Spletna primerjava Bluehost proti tekočemu (2020) – 1 jasen zmagovalec!

bluehost proti tekočemu spletu


Iščete najbolje upravljanega ponudnika gostovanja WordPress? Se želite odločiti med tekočim spletom in Bluehostom? Tako Liquid Web kot Bluehost sta vodilni svetovni ponudnik gostovanja WordPress na svetu. Kar pa je boljše?

V tem članku bomo poglobljeno primerjali Bluehost in Liquid Web, tako da se boste lahko odločili, kateri je najbolj primeren za vaš proračun in potrebe.

Bluehost vs. Liquid Web – Pregled

bluehost-register-domain-name-name

Bluehost je gostovalska blagovna znamka, ki je v lasti priznane skupine Endurance International Group. Prav tako je uradno priporočen WordPress.org ponudnik spletnega gostovanja.

Gostovalne storitve Bluehosta so usmerjene v uporabnike na začetni ravni in še posebej so usmerjene v skupno vertikalno gostovanje. Ponujajo široko paleto možnosti gostovanja, vključno z deljenimi, WordPress, VPS in namenskimi strežniki gostovanja.

Ponujajo 3 različne WordPress usmerjene možnosti gostovanja:

 • Skupno gostovanje v WordPressu za uporabnike začetnega nivoja.
 • Upravljano gostovanje v WordPressu za uporabnike, ki potrebujejo optimizirano delovanje strežnika.
 • Gostovanje v WooCommerce za podjetja na področju e-trgovine.

Tekoči popust na spletu

Liquid Web je podjetje za spletno gostovanje, s katerim se upravlja neodvisno. Za razliko od tradicionalnih ponudnikov gostovanja, kot je Bluehost, Liquid Web ponuja samo upravljane storitve gostovanja za VPS in namenske strežnike. Njihove možnosti gostovanja so optimizirane za priljubljene aplikacije, vključno z WordPress, WooCommerce, premium poslovno e-pošto in še več.

Ključna razlika med storitvami gostovanja WordPress in WooCommerce od Bluehost vs. Liquid Web je, da čeprav Bluehost ponuja rešitve za gostovanje za vse velikosti in proračun, je Liquid Web usmerjen na spletna mesta z veliko prometa.

Bluehost vs. Tekoča spletna stran – Hitrost in čas delovanja

Za izvedbo preizkusa zmogljivosti gostovalnih strežnikov za našo primerjavo Tekoči splet v primerjavi z Bluehostom smo na obeh gostovalnih strežnikih ustvarili testno spletno mesto WordPress s podpisom v njihove načrte gostovanja WordPress. Nato smo namestili privzeto temo WordPress, na naše testno mesto namestili navidezno vsebino, vključno s slikami, da bi ogledali proizvodno okolje..

Končno smo izvedli tudi nekaj hitrostnih testov, kot so:

Test obremenitve: Zabeležite, kako se je strežnik odzval v času največje obremenitve.

Bitcatcha test: analizirati odzivne čase strežnika na 8 različnih mednarodnih lokacijah z ignoriranjem vsebine testnega mesta.

In tu so naši rezultati:

loadimpact bluehost

Tako Bluehost kot Liquid Web sta bila ves čas testiranja obremenitve obremenjena dosledno. Število obiskovalcev v živo na spletnem mestu ne vpliva na uspešnost strežnika.

Tekoči vpliv obremenitve s spletom

Z Bitcatcha smo uporabili tudi za beleženje odzivnega časa naših strežnikov gostovanja z 8 različnih geografskih lokacij: New York, LA, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo se meri tri ločeno, nato pa se rezultati povprečijo.

odzivni testi strežnika bluehost

Kot lahko vidite, medtem ko je naše spletno mesto s tekočino ocenilo C + s strani Bitcatcha, je naše spletno mesto Bluehost dobilo oceno C.

Tekoči odzivni čas v spletu

Zmagovalec: Tekoči splet

Bluehost vs. Liquid Web – Enostavna uporaba

Bluehost cPanel

Ena najboljših stvari o Bluehostu je, da uporabnikom nudijo veliko uporabniško izkušnjo, zato je zelo koristno, da začnete spletno mesto, tudi če ste absolutni začetnik. Z njihovim vodenim vkrcavanjem lahko preprosto nastavite WordPress in namestite želeno temo, tudi brez prijave na svoje WordPress spletno mesto.

Priporočamo tudi nekaj bistvenih WordPress vtičnikov, ki vam pomagajo povečati poslovne cilje. Na kratko, lahko z lahkoto zaženete WordPress spletno mesto, tudi če niste seznanjeni z nadzorno ploščo WordPress..

Bluehost omogoča tudi dostop do cPanela za upravljanje vašega spletnega mesta z lahkoto.

