WP Engine vs. iPage Primerjava (2020) – 1 jasen zmagovalec!

wp motor v primerjavi z ipage


Iščete najboljšega ponudnika gostovanja za WordPress? Se poskušate odločiti med iPage in WP Engine? Tako iPage kot tudi WP Engine omogočata preprosto gostovanje vašega spletnega mesta WordPress. Medtem ko iPage ponuja nekaj različnih možnosti gostovanja, vključno z gostovanjem v oblaku WordPress; WP Engine je popolnoma upravljan ponudnik gostovanja, usmerjen v WordPress.

V tem članku bomo pripravili primerjavo med proizvajalci WP Engine in iPage, tako da se boste lahko odločili, katera je prava rešitev za vaš proračun in potrebe.

WP Engine vs. iPage – Pregled

WP motor

WP Engine je ponudnik gostovanja, usmerjen v WordPress. Ne glede na to, ali ustvarjate blog ali vodite podjetje na ravni podjetja z rastjo zunaj grafikona, boste našli pravo rešitev za gostovanje, ki bo ustrezala vašim zahtevam.

Z vsakim načrtom vam WP Engine ponuja brezplačen dostop do 35+ tematik StudioPress. Opremijo vas tudi z naborom za uspešnost in integracijske rešitve, ki vam pomagajo pri gradnji in rasti vašega podjetja. Prav tako je spletno gostovanje v skladu s PCI.

alternative za ipage-godaddy-hosting

iPage je gostiteljska blagovna znamka v lasti Endurance International Group. Znani so po dostopnih gostovalnih možnostih, ki se začnejo že od 1,99 USD na mesec.

iPage je bil ustanovljen leta 1998, ki zdaj uporablja več kot milijon spletnih strani po vsem svetu.

So partner za zeleno električno energijo EPA, kar pomeni, da njihove podatkovne centre poganja vetrna energija in v veliki meri zmanjšuje ogljični odtis.

WP Engine vs. iPage – hitrost strani in čas delovanja

Hitrost je eden najbolj kritičnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri gostovanja v WordPressu. Celo 1-sekundna zamuda lahko povzroči 7-odstotno zmanjšanje konverzij. Da ne omenjam, če hitrosti nalaganja spletnega mesta ne jemljete resno, boste pustili veliko denarja na mizi.

Da bi analizirali hitrost in čas delovanja strežnikov gostovanja za našo primerjavo WP Engine v primerjavi z iPage, smo na obeh gostovalnih strežnikih ustvarili testno spletno mesto s prijavo na skupne gostovalne načrte.

Na naših testnih spletnih mestih smo izvedli nekaj različnih testov:

 • Pingdom test za spremljanje časov nalaganja in razpoložljivosti.
 • Naložite test vpliva, da analizirate delovanje strežnikov v času največjih obremenitev.
 • Bitcatcha test za določitev uspešnosti strežnikov na 8 različnih geografskih lokacijah z ignoriranjem vsebine.

Poglejmo rezultate.

test hitrosti wpengina

Po Pingdom testu se je na našem preskusnem mestu WP Engine naložilo le 582 ms, kar pomeni, da je spletno mesto hitrejše od 96% preizkušenih mest.

ipage pingdom test hitrosti

Po drugi strani se je naša testna stran iPage naložila v manj kot 3 sekundah in je bila hitrejša od 60% testiranih spletnih mest.

Tako kot hitrostni test je pomembno tudi analizirati, ali lahko vaša storitev gostovanja preživi prometni nalet. Za test hitrosti prometa smo uporabili priljubljeno orodje za testiranje Load Impact. Z Load Impact smo na testna mesta hkrati poslali do 100 virtualnih obiskovalcev, da bi videli, kako bodo strežniki ravnali s prometom.

test hitrosti wpengina loadimpact

Iz našega testa je razvidno, da število živih obiskovalcev nima nobenega negativnega vpliva na naše strežnike WP Engine.

ipage obremenitev

Ko je šlo za iPage, je bil odzivni čas počasen, ko je bilo na mestu približno 50 uporabnikov. Po tem je hitrost strani ostala stabilna, čeprav je bilo več uporabnikov v živo.

odzivni čas strežnika wpengine bitcatcha

Skupna zmogljivost WP Engine je ocenjena z oznako A BitCatcha, iPage pa z oceno C+.

odzivni čas strežnika ipage

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. iPage – Enostavna uporaba

namestitev wpengina

Ker je WP Engine upravljana gostujoča rešitev WordPress, ste lahko prepričani, da bo vaš strežnik optimiziran za visoke zmogljivosti, ne da bi se mu morali ukvarjati s tehničnimi značilnostmi optimizacije strežnika. To pomeni, da boste imeli mir, medtem ko se boste osredotočili na tisto, v čemer ste res dobri: objavljanje vsebine in trženje.

