2020: s bästa webbhotellföretag (verkliga recensioner)

bästa webbhotelltjänster för e-handel


Letar du efter den bästa e-handelshotelltjänsten för din onlinebutik? För att ge dina kunder en snabb snabbupplevelse måste ditt e-handelshotell vara anpassat för hög prestanda.

Till och med en sekunders fördröjning kan minska dina konverteringar med 7 procent, så det är viktigt för dig att välja den bästa e-handelshotell som inte äventyrar hastighet eller prestanda. I den här artikeln kommer vi att presentera dig för de bästa värdföretagen för e-handel för att driva din webbutik.

Att välja rätt webbhotell

e-butiksplattformar kan vara resurstunga applikationer. Om de lämnas utan optimering kommer de att konsumera fler serverresurser och minska hela din butik. vilket i sin tur påverkar din slutlinje negativt.

Hosting är kanske inte ditt expertområde, men som e-handelshandlare är det viktigt att veta vad du bör förvänta dig av en eCommerce-webbhotell som standard från början..

 • 1-klicksinstallation: Kontrollera om din eCommerce-webbhotell har stöd för 1-klickinstallation av din favorit eCommerce-app.
 • SSL-certifikat: SSL låter dig skydda kunddata när de överförs till och från webbservern.
 • PCI-överensstämmelse: Det första steget för att uppfylla PCI-standarden (Payment Card Industry) är att installera ett SSL-certifikat. Förutom SSL måste du vara värd för din onlinebutik på ett säkert sätt med en PCI-kompatibel webbhotellleverantör för att acceptera kreditkortsbetalningar.
 • Uppdateringar och säkerhetskopior: Välj en webbhotell som erbjuder säkerhetskopior när du behöver dem, så att du i värsta fall kan återställa dina data till det normala scenen.

Topp 7 bästa e-handelshotelltjänster

 1. SiteGround Cloud
 2. BigCommerce
 3. WP-motor
 4. Shopify
 5. Bluehost WooCommerce
 6. HostGator Cloud
 7. Liquid Web VPS

1. SiteGround Cloud – Billig webbhotell för e-handel

siteground moln värd

SiteGround är en av de ledande webbhotellleverantörerna för e-handel och driver över 1,9 miljoner domäner över hela världen. Du kan starta en eCommerce-butik med någon av deras webbhotellplaner, men vi rekommenderar deras molnvärd eller WooCommerce-värdalternativ.

Deras molnhotelltjänst är optimerad för de mest populära e-handelsapplikationerna, som Magento; och webbplatsbyggare-applikationer, som WordPress. SiteGround’s Cloud-värd är det bästa valet om du vill bygga en resurstung e-handel butik. Medan deras WooCommerce-värdplan erbjuder 10 GB webbutrymme, kommer deras molnplan med 40 GB lagring.

Alternativt kan du också bygga en eCommerce-butik med deras WooCommerce-värdalternativ, vilket är billigt och ger dig en delad miljö för webbhotell.

Kolla också e-handelshotelljämförelser mellan,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs Bluehost

Prissättning: $ 80 per månad

Läs vår fullständiga recension av SiteGround »

2. BigCommerce – Hosted eCommerce Hosting Platform

Bigcommerce
BigCommerce är en värdplattform för att bygga e-handelsbutiker och online-marknadsplatser. Till skillnad från andra webbhotellösningar för e-handel kräver BigCommerce inte att du känner till det tekniska med att bygga en onlinebutik. Allt du behöver göra är att registrera dig för en BigCommerce-värdplan, skapa och lista dina produkter och börja sälja dem till dina kunder.

Jämfört med Shopify, ger BigCommerce dig mer out-of-the-box funktioner, till exempel deras SEO-alternativ. Om du är ett växande företag är Guld-planen troligtvis det rätta valet för dig eftersom det tillåter obegränsade produkter, lagring och bandbredd.

Du kan till och med integrera BigCommerce på din WordPress-webbplats. På så sätt kan du hantera ditt innehåll med WordPress och hantera din e-handelsbutik med ditt Bigcommerce-konto. Kolla också in denna jämförelse mellan BigCommerce vs WooCommerce.

Prissättning: $ 29,95 per månad

3. WP Engine – Managed eCommerce Hosting

WP-motor
WP Engine är en WordPress-centrerad hanterad webbhotell. Till skillnad från en typisk hanterad leverantör av eCommerce-webbhotell, erbjuder WP Engine dig en svit med prestanda- och integrationslösningar för att bygga och distribuera högpresterande e-handelsbutiker.

