Bluehost vs. GreenGeeks-jämförelse (2020) – 1 klar vinnare

Bluehost-vs-Greengeeks


Letar du efter den bästa värdtjänsten? Bluehost och GreenGeeks är två av de bästa värdleverantörerna där ute. Men vilket är verkligen den bästa webbhotelltjänsten: Bluehost eller GreenGeeks?

Eftersom inte alla webbhotelltjänster skapas lika, är det viktigt att du förstår hur dessa två webbhotellleverantörer skiljer sig från varandra, vad gäller deras prissättningsplaner och -funktioner, innan du väljer ett val. Vår obefintliga jämförelse mellan HostGator och GreenGeeks, vi hjälper dig att bestämma vilken som är det perfekta valet för dina webbplatser.

Bluehost vs. GreenGeeks – Översikt

Bluehost-wordpress-värd

Bluehost är en av de officiellt rekommenderade webbhotellleverantörerna av WordPress.org. Bluehosts värdalternativ kör allt från billig värd till WordPress-värd, ända upp till en fullgod dedikerad server.

De erbjuder 3 olika WordPress-centrerade värdalternativ: Delad WordPress-värd, hanterad WordPress-värd och WooCommerce-värd.

GreenGeeks-web-värd

GreenGeeks är en av de ledande miljövänliga webbhotellleverantörerna på marknaden. Förutom att tillhandahålla en supersnabb webbhotellupplevelse till kunderna har de också åtagit sig att kompensera för koldioxidavtryck som produceras av deras datacentra.

Oavsett vilken värdplan du väljer kommer du att få SSD-lagringsutrymme (SSD), vilket har visat sig vara 2x snabbare än hårddiskar (HDD). Om du inte är helt nöjd med deras tjänst kan du begära en full återbetalning inom 30 dagar från ditt värdabonnemang

Bluehost vs. GreenGeeks – Sidhastighet och upptid

Bluehost strävar ständigt efter spetskompetens genom att regelbundet förbättra sin infrastruktur för serverhårdvara. De använder branschledande tekniker som KVM och OpenStack för att se till att din webbplats är så snabb som den kan få.

GreenGeeks, å andra sidan, ger dig några av de bästa internt utvecklade hastighetsteknologierna som PowerCacher, som tjänar din applikation effektivt och garanterar flammande snabba sidbelastningstider för dina besökare. De erbjuder också gratis CloudFlare CDN-integration för att påskynda din webbplats.

För att sätta Bluehost och GreenGeeks webbhotellgarantier, bestämde vi oss för att genomföra några olika hastighets- och prestandaexperiment på deras värdservrar.

För att utföra testerna registrerade vi oss med båda värdtjänsterna, skapade en WordPress-webbplats på var och en och installerade ett standardtema på våra webbplatser. För att spegla en produktionsmiljö publicerade vi dummyinnehåll och laddade upp några bilder.

bluehost hastighetstest

Enligt Pingdom tog vår Bluehost-webbplats 689ms att ladda när den testades från New York City. Det är snabbare än 94% av testade webbplatser. Laddningstiden för vår GreenGeeks-webbplats var något högre: det tog 697 ms att ladda webbplatsen.

GreenGeeks hastighetstest

Efter våra Pingdom-tester genomförde vi ett test med Load Impact för att undersöka hur våra värdservrar hanterade en trafikökning.

lastimpact bluehost

Enligt Load Impact förblev Bluehosts prestanda densamma oavsett antalet besökare.

GreenGeeks lastimpact

För vår GreenGeeks-webbplats fanns det några små spikar under laddningstiden, vilket innebär att webbplatsen dämpades något.

Efter våra Load Impact-tester använde vi ett verktyg som heter Bitcatcha för att analysera serverns svarstider från 8 olika geografiska platser: New York, LA, London, Brasilien, Indien, Singapore, Japan och Australien. Hastigheten för varje plats mättes tre separata gånger, och därefter var resultaten i genomsnitt.

bluehost-serverns svarstest

Enligt Bitcatcha fick våra Bluehost- och GreenGeeks-webbplatser båda betyg C.

GreenGeeks svarstid

Vinnare: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Användarvänlighet

Bluehost-instrumentpanel-e-menyn

Det bästa med Bluehost är att de gör det superlätt för alla att lansera en ny webbplats. Med deras guidade onboarding kan du enkelt installera WordPress på ditt webbhotellkonto, välja ett WordPress-tema och installera rekommenderade WordPress-plugins. Hela processen är snabb och smärtfri.

