Najboljša podjetja za e-trgovino v letu 2020 (Real Reviews)

najboljše storitve gostovanja e-trgovine


Iščete najboljšo storitev gostovanja e-trgovine za svojo spletno trgovino? Da bi svojim strankam zagotovili izjemno hitro nakupovalno izkušnjo, morate gostovanje v e-trgovini prilagoditi za visoke zmogljivosti.

Celo 1-sekundna zamuda lahko pretvorbe zniža za 7 odstotkov, zato je nujno, da izberete najboljše spletno gostovanje v e-trgovini, ki ne ogroža hitrosti ali učinkovitosti. V tem članku vas bomo seznanili z najboljšimi podjetji za gostovanje v e-trgovini, ki vodijo vašo spletno trgovino.

Izbira pravega gostovanja e-trgovine

Platforme trgovin e-Trgovina so aplikacije, ki potrebujejo veliko virov. Če ne ostanejo neopaženi, bodo porabili več virov strežnika in upočasnili celotno trgovino; kar posledično negativno vpliva na vašo spodnjo vrstico.

Gostovanje morda ni vaše strokovno znanje, vendar pa je kot trgovec v e-trgovini pomembno vedeti, kaj vse od začetka pričakujete od ponudnika gostovanja v e-trgovini..

 • Namestitev z enim klikom: preverite, ali ponudnik gostovanja za e-trgovino podpira namestitev vaše najljubše aplikacije za e-trgovino z enim klikom.
 • SSL potrdilo: SSL vam omogoča, da zaščitite podatke o strankah, ko se prenašajo na spletni strežnik in iz njega.
 • Skladnost s PCI: Prvi korak za izpolnitev standarda PCI (industrija plačilnih kartic) je namestitev SSL potrdila. Za sprejem plačil s kreditnimi karticami boste poleg SSL-ja morali spletno trgovino varno gostiti pri ponudniku spletnega gostovanja, ki je združljiv s PCI..
 • Posodobitve in varnostne kopije: Izberite ponudnika gostovanja, ki ponuja varnostne kopije, kadar koli jih potrebujete, tako da lahko v najslabših primerih vrnete svoje podatke na normalno stopnjo..

Najboljših 7 najboljših storitev gostovanja v e-trgovini

 1. SiteGround Cloud
 2. BigCommerce
 3. WP motor
 4. Shopify
 5. Bluehost WooCommerce
 6. HostGator Cloud
 7. Tekoči spletni VPS

1. CloudGround Cloud – poceni gostovanje v e-trgovini

gostovanje v oblaku spletnega mesta

SiteGround je eden vodilnih ponudnikov gostovanja v e-trgovini, ki napaja več kot 1,9 milijona domen po vsem svetu. Medtem ko lahko trgovino za e-trgovino zaženete s katerim koli od njihovih načrtov spletnega gostovanja, priporočamo njihovo gostovanje v oblaku ali možnosti gostovanja v WooCommerce..

Njihova storitev gostovanja v oblaku je optimizirana za najbolj priljubljene aplikacije za e-trgovino, kot je Magento; in aplikacije za ustvarjanje spletnih mest, kot je WordPress. Gostovanje v oblaku SiteGround je najboljša izbira, če želite zgraditi trgovina z e-trgovino, težka za vire. Medtem ko njihov gostiteljski načrt WooCommerce ponuja 10 GB spletnega prostora, njihov oblačni načrt vsebuje 40 GB pomnilnika.

Lahko pa tudi zgradite trgovino za e-trgovino z njihovo možnostjo gostovanja WooCommerce, ki je poceni in vam zagotavlja okolje skupnega gostovanja.

Oglejte si tudi primerjave med gostovanjem e-trgovine,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround proti WPEngine
 • SiteGround proti tekočemu spletu
 • SiteGround vs Bluehost

Cenitev: 80 dolarjev na mesec

Preberite celoten pregled SiteGround »

2. BigCommerce – Gostovana platforma gostovanja e-trgovine

bigcommerce
BigCommerce je gostovana platforma za gradnjo trgovin e-trgovine in spletnih trgov. Za razliko od drugih rešitev za gostovanje v e-trgovini, BigCommerce ne zahteva, da poznate tehnične lastnosti gradnje spletne trgovine. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite za načrt gostovanja BigCommerce, ustvarite in seznam svojih izdelkov ter jih začnete prodajati svojim strankam.

V primerjavi s Shopifyjem vam BigCommerce nudi več zunanjih možnosti, kot je njihova možnost SEO. Če ste vedno večje podjetje, bo najverjetneje zlati načrt prava izbira za vas, saj omogoča neomejene izdelke, skladiščenje in pasovno širino.

BigCommerce lahko celo integrirate v svoje WordPress spletno mesto. Tako lahko z WordPressom upravljate s svojo vsebino in upravljate svojo prodajalno v e-trgovini s svojim računom za Bigcommerce. Oglejte si tudi to primerjavo med BigCommerce in WooCommerce.

Cenitev: 29,95 USD na mesec

3. WP Engine – Upravljanje gostovanja e-trgovine

WP motor
WP Engine je ponudnik gostovanja, usmerjen v WordPress. Za razliko od tipičnega upravljanega ponudnika gostovanja e-trgovine, vam WP Engine ponuja sveženj zmogljivosti in integracijskih rešitev za gradnjo in uporabo visokozmogljivih trgovin e-trgovine..

