Spletna primerjava HostGator vs tekoče tekočine (2020) – 1 jasen zmagovalec!

HostGator vs tekoči splet


Se sprašujete, kateri ponudnik spletnega gostovanja je boljši: Tekoči splet ali HostGator? Tekoči splet in HostGator sta 2 najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja na trgu. Medtem ko HostGator prenavlja industrijo spletnega gostovanja, je Liquid Web dobro znan po svojih rešitvah gostovanja.

Ker bi izbira napačnega spletnega gostitelja lahko sabotirala vaše spletno poslovanje in ugled, takšna tekmovanja jemljemo zelo resno. Zato smo napisali UNBIASED spletno gostovanje med HostGator in Liquid Web, tako da se lahko odločite, katera je najboljša možnost za vaše spletno mesto.

HostGator vs. Liquid Web – Pregled

hostgator-spletno gostovanje

HostGator je eden najbolj priljubljenih ponudnikov spletnega gostovanja na trgu. HostGator ponuja veliko orodij za uporabnike začetnega nivoja za hitro zagon spletnega mesta.

Ko začnete, lahko izberete enega od njihovih skupnih načrtov gostovanja. Ko rastete, lahko preklopite na oblak, VPS ali namensko gostovanje strežnikov.

Prav tako lahko poskusite njihovo storitev gostovanja brez tveganja 45 dni. Če niste popolnoma zadovoljni, lahko v teh 45 dneh zahtevate povračilo v celoti.

Tekoči popust na spletu

Liquid Web je na drugi strani ena najbolje vodenih rešitev spletnega gostovanja na trgu.

Kljub temu da je rešitev za upravljanje gostovanja, vam omogočajo popoln dostop do baze in strežnika, povezanega z vašim računom. Ponujajo tudi vodilne rešitve v industriji, kot so samodejne posodobitve vtičnikov WordPress s svojimi upravljanimi načrti WordPress. Tako vam ne bo treba skrbeti za posodabljanje svojega spletnega mesta.

Najboljše od vsega je, da Liquid Web, za razliko od drugih upravljanih gostiteljskih podjetij, ima svoje podatkovne centre. Prednost je v tem, da ne bodo pokazali prstov na druge ponudnike, če bo kaj narobe.

HostGator vs. Tekoča spletna stran – Hitrost in čas delovanja

Hitrost strani in čas delovanja strežnika sta najbolj kritična dejavnika, ki jih morate upoštevati pri izbiri storitve spletnega gostovanja.

Nikomur ni všeč počasno spletno mesto. Dejansko bodo vaši uporabniki opustili vaše spletno mesto, če se bo trajalo predolgo nalagati. Poleg tega Google še naprej poudarja hitrost v svojih algoritmih iskanja, zato je to ključni dejavnik tudi za SEO.

Uptime je izraz, ki se uporablja za opis obdobja, ko je vaše spletno mesto na voljo in deluje. Ponavadi je čas za upanje izražen kot odstotek celotnega razpoložljivega časa; Na primer “99,95%”.

Da bi preizkusili hitrost in čas delovanja strežnikov gostovanja za našo spletno primerjavo HostGator vs. Liquid, smo se prijavili z obema ponudnikoma gostovanja in z WordPressom izdelali testno spletno mesto. Za ogled ogled produkcijskega okolja smo namestili tudi privzeto temo WordPress, dodali vsebino lutke in naložili nekaj slik.

Na naših spletnih mestih smo izvedli nekaj testov z naslednjimi orodji za testiranje:

 • Pingdom
 • Učinek obremenitve
 • Bitcatcha

najhitrejši hostgator

Glede na test hitrosti Pingdom je naše spletno mesto HostGator test naložilo 691 ms.

Tekoči spletni hitrostni test

Po drugi strani pa je tekoči splet potreboval 901 ms, kar je hitreje kot 91% vseh preizkušenih mest.

Nato smo opravili test na vsakem strežniku gostovanja z Load Impact.

loadimpact hostgator

Po podatkih Load Impact se je naš strežnik HostGator hitro odzval, dokler ni bilo naenkrat približno 80 obiskovalcev. Ko je promet rastel, se je spletno mesto začelo upočasnjevati.

Tekoči vpliv obremenitve s spletom

Vendar število aktivnih obiskovalcev na spletnem mestu ni vplivalo na uspešnost našega tekočega spletnega strežnika.

Z Bitcatcha smo uporabili tudi za beleženje odzivnosti strežnikov naših strežnikov gostovanja z 8 različnih geografskih lokacij: New York, LA, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo smo izmerili 3 ločeno, nato pa rezultate povprečili.

bitcatcha-hostgator

Kot lahko vidite, medtem ko je bilo naše spletno mesto HostGator ocenjeno s C s strani Bitcatcha, je bilo naše spletno mesto s tekočino ocenjeno s C+.

Tekoči odzivni čas v spletu

Zmagovalec: Tekoči splet

HostGator vs. Liquid Web – Enostavna uporaba

hostgator-cpanel

Vsi gostovalni načrti HostGator prihajajo s cPanel za upravljanje njihovih računov za spletno gostovanje. Ponujajo tudi namestitvene programe z enim klikom za priljubljene skripte spletnih strani, kot so WordPress, Joomla in Drupal.

tekoče spletno mesto v oblaku

HostGator ponuja lastnim razvijalcem spletnih strani svoje načrte gostovanja za uporabnike, ki želijo hitro in enostavno rešitev za začetek spletnega mesta.

