Primerjava Bluehost proti GreenGeeks (2020) – 1 jasno zmagovalec

BlueHost vs Greengeeks


Iščete najboljšo storitev gostovanja? Bluehost in GreenGeeks sta dva najboljših ponudnikov gostovanja tam. Toda to je resnično najboljša storitev spletnega gostovanja: Bluehost ali GreenGeeks?

Ker niso vse storitve spletnega gostovanja ustvarjene enako, je pomembno, da razumete, kako se ta dva ponudnika gostovanja med seboj razlikujeta glede na cenovne načrte in funkcije, preden se odločite za izbiro. Naša nepristranska primerjava med HostGatorjem in GreenGeeksom vam bomo pomagali odločiti, katera je odlična izbira za vaša spletna mesta.

Bluehost vs. GreenGeeks – Pregled

gostovanje z bluehost-wordpress-om

Bluehost je eden od uradno priporočenih ponudnikov gostovanja s strani WordPress.org. Možnosti gostovanja Bluehosta vodijo paleto od poceni gostovanja do gostovanja WordPress, vse do popolnega namenskega strežnika.

Ponujajo 3 različne možnosti gostovanja, usmerjene v WordPress: skupno gostovanje v WordPressu, upravljano gostovanje v WordPressu in gostovanje v WooCommerce.

greengeeks-spletno gostovanje

GreenGeeks je eden vodilnih okolju prijaznih ponudnikov spletnih gostovanj na trgu. Poleg tega, da strankam zagotavljajo zelo hitro spletno gostovanje, se zavezujejo tudi, da bodo nadomestili ogljične odtise, ki jih ustvarijo njihovi podatkovni centri.

Ne glede na izbrani načrt gostovanja, boste dobili prostor SSD (Solid State Drive), ki je dvakrat hitrejši od trdih diskov (HDD). Če niste popolnoma zadovoljni z njihovo storitvijo, lahko v 30 dneh od naročnine na gostovanje zahtevate celotno povračilo

Bluehost vs. GreenGeeks – Hitrost strani in čas delovanja

Bluehost si nenehno prizadeva za odličnost z rednim izboljševanjem svoje strojne infrastrukture. Uporabljajo vodilne tehnologije, kot sta KVM in OpenStack, za zagotovitev, da je vaše spletno mesto čim hitrejše.

GreenGeeks vam po drugi strani ponuja nekaj najboljših lastno razvitih hitrostnih tehnologij, kot je PowerCacher, ki učinkovito uporablja vašo aplikacijo in obiskovalcem zagotavlja hiter čas nalaganja strani. Ponujajo tudi brezplačno CloudFlare CDN integracijo za pospešitev vašega spletnega mesta.

Da bi preizkusili jamstva Bluehost in GreenGeeks za spletno gostovanje, smo se odločili, da bomo na svojih gostiteljskih strežnikih izvedli nekaj različnih eksperimentov hitrosti in zmogljivosti..

Za izvedbo testov smo se prijavili z obema gostiteljskima servisoma, na vsaki smo ustvarili spletno mesto WordPress in na svoja spletna mesta namestili privzeto temo. Da bi si ogledali produkcijsko okolje, smo objavili navidezno vsebino in naložili nekaj slik.

preizkus hitrosti bluehost

Po podatkih Pingdom je naše spletno mesto Bluehost, ko smo ga testirali iz New Yorka, naložilo 689 ms. To je hitreje kot 94% testiranih spletnih mest. Čas nalaganja za našo spletno stran GreenGeeks je bil nekoliko višji: za nalaganje spletnega mesta je bilo potrebnih 697 ms.

GreenGeeks test hitrosti

Po naših testih Pingdom smo opravili test z Load Impact, da bi preverili, kako so naši strežniki gostovanja kos odzivu prometa.

loadimpact bluehost

Glede na Load Impact je uspešnost Bluehosta ostala enaka ne glede na število obiskovalcev.

GreenGeeks loadimpact

Za našo spletno stran GreenGeeks je bilo v času nalaganja nekaj majhnih konic, kar pomeni, da se je mesto nekoliko upočasnilo.

Po opravljenih testih Load Impact smo z orodjem Bitcatcha analizirali odzivne čase strežnika z 8 različnih geografskih lokacij: New York, LA, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo smo izmerili 3 ločeno, nato pa rezultate povprečili.

odzivni testi strežnika bluehost

Glede na Bitcatcha sta bili naši strani Bluehost in GreenGeeks ocenjeni s C.

GreenGeeks odzivni čas

Zmagovalec: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Enostavnost uporabe

bluehost-nadzorna plošča-e-poštni meni

Najboljša stvar pri Bluehostu je, da zelo enostavno za vsakogar odprejo novo spletno mesto. Z njihovim vodenim vkrcavanjem lahko preprosto namestite WordPress na svoj račun za spletno gostovanje, izberete temo WordPress in namestite priporočene vtičnike WordPress. Celoten postopek je hiter in neboleč.

