno avtomatizirano varnostno kopiranje in interno podporo za podjetja v ZDA 24 ur na dan.

InMotion Gosting se je povezalo z neprofitno organizacijo Trees for the Future, ki se posveča odpravi ogljičnih odtisov z zasaditvijo dreves. S svojim partnerstvom zagotavljajo zasaditev 5.000 dreves po vsem svetu v razvoju. Družba si je tudi skoncentrirano prizadevala izboljšati svoj odtis ogljika z odprtjem zelenega podatkovnega centra v Los Angelesu v Kaliforniji.

Z gostovanjem InMotion gostovanja je vaše zadovoljstvo zagotovljeno ali pa boste dobili celotno povračilo. Njihova vodilna garancija za vračilo denarja vam omogoča, da gostiteljsko storitev, brez tveganja, preizkusite 90 dni. Vse 6-mesečne in dolgoročnejše gostovalne načrte, razen njihove namenske storitve gostovanja, podkrepi njihova neprimerljiva 90-dnevna garancija za vračilo denarja. Vsi načrti namenskega gostovanja strežnikov so upravičeni do povračila v celoti v 30 dneh.

 • Shramba SSD
 • Brezplačno ime domene
 • Zelo varni strežniki
 • Prijazna podpora v ZDA 24/7
 • Redna cena 7,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 4,99 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!

Ocene poceni gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

InMotion gostovanje poceni pregled gostovanja

pregled gostovanja inmotion

InMotion Hosting je poceni gostovanje načrtov spremenil kot poslovno gostovanje. To dokazuje, da svoje načrte za poceni gostovanje jemljejo resno. Vsi poslovni načrti za gostovanje prihajajo z brezplačnim SSD-om za shranjevanje, namestitvijo v enem kliku za več kot 400 aplikacij, brezplačno registracijo domenskega imena za hiter začetek in dostopom cPanel za enostavno upravljanje računa gostovanja.

Vsi načrti poslovnega gostovanja v skupni rabi so opremljeni z neomejenim diskovnim prostorom, pasovno širino in e-poštnimi računi. Dobili boste tudi celoten marketinški nabor, ki vsebuje brezplačne reklamne kredite, vgrajeno statistiko obiskovalcev in še več.

Gostovanje InMotion se zavezuje tudi k zagotavljanju visoke varnosti za vaše spletno mesto. Brezplačni SSL, samodejne varnostne kopije in zaščita DDoS so prav tako vključeni v vse skupne načrte za poslovno gostovanje. Z napredno DDoS zaščito in njihovo pametno tehnologijo usmerjanja vzdržujejo 99,999% produktivnosti omrežja.

Z načrtom napajanja in višje dosežete vsaj dvakratno zmogljivost v primerjavi z vstopnim načrtom za zagon poslovnega gostovanja. Vsak načrt je močnejši od zadnjega glede na število obiskovalcev, ki jih je mogoče podpreti.

Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja v ponudbi gostovanja, je brezplačni program za vlečenje in spuščanje InMotion Hosting, BoldGrid, zgrajen na vrhu WordPressa. To pomeni, da boste poleg praktičnosti dobili tudi prilagodljivost WordPress-a.

Če vaše spletno mesto že gostuje na drugi platformi, ga lahko brezplačno premaknete na InMotion Hosting brez prekinitev in brez izgube pomembnih podatkov.

 • Shramba SSD
 • Brezplačno ime domene
 • Brezplačne varnostne kopije podatkov
 • Brezplačni reklamni krediti
 • Redna cena 7,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 4,99 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!

Posebna ocena gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

InMotion Gostovanje Namenski gostovanje pregled

gostovanje inmotion gostovanje namenskih strežnikov pregled

Z namenskim načrtom gostovanja strežnikov InMotion Hosting lahko izberete idealen podatkovni center, ki je najbolj primeren vašim potrebam. Ko začnete, prejmete 2 uri brezplačne pomoči pri zagonu. Lahko jim poveste o svojih potrebah po meri, kot so posebne namestitve programske opreme, nastavitve strežnikov v gručah in še več.

V redkih primerih, če potrebujete pomoč izven pomoči pri brezplačnem zagonu, lahko svojemu sistemskemu skrbniku pomagate z izbirnimi urejenimi urami gostovanja za dokončanje dolgočasnih opravil, medtem ko se osredotočite na svoje podjetje.

Najboljša stvar pri izbiri namenskega gostiteljskega načrta z InMotion Hostingom je, da dobite popolnoma prilagodljive namenske strežnike Linux. Preden izberete načrt, lahko svojo konfiguracijo oddate v Gostovanje InMotion. Dosegli bodo vas, da vas bodo vodili skozi zadnje korake prilagajanja in ga nastavili za vas.

Njihovo popolnoma upravljano, namensko gostovanje strežnikov je nameščeno s skladom LAMP. Omogočajo tudi neobvezen oddaljeni dostop do KVM, s katerim lahko namestite in upravljate po lastnem operacijskem sistemu.

InMotion Hosting strežniki so bližje točki Internet Exchange (IXP), kar poveča čas pinga. Tako lahko zagotovite, da so časi uspešnosti vašega spletnega mesta najvišji v panogi. Vsak namenski načrt uporablja SSD-je za primarno shranjevanje, kar je bilo dokazano 20X hitreje kot tradicionalni trdi diski.

Na splošno je standardna namenska namestitev gostovanja končana v samo 30 minutah in nastavitev po meri v enem dnevu. Poleg 30-dnevne garancije za vračilo denarja lahko izkoristite tudi povračilo denarja, tudi če predplačate za leto.

