Spletno gostovanje

logotip spletnega gostovanja


Spletno gostovanje ponuja blogging in mala podjetja, dostopna po spletu. Glavni cilj Web Hosting Hub, ustanovljenega leta 2010, je zagotoviti enostavne nastavitve, cenovno dostopne storitve spletnega gostovanja. Uporabniki IsItWP dobijo do 56% popusta pri načrtih spletnega gostovanja.

Skupna ocena
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Naš strokovni pregled Shahzad Saeed:

Spletno gostovanje ponuja dostopne in enostavne načrte za spletno gostovanje za začetnike in mala podjetja. Zagotavljajo vam vse, kar potrebujete za hitro in enostavno postavitev svojega spletnega mesta.

Vsi njihovi načrti gostovanja so narejeni z enim ciljem: olajšati začetnikom lažje zagon njihove strani brez dolgočasnih konfiguracij. Na primer, ko se naročite na gostiteljski načrt, boste imeli možnost, da na svoj gostovalni račun predhodno namestite WordPress, BoldGrid in PretaShop, zato vam jih ni treba ročno namestiti. To pomeni, da tudi če ste absolutni začetnik WordPress-a, lahko hitro začnete s svojim spletnim mestom.

Po nakupu vašega računa za gostovanje vas skupina za podporo pokaže, kako nastaviti svoj račun v brezplačni osebni seji na krovu. Poleg tega vsi njihovi načrti za spletno gostovanje omogočajo brezplačne reklamne kredite v vrednosti 150 USD za spodbujanje kakovostnega prometa in rast vašega podjetja.

Poleg deljenega gostovanja ponuja Web Hosting Hub tudi WordPress gostovanje, ki omogoča veliko višjo raven varnosti za WordPress spletna mesta. Vsi načrti imajo dostop do SSH, ki omogoča dostop do strežnika s pomočjo ukazne vrstice. Tako lahko svoj račun za gostovanje upravljate hitreje, kot ga omogoča grafični uporabniški vmesnik.

 • Gostovanje z enostavno nastavitvijo
 • Brezplačno shranjevanje SSD
 • Brezplačen gradnik spletnih mest na WordPressu
 • 90-dnevna garancija za vračilo denarja
 • Redna cena 8,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 3,99 USD / mesec!
 • Začnite danes s spletnim gostovanjem vozlišča!

Ocene poceni gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Naš strokovni pregled Shahzad Saeed:

Poceni načrti gostovanja v spletnem gostovanju so najbolj primerni za spletnike in spletna mesta za mala podjetja. Njihova prijazna podporna ekipa vam pomaga skozi vse vidike nastavitve računa za gostovanje z osebnim klicem na vozilu. Za pomoč lahko vedno preštejete njihovo ameriško podporo, 24/7.

Vsi poceni gostovalni načrti so priloženi namestiteljem z enim klikom za priljubljene skripte spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla, Drupal, itd. Vsi načrti vključujejo tudi neomejen e-poštni naslov in neomejeno shranjevanje e-pošte..

Za shranjevanje namesto standardnih predilnih pogonov Web Hosting Hub uporablja trdne pogone (SSD). Ti pogoni izboljšujejo hitrost branja / pisanja in pomagajo vašemu spletnemu mestu, da doseže skoraj 20X hitrejše rezultate kot pri običajnih pogonih.

Strežniki spletnega gostovanja so zaščiteni s šifriranjem suPHP in naprednimi požarnimi zidovi. Skupaj z brezplačnim domenskim imenom lahko za svoje spletno mesto dobite tudi brezplačen SSL certifikat. S potrdilom SSL za svoje spletno mesto lahko poleg URL-ja prikažete zeleno ikono ključavnice, s katero lahko obiskovalci veste, da je vaše spletno mesto varno. Če imate na svojem spletnem mestu varnostni kazalnik, je večja verjetnost, da vam bodo obiskovalci zaupali in bolj verjetno, da bodo poslovali z vami.

Spletno gostovanje Hub vam omogoča tudi neomejeno shranjevanje diska in pasovno širino. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, če vam bo zmanjkalo sredstev. Namesto tega se lahko osredotočite na tisto, kar je pomembno za vaše podjetje. Čeprav se viri oglašujejo kot neomejeni, je resničnost, da morate za delovanje majhnega spletnega mesta porabiti sredstva. Če presežete porabo, boste morda morali nadgraditi svoj načrt.

Če vaše spletno mesto gostuje na drugi platformi, ga lahko preprosto preselite na spletno gostovanje, brez stroškov. Podjetje ponuja BREZPLAČNE prenose cPanela in spletnih strani z nič odmorom.

 • cPanel nadzorna plošča
 • Brezplačna SSL in SSD
 • Neomejeno prostora na disku, pasovne širine in e-pošte
 • 24/7 ameriška tehnična podpora
 • Redna cena 8,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 3,99 USD / mesec!
 • Začnite danes s spletnim gostovanjem vozlišča!

Ocena gostovanja WordPress-a
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Naš strokovni pregled Shahzad Saeed:

Strežniki središča za spletno gostovanje so optimalno konfigurirani za hitrejše nalaganje spletnih mest WordPress. Njihovi strežniki izvajajo najnovejše različice MySQL 5 in PHP 5 in so konfigurirani tako, da uporabljajo PHP predpomnjenje za najboljšo zmogljivost.

Vaš načrt gostovanja WordPress poleg predhodne namestitve WordPress-a vključuje brezplačen gradnik spletnih strani za povleci in spusti, ki temelji na WordPressu, BoldGrid. BoldGrid vam omogoča hitro zagon vašega novega spletnega mesta, čeprav še nimate predhodnih izkušenj z WordPressom.

Z načrtom Nitro ali Dynamo lahko izberete želeni podatkovni center, v katerem so večinoma vaši idealni kupci. Izbira najbližjega podatkovnega centra dokazano zmanjšuje čas nalaganja. Spletno gostovanje ima dve lokaciji podatkovnih centrov na vzhodni in zahodni obali.

Medtem ko lahko spletno mesto po meri z graditeljem BoldGrid sestavite sami, nekateri uporabniki raje najamejo oblikovalca, ki bo sestavil temo WordPress po meri. Za tiste uporabnike Web Hosting Hub ponuja tudi vrsto paketov spletnega oblikovanja po meri in v prvem letu vključuje tudi številne brezplačne posodobitve.

Kadar koli potrebujete pomoč, vam bo njihova prijazna ameriška podporna ekipa 24/7/365 pomagala po telefonu, klepetu v živo ali e-pošti.

 • Prednameščena WordPress
 • Nastavitev spletnega mesta z osebnim klicem na vozilu
 • WordPress optimizirani strežniki
 • SSH dostop
 • Redna cena 8,99 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 3,99 USD / mesec!
 • Začnite danes s spletnim gostovanjem vozlišča!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map