Bluehost vs DreamHost 2020 (+ Speed ​​Test and Uptime Reports)

Bluehost Vs dreamhost


Vil du vite hvilken webhotell som er det beste valget: Bluehost eller DreamHost? Både Bluehost og DreamHost er populære webhotell-tjenester på markedet. I vår UNBIASED sammenligning mellom DreamHost og Bluehost, hjelper vi deg med å finne ut det beste valget for budsjett og behov.

Bluehost vs. DreamHost – Oversikt

Bluehost-register-domenenavn fritt

Bluehost og DreamHost er begge offisielt anbefalte webhotellleverandører av WordPress.org. Bluehost ble grunnlagt i 2003 og ble kjøpt opp av Endurance International Group i 2010. DreamHost ble stiftet i 1996 og er fremdeles uavhengig eid og drevet.

Dreamhost

Både Bluehost og DreamHost har mye til felles. For eksempel kjører vertsalternativene deres fra billig hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting, til å ha din egen dedikerte server og PCI-kompatibel webhotell. De tilbyr også et gratis domenenavn, gratis SSL, 1-klikk WordPress installasjon, og en enorm rabatt på webhotellplaner.

Bluehost vs DreamHost – Hastighet og oppetid

Sidehastighet og oppetid på serveren er de to mest kritiske faktorene du må ta hensyn til når du velger webhotell.

Ingen liker en treg nettside. Faktisk vil brukerne dine forlate nettstedet ditt hvis det tar for lang tid å laste inn. På toppen av det fortsetter Google å understreke hastigheten i søkealgoritmene, så det er en viktig faktor også for SEO.

Sjekk ut denne artikkelen om WordPress hastighet og ytelse.

Uptime er et begrep som brukes for å beskrive perioden nettstedet ditt er tilgjengelig og operativt. Vanligvis uttrykkes oppetid som en prosentandel av den totale tilgjengelige tiden; “99,95%”, for eksempel.

For å teste hastighet og oppetid på hosting-serverne for DreamHost vs Bluehost-sammenligningen, registrerte vi oss med begge hosting-serverne og bygde en testside med WordPress. For å speile produksjonsmiljøet installerte vi også et standard WordPress-tema, la til dummyinnhold og lastet opp noen bilder.

Vi gjennomførte noen få tester med følgende testverktøy på nettstedene våre:

 • Pingdom
 • Lastpåvirkning
 • Bitcatcha

bluehost hastighetstest

Ifølge Pingdom tok Bluehost-nettstedet vårt 689ms å laste da det ble testet fra New York City. Det er raskere enn 94% av testede nettsteder.

dreamhost hastighetstest

DreamHost-testnettstedet vårt er lastet på under et halvt sekund, som er raskere enn 97% av alle testede nettsteder.

For å teste hvordan disse hosting-serverne håndterer besøkende under en trafikkstigning, brukte vi et testverktøy som heter Load Impact.

loadimpact bluehost

For vår Load Impact-test sendte vi noen virtuelle brukere (VU) til nettstedet vårt og bygde gradvis opptil 100 besøkende om gangen for å se hvordan serverne ville takle det. Både Bluehost- og DreamHost-nettstedene presterte bra uten problemer.

bluehost server svarstester

For vår Bitcatcha-test analyserte vi serverens responstid over hele verden ved å ignorere innholdet på nettstedene våre. Bluehost-teststedet vårt ble vurdert til C av Bitcatcha, mens DreamHost-nettstedet ble vurdert til A+.

dreamhost bitcatcha

Vinner: DreamHost

Bluehost vs DreamHost – Brukervennlighet

Bluehost-dashbord-e-menyen

Bluehost er bygget på cPanel, og har et tilpasset grensesnitt for enkelt å administrere nettstedet og hostingressursene. For å forbedre brukeropplevelsen oppusset de også instrumentbordet, så nå er det enklere enn noen gang å få nettstedet ditt i gang med Bluehost.

dreamhost administrere domener

DreamHost bruker derimot ikke et cPanel-dashbord (det mest populære kontrollpanelet) for å administrere webhotellkontoen din. Hvis du er vant til å bruke cPanel, vil det være litt læringskurve å takle før du bruker DreamHost-grensesnittet.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – Funksjoner

Bluehost tilbyr 4 forskjellige hostingplaner for delt hosting. Deres grunnleggende plan lar deg være vert for et nettsted mens Plus-planen lar deg være vert for ubegrensede nettsteder.