Na splošno je namenski strežnik InMotion Hosting najboljša vrednost vašega proračuna.

 • Izbira podatkovnega centra
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Upravljano gostovanje
 • 1-na-1 sistemski čas skrbnika v vrednosti 300 USD
 • Redna cena 189,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 105,69 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!

Ocena VPS
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Gostovanje VMotion VPS Pregled gostovanja

inmotion hosting vps hosting pregled

InMotion Hosting ponuja tako upravljano kot samoopravljeno VPS gostovanje.

Z upravljanimi strežniki VPS lahko privzeto namestite programsko opremo, kot je Nginx. Nastavitve strežnika lahko posodobite z dostopom cPanel in WHM. Dobili boste tudi brezplačno upravljanje strežnika, posodobitve in popravke. Upravljani strežniki VPS so najbolj primerni za uporabnike, kot so preprodajalci, agencije in zaposleni lastniki podjetij, ki ne želijo reševati nalog sistemske administracije..

S samostojnimi VPS strežniki imate popoln nadzor s SSH tipkami. Omogoča vam dostop do strelovodnega VPS strežnika z minimalnimi stroški. Strežnik lahko prilagodite in konfigurirate glede na vaše individualne potrebe. Samodejno vodeni strežniki VPS so najbolj primerni za uporabnike tehnično nagnjenih oseb, kot so sistemski skrbniki in razvijalci.

S samostojno upravljanimi strežniki VPS ne bo privzeto nameščeno nič, razen izbranega operacijskega sistema in požarnega zidu.

Ko začnete z upravljanim načrtom VPS, boste dobili 2 uri brezplačne pomoči pri zagonu. Od upravljane ekipe gostovanja lahko prosite, da opravi kakršno koli napredno prilagoditev, optimizacijo in podporo. Tudi s funkcijo posnetkov lahko dobite idealno kopijo particije VPS. Posnetke lahko ustvarite tako, da ustvarite natančno kopijo, tako da se lahko preprosto vrnete, če se pri poskusu sprememb v razvojnem okolju zgodi kaj nepričakovanega..

VPS načrti za gostovanje prihajajo z dodatnimi funkcijami, kot so velika razpoložljivost, spremljanje virov, 2-3 brezplačna namenska IPS in še več.

 • Na voljo sta tako upravljano kot samoupravljeno gostovanje
 • Programska jedra samodejnega skaliranja
 • Zaščita pred napadi DDoS
 • Strežniki z visoko razpoložljivostjo
 • Redna cena 34,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 19,99 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!

Ocena gostovanja WordPress-a
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

InMotion Gostovanje WordPress gostovanje pregled

pregled gostovanja inmotion

Če uporabljate optimizirano upravljano platformo za gostovanje WordPress, ki je narejena za zagotavljanje bliskovite hitre spletne izkušnje, bi InMotion gostovanje lahko najboljša izbira za vas.

Vsi načrti za gostovanje v WordPressu so vnaprej nameščeni s programom WordPress. Po potrebi lahko na WordPressu namestite BoldGrid, ki je ustvarjalec povleci in spusti, s katerim lahko hitro zaženete WordPress spletno mesto, ne da bi pri tem bilo vključeno kodiranje. Poleg urejevalnika WYSIWYG lahko zgradite tudi zapletene postavitve vsebine glede na vašo panogo. Sistem rešetk zagotavlja, da je vaša vsebina organizirana in optimizirana za ogled mobilnih naprav.

Načrti gostovanja WordPress prihajajo tudi z orodjem za uprizoritev z enim klikom, tako da lahko hitro zgradite razvojno spletno mesto brez težav.

InMotion Hosting vam omogoča brezplačno samodejno namestitev WordPress-a in posodobitve tem, s katerimi boste zaščitili svoje spletno mesto pred nedavno izpostavljenimi grožnjami ogroženosti.

Z načrti gostovanja za WP-2000S ali višje WordPress imate dostop do premium naročnine na teme in vtičnike WordPress.

 • Nginx strežniška arhitektura
 • Upravljana varnost in brezplačne varnostne kopije
 • Samodejne posodobitve programa WordPress in teme
 • Povlecite in spustite urejevalnik WordPress
 • Redna cena 7,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 4,99 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!

Ocene gostovanja prodajalcev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Pregled gostovanja prodajalcev InMotion Hosting Reseller

gostovanje inmotion hosting preprodajalec pregled

InMotion Hosting ponuja široko paleto načrtov gostovanja preprodajalcev. InMotion Hosting za razliko od večine njihovih konkurentov omogoča nakup bodisi skupne preprodajalčeve platforme bodisi platforme VPS preprodajalcev na podlagi potreb, tehničnega znanja in proračuna.

Poleg gostovanja storitev InMotion Hosting omogoča tudi preprodajo domenskih imen z brezplačnim računom eNom Domain Reseller. Tako lahko kupcem prodate vse domene najvišjega nivoja.

Vsi načrti gostovanja imajo dostop do WHMCS, ki je vodilno orodje, ki vam omogoča podroben pregled vseh vaših računov gostovanja, bodisi plačanih, zamudnih ali preklicanih.

Vaše storitve gostovanja so bele barve, tako da vaše stranke nikoli ne bodo vedele, da prodajate gostovalne storitve s storitvijo InMotion Hosting.

 • Pridobite dostop do programske opreme za obračunavanje WHMCS
 • Postanite preprodajalec domene
 • Prodaja gostinskih storitev z belo oznako
 • Dostop do korenin je dovoljen
 • Redna cena 29,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 13,99 USD / mesec!
 • Začnite z gostovanjem InMotion gostovanja že danes!
 • Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map