6 bästa Windows Hosting Services för 2020 (Jämfört)

bästa windows hosting-tjänster


Letar du efter de bästa Windows-värdleverantörerna? Med Windows Hosting kan du vara värd för webbplatser baserade på ASP.NET.

Windows Hosting är det bästa alternativet för dig om du vill köra tjänster som Exchange, Microsoft SQL Server eller andra Microsoft-stackprodukter för din webbplats.

I den här artikeln visar vi dig några av de bästa Windows-hostingtjänsterna för din webbplats.

Vad är Windows Hosting? Är det bra för WordPress-webbplatser?

Windows-värd är en webbhotell som körs på ett Windows-operativsystem.

Du kan anta att nästan alla webbhotellstjänster körs på ett Linux-operativsystem om ett operativsystem inte specifikt anges.

Windows-värd används främst för att driva en webbplats som körs på Windows-teknik, till exempel ASP.net.

Du kan vara värd för en WordPress-webbplats med ett Windows-operativsystem, men det rekommenderas inte av följande skäl.

Windows Hosting vs. Linux Hosting: Vilken som är bra för WordPress?

Låt oss ta en titt på en jämförelse mellan Windows och Linux.

 • överkomliga: Vanligtvis är Linux-värd ett billigare värdalternativ än Windows-värd.
 • Olika inställningar: Att ställa in WordPress på Windows skiljer sig helt från Linux. Till exempel måste du uppdatera din web.config-fil för att konfigurera WordPress med Windows, men du hittar inte den filen i din Linux WordPress-installation.
 • Kontrollpanel: Den mest populära kontrollpanelen för Linux-värd är cPanel, medan den populära kontrollpanelen för Windows är Plesk.

De flesta självstudieprogram för WordPress som du hittar på webben är baserade på Linux-värd. Dessutom är prestandamässigt en Linux-baserad WordPress webbhotelltjänst mycket bättre än Windows-värd för WordPress-webbplatser.

Om du vill vara värd för en WordPress-webbplats väljer du en WordPress-webbhotell med ett av Linux-distrikten som operativsystem. Om du hellre vill vara värd för en webbplats som drivs av Windows-teknologier väljer du en av Windows-hostingtjänsterna nedan.

1. HostGator

Hostgator windows hosting

HostGator är en av de bästa Windows-hostingtjänsterna som erbjuder alla Windows-värdfunktioner, inklusive Plesk-kontrollpanelen, kraftfulla adminverktyg, gratis SSL-certifikat och deras prisbelönta värdstöd dygnet runt. Den har fantastiska Windows-delade värdplaner, som börjar på $ 4,76 per månad. Baserat på den plan du väljer kan du vara värd för upp till 5 domännamn.

Du kan också enkelt konfigurera ditt professionella e-postkonto med några klick, konfigurera och få åtkomst till dina e-postmeddelanden från valfri mobil enhet och till och med eliminera skräppost med dess starka skräppostfilter.

Prissättningen börjar på $ 4,76 per månad.

2. GoDaddy

GoDaddy windows hosting

GoDaddy är ett enda stopp när det gäller att starta din digitala resa. Vare sig det är ett domännamn, Windows-webbhotell eller en webbplatsbyggare, har GoDaddy den perfekta lösningen för ditt företag. GoDaddy har fantastiska Windows-värdplaner för dig att välja mellan. Det levereras med fantastiska lagringsalternativ och har obegränsad bandbredd också.

GoDaddys Windows-värdplan börjar så lågt som $ 5,99 per månad. Du får gratis SSL, ett gratis domännamn för första året, premium-DNS och mycket mer.

Prissättningen börjar på $ 5,99 per månad.

3. Hostinger

hostinger windows hosting

Hostinger är ett annat företag som erbjuder en av de billigaste Windows VPS-värdstjänsterna. Du kan välja din egen plan baserat på det minne, lagring och bandbredd som du skulle behöva för din webbplats.

Från 2 GB låter det dig ha upp till 16 GB minne för din webbplats. Var och en av dessa planer har dedicerat livechatsupport. Du kan också ha obegränsat hårdvaru- och SSD-utrymme, hög nivå för säkerhetskopiering av företagsdata och mycket mer. Om du inte är nöjd med deras tjänster kan du få tillbaka pengarna inom 30 dagar.

Prissättningen börjar på $ 26 per månad.

4. A2 Hosting

windows hosting

A2 Hosting är ännu en Windows-webbhotell som erbjuder fantastiska Windows-delade värdplaner som är extremt pålitliga och supersnabba. Det erbjuder en enkel att använda Plesk Onyx 17.8-kontrollpanelen som är superlätt att hantera. Du kan också ha ett gratis SSL-certifikat för att säkerställa säkerheten på din webbplats.

A2 erbjuder obegränsad överföring och en komplett SSD-lösning för webbhotell, OS och databas. Om din webbplats redan är värd med en annan tjänst kan du få deras gratis migrationstjänst. Det erbjuder också ett obegränsat antal e-postadresser, fysiskt och virtuellt minne och mycket mer.

Prissättningen börjar på $ 3,70 per månad.

5. Liquid Web

Liquid Web

Liquid Web är ett populärt namn när det gäller att erbjuda hanterade Windows-hostingtjänster. Liquid Web: s Windows-värd är tillgängligt för dedikerade servrar och VPS-värd för moln. Beroende på vilken plan du väljer i det dedikerade värdalternativet erbjuder det 8TB till 15 TB bandbredd. Du kan också ha serverskydd och korrigering av skadlig programvara med alla planer. För att hålla dina data säkra erbjuder den också ett utmärkt alternativ för säkerhetskopiering.

För moln VPS-värd kan du ha upp till 10 TB för alla planer och 100 GB gratis säkerhetskopiering. För att ställa in din webbplats, e-postadress osv. Får du en intuitiv Plesk onyx-instrumentbräda. Beroende på vilken plan du väljer kan du ha upp till 200 GB SSD-diskutrymme för dina data.

Prissättningen börjar på $ 74 per månad

6. AccuWeb Hosting

AccuWeb erbjuder premium-delade hostingtjänster för windows och det kan vara ett utmärkt alternativ för både små och stora företag. Beroende på vilken plan du väljer kan du ha upp till 5 domäner i ditt konto med upp till 150 e-postkonton för varje domän. Det erbjuder också 10 GB till 50 GB SSD-lagring.

När du väljer din plan aktiveras ditt konto direkt. För att säkerställa att alla dina uppgifter är säkra kommer företaget att säkerhetskopiera din webbplats automatiskt varje dag. Plesk-kontrollpanelen gör det enkelt för dig att hantera och hantera din webbplats. Det stöder PHP7.2x och erbjuder 500 MB lagringsutrymme för varje SQL-lagringsdatabas.

Det är allt!

Dessa är några av de ledande företagen som erbjuder kraftfulla Windows-värdstjänster. När du är klar med att välja din värd och domännamn, glöm inte att ställa in en kommande sida på din webbplats. Detta hjälper dig att få ett försprång med din marknadsförings- och marknadsföringstaktik och låter dig börja bygga din e-postlista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map