Z vsakim tekočim spletnim načrtom, razen upravljanega gostovanja WordPressa, boste imeli dostop do cPanel / WHM ali Plesk.

tekoče spletno mesto v oblaku

S programom gostovanja WordPress, ki ga upravlja Liquid Web, boste imeli dostop do iThemes Sync Pro. Pomaga vam upravljati vsa spletna mesta, ki jih zaženete z ene lokacije. S sistemom iThemes Sync Pro boste lahko spremljali čas delovanja in izpadov, spremljali stanje SEO vsebine in nadzirali, kaj vaše stranke vidijo v WP-administratorju.

Če šele začnete, priporočamo, da izberete Bluehost, ker je njihova izkušnja na krovu prilagojena uporabnikom, kot ste vi.

Zmagovalec: Bluehost

Bluehost vs. Liquid Web – Funkcije

Bluehost je usmerjen predvsem na uporabnike na začetni ravni. Priložen je z vsemi bistvenimi funkcijami, ki jih boste potrebovali, da začnete uporabljati svoje spletno mesto. Z vsemi načrti gostovanja v skupni rabi boste dobili

 • Neomejena pasovna širina
 • Shramba SSD
 • Brezplačni SSL
 • Instalacijski program z enim klikom

Z nekoliko dragim načrtom spletnega gostovanja boste dobili neomejeno shrambo SSD, neomejene e-poštne račune, neomejeno shranjevanje, 200 USD vredne tržne ponudbe, varnostne kopije spletnega mesta in še več.

Kot tekoči ponudnik gostovanja Liquid Web zagotavlja hiter čas nalaganja z vodilnimi funkcijami, kot so:

 • Posodobitve samodejnega vtičnika: Poleg tekočih posodobitev programa WordPress ponuja Liquid Web tudi samodejne posodobitve vtičnikov z vizualnimi primerjavami.
 • Popoln dostop do strežnika: Za razliko od drugih upravljanih gostovalnih podjetij Liquid Web ponuja popoln dostop do strežnika.
 • Stencil: Prihranite čas pri gradnji novih spletnih mest z istimi vtičniki in temo.
 • Enostavna uprizoritev: Preprosto ustvarite spletno mesto, ki vam omogoča, da preizkusite svoje kode, preden jih namestite v okolje spletnega mesta v živo.

Zmagovalec: Tekoči splet

Bluehost vs. Liquid Web – Podpora in dokumentacija

Bluehost ponuja 24-urno podporo samo prek telefona in klepeta v živo. V prizadevanju, da bi se osredotočili na neposredno podporo, so prekinili podporo za vozovnice na podlagi e-pošte.

Slaba stran je, da če ste le preveč zaposleni in ne morete čakati, da se agent odzove prek klepeta v živo, ne boste mogli rešiti poizvedbe o podpori. To lahko moti tudi uporabnike z bolj naprednimi težavami, ki lahko trajajo nekoliko dlje časa.

Za razliko od Bluehosta, tekoči splet nudi tehnično pomoč prek treh načinov: telefonskega klica, klepeta v živo in e-poštnih sporočil.

Če se obrnete po telefonu ali klepetu, se bodo odzvali v manj kot minuti, če pa se oglasite po e-pošti, boste dobili odgovor v manj kot 30 minutah.

Tako Bluehost kot Liquid imata na svojih spletnih straneh obsežne baze znanja, ki zajemajo vse vidike gradnje spletnega mesta od zgoraj navzgor z uporabo svojih načrtov za spletno gostovanje.

Zmagovalec: Bluehost

Bluehost je prav tako zasedel prvo mesto na mestu Top UK Web Hosting Services.

Spletne cene Bluehost vs. Liquid Web

Redna cena za spletno gostovanje Bluehost se začne pri 7,99 USD na mesec. Ker smo že sklenili pogodbo z Bluehostom, morajo uporabniki IsItWP plačati le 2,75 USD na mesec. Najboljše od vsega je, da z vsakim novim računom Bluehost prejmete brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo.

Cena za tekoče spletno upravljanje WordPress gostovanja se začne pri 29 USD na mesec.

Bluehost je tudi ena najboljših storitev brezplačnega spletnega gostovanja na svetu.

Zmagovalec: Bluehost

Recap – Bluehost vs. Liquid Web

Če šele začenjate in iščete cenovno ugodnega upravljanega ponudnika gostovanja WordPress, potem ne glejte več kot Bluehost. Bluehost ponuja tudi več različnih možnosti gostovanja za uporabnike začetnega nivoja.

Bluehost ponuja tudi cenovno ugodno storitev gostovanja WooCommerce, ki vam nudi vse osnovne funkcije, ki jih boste potrebovali za zagon spletnega mesta za e-trgovino, na primer ime domene, brezplačen SSL in namenski IP naslov.

Na drugi strani je tekoči splet namenjen uporabnikom, ki želijo hitro spletno mesto. Tekoče spletno upravljanje WooCommerce gostovanje vam pomaga pri gradnji e-trgovine z veliko zmogljivimi viri, ne da bi za optimizacijo strežnikov najeli profesionalnega razvijalca..

Upamo, da vam bo ta članek pomagal poiskati najbolje upravljanega ponudnika gostovanja WordPress. Če vam je bil ta članek všeč, vljudno poglejte naš pregled Bluehost in tekoči spletni pregled.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map