Z vsakim tekočim spletnim načrtom, razen upravljanega gostovanja WordPressa, boste imeli dostop do cPanel / WHM ali Plesk.

S programom gostovanja WordPress, ki ga upravlja Liquid Web, boste imeli dostop do iThemes Sync Pro. Pomaga vam upravljati vsa spletna mesta, ki jih zaženete z ene lokacije. S sistemom iThemes Sync Pro boste lahko spremljali čas delovanja in izpadov, spremljali stanje SEO vsebine in nadzirali, kaj vaše stranke vidijo v WP-administratorju.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

HostGator vs. Liquid Web – Funkcije

HostGator ima vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete za pripravo in delovanje svojega spletnega mesta, kot so neomejeno shranjevanje in pasovna širina, namestitve z enim klikom, oblikovalec spletnih strani itd. Če potrebujete rešitev, usmerjena v WordPress, se lahko odločite za njihovo WordPress načrt gostovanja v oblaku.

Zaradi supercharge arhitekture vam WordPress gostovanje v oblaku omogoča 2,5-krat hitrejše nalaganje.

Nasprotno pa tekoči splet ponuja celoten nabor funkcij za zagotavljanje zelo hitrega gostovanja. Poleg tega bodo obdelali posodobitve programske opreme in varnostne popravke, zato vam ne bo treba skrbeti za ohranjanje varnosti in posodobitve spletnega mesta.

Njihove rešitve za gostovanje so optimizirane za različne aplikacije, kot sta WordPress in WooCommerce. To pomeni, da vam ne bo treba poznati tehničnih lastnosti optimizacije strežnika, da bi pospešili spletno mesto.

Tu je nekaj funkcij tekočega spleta, ki se vam bodo zdele koristne:

 • Posodobitve samodejnega vtičnika: Medtem ko večina upravljanih rešitev za gostovanje WordPress ponuja samo samodejne posodobitve jedra, je tekoči splet presegel in presegel, saj je ponudil samodejne posodobitve vtičnikov.
 • Stencil: Prihranite čas med ustvarjanjem novih spletnih mest z uporabo istih vtičnikov in tem za več spletnih mest.
 • Enostavna uprizoritev: Kode enostavno preizkusite, preden jih namestite v proizvodno okolje z ustvarjanjem odmeranega mesta.
 • Stiskanje slik: Tekoče stiskanje slik s tekočim spletom zagotavlja hitro doživetje spletnega mesta.

Zmagovalec: Tekoči splet

HostGator vs. Liquid Web – Podpora in dokumentacija

Tako HostGator kot tudi tekoči splet ponujata podporo 24/7 prek klepeta v živo, e-pošte in telefona.

Imajo tudi zanesljive centre za pomoč, ki vsebujejo koristne vadnice in videoposnetke, ki vam pomagajo raziskati vse vidike spletnega gostovanja, korak za korakom.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

Spletne cene HostGator vs. Liquid Web

Redne cene za spletno gostovanje v skupni rabi HostGator se začnejo pri 6,95 USD na mesec. Dogovorili smo se za pogodbo s HostGatorjem, zato uporabniki IsItWP plačajo le 2,78 USD na mesec.

Cene za tekoče spletno upravljanje WordPress gostovanja se začnejo pri 99 USD na mesec, kar je precej veliko, ko začnete. Na srečo smo se dogovorili za pogodbo s tekočim spletom in tako zagotovili 69% popusta za prve 3 mesece uporabnikom IsItWP. V celoti upravlja gostovanje WordPress-a za kar 21,39 USD na mesec.

Če iščete cenovno ugodno rešitev za gostovanje, je HostGator najboljša izbira.

HostGator ponuja tudi najboljše načrte gostovanja preprodajalcev.

Za BIG popust lahko uporabite tudi našo kodo kupona HostGator.

Zmagovalec: HostGator

Rekap – HostGator vs. Liquid Web

Če začenjate in iščete cenovno ugodnega ponudnika gostovanja, potem verjamemo, da je HostGator prava izbira za vas. Res je, da tako HostGator kot Liquid Web ponujata rešitve za gostovanje WordPressa, vendar je Liquid Web bolj rešitev na ravni podjetja. Po drugi strani je HostGatorjeva upravljana storitev gostovanja WordPress usmerjena na uporabnike začetnega nivoja z ekskluzivnimi promocijskimi kodami HostGator za tiste, ki se zaženejo.

Če želite hitro spletno gostovanje v paketu z vrhunskimi tehnologijami, potem lahko razmislite o tekočem spletu.

Oglejte si te primerjave med,

 • HostGator vs DreamHost
 • HostGator vs. GreenGeeks
 • HostGator vs gostovanje InMotion
 • HostGator vs WP Engine
 • HostGator vs iPage
 • HostGator vs A2 gostovanje

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti pravo ponudbo gostovanja za vaše potrebe in proračun. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte celoten pregled HostGatorja ali celoten pregled tekočega spleta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map