Bästa Green Hosting: Topp 5 miljövänliga webbhotellföretag

Bästa gröna värdföretag


Letar du efter de bästa gröna värdföretagen?

Gröna eller miljövänliga webbhotellföretag litar på förnybara energikällor för att driva datacentra. Förutom det fungerar det precis som traditionella webbhotellföretag.

Idag står datacenter för 2% av världens koldioxidutsläpp och förväntas växa till 14%, lika mycket som Förenta staterna, år 2040. Om du är en naturälskare, kanske du vill välja en grön värdföretag som har ett åtagande att minska koldioxidavtrycket.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa gröna värdföretagen för miljö och naturälskare.

Vad är Green Hosting?

Grön värd fungerar precis som en typisk webbhotellleverantör och den ger alla uppsättningar värdfunktioner som hjälper dig att få din webbplats igång. Den stora skillnaden är dock att grön värd använder förnybara energikällor, vilket ger mindre koldioxidavtryck.

Webbhotell-servrar en enorm mängd energi för att köra servrar, serverkontrollrum och säkerhetsinställningar. För en grön värdmiljö tas kraften från vindkraftverk eller andra förnybara energikällor.

Låt oss titta på några av de bästa gröna värdföretagen där du kan vara värd för din webbplats.

1. GreenGeeks

GreenGeeks Green Hosting

GreenGeeks är det mest populära miljövänliga webbhotell på marknaden. De påstår sig ge tillbaka tre gånger den kraft som förbrukas till nätet i form av förnybar energi.

GreenGeeks-värden erbjuder billig värd, dedikerad servervärd, VPS-värd och planer för återförsäljare-värd. Med ett flexibelt skalbarhetsalternativ kan du börja från en lågkostnadsserver och uppgradera till en större plan enligt dina krav.

Du får också SSD-lagringsmatriser. Eftersom SSD inte har rörliga delar har det visat sig förbättra din webbplatsprestanda än en webbplats som använder en typisk HDD-lagring. Dessutom kan du använda deras kundsupport dygnet runt för att lösa eventuella problem du har.

För mer information, kolla in vår kompletta GreenGeeks-värdegranskning!

Pris: Startpriset är $ 2,95 per månad. Med varje plan får du ett gratis domännamn och 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Kom igång med GreenGeeks nu

2. HostGator

Hostgator

HostGator är ett ledande grönt värdföretag som driver servrar med förnybara energikällor. Det levereras med ett klick på WordPress, en gratis webbplatsbyggare och 45 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Med deras obegränsade diskutrymme och bandbredd kan du vara säker på att din webbhotell är i en säker hand. Det erbjuder också obegränsade e-postkonton för att ställa in e-postmeddelanden för stora team.

HostGator webbhotell har en enkel kontrollpanel för att hantera dina webbplatsresurser. Dessutom får WordPress-användare gratis reklamkrediter och bloggverktyg för att växa din webbplats till nästa nivå.

För mer information bör du kolla in vår fullständiga HostGator-värdegranskning.

Pris: Startpriset är $ 2,08 per månad. Varje plan har ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och 45-dagars återbetalningsgaranti.

Kom igång med HostGator nu

3. InMotion Hosting

InMotion Hosting

InMotion Hosting är ett premiumgrönt värdföretag som driver gröna datacenter. De använder den avancerade gröna kylmetoden som kräver mindre energikällor.

Värdbolaget samarbetade också med Träd för framtiden att plantera 5000 träd som en del av deras eko-strategi. InMotion Hosting fokuserar på förnybara och återanvändbara energikällor för att driva sina servrar.

Dessutom får du snabb webbhotell, obegränsad bandbredd, gratis webbplatsöverföring, automatiserad backup-plugin och en gratis Jetpack-licens. Med 24-timmars livechatsupport kan du alltid hitta någon som kan hjälpa dig att skapa din webbplats.

För mer information bör du kolla in vår fullständiga InMotion Hosting-granskning.

Pris: IsItWP-användare kan få ett rabatterat pris på $ 4,99 per månad. Du får också obegränsad domänmärkt e-postkonton, BoldGrid-sidbyggare och 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Få InMotion Hosting nu

4. DreamHost

Dream

DreamHost är ett snabbt och pålitligt grönt webbhotell. Det erbjuder en grön och miljövänlig värdmiljö för att skydda naturen från skadliga energikällor.

Deras datacenter använder högeffektiv kylinfrastruktur, energibesparande processorer och förnybar energi. De driver också sina arbetsplatser med avancerade ljuskontrollsystem, CFL-belysning och certifierade anläggningar.

Om du tittar på deras webbhotellfunktioner, erbjuder DreamHost dedikerad servervärd, VPS-värd och WooCommerce-värdplaner. Det är enkelt att konfigurera och levereras med en inbyggd webbplatsbyggare för att starta din webbplats snabbt.

För mer information bör du kolla in vår fullständiga DreamHost-värdegranskning.

Pris: Startpriset är $ 2,59 per månad. Ytterligare förmåner inkluderar ett gratis domännamn, ett gratis SSL-certifikat och 97-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Skaffa DreamHost nu

5. A2 Hosting

A2 Hosting

A2 Hosting är ett annat populärt grönt värdföretag med en grön och naturvänlig servermiljö. Den levereras med flera typer av webbhotell, inklusive billig hosting, dedikerad servervärd, återförsäljarhosting, delad hosting, VPS-värd och Windows-värd.

De tillhandahåller också en hanterad WordPress-värdlösning, vilket innebär att du kan lita på att deras team skapar dina WordPress-webbplatser, och du kan fokusera på tillväxten av ditt företag.

Du får de förkonfigurerade säkerhets- och hastighetsinställningarna för att överträffa dina konkurrenter. A2 Hosting ger dig en automatisk WordPress-installation, vilket innebär att du kan välja ett tema och komma igång direkt.

För mer information, kolla in vår kompletta A2 Hosting-recension.

Pris: Startpriset är $ 3,92 per månad. Du får också gratis migrering av webbplatser, gratis SSL-certifikat och återbetalningsgaranti när som helst.

Kom igång med A2 Hosting nu

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa gröna värdföretagen. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du får premium StudioPress-teman gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map