SiteGround vs. InMotion Hosting-jämförelse (2020) – 1 vinnare

Siteground-vs-Inmotion-hosting


Letar du efter den bästa webbhotelltjänsten? InMotion Hosting och SiteGround är två av de mest populära webbhotelltjänsterna ute. Men vilken är bättre: Bluehost eller SiteGround?

Att välja fel webbhotellleverantör kan sabotera ditt onlineföretag och rykte. Så vi har skrivit en UNBIASED webbhotelljämförelse mellan InMotion Hosting och SiteGround så att du kan göra det bästa valet för dina behov.

SiteGround vs. InMotion Hosting – Översikt

Siteground-GoDaddy-värd-alternativ

SiteGround grundades 2004 och är en officiellt rekommenderad webbhotellleverantör av WordPress.org. De tillhandahåller ett brett utbud av värdalternativ, inklusive delad, WordPress, VPS och dedikerad servervärd.

De är ett av få värdföretag som låter användare välja sitt datacenter när de registrerar sig för en webbhotell.

inmotion värd granskning

InMotion Hosting är en annan ledande webbhotellleverantör som kommer med många önskvärda värdfunktioner. Precis som SiteGround låter de dig också välja ditt datacenter när du registrerar dig.

Dessutom erbjuder de en oöverträffad 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti för att pröva sin tjänst riskfri.

Båda är PCI-kompatibla webbhotellföretag.

SiteGround vs. InMotion Hosting – Speed ​​och Uptime

Hastighet och drifttid är de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer webbhotell.

Nästan alla webbhotellleverantörer garanterar hög drifttid och supersnabb webbplatshastighet. SiteGround och InMotion Hosting är inte annorlunda. Så vi bestämde oss för att testa dessa värdleverantörer för att se om de lever upp till deras hype.

För att genomföra hastighets- och prestandatester på deras värdservrar registrerade vi oss för en delad värdplan från varje webbhotell och byggde en WordPress-webbplats. För att spegla en produktionsmiljö installerade vi ett standard WordPress-tema, publicerade dummy-innehåll och laddade upp några bilder.

Sedan genomförde vi några olika hastighets- och drifttidsexperiment på dessa testplatser med hjälp av följande verktyg:

 • Pingdom
 • Lastbelastning
 • Bitcatcha

hastighetstest siteground

Enligt Pingdoms hastighetstest på webbplatsen tog vår SiteGround-testplats endast 649 ms att ladda när den testades från Dallas, Texas. Det är snabbare än 95% av alla testade webbplatser.

InMotion Hosting test pingdom

Vi genomförde samma test på vår testplats för InMotion Hosting. Webbplatsen laddas på 982ms, vilket är snabbare än 90% av alla testade webbplatser, men långsammare än vår SiteGround-webbplats.

För att få en hel bild av serverns prestanda ville vi analysera hur dessa testsajter tål en trafikökning under en hög belastningstid. För vårt trafiköverspänningstest använde vi ett populärt testverktyg, Load Impact, och skickade några virtuella användare (VU), upp till 100, till våra testplatser.

loadimpact-Siteground

Medan vår SiteGround-webbplats fungerade nästan konsekvent, som du ser i diagrammet, fanns det några spikar när det fanns cirka 50 användare vid den tiden. Det betyder att webbplatsen bromsade upp några ögonblick och sedan återgick den till det normala efter några sekunder.

loadimpact-känsla

Men vår InMotion Hosting-webbplats fungerade bara bra tills den nådde 25 användare. Efter det avtog det betydligt. Deras serverns prestanda var inte konsekvent under hela testet.

Vi använde också Bitcatcha, ett annat testverktyg, för att spela in sidans laddningstid från 8 olika geografiska platser.

responstid siteground

Vår SiteGround-webbplats fick betyg D och vår InMotion Hosting-webbplats fick C av Bitcatcha.

bitcatcha InMotion Hosting-test

Vinnare: SiteGround

SiteGround vs. InMotion Hosting – Användarvänlighet

Både SiteGround och InMotion Hosting ger cPanel åtkomst till användare för att hantera sina webbhotellkonton. Dessutom hjälper deras 1-klick-installatörer dig snabbt att installera populära webbplatsskript som WordPress, Joomla, Drupal, etc..

