Tekoči splet

logotip liquidweb


Liquid Web je vodilno podjetje, ki ga upravlja na trgu. Njihove storitve gostovanja so posebej optimizirane za priljubljene aplikacije, kot so WordPress, WooCommerce, premium poslovna e-pošta in še več. Kot uporabnik IsItWP boste s svojimi tekočimi spletnimi načrti prejeli ekskluzivni 33% popust.

Skupna ocena
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 4,8 / 5,0

Tekoči spletni pregled: Ali je to najbolje upravljano gostovanje WordPress-a?

tekoče spletno upravljanje gostovanja pregled

Liquid Web je eden vodilnih ponudnikov gostovanja na trgu. Zagotavljajo visoko zmogljivo infrastrukturo spletnega gostovanja za napajanje vašega spletnega mesta ali spletne aplikacije. Njihove storitve gostovanja so optimizirane za priljubljene aplikacije, vključno z WordPress, WooCommerce, premium poslovno e-pošto in še več.

Kar Liquid Web zasluži kot najbolj upravljana ocena spletnega gostitelja, je ta, da ponujajo strežniške grozde po meri, ki so optimizirani za priljubljene aplikacije. Pomagajo vam tudi pri upravljanju z vsemi, tako da vam ni treba ravnati s tehničnimi informacijami za optimizacijo in vzdrževanje strežnika, kar vam zagotavlja mir. Za razliko od tradicionalnih ponudnikov gostovanja ponujajo samo storitve gostovanja za VPS in namenske strežnike.

Z upravljanimi načrti gostovanja WordPress boste dobili nadzorno ploščo po meri za upravljanje več mest WordPress. Z vsakim drugim načrtom lahko izbirate z uporabo cPanel / WHM ali Plesk. Ne glede na načrte, ki jih uporabljate, so zelo zanesljivi in ​​prilagodljivi, tako da lahko spletna mesta in aplikacije zaženete tako, kot želite, brez omejitev prometa.

Podjetje Liquid Web je pred kratkim uvedlo upravljano storitev gostovanja WooCommerce, ki vam omogoča, da zgradite trgovino z e-trgovino, ki je velika za vire, ne da bi morali porabiti svoj denar in sredstva za optimizacijo strežnikov. Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja WooCommerce je Liquid Web sestavil ločen nabor tabel WooCommerce za upravljanje in shranjevanje podatkov o naročilu za povečanje učinkovitosti strežnika.

 • Brez ogledov strani ali omejitev prometa
 • Popoln dostop do baze in strežnika
 • Samodejne posodobitve vtičnikov
 • Odmevno mesto
 • Redna cena $ 29 / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 19,33 $ / mesec!
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!

Posebna ocena gostovanja
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Tekoči spletni namenski pregled gostovanja

pregled tekočih spletnih upravljanih namenskih strežnikov

Prilagodljivi strežniki, namenjeni posameznim najemnikom tekočega spleta, zagotavljajo zaščito pred naboji in hitro hitrost vašega spletnega mesta ali aplikacije. Vsi načrti za gostovanje strežnikov so popolnoma prilagodljivi in ​​so na voljo tako z Linuxom kot Windows.

Pri naročanju namenskega strežniškega načrta vam Liquid Web omogoča izbiro med tremi različnimi podatkovnimi centri, tako da lahko izberete najbližjega, kje se nahaja vaša ciljna publika, kar lahko zmanjša vaš odzivni čas.

S tekočim spletnim gostovanjem dobite najmanj 16 GB RAM-a, 5 TB pasovne širine, 2 x 250 GB SSD primarnega pomnilnika in 1 TB SATA rezervnega pogona.

Za razliko od drugih namenskih storitev gostovanja strežnikov, lahko Liquid Web svoje namenske strežnike hitro zagotovi, ko je naročilo preverjeno. Ko je preverjanje naročila končano, bodo v 24 do 48 urah izdelali in namestili strežnik.

Če niste prepričani, kateri namenski gostovalni načrt strežnika je pravi za vaše edinstvene potrebe, se lahko obrnete na njihove svetovalce za gostovanje glede prilagojene rešitve gostovanja, ki je najbolj primerna za vas..

