Primerjava SiteGround proti GreenGeeks (2020) – samo 1 zmagovalec!

siteground vs. greengeeks


Iščete najboljšo spletno gostovanje? SiteGround in GreenGeeks sta 2 najbolj priljubljenih storitev spletnega gostovanja tam. Toda kateri je res najboljši?

Da bi vam pomagali najti pravo storitev gostovanja, smo napisali UNBIASED spletno gostovanje med GreenGeeksom in SiteGround.

SiteGround vs. GreenGeeks – Pregled

alternative-site-godaddy-hosting-alternative

SiteGround je uradno priporočen WordPress.org ponudnik spletnega gostovanja. Ustanovljena je bila leta 2004 in je oskrbovala več kot 1,8 milijona domen po vsem svetu.

Ena najboljših stvari o SiteGround je, da vam omogočajo, da izberete podatkovni center, ko se prijavite za načrt spletnega gostovanja. Imajo 3 podatkovne centre na 3 različnih kontinentih: ZDA, Evropa in Singapur.

greengeeks-spletno gostovanje

GreenGeeks je eden vodilnih ponudnikov okolju prijaznih spletnih gostovanj. Sedež ima v Kaliforniji in ima globalno delovno silo, ki oskrbuje stranke s preko 150 državami.

Zavezani so, da bodo super hitro spletno gostovanje s shranjevanjem SSD in CloudFlare CDN. Za izravnavo ogljičnega odtisa iz njihovih podatkovnih centrov so v omrežje v obliki obnovljive energije vrnili 3-krat večjo porabo energije.

SiteGround vs. GreenGeeks – Hitrost in čas delovanja

Hitrost in uptime sta najpomembnejša dejavnika, ki ju morate upoštevati pri izbiri storitve spletnega gostovanja.

Skoraj vsak ponudnik spletnega gostovanja obljublja izjemno hitro spletno gostovanje in visoko razpoložljivost. SiteGround in GreenGeeks se ne razlikujeta.

Da bi svoje obljube preizkusili, smo se odločili, da se s SiteGround in GreenGeeksom prijavimo na skupni gostovalni načrt in zgradimo 2 WordPress strani. Za zrcaljenje okolja v živo na teh testnih mestih smo namestili privzeto temo WordPress, objavili navidezno vsebino in naložili nekaj slik.

Nato smo izvedli nekaj različnih testov hitrosti in zmogljivosti.

testno mesto za hitrost

Glede na hitrostni test Pingdomovega spletnega mesta se je naša testna stran SiteGround ob testiranju iz Dallasa v Teksasu naložila 649 ms. To je hitreje kot 95% vseh preizkušenih spletnih mest. Čas nalaganja za našo spletno stran GreenGeeks je bil nekoliko višji. Za nalaganje spletnega mesta je bilo potrebnih 697 ms.

GreenGeeks loadimpact

Kar zadeva hitrost, je očitno, da je SiteGround boljša možnost gostovanja.

Zmagovalec: SiteGround

SiteGround vs. GreenGeeks – Enostavnost uporabe

CPanel spletnega mesta

Z vsakim načrtom spletnega gostovanja tako SiteGround kot GreenGeeks ponujata cPanel dostop za upravljanje vašega računa za spletno gostovanje. cPanel je najbolj priljubljena nadzorna plošča gostovanja. Ponujajo tudi namestitveni program z enim klikom za hitro namestitev priljubljenih skript spletnega mesta na vaš strežnik, vključno z WordPress, Joomla in Drupal.

GreenGeeks cpanel

Če želite hitro zagnati spletno mesto, ne da bi morali najeti profesionalnega razvijalca, boste morda želeli uporabiti orodje za povleci in spuščanje. Gradbeniki za povleci in spuščanje so v paketu z načrti gostovanja SiteGround in GreenGeeks.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat.

SiteGround vs. GreenGeeks – Značilnosti

Najboljša stvar GreenGeeksa je, da vam z vsemi njihovimi skupnimi gostovalnimi načrti omogočajo gostovanje neomejenih spletnih mest. To pomeni, da za razliko od SiteGround vam ni treba nadgraditi na višji načrt, če želite gostiti 2 ali več domen.

