Bluehost vs InMotion Hosting (2020): Här är vinnaren!

Bluehost Vs inmotion hosting


Vill du jämföra Bluehost och InMotion Hosting? Bluehost och InMotion Hosting är två av de mest populära webbhotellleverantörerna där ute. I vår UNBIASED-jämförelse mellan InMotion Hosting vs. Bluehost hjälper vi dig ta reda på det bästa valet för din budget och dina behov.

Bluehost vs InMotion Hosting – Översikt

Bluehost-wordpress-värd

Bluehost är en av de ledande webbhotellleverantörerna på marknaden. De är också en officiellt rekommenderad värdleverantör av WordPress.org. De erbjuder ett brett utbud av värdalternativ, inklusive delad, VPS, dedikerad, WordPress-värd osv.

Bluehost strävar konsekvent efter spetskompetens genom att regelbundet förbättra sin infrastruktur för serverhårdvara och tillhandahålla ledande tekniker för att se till att din webbplats är så snabb som den kan få.

inmotion värd granskning

InMotion Hosting är en annan ledande webbhotellleverantör. Det bästa med InMotion Hosting är att de erbjuder många önskvärda funktioner och utmärkt kundsupport. De erbjuder också en oöverträffad 90-dagars pengarna tillbaka-garanti för att prova sin tjänst riskfri.

De har samarbetat med Trees for the Future, en ideell organisation avsedd att kompensera kolavtryck genom att plantera träd. De öppnade ett grönt datacenter i Los Angeles i ett försök att bli grönt och minska sitt koldioxidavtryck.

Bluehost vs InMotion Hosting – hastighet & Uptime

Webbplatsens hastighet och drifttid är de mest kritiska faktorerna du måste tänka på när du väljer webbhotell.

Sidhastighet är viktig eftersom ingen gillar en långsam webbplats. Dina användare lämnar din webbplats om det tar lång tid att ladda. Uptime är en term som används för att beskriva den period som din webbplats är tillgänglig och operationell. För att inte nämna, om din webbplats inte är tillgänglig dygnet runt kommer den att skada ditt företag och ditt rykte.

För att kontrollera om Bluehost och InMotion Hosting lever upp till deras uppetidslöften och hype, registrerade vi oss med båda värdtjänsterna och byggde en testplats med WordPress på varje värdkonto. För att spegla en levande webbplatsmiljö på vår testsajt lägger vi till dummyinnehåll till den (inklusive bilder).

Vi använde följande verktyg för att utföra hastighets- och drifttidsexperiment på våra testplatser:

 • Pingdom: För att analysera sidbelastningstiden för våra testsajter.
 • Lastpåverkan: För att se hur våra testsajter fungerar under en trafikökning.

bluehost hastighetstest

Enligt Pingdom tog vår Bluehost-webbplats 689 ms att ladda när den testades från New York City. Det är snabbare än 94% av testade webbplatser.

InMotion Hosting test pingdom

Vår InMotion Hosting-webbplats tog 982 ms att ladda, vilket är snabbare än 90% av testade webbplatser.

För att få hela bilden av serverprestanda beslutade vi också att testa våra testsajter med Load Impact. Med Load Impact skickade vi några virtuella användare till våra webbplatser och byggde upp till 100 besökare åt gången för att övervaka hur servrarna skulle hantera det.

lastimpact bluehost

Som ni kan se, för vår Bluehost-webbplats hade en trafikökning inte någon negativ inverkan på responstiden. Men vår InMotion Hosting-webbplats fungerade bara bra tills den nådde 25 användare. Efter det avtog det betydligt. Deras serverns prestanda var inte konsekvent under hela testet.

loadimpact-känsla

Vinnare: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Användarvänlighet

Bluehost-instrumentpanel-e-menyn

Bluehost förbättrar ständigt sin onboarding-upplevelse, vilket gör det enkelt för alla att enkelt sätta igång sin WordPress-webbplats, oavsett deras skicklighet. De erbjuder till och med ett gratis domännamn och SSL-certifikat, så även en absolut nybörjare kan snabbt starta en webbplats utan att behöva oroa sig för upprörande startkostnader.

Alla Bluehost-planer har en cPanel för att hantera ditt webbhotellkonto. cPanel är världens mest populära webbhotell kontrollpanel. Med cPanel kan du hantera dina webbhotellfiler, domäner och databaser allt från en enda plats.