GreenGeeks cpanel

Izkušnja na krovu GreenGeeksa ni tako elegantna kot Bluehostova. Glede na to, da z GreenGeeksom ni težko začeti zahvaljujoč njihovi obsežni dokumentaciji; samo še malo traja. Ponujajo tudi odličnega ustvarjalca spletnih strani, da ustvari vaše spletno mesto tako, kot želite, ne da bi najel razvijalca.

Zmagovalec: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Značilnosti

Kar zadeva funkcije, imata Bluehost in GreenGeeks veliko skupnega, na primer shrambo SSD, brezplačno ime domene z nakupom načrta gostovanja, brezplačen SSL, namestitev WordPress z enim klikom itd. Če primerjate njihove razlike v -v globini boste videli, da GreenGeeks stoji naprej pred krivuljo.

Preden preučimo, kako GreenGeeks izstopa po lastnostih, si poglejmo nekaj področij, na katerih Bluehost odmeva v primerjavi z GreenGeeksom:

 • Gostovanje WordPress: Bluehost ponuja 3 različne možnosti gostovanja WordPress: WordPress v skupni rabi, Upravljanje WordPress in WooCommerce; ker GreenGeeks ponuja le gostovanje v skupni rabi WordPress.
 • Priljubljenost: Bluehost upravlja preko 2 milijonov domen po vsem svetu. Brez dvoma posnamejo industrijo spletnega gostovanja.
 • Množičen popust: Bluehost ponuja velike uvodne popuste na svoje načrte za spletno gostovanje.

Vzemimo nekaj ključnih funkcij, ki jih GreenGeeks zagotavlja, da Bluehost ne:

 • Neomejeno število spletnih strani: Tudi z njihovim začetnim načrtom lahko z GreenGeeksom gostite neomejene spletne strani; ker Bluehost omogoča samo gostovanje 1 spletnega mesta.
 • Brezplačni prenosi strani: Če ste že gostili katero koli drugo platformo za gostovanje, lahko svoja spletna mesta prenesete na GreenGeeks brezplačno.
 • Izdelovalec strani: Z vsakim načrtom spletnega gostovanja boste dobili brezplačnega ustvarjalca spletnih strani.
 • E-poštni računi: Ustvarite lahko neomejene e-poštne račune tudi z njihovim začetnim načrtom spletnega gostovanja.

Zmagovalec: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Podpora in dokumentacija

GreenGeeks nudi 24/7 podporo s tremi načini: klepet v živo, telefon in podpora na vozovnicah. Njihova obsežna dokumentacija vas vodi skozi vse vidike izdelave spletnega mesta s platformo GreenGeeks gostovanje.

Da bi se osredotočili na neposredno podporo prek klepeta v živo in telefona, je Bluehost upokojil podporo na osnovi vozovnic. Uporabnikom, ki imajo bolj napredne težave, to lahko traja nekoliko dlje časa.

Zmagovalec: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Cene

Oglejmo si medsebojno primerjavo med cenami različnih gostovalnih možnosti Bluehost in GreenGeeks:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost2,75 USD / mesečno.2,75 USD / mesečno.19,95 / mo.19,99 USD / mesečno.79,99 USD / mesečno.
GreenGeeks2,95 USD / mesec.2,95 USD / mesec.39,95 USD / mesečno.169,00 USD / mesečno.

Kot je razvidno iz tabele, Bluehost ponuja cenovno ugodnejše storitve gostovanja za uporabnike na začetni ravni. Ponujajo celo upravljano rešitev za gostovanje v WordPressu za rast, ki predvideva WordPress spletna mesta.

Bluehost je tudi eno najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja.

Zmagovalec: Bluehost

Rekap – Bluehost proti GreenGeeks

Verjamemo, da je Bluehost boljši ponudnik gostovanja kot GreenGeeks na splošno. Za začetnike Bluehost ponuja cenovno ugodne možnosti gostovanja. Njihov enostaven postopek vkrcanja na vsakogar zelo enostavno zažene novo spletno mesto, ne glede na to, kakšne spretnosti imajo.

Če želite zagnati majhno spletno mesto WordPress, potem lahko izberete njihov načrt gostovanja WordPress. Če ne želite, da se z razvojem vašega spletnega mesta ukvarja s tehničnimi funkcijami optimizacije strežnika gostovanja, boste morda želeli izbrati WP Pro, njihovo upravljano rešitev WordPress za gostovanje.

Ponujajo tudi gostovanje WooCommerce, ki vsebuje vse, kar potrebujete, da se vaše spletno mesto WooCommerce zažene in zažene. Z WooCommerce gostovanjem imate lahko tudi brezplačen 2-urni klic s strokovnjakom WooCommerce.

 • Bluehost proti HostGatorju
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost proti Dreamhostu
 • Bluehost proti iPage
 • Gostovanje Bluehost vs InMotion
 • Bluehost proti A2 gostovanju
 • Bluehost proti tekočemu spletu

To je to! Upamo, da vam je ta vodič pomagal najti najboljšo rešitev za gostovanje za vaše potrebe. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte celoten pregled Bluehosta ali celoten pregled GreenGeeksa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me