WP Engine vs. DreamHost Primerjava (2020) – 1 jasen zmagovalec!

wp motor vs dreamhost


Želite vedeti razliko med WP Engine in DreamHost? Verjetno že veste, da sta WP Engine in DreamHost dva najbolj priljubljena ponudnika spletnega gostovanja. Toda kateri je boljši?

V naši UNBIASED primerjavi DreamHost proti WP Engine vam bomo pomagali ugotoviti, katera je najboljša izbira za vaš proračun in potrebe.

WP Engine vs. DreamHost – Pregled

WP motor

WP Engine je eden najbolje vodenih ponudnikov gostovanja WordPress na trgu. Ponašajo se z impresivnim seznamom strank, vključno z Yelp, Asana, National Geographic, PBS in MyFitnessPal.

Poleg gostovanja v WordPressu boste brezplačno dobili tudi brezplačen dostop do 35+ StudioPress tem. Opremijo vas tudi s paketom uspešnosti in integracijskih rešitev za gradnjo in rast vašega podjetja.

sanjski gost

DreamHost je na drugi strani veteran v poceni vertikali gostovanja. Ustanovljena je bila leta 1996, še pred prihodom Googla. Zdaj strežejo več kot 1,5 milijona spletnih mest, blogov in aplikacij z več kot 400 tisoč srečnimi strankami.

Ponujajo široko paleto možnosti gostovanja, vključno z deljenimi, WordPressom, upravljanim WordPressom, gostovanjem WooCommerce itd. Najboljše od vsega so, da zagotavljajo 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja v industriji.

WP Engine vs. DreamHost – hitrost strani in čas delovanja

Kot upravljan ponudnik gostovanja WordPress WP Engine ponuja uspešnost WordPress na ravni podjetja za vaše spletno mesto. Medtem DreamHost svojim uporabnikom zagotavlja 100% produktivnost.

Da bi preizkusili, ali ti ponudniki gostovanja izpolnjujejo svoje obljube, smo se odločili, da izvedemo nekaj različnih testov hitrosti in uptime strani na WP Engine in DreamHost.

Spodaj so orodja za hitrostno testiranje, ki smo jih uporabili:

 • Pingdom
 • Učinek obremenitve
 • Bitcatcha

test hitrosti wpengina

Glede na test hitrosti Pingdom je naše testno mesto WP Engine naložilo le 582 ms, kar je hitreje kot 96% vseh preizkušenih mest.

sanjski test hitrosti

Naša testna stran DreamHost se je naložila v 445 ms. kar je hitreje kot 97% vseh preizkušenih mest.

Po testu Pingdom smo analizirali, ali bodo gostiteljski strežniki preživeli porast prometa z orodjem Load Impact. Na naša spletna mesta smo poslali nekaj virtualnih uporabnikov in postopoma zbrali do 100 obiskovalcev naenkrat, da bi videli, kako bodo strežniki delovali.

test hitrosti wpengina loadimpact

Iz našega testa lahko vidite, da število obiskovalcev v živo ni imelo negativnega vpliva na našo spletno stran WP Engine.

dreamhost loadimpact test

Podobno je bilo tudi naše spletno mesto DreamHost med testom porasta prometa stabilno. Število obiskovalcev v živo ni vplivalo na njihov odzivni čas.

Nato smo z Bitcatcha izvedli test, s katerim smo zabeležili, kako so se naši strežniki gostovanja odzvali z 8 različnih geografskih lokacij po vsem svetu.

odzivni čas strežnika wpengine bitcatcha

Glede na test Bitcatcha je bilo naše spletno mesto WP Engine razvrščeno v kategorijo A, medtem ko je bilo spletno mesto DreamHost označeno z A+.

dreamhost bitcatcha

Zmagovalec: DreamHost

WP Engine vs. DreamHost – Enostavna uporaba

dreamhost upravlja domene

DreamHost ima spletno nadzorno ploščo, ki je bila razvita v podjetju. Ne ponujajo cPanel za upravljanje svojih računov gostovanja, kar je presenetljivo, saj je to najbolj priljubljena nadzorna plošča na trgu.

