SiteGround vs. A2 gostovanje (2020) – tu je zmagovalec!

siteground vs a2 gostovanje


Se sprašujete, kateri ponudnik spletnega gostovanja je boljši: SiteGround ali A2 gostovanje? SiteGround in A2 Hosting sta 2 najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja na trgu. Toda eden mora biti boljši, kajne?

Brez dvoma bi lahko izbira napačnega spletnega gostitelja sabotirala vaše spletno poslovanje in ugled. Zato smo napisali UNBIASED spletno gostovanje med A2 gostovanjem in SiteGround, tako da se lahko odločite, kateri je najbolj primeren za vaše spletno mesto.

SiteGround vs. A2 gostovanje – pregled

alternative-site-godaddy-hosting-alternative

SiteGround je uradno priporočen WordPress.org ponudnik spletnega gostovanja. Imajo eno najboljših 24/7 podpornih ekip za WordPress v panogi. Ponujajo samodejne nadgradnje, vgrajeno predpomnjenje WP, CDN, uprizoritev z enim klikom in nadzor nad različicami GIT.

So eno redkih gostiteljskih podjetij, ki vam ob prijavi na storitev gostovanja izberejo želeno lokacijo podatkovnega centra. Ponujajo tudi 30-dnevno garancijo vračila denarja za preizkusno vožnjo svojih gostovalnih storitev.

a2-gostovanje-gostovanje-alternative

A2 Gostovalne znamke se ponašajo kot najboljši razvijalcem prijazen ponudnik spletnega gostovanja. Njihove možnosti spletnega gostovanja so zelo vsestranske. Na primer, omogočajo izbiro med načrti gostovanja za Linux in Windows za skupno gostovanje. Raven upravljanja gostovanja lahko izberete tudi, ko se prijavite za VPS ali namensko gostovanje strežnika.

Tako kot SiteGround tudi A2 gostovanje omogoča izbiro želenega podatkovnega centra. Če prekličete svoj račun za gostovanje A2 v roku 30 dni, ste upravičeni do povračila v celoti. Po 30 dneh lahko zahtevate povračilo denarja za neuporabljeno storitev.

SiteGround vs. A2 gostovanje – hitrost strani in čas delovanja

SiteGround ponuja vodilne hitrostne tehnologije, kot so NGINX, HTTP / 2, PHP7 in brezplačen CDN, da pospešijo delovanje vašega spletnega mesta. Po drugi strani pa A2 gostovanje omogoča, da se ob prijavi odločite za strežnike Turbo, ki zagotavljajo nadomestni Apache nadomestni računalnik in za 20-krat pospešite delovanje spletnega mesta.

Da bi preizkusili delovanje strežniških strežnikov za našo spletno primerjavo SiteGroud vs. A2 Hosting, smo se prijavili z obema spletnima ponudnikoma gostovanja in z WordPressom ustvarili testno spletno mesto za vsakega. Za zrcaljenje produkcijskega okolja na našem testnem spletnem mestu smo namestili tudi privzeto temo WordPress, dodali navidezno vsebino in naložili nekaj slik.

testno mesto za hitrost

Glede na test hitrosti spletnega mesta Pingdom se je naše testno mesto SiteGround naložilo v manj kot sekundi, ko smo ga testirali iz Dallasa v Teksasu. To je hitreje kot 95% vseh preizkušenih spletnih mest.

a2 gostovanje test test pingdom

Nasprotno, naše spletno mesto gostovanja A2 je naložilo 1,28 sekunde. To pomeni, da je spletna stran le hitrejša od 84% vseh preizkušenih spletnih mest.

Opravili smo tudi nov preizkus zmogljivosti z uporabo Load Impact, da bi videli, kako bodo uspeli naši preskusni strežniki med naletom prometa. Med analizo smo na naše spletne strani poslali nekaj virtualnih uporabnikov (VU).

loadimpact-siteground

Iz našega grafikona lahko razberete, da je naše spletno mesto SiteGround potekalo dokaj dosledno, dokler ni bilo približno 50 uporabnikov. Spletno mesto se je za nekaj trenutkov upočasnilo, nato pa se je po nekaj sekundah spet obrnilo.

A2 Gostovalni test

Podobno je tudi naša preizkusna stran A2 gostovanje delovala dosledno, dokler na njej ni bilo približno 40 obiskovalcev. Spletno mesto se je za nekaj časa upočasnilo, nato pa se je vrnilo v normalno stanje.

Zmagovalec: SiteGround

SiteGround vs. A2 gostovanje – enostavnost uporabe

spletno mesto wordpress gostovanje

Tako SiteGround kot A2 gostovanje uporabnikom omogočata dostop do cPanela za upravljanje njihovih računov za spletno gostovanje. Poleg tega jim namestitveni program z enim klikom hitro namesti priljubljene skripte spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla, Drupal itd..

