Primerjava HostGator vs iPage (2020) – Tu je zmagovalec!

HostGator vs ipage


Iščete najboljšega ponudnika spletnega gostovanja? iPage in HostGator sta dva najbolj priznanih ponudnikov gostovanja. Toda resnično ima najboljšo spletno gostovanje: iPage ali HostGator?

Niso vse storitve spletnega gostovanja ustvarjene enako. Pomembno je razumeti, kako se ta dva ponudnika gostovanja med seboj razlikujeta glede na cenovne načrte in funkcije. S pomočjo nepristranske primerjave med HostGatorjem in iPageom vam bomo pomagali odločiti, katera je najboljša izbira za vaša spletna mesta.

HostGator vs. iPage – Pregled

hostgator

Tako HostGator kot iPage gostita blagovne znamke, ki jih upravlja Endurance International Group, izjemno cenjeno podjetje za spletno gostovanje.

HostGator je usmerjen v zagotavljanje širokega nabora različnih možnosti gostovanja in storitev. Ponujajo več možnosti gostovanja, ki jih iPage ne ponuja, vključno z gostovanjem v oblaku in gostovanjem prodajalcev.

alternative za ipage-godaddy-hosting

Nasprotno, iPage je osredotočen na zagotavljanje najbolj dostopnih načrtov gostovanja v panogi, da ustreza vsakemu proračunu. Njihovi načrti za spletno gostovanje se začnejo pri 1,99 USD na mesec, kar vključuje brezplačno ime domene in SSL.

HostGator vs. iPage – hitrost strani in čas delovanja

Brez dvoma sta hitrost in čas delovanja najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri spletnega gostitelja.

Da bi preizkusili, ali HostGator in iPage v resnici dosegata hype, smo se odločili, da analiziramo njihove strani za hitrost in čas uptime, tako da se podpišete z vsakim od njih in ustvarite 2 testna mesta.

Za zrcaljenje okolja v živo na naših testnih mestih smo namestili temo WordPress in skupaj z nekaj slikami objavili tudi navidezno vsebino.

Nato smo na teh testnih mestih izvedli nekaj različnih poskusov z naslednjimi orodji:

 • Pingdom: Za analizo hitrosti spletnega mesta.
 • Učinek obremenitve: Spremljanje, kako ti strežniki gostovanja obvladujejo prometni porast v času največje obremenitve.
 • Bitcatcha: Za določitev uspešnosti teh strežnikov gostovanja na 8 različnih geografskih lokacijah.

najhitrejši hostgator

Glede na test hitrosti v Pingdomu je naše spletno mesto HostGator ob testiranju iz Dallasa naložilo 691 ms.

ipage pingdom test hitrosti

Vendar se je naša testna stran iPage naložila v 2,6 sekunde, kar je hitreje kot le 60% vseh preizkušenih spletnih mest in je počasneje kot naše spletno mesto HostGator.

loadimpact hostgator

Po podatkih Load Impact se je naš strežnik HostGator hitro odzval, dokler ni bilo naenkrat približno 80 obiskovalcev.

ipage obremenitev

Ko je šlo za iPage, je bil odzivni čas počasen, ko je bilo na mestu približno 50 uporabnikov. Po tem je hitrost strani ostala stabilna, čeprav je bilo več uporabnikov v živo.

bitcatcha-hostgator

Po našem testu Bitcatcha je bil strežnik HostGator ocenjen s C; ker je bilo naše spletno mesto iPage ocenjeno s C+.

odzivni čas strežnika ipage

Zmagovalec: HostGator

HostGator vs. iPage – Enostavna uporaba

hostgator-cpanel

Vsi gostovalni načrti HostGator prihajajo s cPanelom za upravljanje vaših računov za spletno gostovanje. Ponujajo tudi namestitvene programe z enim klikom za priljubljene skripte spletnih strani, kot so WordPress, Joomla in Drupal.