Ne zaračunavajo nobenih pristojbin za namestitev z nobenim namenskim strežniškim načrtom. Po potrebi lahko prilagodite želeno raven upravljanja.

 • Pridobite prilagojen strežnik po meri
 • 100% SLA-ji za omrežje in napajanje
 • Prilagodite želeno raven upravljanja
 • Vgrajeni rezervni pogoni
 • Cene se začnejo pri 199 USD na mesec.
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!

Ocena VPS
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Tekoči spletni VPS gostovanje pregled

tekoče spletno upravljanje VPS gostovanje pregled

Tekoče spletno gostovanje v oblaku VPS je najboljša izbira, če potrebujete nadzor nad upravljanim namenskim strežnikom, vendar ne morete upravičiti, da imate svojega. Načrt gostovanja VPS tekočega spleta je neodvisen vir uvrščen na prvo mesto.

Načrti gostovanja VPS omogočajo enostavno prilagodljivost virov strežnika v trenutku, ko jih želite. Imeli boste tudi popoln korenski dostop do svojega strežnika. Če se odločite za nadzorno ploščo, lahko preprosto konfigurirate vse nastavitve in različice PHP.

Z načrti gostovanja VPS tekočega spleta dobite najmanj 40 GB diskovnega diska SSD, 5 TB pasovne širine in 2 vCPU. Gostovanje lahko izboljšate tudi z veliko različnimi dodatki, kot so izravnalniki, VPN, požarni zidovi, integrirane varnostne kopije itd..

Neodvisno podjetje za analitiko v oblaku, Cloud Spectator, je poročalo, da so načrti za gostovanje VPS v tekočem spletu hitrejši od načrtov AWS, Rack Space in Digital Ocean. Ponujajo tudi spremljanje strežnikov v realnem času in 100-odstotno potrdilo o omrežnem delovanju in povečanju moči.

Najboljše od vsega je, da tekoči splet podpre obljubo o nadomestitvi z najboljšim jamstvom industrije. Če se boste soočili s kakršnim koli izpadom, boste dobili gostovanje kreditov v vrednosti 10X, koliko časa je vaše spletno mesto padlo. S platformo VPS lahko namestite kateri koli večji OS, kot je CentOS 6 ali 7, Ubuntu, Debian 8 itd..

Na vaš račun VPS ne boste mogli namestiti operacijskega sistema po meri. Če morate namestiti operacijski sistem po meri, boste morali namesto tega izbrati poseben načrt gostovanja strežnika. Na splošno ponuja gostovanje VPS gostovanja v tekočem spletu najboljšo vrednost za vaš denar.

 • V celoti upravlja VPS gostovanje
 • Enostavna razširljivost za strežniške vire
 • Vgrajene varnostne kopije
 • Server Secure Advanced Security
 • Cene se začnejo pri 59 USD / mesečno.
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!

Ocena gostovanja WordPress-a
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica prazna 4,0 / 5,0

Pregled tekočega spletnega upravljanja WordPress gostovanja

likvidna spletna pogodba

Če potrebujete upravljano gostovanje WordPress, ki ne samo posodablja vašo namestitev WordPressa, ampak tudi nameščene vtičnike, morate izbrati enega od upravljanih načrtov gostovanja tekočega spleta.

Da bi se izognili morebitnim konfliktom, tekoči splet samodejno posodobi vse vtičnike v ločenem okolju. Če gre vse v redu, bodo posodobili vašo proizvodno stran.

S partnerjem iThemes so partnerji in vam nudijo iThemes Sync Pro, vrhunsko storitev, ki spremlja čas delovanja in izpadov vseh vaših spletnih mest, podatke storitve Google Analytics in preverja SEO stanje vaših objav, vse z enega mesta, brez dodatnih stroškov . iThemes Sync Pro je vključen v program Professional ali višje.

Načrtovani načrti gostovanja programa WordPress v tekočem spletu ponujajo številne edinstvene funkcije, ki vam pomagajo prihraniti čas.

