WP Engine vs A2 gostovanje primerjava (2020) – 1 jasen zmagovalec

wp motor vs a2 gostovanje


WP Engine vs. A2 gostovanje: kateri ponudnik ima resnično najboljše upravljane storitve gostovanja WordPress? A2 Hosting in WP Engine sta vodilni ponudnik gostovanja WordPress na trgu, vendar je čas, da izberemo pravega prvaka.

Medtem ko je WP Engine rešitev za gostovanje, usmerjena v WordPress, vam A2 gostovanje ponuja široko paleto možnosti gostovanja, vključno z upravljanim gostovanjem WordPressa. V naši nepristranski primerjavi gostovanja WordPress med A2 gostovanjem in WP Engine bomo razložili, kako se med seboj razlikujejo. Pomagali vam bomo tudi pri odločitvi, katera je najboljša rešitev za vaš proračun in potrebe.

WP Engine vs. A2 gostovanje – pregled

A2 gostovanje

A2 gostovanje ponuja široko paleto možnosti gostovanja, vključno z gostovanjem WordPressa. So gostiteljsko podjetje, ki je naklonjeno razvijalcem, ki ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete, da lahko spletno mesto začnete delovati. Prav tako vam omogočajo, da ob prijavi na njihove storitve gostovanja izberete želeni podatkovni center.

Najboljše od vsega je, da A2 gostovanje zagotovi kadarkoli ocenjeno vračilo denarja, če niste v celoti zadovoljni.

WP motor

Po drugi strani je WP Engine eden najboljših upravljalcev ponudnikov gostovanja WordPress na svetu. So eno prvih podjetij, ki so ponudile rešitve za gostovanje, usmerjene v WordPress. Ponašajo se z impresivnim seznamom strank, vključno z Yelp, Asana, National Geographic, PBS in MyFitnessPal.

Ne glede na to, ali imate osebni blog ali podjetje na ravni podjetja z rastjo zunaj grafikona, boste z WP Engine našli odlično možnost gostovanja.

WP Engine vs. A2 gostovanje – hitrost strani in čas delovanja

Brez dvoma sta hitrost in čas delovanja najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri spletnega gostitelja.

Da bi preizkusili, ali A2 gostovanje in WP Engine dejansko izpolnjujeta hype, smo se odločili, da analiziramo njihove strani za hitrost in začasno jamstvo, tako da se podpišemo z vsakim od njih in ustvarimo 2 testna mesta.

Za zrcaljenje okolja v živo na naših testnih mestih smo namestili temo WordPress in skupaj z nekaj slikami objavili tudi navidezno vsebino.

Nato smo na teh testnih mestih izvedli nekaj različnih poskusov z naslednjimi orodji:

 • Pingdom: Za analizo hitrosti spletnega mesta.
 • Učinek obremenitve: Za spremljanje, kako so ti gostiteljski strežniki obvladovali porast prometa v času največjega nalaganja.
 • Bitcatcha: Za določitev uspešnosti teh strežnikov gostovanja na 8 različnih geografskih lokacijah.

test hitrosti wpengina

Glede na hitrostni test Pingdomovega spletnega mesta se je na našem testnem mestu WP Engine naložilo le 582 ms, kar je hitreje kot 96% vseh preizkušenih mest.

a2 gostovanje test test pingdom

Vendar pa je naše spletno mesto A2 gostovanje naložilo 1,28 sekunde, kar pomeni, da je bilo le hitreje kot 84% vseh preizkušenih mest.

test hitrosti wpengina loadimpact

Nato smo opravili test na vsakem strežniku gostovanja z Load Impact. WPEngine je bil ves čas preskusa dosleden. Število obiskovalcev v živo na spletnem mestu ni vplivalo na uspešnost strežnika.

A2 Gostovalni test

Po drugi strani pa je naša testna stran A2 gostovanje dosledno delovala, dokler ni bilo okoli 40 obiskovalcev. Spletno mesto se je za nekaj časa upočasnilo, nato pa se je vrnilo v normalno stanje.

Po našem testu Load Impact smo z Bitcatcha izvedli test za spremljanje odzivnega časa strežnika z 8 različnih geografskih lokacij: New York, LA, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo smo izmerili 3 ločeno, nato pa rezultate povprečili.

odzivni čas strežnika wpengine bitcatcha

Kot vidite, je naše spletno mesto WP Engine ocenilo A s strani Bitcatcha; ker je bilo naše spletno mesto gostovanja A2 ocenjeno s C.

a2 gostovanje test bitcatcha

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. A2 gostovanje – Enostavna uporaba

namestitev wpengina

WP Engine je osredotočen na spletna mesta z veliko prometa in podjetja na ravni podjetij. Obvladujejo vse tehnične lastnosti optimizacije vašega strežnika za izboljšanje delovanja. Dobiš natančno nastavljeno gostovanje, ki je narejeno posebej za delovanje mest WordPress. Vendar vam ne dovoljujejo nameščanja vtičnikov za povečanje hitrosti spletnega mesta, kot so CDN ali predpomnilniki.