Nadzorna plošča iPage

Po drugi strani iPage ne ponuja cPanela. Namesto tega ponujajo svojo prilagojeno različico nadzorne plošče, ki jo imenujejo vDeck. Če pa ste navajeni na cPanel, ki je najbolj priljubljena nadzorna plošča spletnega gostovanja na svetu, se boste morali pred obvladovanjem vDecka nekoliko naučiti krivulje..

Oba ponujata tudi graditelja spletnih mest, ki je razvit za uporabnike, ki želijo zgraditi spletno mesto, ne da bi morali najeti razvijalca..

Zmagovalec: HostGator

HostGator vs. iPage – Lastnosti

S HostGatorjem boste dobili vse, kar potrebujete za začetek novega spletnega mesta od zgoraj. Ne glede na to, ali želite orodja za izdelavo spletnih mest ali namestitve aplikacij z enim klikom, orodja za SEO ali varnostne kopije, vas HostGator zajema. Ponujajo tudi 45-dnevno garancijo vračila denarja za preizkus svojih storitev gostovanja brez tveganja.

Vendar, ko gre za funkcije, iPage teče okoli HostGatorja.

En-size-fit-for-all-all: iPage ponuja samo 1 načrt gostovanja v skupni rabi, ki omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest; ker se boste morali pri HostGatorju prijaviti za drag načrt, da boste imeli neomejeno gostovanje spletnih strani.

Brezplačno ime domene: Ko se prijavite na načrt gostovanja, boste dobili brezplačno ime domene z iPage.

Zmagovalec: iPage

HostGator vs. iPage – podpora in dokumentacija

Tako HostGator kot iPage ponujata strokovno pomoč 24 ur na dan, ko jo potrebujete po telefonu, klepetu in e-poštnih sporočilih na podlagi vstopnic. Njihove baze znanja so precej preproste, brez puha, zato lahko preprosto rešite težave s spletnim gostovanjem tudi sami.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

HostGator vs iPage – cene

Tu je opis primerjave med cenami različnih možnosti gostovanja HostGatorja in iPagea:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
HostGator2,78 $ / mesečno.5,95 USD / mesec. (Oblak)4,95 USD / mesec.19,95 USD / mesečno.119,00 USD / mesečno.
iPage1,99 USD / mesečno.3,75 USD / mesečno.19,99 USD / mesečno.119,99 USD / mesečno.

Kot lahko vidite, so uvodni načrti iPage precej cenejši od HostGatorjevih. Če iščete cenovno dostopne načrte za skupno rabo ali WordPress, upoštevajte iPage.

iPage ne ponuja gostovanja v oblaku ali prodajalcev Toda cene za VPS strežnike in namenske strežnike, ki jih ponujata HostGator in iPage, sta skoraj enaki.

Za BIG popust lahko uporabite tudi našo kodo kupona HostGator.

iPage se je uvrstil tudi na naš seznam najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja.

Zmagovalec: iPage

Recap – HostGator vs. iPage

Po naši primerjavi smo prepričani, da je HostGator boljše podjetje za gostovanje kot iPage na splošno. Ne samo, da HostGator ponuja več možnosti gostovanja, ampak ponuja tudi veliko orodij za enostavno zagon spletnega mesta od zgoraj..

HostGator si vedno prizadeva za odličnost z nenehnim nadgrajevanjem svoje infrastrukture in uporabniške izkušnje.

Medtem ko iPage ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, HostGator omogoča, da preizkusite njihovo storitev 45 dni brez tveganja.

Prav tako lahko preverite primerjave naših strokovnjakov med …

 • HostGator vs GreenGeeks
 • HostGator vs gostovanje InMotion
 • HostGator proti tekočemu spletu
 • HostGator vs A2 gostovanje

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšega ponudnika spletnega gostovanja za vaše spletno mesto. Če ste uživali v tej primerjavi, si oglejte celoten pregled HostGatorja in celoten pregled iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map