Primerjava strani SiteGround proti InMotion (2020) – 1 zmagovalec

gostovanje spletnega mesta vs inmotion


Iščete najboljšo spletno gostovanje? InMotion Hosting in SiteGround sta dve najbolj priljubljeni storitvi spletnega gostovanja. Kateri pa je boljši: Bluehost ali SiteGround?

Izbira napačnega ponudnika spletnega gostovanja lahko sabotira vaše spletno poslovanje in ugled. Tako smo napisali UNBIASED spletno gostovanje med gostovanjem InMotion Hosting-a in SiteGround, tako da lahko izberete najboljšo izbiro za svoje potrebe.

SiteGround proti gostovanju InMotion – pregled

alternative-site-godaddy-hosting-alternative

SiteGround je bil ustanovljen leta 2004 in je WordPress.org uradno priporočen ponudnik spletnega gostovanja. Ponujajo široko paleto možnosti gostovanja, vključno z deljenimi, WordPress, VPS in namenskim gostovanjem strežnikov.

So eno redkih ponudnikov gostovanja, ki uporabnikom omogoča, da ob prijavi na storitev gostovanja izberejo želeni podatkovni center.

pregled gostovanja inmotion

InMotion Hosting je še en vodilni ponudnik spletnega gostovanja, ki ponuja veliko zaželenih gostovalnih funkcij. Tako kot SiteGround tudi pri prijavi izberete želeni podatkovni center.

Poleg tega nudijo neprekosljivo 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja, da preizkusite svoje storitve brez tveganja.

Obe sta podjetji, ki združujeta PCI, za gostovanje.

SiteGround vs. InMotion Hosting – Hitrost in čas delovanja

Hitrost in uptime sta najpomembnejša dejavnika, ki ju morate upoštevati pri izbiri storitve spletnega gostovanja.

Skoraj vsak ponudnik spletnega gostovanja zagotavlja visoko uptime in zelo hitro hitrost spletnega mesta. SiteGround in gostovanje InMotion se ne razlikujeta. Zato smo se odločili, da bomo te ponudnike gostovanja preizkusili, če želimo preveriti, ali izpolnjujejo zahteve.

Za izvedbo testov hitrosti in uspešnosti na njihovih strežnikih gostovanja smo se od vsakega ponudnika gostovanja prijavili na skupni načrt gostovanja in izdelali spletno mesto WordPress. Za ogledalo produkcijskega okolja smo namestili privzeto temo WordPress, objavili navidezno vsebino in naložili nekaj slik.

Nato smo na teh testnih mestih izvedli nekaj različnih poskusov hitrosti in nadomestitve s pomočjo naslednjih orodij:

 • Pingdom
 • Učinek obremenitve
 • Bitcatcha

testno mesto za hitrost

Glede na hitrostni test Pingdomovega spletnega mesta je bilo na testnem mestu SiteGround na preizkusu iz Dallasa v Teksasu naloženih le 649 ms. To je hitreje kot 95% vseh preizkušenih spletnih mest.

InMotion Hosting test pingdom

Isti test smo opravili tudi na naši testni strani InMotion Hosting. Spletno mesto se je naložilo v 982 ms, kar je hitreje kot 90% vseh preizkušenih mest, vendar počasneje od našega spletnega mesta SiteGround.

Da bi dobili celotno sliko uspešnosti strežnika, smo želeli analizirati, kako bi ta preskusna mesta zdržala prometni udar v času največje obremenitve. Za testiranje porasta prometa smo uporabili priljubljeno orodje za testiranje Load Impact in na naša testna mesta poslali nekaj virtualnih uporabnikov (VU), do 100..

loadimpact-siteground

Medtem ko je naša spletna stran SiteGround delovala skoraj dosledno, kot lahko vidite na grafikonu, je bilo nekaj konic, ko je bilo takrat približno 50 uporabnikov. To pomeni, da se je spletno mesto za nekaj trenutkov upočasnilo, nato pa se je po nekaj sekundah vrnilo v normalno stanje.

inmotion

Vendar je naše spletno gostovanje InMotion uspešno poslovalo le, dokler ni doseglo 25 uporabnikov. Po tem se je močno upočasnilo. Učinkovitost njihovega strežnika ni bila dosledna ves čas testa.

Uporabili smo tudi Bitcatcha, drugo orodje za testiranje, za beleženje časa nalaganja strani z 8 različnih geografskih lokacij.

odzivno mesto

Naše spletno mesto SiteGround je dobilo oceno D, našo spletno mesto za gostovanje InMotion pa je ocenilo C z Bitcatcha.

Gostovalni test bitcatcha InMotion

Zmagovalec: SiteGround

Gostovanje SiteGround vs. InMotion – Enostavna uporaba

Tako SiteGround kot gostovanje InMotion uporabnikom omogočata dostop do cPanela za upravljanje njihovih računov za spletno gostovanje. Poleg tega jim namestitveni program z enim klikom hitro namesti priljubljene skripte spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla, Drupal itd..