WP Engine je v sodelovanju s spletnimi storitvami Amazon in Googlovo platformo v oblaku, da bi vam z WordPressom pomagali sestaviti hitro in razširljivo trgovino za e-trgovino..

Prav tako želite preveriti naše primerjave med,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs gostovanje InMotion
 • WP Engine vs Tekoči splet
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 gostovanje
 • WP Engine vs GreenGeeks

Cenitev: 24,50 USD na mesec (običajno 35 / mesečno)

Preberite celoten pregled WP Engine »

4. Shopify – Gostovanje gostovanja e-trgovine

shopify

Tako kot BigCommerce je tudi Shopify gostujoča platforma za e-trgovino, ki novomeškim trgovcem omogoča začetek poslovanja z e-trgovino. Shopify ponuja bolj privlačne teme kot njihovi konkurenti.

Prednosti uporabe Shopify pred drugimi ponudniki gostovanja e-trgovine so:

 • Hitro in enostavno zgradite osupljivo trgovino, ne da bi poznali tehnične lastnosti e-trgovine.
 • Zaradi prekinitve prometa vam ni treba skrbeti za izpad prometa. Za napredne funkcije lahko enostavno nadgradite na višji načrt.
 • Shopify podpira več plačilnih prehodov za sprejemanje plačil prek spleta.

Morda boste želeli preveriti tudi naš popoln seznam možnosti Shopify in tekmovalcev.

Cenitev: 29 USD na mesec

Shopify lahko celo integrirate z WordPressom.

Preberite celoten pregled Shopify »

5. Bluehost WooCommerce

Načrt gostovanja Bluehost WooCommerce

Če želite zgraditi trgovino za e-trgovino, ki jo poganja WordPress + WooCommerce, nato izberite Bluehost-ov načrt gostovanja WooCommerce. Z Bluehostom lahko zgradite popolnoma prilagodljivo spletno trgovino, ki jo poganja WooCommerce.

Vsi načrti vključujejo samodejno namestitev WooCommerce z 1 klikom, 1 brezplačno ime domene in namenski IP naslov. Ponujajo tudi brezplačno spletno trgovino, ki vzpostavi klic.

Bi radi prebrali naše članke o:

 • Bluehost proti HostGatorju
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost proti Dreamhostu
 • Gostovanje Bluehost vs InMotion
 • Bluehost proti iPage
 • Bluehost proti GreenGeeks
 • Bluehost proti A2 gostovanju
 • Bluehost proti tekočemu spletu

Cenitev: 6,95 USD na mesec (običajno 13,99 USD / mesec)

Preberite celoten pregled Bluehosta »

6. HostGator Cloud – Gostovanje e-trgovine za gojenje trgovin

gostovanje v oblaku hostgator

HostGator Cloud gostovanje je verjetno najboljša storitev gostovanja e-trgovine za rastočo spletno trgovino. Njihovo gostovanje v oblaku omogoča dinamično obdelavo zahtev za e-trgovino.

HostGator Cloud Cloud je tudi 4x bolj razširljiv kot deljeno gostovanje, kar je velik plus za vse večje spletne trgovine. Kadar koli pričakujete velik promet v spletni trgovini, lahko svoje virov v oblaku povečate le z nekaj kliki.

Ogledate si lahko primerjave gostovanja e-trgovine:

 • HostGator vs. WP Engine
 • HostGator vs tekoči splet

Cenitev: 4,95 USD na mesec (45% popusta)

Preberite celoten pregled HostGatorja »

7. Tekoči spletni VPS – Gostovanje za e-trgovino na ravni podjetja

tekoči spletni vps

Liquid Web je popolnoma upravljan ponudnik gostovanja, ki ponuja gostovanje na ravni podjetij po cenah, ki si jih lahko privoščite. Za zagon spletne trgovine priporočamo, da izberete njihov načrt gostovanja VPS.

Vsi načrti gostovanja vključujejo namestitve najbolj priljubljenih paketov e-trgovine z enim klikom, kot so Magento, Prestashop, Open Cart in X-Cart. Zagotavljajo, da vaše spletno mesto za e-trgovino ustreza standardom PCI.

Če želite zgraditi trgovino za e-trgovino na WordPress + WooCommerce, lahko izberete možnost gostovanja v WooCommerce..

Cenitev: 59 USD na mesec

Preberite celoten pregled tekočega spleta »

Recap: Najboljša podjetja za e-trgovino

Po našem pregledu smo mnenja, da je gostovanje SiteGround Cloud najboljša izbira za večino trgovin v e-trgovini. Gostovanje v spletnem oblaku SiteGround ponuja vse, kar potrebujete za postavitev in delovanje spletne trgovine. Njihova storitev gostovanja v podjetniškem razredu vam celo omogoča, da nadgradite vire strežnika med prometnimi vrsticami brez ponovnega zagona.

Če bi raje uporabili gostovano platformo za e-trgovino, je morda BigCommerce najboljša izbira za vas. Ne samo da ponuja več možnosti, kot so njihovi konkurenti, ampak tudi ne zaračuna transakcijskih provizij.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map