Nadzorna plošča iPage

Pri iPageu je glavna slabost ta, da ne ponuja cPanel. Namesto tega ponujajo svojo prilagojeno različico nadzorne plošče, ki jo imenujejo vDeck. Če pa ste navajeni na cPanel, ki je najbolj priljubljena nadzorna plošča spletnega gostovanja, se boste morali pred uporabo vDeck nekoliko naučiti, kako se lotiti..

Zmagovalec: WP motor

WP Engine vs. iPage – Lastnosti

WP motor

Spodaj je nekaj edinstvenih lastnosti WP Engine:

 • Prost dostop do tem StudioPress: Dobili boste popoln dostop do 35+ visokokakovostnih tem StudioPress brez dodatnih stroškov.
 • Orodje z enim klikom: Dobili boste tudi orodje z enim klikom za nastavitev razvojnih, proizvodnih in uprizoritvenih okolij.
 • Posodobitve jedra programa WordPress: Ni treba skrbeti, da bi bili na tekočem, ker vas WP Engine zajema.

iPage

Zdaj si oglejmo nekaj funkcij iPagea.

 • Vse osnovne lastnosti: Dobili boste brezplačno ime domene, brezplačen SSL in namestitveni program z enim klikom.
 • Krediti za oglase: prejmete brezplačne oglasne dobropise v vrednosti 200 USD
 • Samo en skupni načrt gostovanja: iPage ponuja samo en skupni načrt gostovanja z neomejeno podporo gostovanju spletnih mest.
 • Gradnik povleci in spusti: Sestavite spletno mesto tako, kot želite z ustvarjalcem spletnih strani.

Zmagovalec: WP motor

WP Engine je tudi prva izbira za PCI skladno gostovanje.

WP Engine vs. iPage – Podpora in dokumentacija

WP Engine s svojim začetnim načrtom ponuja samo podporo za klepet v živo. Telefonska podpora je na voljo z njihovimi višjimi načrti. Podpora na osnovi vozovnic je na voljo s posebnimi načrti za strežnike po meri.

iPage na drugi strani nudi podporo 24/7 prek telefona, e-pošte in klepetanja v živo. Zanesete se lahko tudi na njihovo dokumentacijo, ki pojasnjuje vse, kar morate vedeti o zagonu nove spletne strani.

Zmagovalec: iPage

WP Engine v primerjavi z iPage – Cene

Redna cena za WP Engine se začne pri 35 USD na mesec. Dogovorili smo se za dogovor z WP Engine, tako da bodo naši uporabniki dobili 20% popust na WP Engine, kar pomeni, da morate plačati le 28 USD na mesec.

iPage je dobro znan po dostopnih cenah za svoje storitve spletnega gostovanja. iPage je najboljša izbira za uporabnike, ki iščejo poceni, a zanesljivo storitev gostovanja. Njihov poceni gostovalni načrt se začne že pri 1,99 USD na mesec.

Zmagovalec: iPage

Rekap – WP Engine vs. iPage

Po naši primerjavi smo prepričani, da je WP Engine boljši upravljavec ponudnika gostovanja WordPress. Če ne želite sami optimizirati svojega gostovanja v WordPressu, boste morda želeli razmisliti o WP Engine za gostovanje vašega spletnega mesta.

iPage na drugi strani ponuja cenovno ugodne možnosti gostovanja za spletna mesta vseh velikosti in proračuna. Če ste že gostili drugega ponudnika gostovanja, lahko izkoristite brezplačen prenos spletnega mesta. Najboljše od vsega je, da njihov brezplačni ustvarjalec spletnih strani omogoča enostavno ustvarjanje čudovitega spletnega mesta.

Prav tako želite preveriti naše primerjave med,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs gostovanje InMotion
 • WP Engine vs Tekoči splet
 • WP Engine vs A2 gostovanje
 • WP Engine vs GreenGeeks

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti najboljšega ponudnika gostovanja WordPress na trgu. Če vam je bil ta članek všeč, si oglejte naš pregled WP Engine in pregled iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map