InMotion-kontrollpanelen

På liknande sätt erbjuder InMotion Hosting också ett cPanel-konto till alla deras användare. Precis som Bluehost, erbjuder InMotion Hosting också 1-klick installatörer för WordPress, Joomla och Drupal.

När det gäller användarvänlighet tror vi dock att Bluehost sticker ut tack vare den fantastiska ombordupplevelsen de erbjuder till WordPress-användare. Efter att du har registrerat dig guider Bluehost dig genom alla aspekter av att ställa in en webbplats, inklusive att installera WordPress, installera ett tema, rekommendera några måste-ha plugins och mer.

Vinnare: Bluehost

Bluehost vs InMotion Hosting – Funktioner

När det gäller funktioner drar InMotion Hosting miles före Bluehost. Naturligtvis ger Bluehost dig alla standardhotellfunktioner som obegränsad bandbredd, gratis SSL, 1-klick installationsprogram, etc. InMotion Hosting går dock utöver.

Låt oss titta på några InMotion Hosting-funktioner som du inte hittar hos Bluehost:

 • Dra och släpp byggmästare: BoldGrid är en webbplatsbyggare byggd ovanpå WordPress av InMotion Hosting.
 • Välj ett datacenter: När du registrerar dig för en värdplan låter de dig välja datacenteret där du vill vara värd för din webbplats.
 • Gratis webbplatsöverföring: De erbjuder också en kostnadsfri webbplatsöverföring utan nolltid när du registrerar dig för deras webbhotell.
 • 90-dagars pengarna tillbaka-garanti: Utöver deras funktioner tillåter de dig att testa sin tjänst i 90 dagar utan risk, medan Bluehost bara erbjuder en 30-dagarsgaranti.

Vinnare: InMotion Hosting

Bluehost vs InMotion Hosting – Support och dokumentation

Bluehost erbjuder 24/7 support via livechatt och telefon. De avbröt biljettbaserat support för att fokusera mer på att ge direkt support till kunderna.

Omvänt ger InMotion Hosting 24/7/365 USA-baserad teknisk support via telefon, livechatt, e-post / biljetter och till och med Skype! Förutom att publicera och uppdatera artiklar i sin kunskapsbas, laddar de regelbundet upp videohandledning på YouTube för att svara på användarnas vanliga frågor.

Vinnare: InMotion Hosting

Bluehost vs InMotion Hosting – Prissättning

InMotion Hosting-planerna är lite dyra jämfört med Bluehost. Med sin startplan låter InMotion Hosting dock bygga två webbplatser; Med Bluehost kan du bara vara värd för en.

Här är en detaljerad jämförelse av priserna för olika webbhotelltjänster som erbjuds av de två webbhotellföretagen:

SharedWordPressManaged WPVPSDedicated
Bluehost$ 2,75 / mo.$ 2,75 / mo.19,95 / mo.$ 19,99 / mo.79,99 dollar / mån.
InMotion Hosting$ 3,99 / mo.$ 4,99 / mo.$ 19,99 / mo.105,69 $ / mo.

Naturligtvis, om du letar efter den billigaste lösningen, är Bluehost ditt bästa alternativ.

Vinnare: Bluehost

Recap: Bluehost vs InMotion Hosting

Om du letar efter en prisvärd webbleverantör som har alla nödvändiga funktioner du behöver och inte går på kompromiss med hastigheten, rekommenderar vi Bluehost. Oavsett din skillset, kommer du att hitta det enkelt att starta en ny webbplats med Bluehost tack vare deras fantastiska onboarding-upplevelse.

Men om du letar efter en webbhotellleverantör som innehåller massor av ytterligare funktioner, som dra och släpp-byggare, val av datacenter och utmärkt kundsupport, rekommenderar vi starkt att du väljer InMotion Hosting.

Du vill också kolla in våra jämförelser mellan,

 • Bluehost vs iPage
 • Bluehost vs Liquid Web
 • Bluehost vs GreenGeeks
 • Bluehost vs A2 Hosting

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att avgöra vilken leverantör som har rätt webbhotell för dina behov. Om du gillade den här artikeln kanske du också vill kolla in vår fullständiga Bluehost-granskning eller vår djupgående InMotion Hosting-recension.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map