Medtem ko je nadzorna plošča DreamHosta intuitivna, se je malo naučiti, če se že uporabljate cPanel.

namestitev wpengina

WP Engine obravnava vse tehnične lastnosti optimizacije vašega strežnika za izboljšanje delovanja. Dobiš natančno nastavljeno gostovanje, ki je narejeno posebej za delovanje mest WordPress. Najpomembneje je, da vam ne dovolijo namestiti nobenih vtičnikov za uspešnost, kot so predpomnilni vtičniki in varnostni vtičniki, ker so lahko v nasprotju z njihovimi vgrajenimi funkcijami.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. DreamHost – Lastnosti

WP Engine je gostiteljska platforma na ravni podjetij, ki omogoča lažje objavljanje z WordPressom. Ponujajo več funkcij, ki pomagajo poenostaviti uporabo kode in migracijo spletnega mesta. Sodelovali so tudi z Amazonovimi spletnimi storitvami in Googlovo platformo v oblaku za zagotavljanje hitrih obremenitev.

Oglejmo si nekaj edinstvenih funkcij platforme gostovanja WordPress, ki jo upravlja WP Engine:

 • Dostop do 35+ vrhunskih tem StudioPress brez dodatnih stroškov.
 • Orodje z enim klikom za poenostavitev uprizarjanja, testiranja in uvajanja.
 • Brezšivna integracija z vašimi najljubšimi spletnimi aplikacijami.
 • Pridobite vpogledne vire, ki jih poganja Google Analytics, neposredno v vašem skrbniku WordPress o uspešnosti, vsebini in aplikacijah WordPressa.

V primerjavi z WP Engine je DreamHost zelo gost ponudnik gostovanja za širšo bazo kupcev. Njihove lastnosti gostovanja so privlačne za njihovo široko bazo uporabnikov in vključujejo neomejeno pasovno širino, brezplačno ime domene, graditelje spletnih mest, namestitveni program WordPress z enim klikom itd..

Zmagovalec: WP motor

WP Engine je uvrščen tudi med najboljše družbe za spletno gostovanje.

WP Engine vs. DreamHost – Podpora in dokumentacija

Z vsemi načrti gostovanja nudi WP Engine 24/7 podporo prek klepetanja v živo. Z načrti višje ravni lahko izkoristite telefonsko podporo in s načrtom po meri dobite 24/7 podporo za vozovnice.

Njihova trdna baza znanja pojasnjuje vse vidike gradnje spletnega mesta z WP Engine.

Čeprav DreamHost pogosto oglašuje podporo 24 ur na dan, je realnost ta, da nudijo podporo 24/7 samo prek e-poštnih vstopnic. Vendar pa traja skoraj en dan, da vašo zahtevo za podporo rešite po e-pošti, zaradi česar njihove reklamne trditve v najboljšem primeru ne delujejo. Podpora za klepet v živo je na voljo samo med 5. in 22. uro po PST, 7 dni v tednu. Čeprav so zahteve za povratni klic na voljo, boste morali enkrat opraviti plačilo na klic ali se naročiti na mesečni načrt.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. DreamHost – Cene

WP Engine je predvsem usmerjen v določene uporabniške segmente, kot so razvijalci, tržniki, mala in srednja podjetja, agencije in podjetja. Ponujajo konkurenčne cene v primerjavi z drugimi priljubljenimi upravljanimi ponudniki gostovanja WordPress, kot je Pagely.

Ker je DreamHost ciljno usmerjen na uporabnike začetnega nivoja, so želeli ceno ohraniti po njih.

Uvodna cena za DreamHost deljeno gostovanje v WordPressu se začne že pri 2,59 USD na mesec. Njihova upravljana cena gostovanja WordPress se začne pri 16,95 USD na mesec.

Po drugi strani pa se cene WP Engine začnejo pri 28 USD. To je 20% nižje od običajne cene za bralce IsItWP.

Zmagovalec: DreamHost

Rekap – WP Engine vs. DreamHost

Po naši primerjavi smo prepričani, da je WP Engine boljši ponudnik gostovanja v WordPressu kot DreamHost.

Medtem ko DreamHost ponuja tudi upravljano storitev gostovanja WordPress, so posebej usmerjeni k uporabnikom na začetni ravni. Če se resno ukvarjate s svojim spletnim podjetjem in ne marate porabiti še nekaj dolarjev za pridobitev vrhunske platforme gostovanja, potem je WP Engine najboljša stava.

Najboljše od vsega je, da WP Engine ponuja nabore zmogljivosti in obveščevalnih orodij, ki vam pomagajo hitro uvesti spremembe na spletnem mestu v živo in racionalizirati rast spletnega mesta.

Morda bi radi pogledali tudi naše primerjave med …

 • WP Engine vs gostovanje InMotion
 • WP Engine vs Tekoči splet
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 gostovanje
 • WP Engine vs GreenGeeks

Upamo, da vam je ta članek pomagal najti najboljšo upravljano storitev gostovanja WordPress za vaše potrebe. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte celoten pregled WP Engine ali celoten pregled DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map