SiteGround vs. GreenGeeks-jämförelse (2020) – Endast 1 vinnare!

siteground vs. greengeeks


Letar du efter den bästa webbhotelltjänsten? SiteGround och GreenGeeks är två av de mest populära webbhotelltjänsterna ute. Men vilken är verkligen bäst?

För att hjälpa dig hitta rätt webbhotell har vi skrivit en UNBIASED webbhotelljämförelse mellan GreenGeeks och SiteGround.

SiteGround vs. GreenGeeks – Översikt

Siteground-GoDaddy-värd-alternativ

SiteGround är en officiellt rekommenderad webbhotellleverantör av WordPress.org. Det grundades 2004 och har tjänat över 1,8 miljoner domäner över hela världen.

En av de bästa sakerna med SiteGround är att de låter dig välja ett datacenter när du registrerar dig för en webbhotellplan. De har 3 datacenter i 3 olika kontinenter: USA, Europa och Singapore.

GreenGeeks-web-värd

GreenGeeks är en av de ledande miljövänliga webbhotellleverantörerna. De är baserade i Kalifornien och har en global arbetskraft som tjänar kunder som sträcker sig över 150 länder.

De har åtagit sig att tillhandahålla supersnabb webbhotell med SSD-lagring och CloudFlare CDN. För att kompensera koldioxidavtrycket från deras datacenter lägger de tillbaka tre gånger den kraft de förbrukar i nätet i form av förnybar energi.

SiteGround vs. GreenGeeks – Speed ​​and Uptime

Hastighet och drifttid är de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer webbhotell.

Nästan alla webbhotellleverantörer lovar en supersnabb webbhotellupplevelse och hög tillgänglighet. SiteGround och GreenGeeks är inte annorlunda.

För att sätta sina löften på testet beslutade vi att registrera oss för en delad värdplan med SiteGround och GreenGeeks och byggde 2 WordPress-webbplatser. För att spegla livsmiljön på dessa testsajter installerade vi ett standard WordPress-tema, publicerade dummy-innehåll och laddade upp några bilder.

Sedan genomförde vi några olika hastighets- och prestandatester.

hastighetstest siteground

Enligt Pingdoms hastighetstest på webbplatsen laddades vår SiteGround-testplats på 649 ms när den testades från Dallas, Texas. Det är snabbare än 95% av alla testade webbplatser. Laddningstiden för vår GreenGeeks-webbplats var något högre. Det tog 697 ms att ladda webbplatsen.

GreenGeeks lastimpact

När det gäller hastighet är det uppenbart att SiteGround är det bättre värdalternativet.

Vinnare: SiteGround

SiteGround vs. GreenGeeks – Användarvänlighet

Siteground cPanel

Med varje webbhotellplan erbjuder både SiteGround och GreenGeeks cPanel-åtkomst för att hantera ditt webbhotellkonto. cPanel är den mest populära värdkontrollpanelen. De erbjuder också ett 1-klick installationsprogram för att snabbt installera populära webbplatsskript på din server, inklusive WordPress, Joomla och Drupal.

GreenGeeks cpanel

Om du snabbt vill starta en webbplats utan att behöva anställa en professionell utvecklare, kanske du vill använda en drag and drop-byggare. Dra-och-släpp-byggare levereras med både SiteGrounds och GreenGeeks värdplaner.

Vinnare: Det är oavgjort.

SiteGround vs. GreenGeeks – Funktioner

Det bästa med GreenGeeks är att de med alla deras delade värdplaner låter dig vara värd för obegränsade webbplatser. Det betyder att till skillnad från SiteGround behöver du inte uppgradera till en högre plan om du vill vara värd för två eller flera domäner.

GreenGeeks kommer med alla väsentliga funktioner du behöver för att bygga en webbplats från grunden, inklusive SSD-lagring, obegränsad bandbredd, obegränsad e-postkonton och CloudFlare CDN. För att göra dina servrar PCI-kompatibla för e-handelstransaktioner kan du uppgradera till ett högre plan eller köpa ett PCI-tillägg.

Relaterad: 10 bästa CDN-tjänster för att påskynda din webbplats.

Med SiteGround får du nästan alla funktioner som erbjuds av GreenGeeks. Dessutom erbjuder de några extra nördiga funktioner med sin GoGeek-plan som GreenGeeks inte gör:

 • Enkelt iscensättningsverktyg: Testa dina webbplatsuppdateringar snabbt på en iscenesättningssida innan du skjuter till produktionssidan.
 • Git integration: Strömlinjeforma ditt utvecklingsflöde med den förinstallerade Git på dina servrar.
 • Säkerhetskopior: Du får gratis säkerhetskopior på begäran och gratis säkerhetskopiering återställs.

Vinnare: SiteGround

SiteGround vs. GreenGeeks – Support och dokumentation

SiteGround är känt för sin överlägsna kundsupport dygnet runt. Bäst av allt, du behöver inte vänta mer än några sekunder på nästa tillgängliga operatör eftersom de överskrider alla skift, så det finns alltid någon att hämta.

Deras omfattande dokumentation guidar dig genom alla aspekter av att bygga en webbplats med SiteGround.

Både SiteGround och GreenGeeks erbjuder support 24/7 via livechatt, e-post och telefon. Precis som SiteGround är GreenGeeks också känt för sin utmärkta kundsupport. För GreenGeeks är den genomsnittliga upplösningstiden för en fråga 15-20 minuter för biljettbaserat support.

Vinnare: Det är oavgjort

SiteGround vs. GreenGeeks –Pricing

Låt oss titta på en jämförelse mellan de olika priserna för olika värdalternativ från SiteGround och GreenGeeks:

SharedWordPressCloudVPSDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 80,00 / mo.$ 269,00 / mo.
GreenGeeks$ 2,95 / mo.$ 2,95 / mo.$ 39,95 / mo.169,00 $ / mo.

Från tabellen kan du se att GreenGeeks erbjuder billigare värdlösningar. GreenGeeks erbjuder också ett gratis domännamn med sina delade värdplaner. Dessutom kan du, även med deras grundläggande plan, vara värd för obegränsade domäner.

Du kan också använda vår SiteGround-kupong för att få STORA rabatter.

Vinnare: GreenGeeks

Recap – SiteGround vs. GreenGeeks

Efter vår jämförelse tror vi att SiteGround totalt sett är den bättre webbhotellstjänsten. SiteGround kommer med alla väsentliga funktioner du behöver för att din webbplats ska kunna fungera. De förbättrar ständigt sin värdinfrastruktur för att förbättra din WordPress-webbplats prestanda. Dessutom är de en officiellt rekommenderad webbhotellleverantör av WordPress.org.

Å andra sidan erbjuder GreenGeeks prisvärda värdplaner. De betonar ofta sitt åtagande att kompensera sitt koldioxidavtryck genom att lägga tillbaka tre gånger den kraft de förbrukar i form av förnybar energi. Om du har en budget, eller föredrar att använda en miljövänlig webbhotellleverantör, kan GreenGeeks vara det bästa valet för dig.

Du bör också kolla in dessa värdjämförelser mellan,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs InMotion Hosting
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs iPage

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa webbhotelltjänsten för dina behov. För mer information, kanske du vill kolla in vår fullständiga SiteGround-granskning och djupgående GreenGeeks-granskning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map