WP Engine samarbetar med Amazon Web Services och Google Cloud Platform för att hjälpa dig bygga en blixt snabb, skalbar e-handel butik med WordPress.

Du vill också kolla in våra jämförelser mellan,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Prissättning: 24,50 $ per månad (vanligtvis 35 / mo.)

Läs vår fullständiga WP-motorrecension »

4. Shopify – Hosted eCommerce Hosting

Shopify

Precis som BigCommerce är Shopify också en värd eCommerce-plattform som låter nybörjare köpa en eCommerce-verksamhet. Shopify erbjuder mer attraktiva teman än konkurrenterna.

Fördelarna med att använda Shopify jämfört med andra webbhotellleverantörer av e-handel är:

 • Bygg en fantastisk butik snabbt och enkelt utan att känna till tekniken i e-handelshotell.
 • Du behöver inte oroa dig för trafikavbrott när du växer ditt företag. Du kan enkelt uppgradera till en högre plan för avancerade funktioner.
 • Shopify stöder flera betalningsportaler för att acceptera betalningar online.

Du kanske också vill kolla in vår kompletta lista med Shopify-alternativ och konkurrenter.

Prissättning: 29 $ per månad

Du kan till och med integrera Shopify med WordPress.

Läs vår fullständiga Shopify-recension »

5. Bluehost WooCommerce

Bluehost WooCommerce värdplan

Om du vill bygga en eCommerce-butik som drivs av WordPress + WooCommerce väljer du Bluehosts WooCommerce-värdplan. Med Bluehost kan du bygga en helt anpassningsbar onlinebutik som drivs av WooCommerce.

Alla planer inkluderar 1-klick WooCommerce autoinstallation, 1 gratis domännamn och en dedikerad IP-adress. De erbjuder också en gratis onlinebutik som skapar ett samtal.

Du vill läsa våra artiklar om:

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs InMotion-värd
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Prissättning: $ 6,95 per månad (vanligtvis $ 13,99 / mo)

Läs vår fullständiga Bluehost-recension »

6. HostGator Cloud – e-handelshotell för växande butiker

hostgator cloud hosting

HostGator Cloud-värd är förmodligen den bästa webbhotell för e-handel för en växande onlinebutik. Deras molnhotell möjliggör dynamiska e-handelsförfrågningar som snabbt kan behandlas.

HostGator Cloud-värd är också 4x mer skalbar än delad hosting, vilket är ett stort plus för att växa onlinebutiker. När du förväntar dig en stor trafiksteg till din onlinebutik kan du öka dina molnresurser med bara några klick.

Du kan kolla in jämförelser för webbhotell för e-handel:

 • HostGator vs. WP Engine
 • HostGator vs. Liquid Web

Prissättning: 4,95 $ per månad (45% rabatt)

Läs hela HostGator-recensionen »

7. Liquid Web VPS – Enterprise Level eCommerce Hosting

flytande webb vps

Liquid Web är en helt hanterad webbhotell som erbjuder webbhotell för företag till priser du har råd med. För att starta en onlinebutik rekommenderar vi att du väljer deras VPS-värdplan.

Alla värdplaner har 1-klicksinstallationer av de mest populära e-handelspaketen, som Magento, Prestashop, Open Cart och X-Cart. De ser till att din e-handelswebbplats uppfyller PCI-standarder.

Alternativt kan du välja deras WooCommerce-värdalternativ om du vill bygga en eCommerce-butik på WordPress + WooCommerce.

Prissättning: 59 $ per månad

Läs vår fullständiga Liquid Web-recension »

Recap: Bästa e-handelshotellföretag

Efter vår granskning tror vi att SiteGround Cloud-värd är det bästa valet för de flesta e-handelsbutiker. SiteGround Cloud-webbhotell erbjuder allt du behöver för att få din onlinebutik igång. Deras företagstjänst-hostingtjänst låter dig även uppgradera dina serverresurser under trafikspikar utan att starta om.

Om du hellre vill gå med en värd e-handelsplattform, kan BigCommerce vara det bästa valet för dig. Det ger inte bara fler ut ur funktionen än sina konkurrenter, utan det tar inte heller ut transaktionsavgifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map