Webbhotellhub

webbhotellnavlogotyp


Webbhotellhub erbjuder prisvärd webbhotell för bloggare och småföretag. Huvudmålet med Webbhotellhub grundades 2010 och är att tillhandahålla lätta att installera och prisvärda webbhotelltjänster. IsItWP-användare får upp till 56% rabatt på webbhotellplaner.

Helhetsbetyg
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Vår expertrecension av Shahzad Saeed:

Webbhotellhub erbjuder prisvärda och lätta att installera webbhotellplaner för nybörjare och små företag. De ger dig allt du behöver för att få din webbplats igång snabbt och enkelt.

Alla deras värdplaner är byggda med ett mål i åtanke: att göra det enkelt för nybörjare att lansera sin webbplats utan tråkiga konfigurationer. När du till exempel prenumererar på en värdplan får du valet att förinstallera WordPress, BoldGrid och PretaShop på ditt värdkonto så att du inte behöver installera dem manuellt. Det betyder att även om du är en nybörjare för WordPress kan du snabbt komma igång med din webbplats.

Efter att du har köpt ditt värdkonto leder supportteamet dig genom hur du ställer in ditt konto i en gratis, personlig onboarding-session. Dessutom ger alla deras webbhotellplaner dig gratis reklamkrediter värda $ 150 för att driva kvalitetstrafik och växa ditt företag.

Förutom delad hosting erbjuder Web Hosting Hub också WordPress-värd, vilket möjliggör en mycket högre säkerhetsnivå för WordPress-webbplatser. Alla planer har SSH-åtkomst, vilket gör att du kan komma åt din server med en kommandorad. På så sätt kan du hantera ditt värdkonto snabbare än ett grafiskt användargränssnitt kan ge.

 • Enkel att installera värd
 • Gratis SSD-lagring
 • Gratis WordPress-baserad webbplatsbyggare
 • 90-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Vanligt pris 8,99 USD / mån men våra användare betalar 3,99 dollar / mån!
 • Kom igång med webbhotellhub idag!

Billig värdvärdering
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna full 5,0 / 5,0

Vår expertrecension av Shahzad Saeed:

Webbhotellhubs billiga värdplaner passar bäst för bloggar och webbplatser för små företag. Deras vänliga supportteam hjälper dig genom alla aspekter av att ställa in ditt webbkonto med ett personligt samtal ombord. Du kan alltid räkna med deras USA-baserade supportteam för hjälp dygnet runt.

Alla billiga värdplaner levereras med 1-klick-installatörer för populära webbplatsskript som WordPress, Joomla, Drupal, etc. Alla planer inkluderar också obegränsade e-postadresser och obegränsad e-postlagring.

För lagring, i stället för vanliga spinnande enheter, använder Web Hosting Hub fasta angivna enheter (SSD). Dessa enheter förbättrar läs- / skrivhastigheten och hjälper din webbplats att utföra nästan 20X snabbare än den skulle göra på vanliga enheter.

Webbhotellhubs servrar är säkrade med suPHP-kryptering och avancerade brandväggar. Tillsammans med ett gratis domännamn kan du också få ett gratis SSL-certifikat för din webbplats. Genom att ha ett SSL-certifikat för din webbplats kan du visa en grön hänglåsikon bredvid din URL så att dina besökare vet att din webbplats är säker. Om du har en säkerhetsindikator på din webbplats är det mer troligt att dina besökare litar på dig och är mer benägna att göra affärer med dig.

Webbhotellhub ger dig också obegränsad disklagring och bandbredd. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att få slut på resurser. Istället kan du fokusera på det som är viktigt för din verksamhet. Även om resurser annonseras som obegränsade är verkligheten att du är skyldig att konsumera resurser för drift av en liten webbplats. Om du överskrider användningen kan du bli ombedd att uppgradera din plan.

Om din webbplats är värd på en annan plattform kan du enkelt migrera den till webbhotellhub, utan kostnad. Företaget erbjuder GRATIS cPanel och webbplatsöverföringar med noll driftstopp.

 • cPanel-kontrollpanelen
 • Gratis SSL och SSD
 • Obegränsat diskutrymme, bandbredd och e-post
 • 24/7 amerikansk baserad teknisk support
 • Vanligt pris 8,99 USD / mån men våra användare betalar 3,99 dollar / mån!
 • Kom igång med webbhotellhub idag!

WordPress Hosting Rating
Betyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna fullBetyg Stjärna tom 4,0 / 5,0

Vår expertrecension av Shahzad Saeed:

Webbhotellhubs servrar är optimalt konfigurerade så att dina WordPress-webbplatser laddas snabbare. Deras servrar kör de senaste versionerna av MySQL 5 och PHP 5 och är konfigurerade för att använda PHP-cache för bästa prestanda.

Bortsett från förinstallationen av WordPress, innehåller din WordPress-värdplan en gratis WordPress-baserad dra och släpp webbplatsbyggare, BoldGrid. Med BoldGrid kan du snabbt lansera din nya webbplats, även om du inte har tidigare erfarenhet av WordPress.

Med Nitro- eller Dynamo-planen kan du välja önskat datacenter där dina ideala kunder mestadels finns. Att välja närmaste datacenter har visat sig minska laddningstiden. Webbhotellhub har två datacenterplatser belägna på öst- och västkusten.

Medan du kan bygga en anpassad webbplats med BoldGrid-byggaren på egen hand, föredrar vissa användare att anställa en designer för att bygga ett anpassat WordPress-tema. För dessa användare erbjuder Web Hosting Hub också ett antal anpassade webbdesignpaket och inkluderar också ett antal gratisuppdateringar under det första året.

När du behöver hjälp kommer deras vänliga USA-baserade supportteam att hjälpa dig 24/7/365 per telefon, livechatt eller e-post.

 • Förinstallerat WordPress
 • Webbplatsuppsättning med personligt samtal ombord
 • WordPress-optimerade servrar
 • SSH-åtkomst
 • Vanligt pris 8,99 USD / mån men våra användare betalar 3,99 dollar / mån!
 • Kom igång med webbhotellhub idag!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map