WP Engine vs. GreenGeeks Primerjava (2020) – 1 jasen zmagovalec

wp motor vs greengeeks


Se sprašujete, katera je boljša izbira med WP Engine in GreenGeeks? Tako WP Engine kot GreenGeeks služijo na milijone domen z vsega sveta. Vendar je zapleteno, da stranke analizirajo, katera je zaradi toliko nasprotujočih si mnenj na spletu najboljša izbira. Potrebujete poglobljen pregled s strani zaupanja vrednega vira!

V naši UNBIASED primerjavi med WP Engine in GreenGeeksom vam bomo pomagali ugotoviti, kateri ponudnik ima ustrezne storitve spletnega gostovanja za vaš proračun in potrebe.

WP Engine vs. GreenGeeks – Pregled

WP motor

WP Engine je ena najboljših rešitev, usmerjenih na WordPress, na gostovanje na trgu. Za razliko od večine drugih rešitev za gostovanje, WP Engine ponuja rešitve za gostovanje za vse velikosti in proračune.

Ne glede na to, ali imate osebni blog ali podjetje na ravni podjetja z rastjo zunaj grafikona, boste z WP Engine našli popoln načrt gostovanja.

greengeeks-spletno gostovanje

GreenGeeks je eden vodilnih okolju prijaznih ponudnikov spletnih gostovanj. Poleg tega, da strankam zagotavljajo zelo hitro spletno gostovanje, so se zavezali tudi nadomeščanju ogljikovih odtisov, ki jih ustvarijo njihovi podatkovni centri.

WP Engine vs. GreenGeeks – hitrost strani in čas delovanja

Brez dvoma sta hitrost in čas delovanja najpomembnejši dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri spletnega gostitelja.

Da bi preizkusili, ali GreenGeeks in WP Engine dejansko izpolnjujeta hype, smo se odločili, da analiziramo njihove strani za hitrost in začasne garancije, tako da se podpišemo z vsako od njih in ustvarimo 2 testna mesta.

Za zrcaljenje okolja v živo na naših testnih mestih smo namestili temo WordPress in skupaj z nekaj slikami objavili tudi navidezno vsebino.

Nato smo na teh testnih mestih izvedli nekaj različnih poskusov z naslednjimi orodji:

 • Pingdom: Za analizo hitrosti spletnega mesta.
 • Učinek obremenitve: Spremljanje, kako ti strežniki gostovanja obvladujejo prometni porast v času največje obremenitve.
 • Bitcatcha: Za določitev uspešnosti teh strežnikov gostovanja na 8 različnih geografskih lokacijah.

Glede na hitrostni test na spletnem mestu Pingdom je naše spletno mesto za testiranje WP Engine naložilo le 582 ms, kar je hitreje kot 96% vseh testiranih mest.

test hitrosti wpengina

Čas nalaganja za našo spletno stran GreenGeeks je bil nekoliko višji: za nalaganje spletnega mesta je bilo potrebno 697 ms.

GreenGeeks test hitrosti

Pomembno je tudi analizirati, ali strežnik gostovanja lahko preživi prometni vzpon. Za preizkus prenapetosti prometa smo uporabili orodje z imenom Load Impact. Na naša spletna mesta smo poslali nekaj virtualnih uporabnikov in postopoma zbrali do 100 obiskovalcev naenkrat, da bi videli, kako delujejo strežniki.

test hitrosti wpengina loadimpact

Iz našega testa je razvidno, da število živih obiskovalcev ni imelo negativnega vpliva na naše strežnike WP Engine.

GreenGeeks loadimpact

Za našo spletno stran GreenGeeks je bilo v času nalaganja nekaj majhnih konic, kar pomeni, da se je mesto nekoliko upočasnilo.

Po opravljenih testih Load Impact smo z orodjem Bitcatcha analizirali odzivne čase strežnika z 8 različnih geografskih lokacij: New York, LA, London, Brazilija, Indija, Singapur, Japonska in Avstralija. Hitrost za vsako lokacijo smo izmerili 3 ločeno, nato pa rezultate povprečili.

Po našem testu Bitcatcha se je naš strežnik WP Engine odzval manj kot sekundo po vsem svetu.

odzivni čas strežnika wpengine bitcatcha

Skupna zmogljivost WP Engine je ocenjena z oznako A BitCatcha, GreenGeeks pa z oceno C.

