Spletna primerjava SiteGround proti tekočemu (2020) – 1 jasen zmagovalec

spletna stran-vs-tekočina-splet


Iščete najbolje upravljanega ponudnika gostovanja WordPress? Tekoči splet in SiteGround sta najbolj priljubljeni WordPress gostovalni podjetji, ki sta na voljo na trgu. Toda to je res najboljša izbira: Tekoči splet ali SiteGround?

Izbira napačnega ponudnika spletnega gostovanja lahko poškoduje vaše uvrstitve in poslovanje. Zato smo napisali UNBIASED spletno gostovanje med Liquid Web in SiteGround, tako da se lahko odločite, katera je najboljša možnost za vaše spletno mesto.

Oglejmo si primerjavo tekočih spletnih nasproti SiteGround, ki se nanašajo na glavo.

SiteGround vs. Tekoči splet – Pregled

siteground

SiteGround je uradno priporočen WordPress.org ponudnik spletnega gostovanja. Ponujajo široko paleto možnosti gostovanja, vključno s skupnimi storitvami, WordPress, WooCommerce, VPS in Namenskim gostovanjem strežnikov.

Da bi obiskovalcem zagotovili vrhunsko izkušnjo spletnega mesta, vodijo podatkovne centre na treh celinah: Severni Ameriki, Evropi, Aziji. Najboljše od vsega je, da vam ob prijavi na storitve spletnega gostovanja izberete želeni podatkovni center za svoja spletna mesta.

Ponujajo tudi najnovejše hitrostne tehnologije in zagotavljajo proaktivno varnost na svojih spletnih strežnikih.

Tekoči popust na spletu

Liquid Web je eno izmed najbolj priljubljenih upravljanih podjetij za spletno gostovanje na trgu. Njihove možnosti gostovanja so optimizirane za priljubljene aplikacije, vključno z WordPress, WooCommerce, premium poslovno e-pošto in še več.

Za razliko od drugih upravljanih hosting storitev vam nudijo popoln dostop do njihovih strežnikov. Poleg tega imajo svoje podatkovne centre in upravljajo, kar pomeni, da jih ne boste slišali, da s prstom kažejo na druge ponudnike.

SiteGround vs. Tekoča spletna stran – Hitrost in čas delovanja

Brez dvoma sta hitrost in čas delovanja najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri spletnega gostitelja.

Da bi preizkusili, ali tekoči splet in SiteGround resnično dosegata hype, smo se odločili, da analiziramo njihove hitrosti in garancije za produktivnost, tako da se podpišemo z vsako od njih in ustvarimo 2 testna mesta.

Za zrcaljenje okolja v živo na naših testnih mestih smo namestili temo WordPress in skupaj z nekaj slikami objavili tudi navidezno vsebino.

Nato smo na teh testnih mestih izvedli nekaj različnih poskusov z naslednjimi orodji:

 • Pingdom: Za analizo hitrosti spletnega mesta.
 • Učinek obremenitve: Spremljanje, kako ti strežniki gostovanja obvladujejo prometni porast v času največje obremenitve.
 • Bitcatcha: Za določitev uspešnosti teh strežnikov gostovanja na 8 različnih geografskih lokacijah.

testno mesto za hitrost

Glede na test hitrosti Pingdom je naše testno mesto SiteGround naložilo 649 ms, ko smo ga testirali iz Dallasa v Teksasu. To je hitreje kot 95% vseh preizkušenih spletnih mest.

Tekoči spletni hitrostni test

Po drugi strani pa je tekoči splet potreboval 901 ms, kar je hitreje kot 91% vseh preizkušenih mest.

Po našem testu Pingdom smo preizkusili spletna mesta z Load Impact in videli, kako bodo ti strežniki obvladovali prometni promet v času največje obremenitve.

loadimpact-siteground

Iz grafikona je razvidno, da je bilo nekaj konic, ko je bilo hkrati na našem spletnem mestu SiteGround približno 50 uporabnikov. To pomeni, da se je spletno mesto za nekaj trenutkov upočasnilo, nato pa se je po nekaj sekundah preusmerilo.

Tekoči vpliv obremenitve s spletom

Za razliko od SiteGround je tekoči splet med celotnim testom izvajal dosledno. Število obiskovalcev v živo na spletnem mestu ni vplivalo na uspešnost strežnika.

Z Bitcatcha smo uporabili tudi za beleženje odzivnosti strežnikov naših strežnikov gostovanja z 8 različnih geografskih lokacij: New York, Los Angeles, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo smo izmerili 3 ločeno, nato pa rezultate povprečili.

odzivno mesto

Glede na Bitcatcha je bila naša testna stran SiteGround ocenjena z D; ker je bilo spletno mesto za tekoče tekočine ocenjeno s C+.

Tekoči odzivni čas v spletu

Zmagovalec: SiteGround

SiteGround vs. Tekoči splet – Enostavna uporaba

tekoče spletno mesto v oblaku

Z vsakim tekočim spletnim načrtom, razen upravljanega gostovanja WordPressa, boste imeli dostop do cPanel / WHM ali Plesk.