A2 gostovanje v WordPress prijavi

Če se odločite za gostovanje v operacijskem sistemu Windows z A2 gostovanjem, boste imeli dostop do Pleska za upravljanje računa za gostovanje.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

SiteGround vs. A2 gostovanje – funkcije

Tako SiteGround kot A2 gostovanje ponujata vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete za zagon in delovanje spletnega mesta, na primer neomejeno pasovno širino, izbiro podatkovnih centrov, namestitve v enem kliku, graditelje spletnih mest itd..

Kar zadeva funkcije, spodaj je nekaj področij, na katerih SiteGround napreduje v primerjavi z A2 gostovanjem:

 • Shramba SSD: SiteGround ponuja shrambo SSD, medtem ko A2 gostovanje ponuja RAID 10 shranjevanje.
 • Visokozmogljivo: Za izboljšanje zmogljivosti strežnika SiteGround ponuja brezplačen CloudFlare CDN, PHP 7 z OpCache.
 • Vgrajena varnost: Z vsemi načrti SiteGround lahko izkoristite brezplačne dnevne varnostne kopije. Z nekoliko dražjim načrtom boste dobili tudi brezplačne obnovitve varnostnih kopij.
 • Geeky lastnosti: Z načrtom GoGeek spletnega mesta SiteGround boste dobili trgovine, ki so združljive s PCI za trgovine e-trgovine, 1-klik ustvarjanja repoja Git ter enostavno WordPress in Joomla.

Zdaj, ko poznate prednosti SiteGround pred A2 gostovanjem, si oglejmo nekaj področij, kjer A2 gostovanje presega v primerjavi s SiteGround:

 • Gostovanje za Windows in Linux: Za razliko od večine ponudnikov gostovanja, vključno s SiteGround, A2 gostovanje omogoča izbiro med gostovanjem Windows in Linuxa.
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli: A2 Hosting poleg 30-dnevne garancije za vračilo denarja ponuja ocenjeno povračilo za neuporabljene storitve po prvih 30 dneh.
 • Izbira ravni vodenja: A2 gostovanje vam omogoča tudi izbiro ravni upravljanja za VPS in namensko gostovanje strežnikov.

Verjamemo, da je A2 gostovanje zelo vsestranski ponudnik gostovanja, ki vam ponuja veliko izbire, ko se prijavite na njihove storitve gostovanja. Ko gre za lastnosti, vsekakor izstopajo od konkurence.

Zmagovalec: Gostovanje A2

SiteGround vs. A2 gostovanje – podpora in dokumentacija

Tako SiteGround kot A2 gostovanje ponujata 24-urno podporo s tremi načini: klepet v živo, e-pošta in telefon. Oba imata ogromno bazo znanja, ki razlaga, kako sestaviti spletno stran s svojimi gostiteljskimi strežniki.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

SiteGround vs. A2 gostovanje – cene

Oglejmo si medsebojno primerjavo cen med SiteGround in A2 gostovanjem:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
SiteGround3,95 USD / mesec.3,95 USD / mesec.42 USD / kredit / leto269,00 USD / mesec.
A2 gostovanje3,92 $ / mesečno.3,92 $ / mesečno.13,19 USD / mesečno.5 USD / mesečno.99,59 USD / mesečno.

Kot je razvidno iz tabele, so načrti A2 gostovanja cenejši od načrtov SiteGround. Opazili boste lahko tudi, da je cena gostovanja za A2 gostovanje precej cenejša. To je zato, ker SiteGround ponuja samo upravljano namensko gostovanje strežnikov, medtem ko A2 gostovanje omogoča izbiro ravni upravljanja.

Če iščete cenovno ugoden VPS ali namenski strežnik gostovanja, bi bilo lahko najboljše upravljanje stave A2 Hosting brez nadzora.

Lahko pa uporabite naš kupon SiteGround in pridobite VELIKE popuste.

Zmagovalec: Gostovanje A2

Recap – SiteGround vs. A2 gostovanje

Po naši primerjavi smo prepričani, da je SiteGround boljši ponudnik gostovanja kot A2 gostovanje na splošno. SiteGround nenehno izboljšuje svojo gostovalno infrastrukturo in uporablja najnovejše hitrostne tehnologije za izboljšanje delovanja svoje platforme gostovanja.

Medtem ko se večina ponudnikov gostovanja preprosto pohvali z odlično podporo strankam, ga SiteGround dejansko ponuja. Z SiteGround vam ni treba čakati več kot nekaj sekund za naslednjega operaterja, ki je na voljo. Kadar koli potrebujete pomoč, se vam vrnejo.

Če pa iščete cenovno ugodnejšega ponudnika gostovanja, lahko razmislite o izbiri A2 gostovanja.

Oglejte si tudi te primerjave gostovanja med …

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround proti WPEngine
 • SiteGround proti GreenGeeks
 • SiteGround proti gostovanju InMotion
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround proti tekočemu spletu
 • SiteGround vs iPage

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti pravega ponudnika gostovanja za vaše potrebe. Za več podrobnosti si oglejte celoten pregled SiteGround ali celoten pregled A2 gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map