Nedenfor er noen funksjoner du kan få fra deres delte hostingplaner:

 • Umeteret båndbredde
 • $ 200 markedsføringstilbud
 • Sikkerhetskopiering av nettstedet
 • Dedikert IP

DreamHost tilbyr bare 2 hostingplaner for delt hosting: Starter and Unlimited. Den eneste forskjellen er at du med Starter kan være vert for en webside, og med Unlimited kan du være vertskap for så mange nettsteder du vil.

De gir imidlertid ikke markedsføringstilbud, sikkerhetskopiering av nettsteder eller en dedikert IP med noen av de delte hostingplanene.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – Støtte og dokumentasjon

Bluehosts vennlige supportteam er tilgjengelig døgnet rundt via live chat og telefon. Deres interne WordPress-eksperter kan raskt løse eventuelle hosting-relaterte problemer du måtte ha. De tilbyr ikke lenger billettbasert support, i et forsøk på å fokusere på å gi personlig og direkte støtte gjennom telefon og chat.

I deres kunnskapsbase har Bluehost et stort utvalg av artikler som vil guide deg gjennom alle aspekter ved å bygge et nettsted.

DreamHost tilbyr kun støtte via live chat i løpet av 5 – 22 PST, 7 dager i uken. Det betyr at hvis du er i en annen tidssone, kan det være vanskelig å løse hostingproblemene via live chat. Enda verre tilbys ikke telefonstøtte gratis. Selv om tilbakeringingsanmodninger er tilgjengelige, må du abonnere på det hver for seg enten ved å foreta en engangsbetaling eller kjøpe et månedlig abonnement.

Vinner: Bluehost

Bluehost vs DreamHost – Priser

Både Bluehost og DreamHost tilbyr et stort utvalg av hostingalternativer som tilfredsstiller budsjettet og kravene dine. For rimelig hosting kan du velge en av deres delte hostingplaner. Når nettstedet vokser, kan du oppgradere hosting til VPS eller til og med en dedikert server.

La oss se nærmere på de forskjellige vertsalternativene deres:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19.99 / mo.$ 79.99 / mo.
Dreamhost$ 2,59 / mo.$ 2,59 / mo.$ 16,95 / mo.$ 13,75 / mo.$ 169,00 / mo.

Sammenlignet med DreamHost, er Bluehosts introduksjonsplaner litt dyrere. Etter den innledende prisperioden vil Dreamhost-fornyelser imidlertid bli priset til full vanlig pris, som er høyere enn Bluehost. Hvis du leter etter en rimelig løsning, er Bluehost på lang sikt det beste alternativet.

Du kan også spare enormt på Bluehost ved å betale årlig.

Vinner: Bluehost

Bluehost er også det første valget for det beste kanadiske webhotellet.

Oppsummering – Bluehost vs DreamHost

Bluehost og DreamHost er 2 populære hostingleverandører på markedet. Begge er offisielt anbefalte hostingleverandører av WordPress.org.

Fra vår sammenligning fant vi at Bluehost er den beste webhotellet for alle som ønsker å bygge et nettsted, uansett størrelse på nettstedet og budsjettet..

Du vil også sjekke sammenligningene til eksperten vår,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge mellom Bluehost og DreamHost. For mer informasjon, sjekk ut vår komplette gjennomgang av Bluehost og DreamHost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map