GreenGeeks cpanel

GreenGeeks ombordupplevelse är inte lika elegant som Bluehost. Som sagt, det är inte svårt att komma igång med GreenGeeks tack vare deras omfattande dokumentation; det tar bara lite längre tid. De erbjuder också en fantastisk webbplatsbyggare för att skapa din webbplats som du vill utan att anställa en utvecklare.

Vinnare: Bluehost

Bluehost vs. GreenGeeks – Funktioner

När det gäller funktioner har både Bluehost och GreenGeeks mycket gemensamt, till exempel SSD-lagring, ett gratis domännamn med ett köp av värdplan, gratis SSL, 1-klick WordPress-installation, etc. Men när du jämför deras skillnader i -djup, ser du att GreenGeeks ligger längre framför kurvan.

Innan vi undersöker hur GreenGeeks sticker ut vad gäller funktioner, låt oss ta en titt på de få områden där Bluehost utmärker sig i jämförelse med GreenGeeks:

 • WordPress Hosting: Bluehost erbjuder 3 olika WordPress-värdalternativ: WordPress delat, WordPress hanterat och WooCommerce; GreenGeeks tillhandahåller endast WordPress delad värd.
 • Popularitet: Bluehost driver över 2 miljoner domäner över hela världen. Utan tvekan vaggar de den delade webbhotellindustrin.
 • Massiv rabatt: Bluehost ger enorma inledande rabatter på sina webbhotellplaner.

Låt oss nu ta del av några av de viktigaste funktionerna som GreenGeeks föreskriver att Bluehost inte gör:

 • Obegränsade webbplatser: Även med deras startplan kan du vara värd för obegränsade webbplatser med GreenGeeks; Medan Bluehost endast låter dig vara värd för en webbplats.
 • Gratis webbplatsöverföringar: Om du redan är värd på andra värdplattformar kan du överföra dina webbplatser till GreenGeeks gratis.
 • Webbplatsbyggare: Med varje webbhotellplan får du en gratis webbplatsbyggare.
 • E-postkonton: Du kan skapa obegränsade e-postkonton även med deras start-webbhotellplan.

Vinnare: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Support och dokumentation

GreenGeeks erbjuder 24/7 support via 3 lägen: livechatt, telefon och biljettbaserat support. Deras omfattande dokumentation guidar dig genom alla aspekter av att bygga en webbplats med GreenGeeks värdplattform.

I ett försök att fokusera på att tillhandahålla direkt support via livechatt och telefon har Bluehost pensionerat biljettbaserat support. Detta kan vara frustrerande för användare med mer avancerade problem som det kan ta lite längre tid att lösa.

Vinnare: GreenGeeks

Bluehost vs. GreenGeeks – Prissättning

Låt oss ta en titt på en jämförelse mellan priserna på olika värdalternativ från Bluehost och GreenGeeks:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19,99 / mo.79,99 dollar / mån.
GreenGeeks$ 2,95 / mo.$ 2,95 / mo.$ 39,95 / mo.169,00 $ / mo.

Som du kan se från tabellen tillhandahåller Bluehost mer prisvärda värdtjänster för användare på nybörjare. De tillhandahåller till och med en hanterad WordPress-värdlösning för tillväxt förutse WordPress-webbplatser.

Bluehost är också ett av de bästa gratis webbhotellföretagen.

Vinnare: Bluehost

Recap – Bluehost vs. GreenGeeks

Vi tror att Bluehost är en bättre webbhotell än GreenGeeks totalt sett. Bluehost erbjuder prisvärda värdalternativ för nybörjare. Deras enkla ombordprocess gör det superlätt för alla att starta en ny webbplats, oavsett deras skicklighet.

Om du vill lansera en liten WordPress-webbplats kan du välja deras WordPress-värdplan. Om du inte vill hantera tekniska egenskaper för att optimera din webbhotell när din webbplats växer, kanske du vill välja WP Pro, deras hanterade WordPress-värdlösning.

De erbjuder också WooCommerce-värd, som kommer med allt du behöver för att få din WooCommerce-webbplats igång. Med WooCommerce-värd kan du också ha ett gratis 2-timmars inställningssamtal med en WooCommerce-expert.

 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Dreamhost
 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs InMotion-värd
 • Bluehost vs A2 Hosting
 • Bluehost vs Liquid Web

Det är allt! Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta den bästa värdlösningen för dina behov. Om du gillade den här artikeln, kolla in vår fullständiga Bluehost-granskning eller vår fullständiga GreenGeeks-granskning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map