Najboljše zeleno gostovanje: top 5 okolju prijaznih spletnih ponudnikov gostovanja

Najboljša podjetja za zeleno gostovanje


Iščete najboljša podjetja za zeleno gostovanje?

Zelena ali okolju prijazna podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, se za zagon podatkovnih centrov zanašajo na obnovljive vire energije. Razen tega deluje tako kot tradicionalna podjetja za spletno gostovanje.

Danes podatkovni centri predstavljajo 2% svetovnih emisij ogljika in naj bi do leta 2040 narasli na 14%, kolikor jih imajo Združene države Amerike. Če ste ljubitelj narave, boste morda želeli izbrati zeleno gostiteljsko podjetje, ki se zavezuje, da bo zmanjšalo vpliv ogljika.

V tem članku bomo delili naš izbrani seznam najboljših zelenih ponudnikov gostovanja za ljubitelje okolja in narave.

Kaj je zeleno gostovanje?

Zeleno gostovanje deluje kot tipičen ponudnik spletnega gostovanja in ponuja celoten nabor gostovalnih funkcij, s pomočjo katerih lahko spletno mesto zaženete in deluje. Glavna razlika je v tem, da zeleno gostovanje uporablja obnovljive vire energije, kar pušča manj ogljičnega odtisa.

Strežniki spletnega gostovanja ogromno energije za zagon strežnikov, nadzornih sob strežnikov in varnostnih nastavitev. Za zeleno gostiteljsko okolje se moč porabi iz vetrnic ali drugih obnovljivih virov energije.

Oglejmo si nekaj najboljših zelenih gostovalnih podjetij, kjer lahko gostujete na vašem spletnem mestu.

1. GreenGeeks

GreenGeeks zeleno gostovanje

GreenGeeks je najbolj priljubljeno okolju prijazno spletno gostovanje na trgu. Trdijo, da oddajajo 3-krat večjo porabo električne energije v omrežje v obliki obnovljive energije.

Gostovanje GreenGeeks ponuja poceni gostovanje, namensko gostovanje strežnikov, VPS gostovanje in načrte gostovanja preprodajalcev. Z možnostjo prilagodljive prilagodljivosti lahko začnete s poceni strežnikom in nadgradite na večji načrt glede na vaše potrebe.

Dobili boste tudi matrike za shranjevanje SSD. Ker SSD nima premičnih delov, je dokazano, da izboljšajo delovanje svojega spletnega mesta kot spletno mesto, ki uporablja tipičen pomnilnik trdega diska. Poleg tega lahko za reševanje morebitnih težav uporabite njihovo podporo za stranke 24 ur na dan.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled GreenGeeks gostovanja!

Cena: Izklicna cena je 2,95 dolarja na mesec. Z vsakim načrtom boste dobili brezplačno ime domene in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Začnite z GreenGeeks zdaj

2. HostGator

HostGator

HostGator je vodilno podjetje za zeleno gostovanje, ki napaja strežnike z obnovljivimi viri energije. Priložen je namestitveni program WordPress z enim klikom, brezplačni graditelj spletnega mesta in 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Z neomejenim diskovnim prostorom in pasovno širino ste lahko prepričani, da je vaše spletno gostovanje v varnih rokah. Ponuja tudi neomejene e-poštne račune za nastavitev e-poštnih sporočil za velike ekipe.

Spletno gostovanje HostGator ima preprosto nadzorno ploščo za upravljanje virov spletnega mesta. Poleg tega uporabniki WordPressa dobijo brezplačne reklamne kredite in orodja za blog, s katerimi lahko spletno mesto dvignete na naslednjo raven.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled gostovanja HostGatorja.

Cena: Izklicna cena je 2,08 USD na mesec. Vsak načrt vsebuje brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Začnite z HostGatorjem zdaj

3. Gostovanje inMotion

Gostovanje InMotion

InMotion Hosting je vrhunsko zeleno gostovalno podjetje, ki vodi zelene podatkovne centre. Uporabljajo napredni način zelenega hlajenja, ki zahteva manj virov energije.

Gostiteljsko podjetje se je tudi družilo Drevesa za prihodnost posaditi 5000 dreves kot del svoje eko strategije. InMotion Hosting se osredotoča na obnovljive in večkratne vire energije za zagon svojih strežnikov.

Poleg tega dobite hitro spletno gostovanje, neomejeno pasovno širino, brezplačen prenos spletnih strani, samodejni rezervni vtičnik in brezplačno licenco Jetpack. S podporo za klepetanje v živo 24 ur na dan lahko vedno najdete nekoga, ki vam bo pomagal nastaviti vašo spletno stran.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled InMotion gostovanja.

Cena: Uporabniki IsItWP lahko dobijo znižano ceno 4,99 USD na mesec. Prav tako prejmete neomejene e-poštne račune z domeno, BoldGrid strani za ustvarjanje strani in 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Pridobite gostovanje InMotion zdaj

4. DreamHost

DreamHost

DreamHost je hitro in zanesljivo podjetje za zeleno gostovanje. Ponuja zeleno in okolju prijazno gostiteljsko okolje za zaščito narave pred škodljivimi viri energije.

Njihovi podatkovni centri uporabljajo hladilno infrastrukturo visoke učinkovitosti, procesorje za varčevanje z energijo in obnovljivo energijo. Delovna mesta upravljajo tudi z naprednimi sistemi za nadzor svetlobe, osvetlitvijo CFL in certificiranimi objekti.

Če pogledate njihove funkcije spletnega gostovanja, DreamHost ponuja namensko gostovanje strežnikov, VPS gostovanje in gostovanje WooCommerce načrtov. Nastaviti je enostavno in skupaj z vgrajenim ustvarjalcem spletnih mest za hitro zagon spletnega mesta.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled gostovanja DreamHost.

Cena: Izklicna cena je 2,59 USD na mesec. Dodatni perki vključujejo brezplačno ime domene, brezplačno SSL potrdilo in 97-dnevno garancijo vračila denarja.

Pridobite DreamHost zdaj

5. Gostovanje A2

A2 gostovanje

A2 Hosting je še eno priljubljeno podjetje za zeleno gostovanje z zelenim in naravi prijaznim strežniškim okoljem. Na voljo je več vrst spletnega gostovanja, vključno s poceni gostovanjem, namenskim gostovanjem strežnikov, gostovanjem preprodajalcev, skupnim gostovanjem, VPS gostovanjem in gostovanjem v Windows.

Ponujajo tudi upravljano rešitev za gostovanje WordPressa, kar pomeni, da se lahko za nastavitev svojih WordPress spletnih mest zanesete na njihovo ekipo in se lahko osredotočite na rast vašega podjetja.

Dobite predhodno konfigurirane varnostne in hitrostne nastavitve, ki bodo prehitele konkurenco. A2 gostovanje vam omogoča samodejno namestitev programa WordPress, kar pomeni, da lahko izberete temo in začnete takoj.

Za več podrobnosti si oglejte naš celoten pregled A2 gostovanja.

Cena: Izklicna cena je 3,92 USD na mesec. Dobite tudi brezplačno selitev spletnega mesta, brezplačno SSL potrdilo in kadar koli že dodeljeno garancijo za vračilo denarja.

Začnite z gostovanjem A2 zdaj

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljša podjetja za zeleno gostovanje. Morda boste želeli preveriti tudi naš vodič o tem, kako brezplačno pridobiti vrhunske teme StudioPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map