A2 gostovanje cPanel

Nasprotno, A2 gostovanje za upravljanje vašega računa za gostovanje na osnovi Linuxa omogoča uporabnikom dostop do cPanel. Poleg tega jim namestitveni program z enim klikom hitro namesti priljubljene skripte spletnega mesta, kot so WordPress, Joomla, Drupal itd..

Če se odločite za gostovanje v operacijskem sistemu Windows, potem imate dostop do Pleska za upravljanje računa za gostovanje.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine je tudi del najboljših podjetij za gostovanje blogov.

WP Engine vs. A2 gostovanje – funkcije

A2 gostovanje

Gostovanje A2 je v prvi vrsti namenjeno uporabnikom na začetni ravni, zato lahko pričakujete vse funkcije na začetni ravni za začetek spletnega dnevnika ali spletnega mesta, vključno z neomejeno pasovno širino, shrambo SSD-ja, brezplačnim SSL-jem, namestitvijo z enim klikom itd..

Za razliko od drugih tradicionalnih ponudnikov gostovanja vam A2 gostovanje omogoča izbiro med gostovanjem v operacijskem sistemu Windows ali Linux in nameščanje želenega skripta spletnega mesta na vaš račun za gostovanje.

Ena glavnih stvari, zaradi katere A2 gostovanje izstopa, je garancija za vračilo denarja kadarkoli. V 30 dneh lahko račun prekličete za celotno vračilo. Po prvih 30 dneh boste upravičeni do višine povračila za neizkoriščene storitve.

WP motor

Kot upravljana rešitev za gostovanje WordPress, WP Engine obljublja visoko razpoložljivost, ki jo poganjajo Amazon Web Services in Google Cloud Platform.

Njihovi načrti za gostovanje so opremljeni z najrazličnejšimi vgrajenimi orodji, ki vam pomagajo pri gradnji, preizkušanju in selitvi spletnega mesta. Z vsakim načrtom gostovanja boste imeli brezplačni dostop do 35+ tem StudioPress brezplačno. Poleg tega boste imeli tudi orodja z enim klikom za nastavitev razvojnega, uprizoritvenega in proizvodnega okolja.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. A2 gostovanje – podpora in dokumentacija

WP Engine s svojim začetnim načrtom ponuja samo podporo za klepet v živo. Telefonska podpora je na voljo z njihovimi višjimi načrti. Podpora na osnovi vozovnic je na voljo s posebnimi načrti strežnika po meri.

A2 gostovanje ponuja 24/7 podporo s tremi načini: klepet v živo, telefon in e-pošta. Njihova robustna baza znanja razlaga vse, kar morate vedeti o izdelavi spletnega mesta z A2 gostovanjem, korak za korakom.

Zmagovalec: Gostovanje A2

WP Engine vs. A2 gostovanje – cene

Redna cena za WP Engine se začne pri 35 USD na mesec. Dogovorili smo se za dogovor z WP Engine, tako da bodo naši uporabniki dobili 20% popust na svoje načrte. Pomeni, plačati morate le 28 dolarjev na mesec.

Cena poceni gostiteljskega načrta A2 Hosting se začne pri 3,92 dolarja na mesec. Njihov načrt VPS se začne že pri 5 USD na mesec, zahvaljujoč njihovi nespremenjeni možnosti VPS gostovanja.

Zmagovalec: Gostovanje A2

Rekap – WP Engine v primerjavi z A2 gostovanjem

Ko govorimo o upravljanem gostovanju WordPressa, verjamemo, da je WP Engine najboljša možnost na splošno.

Vendar sta idealna baza strank za A2 gostovanje in WP Engine povsem drugačna.

Medtem ko se A2 gostovanje osredotoča na uporabnike začetnega nivoja, WP Engine cilja na posebne segmente kupcev, kot so razvijalci, tržniki, mala in srednja podjetja, agencije in podjetja.

Na primer, pri WP Engine se lahko razvijalci osredotočijo le na razvoj in oblikovanje, ne da bi morali prevzeti odgovornosti za vzdrževanje gostovanja. Podobno lahko tržniki hitro izdelajo in prilagodijo svoje spletno mesto s pomočjo svojih obsežnih vgrajenih orodij.

Za začetnike je A2 gostovanje boljša izbira, saj ponuja cenovno ugodnejše načrte.

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs gostovanje InMotion
 • WP Engine vs Tekoči splet
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljše WordPress gostovanje za vaše spletno mesto. Če ste uživali v tem članku, boste morda želeli preveriti tudi celoten pregled WP Engine ali celoten pregled A2 gostovanja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map