GreenGeeks ima vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali za izdelavo spletnega mesta od začetka navzgor, vključno s SSD shrambo, neomejeno pasovno širino, neomejenimi e-poštnimi računi in CloudFlare CDN. Če želite, da vaši strežniki PCI ustrezajo transakcijam e-trgovine, lahko nadgradite na višji načrt ali kupite dodatek za skladnost PCI.

Sorodno: 10 najboljših storitev CDN za pospešitev vašega spletnega mesta.

Z SiteGround dobite skoraj vsako funkcijo, ki jo ponuja GreenGeeks. Poleg tega ponujajo nekaj dodatnih geeky funkcij s svojim načrtom GoGeek, ki ga GreenGeeks ne:

 • Enostavno orodje za uprizoritev: Hitro preizkusite posodobitve svojega spletnega mesta na prizorišču, preden jih potisnete na mesto izdelave.
 • Git integracija: Izboljšajte razvojni tok s predhodno nameščenim Gitom na vaših strežnikih.
 • Varnostne kopije: Na zahtevo boste dobili brezplačne varnostne kopije in brezplačne obnovitve varnostnih kopij.

Zmagovalec: SiteGround

SiteGround vs. GreenGeeks – Podpora in dokumentacija

SiteGround je znan po 24 -7 vrhunski podpori strankam. Najboljše od vsega, da vam ni treba čakati več kot nekaj sekund za naslednjega operaterja, ki je na voljo, ker preglasijo vse izmene, tako da se vedno najde kdo, ki prevzame.

Njihova obsežna dokumentacija vas vodi skozi vse vidike izdelave spletnega mesta s SiteGround.

Tako SiteGround kot GreenGeeks ponujata 24/7 podporo prek klepeta v živo, e-pošte in telefona. Tako kot SiteGround je tudi GreenGeeks znan po odlični podpori strankam. Za GreenGeeks je za podporo na osnovi vozovnic povprečni čas reševanja težave 15-20 minut.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

SiteGround vs. GreenGeeks – Cene

Oglejmo si medsebojno primerjavo med cenami za različne možnosti gostovanja od SiteGround in GreenGeeks:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / mesec.3,95 USD / mesec.80,00 USD / mesečno.269,00 USD / mesec.
GreenGeeks2,95 USD / mesec.2,95 USD / mesec.39,95 USD / mesečno.169,00 USD / mesečno.

Iz tabele vidite, da GreenGeeks ponuja cenejše rešitve gostovanja. GreenGeeks ponuja tudi brezplačno ime domene z njihovimi skupnimi načrti gostovanja. Poleg tega lahko tudi s svojim osnovnim načrtom gostite neomejeno domen.

Za kupovanje VELIKIH popustov lahko uporabite tudi naš kupon SiteGround.

Zmagovalec: GreenGeeks

Recap – SiteGround proti GreenGeeks

Po naši primerjavi smo prepričani, da je SiteGround na splošno boljša storitev gostovanja. SiteGround ponuja vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali, da lahko spletno mesto zaženete in zaženete. Nenehno prenavljajo svojo gostiteljsko infrastrukturo, da izboljšajo delovanje vašega spletnega mesta WordPress. Poleg tega je WordPress.org uradno priporočen ponudnik spletnega gostovanja.

Po drugi strani GreenGeeks ponuja cenovno ugodne gostovalne načrte. Pogosto poudarjajo svojo zavezanost odpravi svojega ogljičnega odtisa, tako da v obliki obnovljivih virov energije porabijo 3-krat večjo porabo energije. Če imate proračun ali raje uporabljate okolju prijaznega ponudnika spletnega gostovanja, bi bil GreenGeeks najboljša izbira za vas.

Oglejte si tudi te gostovalne primerjave med,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround proti WPEngine
 • SiteGround proti gostovanju InMotion
 • SiteGround proti A2 gostovanju
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround proti tekočemu spletu
 • SiteGround vs iPage

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo storitev spletnega gostovanja za vaše potrebe. Če želite več podrobnosti, si oglejte celoten pregled SiteGround in poglobljen pregled GreenGeeks-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map