Om du letar efter att bygga en webbplats snabbt och enkelt utan att behöva anställa en professionell utvecklare kan du använda webbplatsbyggaren som levereras med dina värdplaner.

InMotion-kontrollpanelen

Med SiteGround får du en grundläggande dra och släpp-byggare som hjälper dig att skapa en webbplats som du vill. InMotion Hosting erbjuder å andra sidan en WordPress-baserad sidbyggare känd som BoldGrid, som utvecklades internt exklusivt för användare av InMotion Hosting.

Vinnare: Det är oavgjort

SiteGround vs. InMotion Hosting – Funktioner

När det gäller funktioner förblir InMotion Hosting före kurvan. Naturligtvis kommer SiteGround med massor av fantastiska funktioner för att få din webbplats igång, inklusive gratis dagliga säkerhetskopior, SSD-lagring, CloudFlare CDN.

Relaterad: 10 bästa CDN-tjänster för att påskynda din webbplats.

InMotion Hosting går dock utöver.

Låt oss titta på hur InMotion Hosting staplar mot sina konkurrenter när det gäller funktioner:

 • 90-dagars pengarna tillbaka-garanti: Deras branschledande återbetalningsgaranti låter dig testa deras värdtjänst riskfri i 90 dagar.
 • Mer diskutrymme: InMotion Hosting ger 4X mer diskutrymme än SiteGround med deras WordPress-värdplan.
 • Gratis annonseringskrediter: Medan SiteGround inte erbjuder marknadsföringskrediter med någon av deras planer, kommer du att få annonskrediter värda 150 $ gratis med InMotion Hosting.
 • Gratis scenmiljö: Med InMotion Hosting kan du enkelt testa uppdateringar innan de går till produktionssidan.

Vinnare: InMotion Hosting

SiteGround vs. InMotion Hosting – Support och dokumentation

SiteGround ger utmärkt support dygnet runt via 3 lägen: livechatt, telefon och e-post. De uppdaterar också regelbundet användbara tutorials och videor för att hjälpa användare att snabbt hitta svar på sina relevanta frågor.

Omvänt ger InMotion Hosting 24/7 support via samma 3 lägen som SiteGround. Dessutom erbjuder de live support via Skype! Deras robusta kunskapsbas består av hundratals användbara tutorials som guider dig genom alla aspekter av att bygga en webbplats med InMotion Hosting.

Vinnare: InMotion Hosting

SiteGround vs. InMotion Hosting – Prissättning

Låt oss göra en jämförelse mellan de olika priserna för olika värdalternativ från SiteGround och InMotion Hosting:

SharedWordPressResellerVPSDedicated
Siteground$ 3,95 / mo.$ 3,95 / mo.$ 42 / kredit / år$ 269,00 / mo.
InMotion Hosting$ 3,99 / mo.$ 4,99 / mo.$ 13,99 / mo.$ 19,99 / mo.105,69 $ / mo.

SiteGround är ett av de bästa gratis webbhotellföretagen.

Av tabellen framgår det att SiteGround är en prisvärd webbhotell för användare på nybörjare. Deras delade och WordPress-värdstjänster är billigare än de som erbjuds av InMotion Hosting.

Du kan också använda vår SiteGround-kupong för att få STORA rabatter.

Vinnare: SiteGround

Recap – SiteGround vs. InMotion Hosting

Efter vår jämförelse anser vi att SiteGround är mycket bättre än InMotion Hosting. SiteGround kommer med alla väsentliga funktioner för att starta din nya webbplats. De är snabbare än InMotion Hosting och har ryggen med utmärkt stöd när du behöver hjälp.

SiteGround är mycket populärt bland WordPress-communityn. Faktum är att det är en av de officiellt rekommenderade webbhotellleverantörerna av WordPress.org.

Du bör också kolla in dessa värdjämförelser mellan,

 • SiteGround vs HostGator
 • SiteGround vs WPEngine
 • SiteGround vs GreenGeeks
 • SiteGround vs A2 Hosting
 • SiteGround vs DreamHost
 • SiteGround vs Liquid Web
 • SiteGround vs iPage

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa webbhotellstjänsten för din budget och dina behov. Om du gillade den här artikeln kan du kolla in vår fullständiga InMotion Hosting-granskning och en djupgående SiteGround-granskning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map