S programom gostovanja WordPress, ki ga upravlja Liquid Web, boste imeli dostop do iThemes Sync Pro.

iThemes Sync Pro vam omogoča, da na enem mestu za vsa vaša spletna mesta spremljate čas delovanja, izklopa in SEO stanja vašega spletnega mesta. Pomaga vam celo nadzirati, kaj vaše stranke vidijo v WP-adminu.

Po drugi strani SiteGround omogoča upravljanje spletnega mesta in računa gostovanja s cPanel.

Ponujajo tudi desetine namestitvenih programov v enem kliku za priljubljene skripte spletnih strani, kot so WordPress, Joomla in Drupal. Če želite hitro izdelati spletno mesto, ne da bi morali najeti razvijalca, boste z vsakim načrtom dobili tudi dostop do ustvarjalca povleci in spusti.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

SiteGround vs. Tekoči splet – Funkcije

Ciljna baza strank SiteGround je uporabnik začetnega nivoja, medtem ko je tekoči splet usmerjen predvsem na spletna mesta podjetja z veliko količino prometa.

To tudi pomeni, da so funkcije SiteGround usmerjene v njihovo idealno bazo kupcev: lastniki novih spletnih strani in založniki. Z SiteGround lahko najdete vse bistvene funkcije, ki jih boste potrebovali, da se vaše spletno mesto zažene in deluje, na primer neomejeno pasovno širino, neomejeno število e-poštnih računov, neomejeno shranjevanje SSD, varnostne kopije spletnega mesta in še več.

Ponujajo tudi geeky napredna orodja, kot so PCI-skladni strežniki in ustvarjanje Gito repo z enim klikom.

Kar zadeva funkcije, tekoči splet razstreli SiteGround iz vode. Oglejmo si nekaj edinstvenih funkcij, ki jih ponuja tekoči splet:

Samodejne posodobitve vtičnikov: Večina upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress ponuja samodejne posodobitve jedra. Tekoči splet ostane pred krivuljo, saj ponuja tudi samodejne posodobitve vtičnikov.

Stencil: Če ste razvijalec, ki je ustvarjal več spletnih mest z istimi vtičniki in temami, lahko prihranite čas z uporabo Stencil. Avtomatizira postopek izdelave spletnega mesta, tako da vam ni treba ročno nameščati istih tem in vtičnikov posebej na vsako spletno mesto.

Stiskanje slik: Z vgrajenim stiskanjem strani lahko povečate hitrost svojega spletnega mesta.

Zmagovalec: Tekoči splet

SiteGround vs. Tekoči splet – Podpora in dokumentacija

Tako SiteGround kot tudi tekoči splet zagotavljata podporo 24/7 prek telefona, e-pošte in klepeta v živo.

Njihova obsežna dokumentacija vas vodi od vseh vidikov gradnje spletnega mesta od zgoraj navzgor z uporabo njihovih načrtov za spletno gostovanje.

Zmagovalec: To je neodločen rezultat

Spletne cene spletnega mesta v primerjavi z tekočimi

Redne cene skupnega gostovanja spletnega gostovanja SiteGround se začnejo pri 9,95 USD na mesec. Dogovorili smo se za pogodbo s SiteGround, zato uporabniki IsItWP plačujejo le 3,95 USD na mesec.

Cene za upravljano WordPress gostovanje v tekočem spletu se začnejo pri 29 USD na mesec.

Če pa iščete resnično cenovno ugodno rešitev za gostovanje, je najboljša izbira SiteGround.

SiteGround je tudi eden izmed najboljših brezplačnih spletnih ponudnikov gostovanja naših strokovnjakov.

Za kupovanje VELIKIH popustov lahko uporabite tudi naš kupon SiteGround.

Zmagovalec: SiteGround

Rekap – SiteGround vs. Tekoči splet

Ugotovili smo, da je SiteGround za začetnike boljše gostovanje v storitvi WordPress kot Liquid Web. Za razliko od tekočega spleta SiteGround ponuja načrte gostovanja za vse velikosti in proračune. Tekoči splet je najprimernejši za spletna mesta na ravni podjetij, ki pritegnejo velik obseg prometa.

WordPress gostovanje SiteGround ponuja vse bistvene funkcije, ki jih potrebujete za pripravo in delovanje svojega spletnega mesta WordPress. Z gostovalnim načrtom WordPress na višji ravni boste dobili napredne funkcije, vključno s strežniki, ki so skladni s PCI, predhodno nameščen Git in hitrejši strežniki.

Tekoče spletno upravljanje WordPress gostovanja zagotavlja samodejne posodobitve vtičnikov WordPress. Kljub temu, da je v celoti upravljan ponudnik gostovanja WordPress, vam omogočajo dostop do baze in strežnika, povezanega z vašim računom.

Tu je še nekaj primerjav gostovanja:

 • SiteGround proti GreenGeeks
 • SiteGround proti gostovanju InMotion
 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs A2Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs iPage

Upamo, da vam je ta članek pomagal poiskati najbolje upravljanega ponudnika gostovanja WordPress za vaše potrebe. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte celoten pregled SiteGround ali celoten pregled tekočega spleta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map