Če želite hitro in enostavno sestaviti spletno mesto, ne da bi morali najeti profesionalnega razvijalca, lahko uporabite ustvarjalca spletnega mesta, ki je priložen vašim načrtom gostovanja.

InMotion nadzorna plošča

S spletnim mestom SiteGround boste dobili osnovnega ustvarjalca povleci in spusti, ki vam pomaga ustvariti spletno mesto tako, kot želite. InMotion Hosting na drugi strani ponuja WordPress-ov ustvarjalec strani, znan kot BoldGrid, ki je bil razvit znotraj podjetja izključno za uporabnike InMotion Hosting-a.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

SiteGround vs. InMotion gostovanje – funkcije

Kar zadeva funkcije, InMotion Hosting ostane pred krivuljo. Seveda ima SiteGround na voljo številne odlične funkcije, s katerimi lahko spletno mesto zaženete in zaženete, vključno z brezplačnimi dnevnimi varnostnimi kopijami, shranjevanjem SSD, CloudFlare CDN.

Sorodno: 10 najboljših storitev CDN za pospešitev vašega spletnega mesta.

Vendar InMotion Hosting presega in presega.

Oglejmo si, kako se InMotion Hosting postavlja v primerjavi s svojimi konkurenti v smislu funkcij:

 • 90-dnevna garancija za vračilo denarja: Njihova garancija za vračilo denarja v industriji vam omogoča, da preizkusite njihovo gostovanje 90 dni brez tveganja.
 • Več prostora na disku: InMotion Hosting ponuja 4X več prostora na disku kot SiteGround s svojim WordPress načrtom gostovanja.
 • Brezplačni reklamni krediti: Medtem ko SiteGround ne ponuja trženjskih kreditov v nobenem od svojih načrtov, boste z InMotion Hostingom brezplačno prejeli oglasne dobrote v vrednosti 150 USD..
 • Prosto uprizoritveno okolje: Z gostovanjem InMotion lahko enostavno preizkusite posodobitve, preden gredo na proizvodno mesto.

Zmagovalec: Gostovanje InMotion

Gostovanje SiteGround vs. InMotion – podpora in dokumentacija

SiteGround ponuja odlično 24/7 podporo s tremi načini: klepet v živo, telefon in e-pošta. Prav tako redno posodabljajo uporabne vadnice in videoposnetke, da uporabnikom hitro najdejo odgovore na njihova ustrezna vprašanja.

Nasprotno, InMotion Hosting nudi podporo 24/7 prek enakih treh načinov kot SiteGround. Poleg tega nudijo podporo v živo preko Skype-a! Njihova trdna baza znanja je sestavljena iz več sto koristnih vadnic, ki vas vodijo skozi vse vidike izdelave spletnega mesta z InMotion Hostingom.

Zmagovalec: Gostovanje InMotion

SiteGround vs gostovanje InMotion – cene

Naredimo natančno primerjavo med cenami za različne možnosti gostovanja od SiteGround in InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / mesec.3,95 USD / mesec.42 USD / kredit / leto269,00 USD / mesec.
Gostovanje InMotion3,99 USD / mesečno.4,99 USD / mesečno.13,99 USD / mesečno.19,99 USD / mesečno.105,69 USD / mesec.

SiteGround je eno najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja.

Iz tabele je razvidno, da je SiteGround dostopna storitev gostovanja za uporabnike na začetni ravni. Njihove skupne storitve in storitve gostovanja WordPress so cenejše od storitev, ki jih ponuja gostovanje InMotion Hosting.

Za kupovanje VELIKIH popustov lahko uporabite tudi naš kupon SiteGround.

Zmagovalec: SiteGround

Recap – SiteGround proti gostovanju InMotion

Po naši primerjavi smo prepričani, da je SiteGround veliko boljši od gostovanja InMotion. SiteGround ima vse bistvene funkcije za začetek vašega novega spletnega mesta. Hitrejši so od gostovanja InMotion Hosting in imajo hrbet z odlično podporo, kadar koli potrebujete pomoč.

SiteGround je zelo priljubljen med skupnostjo WordPress. Pravzaprav je to eden od uradno priporočenih ponudnikov spletnih gostovanj s strani WordPress.org.

Oglejte si tudi te gostovalne primerjave med,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround proti WPEngine
 • SiteGround proti GreenGeeks
 • SiteGround proti A2 gostovanju
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround proti tekočemu spletu
 • SiteGround vs iPage

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo storitev spletnega gostovanja za vaš proračun in potrebe. Če ste uživali v tem članku, si oglejte naš celoten pregled InMotion Hosting in poglobljen pregled SiteGround.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map