GreenGeeks odzivni čas

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. GreenGeeks – Enostavna uporaba

wpengine moj račun

Ker je WP Engine upravljana rešitev za gostovanje v WordPressu, ste lahko prepričani, da bo vaš strežnik optimiziran za visoke zmogljivosti, ne da bi se morali ukvarjati s tehničnimi značilnostmi optimizacije strežnika. To pomeni, da boste imeli mir, medtem ko se boste osredotočili na tisto, v čemer ste res dobri: objavljanje vsebine in trženje.

GreenGeeks cpanel

Po drugi strani GreenGeeks omogoča dostop cPanel za upravljanje vašega računa za gostovanje z vsakim načrtom spletnega gostovanja, ki ga ponujajo. Za hitro zagon vašega spletnega mesta boste dobili tudi namestitveni program WordPress z enim klikom. GreenGeeks vam omogoča, da z enostavnim orodjem za ustvarjanje povleci in spusti zgradite spletno mesto tako, kot želite.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine je tudi prva izbira za PCI skladno gostovanje.

WP Engine vs. GreenGeeks – Značilnosti

WP motor

Kot upravljana rešitev za gostovanje v WordPressu WP Engine ponuja vse, kar potrebujete za poenostavitev potreb po razvoju WordPressa, trženja in migracije. Poglejmo njihove edinstvene lastnosti:

 • Prost dostop do tem StudioPress: Dobili boste popoln dostop do 35+ visokokakovostnih tem StudioPress brez dodatnih stroškov.
 • Geo-usmerjena personalizacija: Preprosto prilagodite svojo vsebino glede na geografske lokacije in potrebe vaše občinstva.
 • Orodje z enim klikom: Dobili boste tudi orodje z enim klikom za nastavitev razvojnih, proizvodnih in uprizoritvenih okolij.

GreenGeeks

Zdaj si oglejmo nekatere ključne značilnosti GreenGeeksa:

 • Neomejeno število spletnih strani: Tudi z njihovim začetnim načrtom lahko z GreenGeeksom gostujete neomejeno spletno mesto.
 • Brezplačni prenosi strani: Če ste že gostili katero koli drugo platformo za gostovanje, lahko svoja spletna mesta prenesete na GreenGeeks brezplačno.
 • Izdelovalec strani: Z vsakim načrtom spletnega gostovanja boste dobili brezplačnega ustvarjalca spletnih strani.
 • E-poštni računi: Ustvarite lahko neomejene e-poštne račune tudi z njihovim začetnim načrtom spletnega gostovanja.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. GreenGeeks – Podpora in dokumentacija

GreenGeeks nudi 24/7 podporo s tremi načini: klepet v živo, telefon in podpora na vozovnicah. Njihova obsežna dokumentacija vas vodi skozi vse vidike izdelave spletnega mesta s platformo GreenGeeks gostovanje.

Vendar WP Engine s svojim začetnim načrtom ponuja samo podporo v klepetu v živo. Telefonska podpora je na voljo z njihovimi višjimi načrti. Podpora na osnovi vozovnic je na voljo s posebnimi načrti strežnika po meri.

Zmagovalec: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – Cene

Redna cena za WP Engine se začne pri 35 USD na mesec. Dogovorili smo se za pogodbo z WP Engine, zato naši uporabniki dobijo 20% popust na načrte WP Engine, kar pomeni, da morate plačati le 28 USD na mesec.

GreenGeeks ponuja cenovno ugodnejše storitve gostovanja za uporabnike na začetni ravni. Z njimi lahko začnete spletno stran za samo 2,95 USD na mesec.

Zmagovalec: GreenGeeks

Rekap – WP Engine vs. GreenGeeks

Če iščete upravljano rešitev gostovanja WordPress, je WP Engine odlična izbira za vas. Z WP Engine boste od začetka dobili vse, kar potrebujete za izdelavo svojega WordPress spletnega mesta, vključno z brezplačnim dostopom do 35+ premium tematik StudioPress, orodji z enim klikom za upravljanje spletnega mesta in še več.

Da bi zagotovili utripajoče hitrosti spletnega mesta, so celo sodelovali z Googlovo platformo v oblaku in spletnimi storitvami Amazon.

Prav tako želite preveriti naše primerjave med,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs gostovanje InMotion
 • WP Engine vs Tekoči splet
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 gostovanje

Upamo, da vam je ta članek pomagal poiskati najboljšega ponudnika gostovanja WordPress za vaše potrebe. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte celoten pregled WP Engine ali celoten pregled GreenGeeks-a.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map