Samo gostitelj

JustHost pregled


Just Host je še eno gostiteljsko podjetje, ki ponuja poceni in zanesljive storitve spletnega gostovanja. Prej imenovan Super Green Hosting, nudijo podporo po meri na podlagi izbrane storitve gostovanja. Uporabniki IsItWP dobijo več kot 50% popusta na svojo redno ceno in brezplačno ime domene.

Skupna ocena
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Samo gostiteljski pregled: Kako dober je?

Samo gostiteljski pregled

Just Host ponuja široko paleto možnosti gostovanja za spletna mesta vseh velikosti. Ko začnete, lahko izberete skupni načrt gostovanja, ki vam omogoča enostavno zagon in delovanje spletnega mesta. Ponujajo tudi VPS in namenske storitve gostovanja za spletna mesta, ki so težka z viri, ki porabijo veliko pasovne širine.

Just Host vam dodeli 200 USD oglaševalskih kreditov za promocijo in rast vašega novega spletnega mesta. Ob nakupu gostiteljskega načrta lahko brezplačno registrirate ime domene. Dobili boste tudi dostop do modnega ustvarjalca spletnih mest, ki je hitri gradnik za hitro zagon novega spletnega mesta, brez vključevanja kodiranja.

Vsa vaša spletna mesta gostijo visoko zmogljive strežnike štirih procesorjev. Nadzirajo omrežje neprekinjeno, da bi zagotovili kar največ časa za vašo spletno stran. Če potrebujete pomoč, lahko enostavno kontaktirate njihovo prijazno skupino za podporo prek telefona ali klepeta v živo.

Z Just Host dobite SSH dostop, ki vam omogoča dostop do strežnika s pomočjo ukazne vrstice. Tako lahko svoj račun za gostovanje upravljate hitreje, kot ga omogoča grafični uporabniški vmesnik.

 • Pridobite dostop do cPanela
 • Monterji z enim klikom
 • 24/7 podpora prek telefona in klepeta
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Redna cena 9,49 USD / mesec, vendar naši uporabniki plačajo 3,95 USD / mesec!
 • Začnite z Just Host danes!

Ocene poceni gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Samo gostitelj poceni gostovanje pregled

samo gostiteljska storitev,

Just Host je specializirano za skupno gostovanje za majhne bloge in spletna mesta. Ponujajo 4 različne gostovalne načrte: Basic, Plus, Prime in Pro. Ne glede na to, kateri načrt ste izbrali, bo vaš račun skoraj takoj postavljen po nakupu.

Vsi načrti imajo neomejeno pasovno širino, kar pomeni, da vam jih ne zaračunavajo glede na pasovno širino, ki jo vaše spletno mesto porabi. Vsi načrti vključujejo tudi cPanel, najbolj priljubljeno nadzorno ploščo za upravljanje vašega računa za gostovanje. S programom cPanel lahko dobite dostop do vsega, kar potrebujete za izdelavo in rast spletnega mesta, vključno z nameščenci z enim klikom, ustvarjalci spletnih strani, statistiko spletnega mesta in drugo.

Načrti se razlikujejo glede na prostor za shranjevanje, ki ga dobite, število spletnih mest, ki jih lahko gostite, in število e-poštnih računov, ki jih lahko nastavite..

Načrt Prime vam omogoča gostovanje neomejenih spletnih mest z neomejenim prostorom spletnih strani. Priložen je tudi program Backup Pro, ki vam omogoča umirjenost z varno varnostno kopijo vseh datotek in baz podatkov spletnega mesta.

Če želite ustanoviti spletno trgovino, boste morda želeli izbrati načrt Pro. Pro načrt ima vse v načrtu Prime, poleg tega pa še namenski IP in SSL certifikat. S SSL certifikatom lahko spodbudite zaupanje med strankami, tako da v naslovni vrstici brskalnika prikažete zeleno ikono zaklepa..

Just Host ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja z vsemi njihovimi načrti gostovanja. Če niste popolnoma zadovoljni s storitvijo gostovanja, lahko zahtevate, da prekličete račun za gostovanje in mu vrnete denar.