Če želite na primer uporabljati iste vtičnike in teme za več projektov, lahko s pomočjo aplikacije Stencil prihranite čas, zato vam jih ni treba ročno nameščati drug za drugim.

 • Brez ogledov strani ali omejitev prometa
 • Popoln dostop do baze in strežnika
 • Samodejne posodobitve vtičnikov
 • Odmevno mesto
 • Redna cena 69 USD / mesečno, vendar naši uporabniki plačajo 21,39 USD / mesec!
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!

Ocena gostovanja pri WooCommerce
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polna 5,0 / 5,0

Pregled tekočega spletnega upravljanja WooCommerce gostovanja

pregledovanje gostovanja v spletnem upravljanju woocommerce

Želite rešitev za gostovanje v WooCommerce, ki omogoča enostavno nastavitev vaše trgovine, podobno kot gostovana platforma, kot je Shopify? Ali želite tudi več nadzora nad svojo platformo, da lahko spletno mesto razširite tako, kot želite, z ničelnimi omejitvami?

Storitev gostovanja WooCommerce tekočega spleta ponuja preprostost gostovane platforme, ko gre za namestitev trgovine. Izbrati morate samo gostiteljski načrt in izpolniti svoje naročilo za načrt.

Ker je platforma zgrajena s sistemom WooCommerce, boste dobili popolno prilagodljivost in razširljivost WooCommerce. Vaš načrt gostovanja ni omejen glede na število ogledov strani in vaša trgovina je vnaprej nameščena in konfigurirana s SSL in več orodji.

Za razliko od tradicionalnih ponudnikov gostovanja WooCommerce Liquid Web uporablja drugačen nabor tabel za shranjevanje podatkov o naročilu, ki zmanjšajo nalaganje poizvedb za 95%. To pomeni, da lahko med sejami z največjo obremenitvijo dosežete visoko zmogljivost.

Tekoči splet se povezuje z Jiltom, odličnim izdelkom, ki zmanjšuje opustitev nakupovalnih košaric za WooCommerce.

Sodelovali so tudi z Glewom, analitičnim orodjem, ki vam pomaga, da podatke vaše trgovine pretvorite v dejanske podatke za povečanje prodaje in prihodkov. Poleg tega bo njihova uporabniška podpora zagotovila, da bo vaše spletno mesto dobilo certifikat skladnosti PCI za varen spletni plačilni sistem.

 • Gostovana rešitev WooCommerce
 • Zapuščeno obnovitev vozička
 • Odmevno mesto
 • Vgrajena analitika Glew
 • Cene se začnejo pri 249 USD na mesec.
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!

Ocene gostovanja prodajalcev
Ocena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena Zvezdica polnaOcena polovica zvezd 4,5 / 5,0

Pregled gostovanja tekočih spletnih prodajalcev

tekoči spletni prodajalci gostovanje pregled

Ali želite svojim strankam prodati račune v skupni rabi z nakupom VPS ali namenskega strežnika? Ali potrebujete tudi vtičnik WHMCS za prodajo oblačil VPS ali storitve gostovanja v oblaku? Potem bi bil program gostovanja prodajalcev tekočih spletnih strani lahko pravi za vas.

Program gostovanja prodajalcev tekočega spleta vam nudi popoln nabor orodij za gostovanje preprodajalcev, s katerimi lahko začnete in razvijate svoje spletno gostovanje.

Program gostovanja preprodajalcev vam omogoča, da kupite tekoče izdelke za spletno gostovanje s popustom. Dobili boste tudi veliko različnih brezplačnih orodij, kot so licenca WHMCS, standardni SSL in še več.

S WHMCS lahko ustvarite visoko prilagojene pakete gostovanja, dodatke in ustvarite profesionalne račune. Najboljše od vsega je, da dobite podroben vpogled v to, kako vaše gostovanje posluje na prvi pogled.

 • Pridobite konkurenčne popuste na vse izdelke gostovanja
 • Prodaja skupne, VPS in namenske gostovanje načrtov
 • Brezplačna licenca WHMCS
 • Popolnoma avtomatizirano uvajanje
 • Omogočite preprost nadzor strank
 • Začnite zdaj s tekočim spletom!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map