Bara värd

JustHost Review


Just Host är ännu ett värdföretag som tillhandahåller billiga och pålitliga webbhotelltjänster. Tidigare känd som Super Green Hosting, erbjuder de skräddarsydd support baserat på den webbhotell du väljer. IsItWP-användare får över 50% rabatt på sitt vanliga pris och ett gratis domännamn.

Helhetsbetyg
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Just Host Review: Hur bra är det?

Bara värdgranskning

Just Host erbjuder ett brett utbud av värdalternativ för webbplatser i alla storlekar. När du börjar kan du välja en delad webbhotell som låter dig enkelt komma igång med din webbplats. De erbjuder också VPS och dedikerade hostingtjänster för resurstunga webbplatser som konsumerar mycket bandbredd.

Just Host ger dig 200 $ i reklamkrediter för att marknadsföra och växa din nya webbplats. När du köper en värdplan kan du registrera ett domännamn gratis. Du kommer också att få tillgång till Trendy webbplatsbyggare, som är en flashbaserad byggare för att snabbt lansera en ny webbplats utan någon kodning inblandad.

Alla dina webbplatser är värd på högpresterande fyrprocessorservrar. De utför nätverksövervakning dygnet runt för att säkerställa maximal drifttid för din webbplats. Om du behöver hjälp kan du enkelt kontakta deras vänliga supportteam via telefon eller livechatt.

Med Just Host får du SSH-åtkomst, vilket gör att du kan komma åt din server med kommandoraden. På så sätt kan du hantera ditt värdkonto snabbare än ett grafiskt användargränssnitt kan ge.

 • Få cPanel-åtkomst
 • Installatörer med ett klick
 • 24/7 support via telefon och chatt
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Vanligt pris $ 9,49 / mo men våra användare betalar $ 3,95 / mo!
 • Kom igång med Just Host idag!

Billig värdvärdering
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Just Host Cheap Hosting Review

bara värdtjänst,

Just Host är specialiserat på delad värd för små bloggar och webbplatser. De erbjuder fyra olika delade värdplaner: Basic, Plus, Prime och Pro. Oavsett vilken plan du väljer kommer ditt konto att ställas in nästan direkt efter ditt köp.

Alla planer har obegränsad bandbredd, vilket innebär att de inte debiterar dig baserat på den bandbredd din webbplats förbrukar. Alla planer inkluderar också cPanel, den mest populära kontrollpanelen för att hantera ditt värdkonto. Med cPanel kan du få tillgång till allt du behöver för att bygga och växa din webbplats inklusive 1-klick installatörer, webbplatsbyggare, webbplatsstatistik och mer.

Planerna varierar beroende på det lagringsutrymme du får, antalet webbplatser som du har möjlighet att vara värd och antalet e-postkonton du kan ställa in.

Med Prime-planen kan du vara värd för obegränsade webbplatser med obegränsat webbplatsutrymme. Det kommer också med Site Backup Pro, som ger dig en ro i sinnet genom att säker säkerhetskopiera alla dina webbplatsfiler och databaser.

Om du vill starta en onlinebutik kanske du vill välja Pro-planen. Pro-plan kommer med allt i Prime-planen, plus ett särskilt IP- och SSL-certifikat. Med ett SSL-certifikat kan du främja förtroende bland dina kunder genom att visa en grön hänglåsikon i webbläsarens adressfält.

Just Host erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti med alla deras värdplaner. Om du inte är nöjd med deras webbhotell kan du begära att avbryta ditt webbkonto och få tillbaka dina pengar.

 • Ometerad bandbredd
 • Gratis domänregistrering
 • Upp till $ 200 i annonseringskrediter
 • Gratis SSL och dedicerad IP med Pro-planen
 • Vanligt pris $ 9,49 / mo men våra användare betalar $ 3,95 / mo!
 • Kom igång med Just Host idag!

Dedikerad värdvärdering
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Just Host Dedicated Hosting Review

Om du vill vara värd för en webbplats som lockar till sig en betydande mängd trafik eller en resurstung applikation som förbrukar mycket bandbredd, kanske du vill välja en dedikerad serverhotellplan.

Den största fördelen med Just Host är att ditt konto kommer att tillhandahållas nästan direkt, till skillnad från Just Hosts konkurrenter. Du får tillgång till deras förbättrade cPanel och alla verktyg som ingår i delad värd.

Just Hosts dedikerade servrar är byggda med de bästa komponenterna, som Intel® Xeon-processorer. All din kontoinformation och data skyddas med RAID 1 speglad lagring.

Just Host-servrar stöder bara CentOS. När du har köpt en dedicerad webbhotellplan får du fullständig åtkomst till ditt operativsystem och servern. Just Host är byggt på banbrytande molnteknologier som OpenStack och KVM och kan säkerställa att din webbplats är så snabb som den kan.

Medan Just Host låter dig välja ett betalningsalternativ från månad till månad för dedikerad servervärd, får du en enorm rabatt på ett längre abonnemang. I alla dedikerade värdplaner upphävs installationsavgiften och vid behov kan du få värdtillägg, som SiteLock Security och SEO-verktyg.

Med dedikerad webbhotell från Just Host får du 4 kärnor per server, 1000 GB RAID-lagring och mellan fyra och 16 spelningar med tillgängligt RAM. Du kommer att få en dedikerad åtkomst till en dedicerad supportrad som dina förfrågningar kommer att besvaras och lösas snabbt.

Om det behövs kan du enkelt lägga till mer lagringsutrymme på din befintliga dedikerade server.

 • Omedelbar beställning
 • Enkla lagringsuppgraderingar
 • Förbättrad cPanel-åtkomst
 • Dedikerad supportlinje tillgänglig
 • Vanligt pris $ 109,99 / mo men våra användare betalar $ 79,99 / mo!
 • Kom igång med Just Host idag!

VPS-betyg
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Just Host VPS Hosting Review

just host, vps hosting

Just Hosts VPS-planer passar bäst för webbplatser som kräver mer resurser än delad hosting kan ge.

Med Just Hosts VPS-planer får du 2 GB till 8 GB RAM och 30 GB till 120 GB diskutrymme. Med deras KVM-hypervisor-virtualisering garanteras de servernes resurser du köper ditt konto, så att du kan vara värd för webbplats med hög trafik utan problem.

Varje VPS-konfiguration har ett förbättrat cPanel-gränssnitt, med allt som finns i ett delat webbhotellgränssnitt, tillsammans med specialverktyg för din VPS-hantering. Du kan också hantera flera cPanel-konton i en enda inloggning.

Till skillnad från de flesta värdleverantörer kan Just Host tillhandahålla din VPS på bara några sekunder, vilket betyder att du inte behöver vänta i flera dagar för att få din webbplats igång..

Du får också full root-åtkomst till CentOS. Just Hosts VPS-planer är en av de bästa i branschen för priset. Deras supportpersonal kommer alltid att vara där för att hjälpa dig när du är i behov.

 • Omedelbar beställning
 • Garanterade serverresurser
 • Hantering av flera konton
 • Förbättrad cPanel-åtkomst
 • Vanligt pris $ 29,99 / mo men våra användare betalar $ 19,99 / mo!
 • Kom igång med Just Host idag!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map