 • Neomejena pasovna širina
 • Brezplačna registracija domene
 • Do 200 USD oglaševalskih kreditov
 • Brezplačen SSL in namenski IP s Pro načrtom
 • Redna cena 9,49 USD / mesec, vendar naši uporabniki plačajo 3,95 USD / mesec!
 • Začnite z Just Host danes!

Posebna ocena gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Samo gostiteljski pregled gostovanja pregled

Če želite gostiti spletno mesto, ki privabi veliko prometa ali aplikacijo, ki porabi veliko virov, porabi veliko pasovne širine, boste morda želeli izbrati namenski načrt gostovanja strežnika.

Glavna prednost Just Host-a je, da bo vaš račun skoraj takoj začasno rezerviran, za razliko od konkurentov Just Host-a. Dobili boste dostop do njihovega izboljšanega cPanela in vseh orodij, ki so vključena v skupno gostovanje.

Namenski strežniki Just Host so izdelani z najboljšimi komponentami, kot so Intel® Xeon procesorji. Vsi podatki in podatki vašega računa so zaščiteni z zrcalnim pomnilnikom RAID 1.

Samo strežniki Host podpirajo samo CentOS. Po nakupu namenskega načrta gostovanja strežnika dobite popoln dostop do svojega operacijskega sistema in strežnika. Zasnovana na vrhunskih tehnologijah v oblaku, kot sta OpenStack in KVM, Just Host lahko zagotovi, da je vaše spletno mesto tako hitro, kot ga lahko dobite.

Medtem ko vam Just Host omogoča, da izberete možnost mesečnega plačila za namensko gostovanje strežnikov, boste na dolgoročnejšo naročnino dobili velik popust. V vseh namenskih načrtih gostovanja se oprosti namestitvene pristojbine in po potrebi lahko dobite dodatke za gostovanje, kot so orodja SiteLock Security in SEO..

Z namenskim gostovanjem Just Host dobite 4 jedra na strežniku, 1000 GB prostora za shranjevanje RAID in med štirimi in 16 gigi na voljo RAM. Dobili boste poseben dostop do namenske vrstice za podporo, s katero se bodo na vaše zahteve hitro odzvali in rešili.

Po potrebi lahko preprosto dodate več prostora za shranjevanje v obstoječi namenski strežnik.

 • Takojšnja ponudba
 • Enostavne nadgradnje shranjevanja
 • Izboljšan dostop do cPanela
 • Na voljo je posebna podporna linija
 • Redna cena 109,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 79,99 USD / mesec!
 • Začnite z Just Host danes!

Ocena VPS
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Samo gostitelj VPS gostovanje pregled

samo gostitelj, vps gostovanje

Načrti VPS Just Host so najbolj primerni za spletna mesta, ki potrebujejo več virov, kot jih lahko nudi skupno gostovanje.

Z načrti VPS Just Host dobite 2 GB do 8 GB RAM-a in 30 GB do 120 GB prostora na disku. Z virtualizacijo hipervizorjev KVM so zagotovljeni viri strežnika, ki jih kupite, na vaš račun, tako da lahko brez težav gostujete spletno mesto z velikim prometom.

Vsaka konfiguracija VPS ima izboljšan vmesnik cPanel, ki vsebuje vse, kar najdete v vmesniku gostovanja, skupaj s posebnimi orodji za upravljanje VPS. Prav tako lahko upravljate več računov cPanel v eni prijavi.

Za razliko od večine ponudnikov gostovanja vam Just Host lahko dobavi VPS v nekaj sekundah, kar pomeni, da vam ni treba čakati več dni ali ur, da spletno mesto zažene in deluje.

Dobili boste tudi popoln korenski dostop do CentOS-a. Načrti VPS Just Host so eden najboljših v industriji po ceni. Njihovo podporno osebje vam bo vedno pomagalo, ko boste potrebovali.

 • Takojšnja ponudba
 • Zagotovljeni viri strežnika
 • Upravljanje z več računi
 • Izboljšan dostop do cPanela
 • Redna cena 29,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 19,99 USD / mesec!
 • Začnite z Just Host danes!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map