WP Engine vs. A2 Hosting Comparison (2020) – 1 tydlig vinnare

wp-motor vs a2-värd


WP Engine vs. A2 Hosting: vilken leverantör har verkligen de bäst hanterade WordPress-värdstjänsterna? A2 Hosting och WP Engine är båda ledande WordPress-värdleverantörer på marknaden, men det är dags att välja den verkliga mästaren.

Medan WP Engine är en WordPress-centrerad hanterad värdlösning, ger A2 Hosting dig ett brett utbud av värdalternativ, inklusive hanterade WordPress-värd. I vår opartiska jämförelse av WordPress-värd mellan A2 Hosting och WP Engine förklarar vi hur de skiljer sig från varandra. Vi hjälper dig också att bestämma vilken som är den bästa lösningen för din budget och dina behov.

WP Engine vs. A2 Hosting – Översikt

A2 Hosting

A2 Hosting erbjuder ett brett utbud av värdalternativ, inklusive WordPress-värd. De är ett utvecklingsvänligt värdföretag som tillhandahåller alla funktioner du behöver för att få din webbplats igång. De låter dig också välja ditt datacenter när du registrerar dig för deras webbhotell.

Det bästa av allt är att A2 Hosting ger en återbetalningsgaranti när som helst om du inte är helt nöjd.

WP-motor

WP Engine är å andra sidan en av världens bäst förvaltade WordPress-värdleverantörer. De är ett av de första företagen som erbjuder WordPress-centrerade hanterade webbhotellösningar. De har en imponerande kundlista med Yelp, Asana, National Geographic, PBS och MyFitnessPal.

Oavsett om du driver en personlig blogg, eller ett företag på företagsnivå med tillväxt utanför diagrammet, hittar du det perfekta värdalternativet med WP Engine.

WP Engine vs. A2 Hosting – Sidhastighet och upptid

Utan tvekan är hastighet och drifttid de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer webbhotell.

För att testa om A2 Hosting och WP Engine verkligen lever upp till deras hype, beslutade vi att analysera deras sidhastighet och drifttidsgarantier genom att registrera dig med var och en av dem och skapa två testsajter.

För att spegla den levande miljön på våra testsajter installerade vi ett WordPress-tema och publicerade dummyinnehåll tillsammans med några bilder.

Sedan genomförde vi några olika experiment på dessa testplatser med följande verktyg:

 • Pingdom: För att analysera webbplatsens hastighet.
 • Lastbelastning: För att övervaka hur dessa värdservrar hanterade en trafikökning under en hög belastningstid.
 • Bitcatcha: För att avgöra hur dessa värdservrar fungerar från åtta olika geografiska platser.

wpengine hastighetstest

Enligt Pingdoms hastighetstest på webbplatsen tog vår testplats för WP Engine endast 582ms att ladda, vilket är snabbare än 96% av alla testade webbplatser.

a2 värdhastighetstest pingdom

Men vår A2 Hosting-webbplats tog 1,28 sekunder att ladda, vilket betyder att webbplatsen bara var snabbare än 84% av alla testade webbplatser.

wpengine loadimpact hastighetstest

Sedan genomförde vi ett test på varje värdserver med Load Impact. WPEngine utfördes konsekvent under hela testet. Antalet live besökare på webbplatsen påverkade inte serverns prestanda.

A2 Hosting loadimpact test

Å andra sidan utförde vår A2 Hosting-testsida konsekvent tills det var cirka 40 besökare på sajten. Webbplatsen bromsade upp ett tag och återgick sedan till sitt normala tillstånd.

Efter vårt Load Impact-test genomförde vi ett test med Bitcatcha för att övervaka serverns svarstider från 8 olika geografiska platser: New York, LA, London, Brasilien, Indien, Singapore, Japan och Australien. Hastigheten för varje plats mättes tre separata gånger, och därefter var resultaten i genomsnitt.

wpengine bitcatcha-server svarstid

Som ni ser blev vår WP Engine-webbplats rankad som A av Bitcatcha; Medan vår A2 Hosting-webbplats fick betyg C.

a2 värd bitcatcha test

Vinnare: WP Engine

WP Engine vs. A2 Hosting – Användarvänlighet

wpengine installeras

WP Engine är inriktad på webbplatser med hög trafik och företag på företagsnivå. De hanterar alla tekniska egenskaper för att optimera din server för förbättrad prestanda. Du får en finjusterad webbhotell som är byggd specifikt för att använda WordPress-webbplatser. De tillåter dock inte att du installerar några plugins för att öka din webbplatshastighet, till exempel CDN eller cache-plugins.

A2 Hosting cPanel

Omvänt, för att hantera ditt Linux-baserade webbhotellkonto, ger A2 Hosting cPanel åtkomst till användare. Dessutom hjälper deras 1-klick-installatörer dig snabbt att installera populära webbplatsskript som WordPress, Joomla, Drupal, etc..

Alternativt, om du väljer Windows-värd, får du tillgång till Plesk för att hantera ditt värdkonto.

Vinnare: WP Engine

WP Engine är också en del av de bästa webbhotellföretagen.

WP Engine vs. A2 Hosting – Funktioner

A2 Hosting

A2 Hosting är främst inriktat på användare på nybörjarnivå, så du kan förvänta dig alla funktioner på nybörjarnivå för att starta din blogg eller webbplats, inklusive obegränsad bandbredd, SSD-lagring, gratis SSL, 1-klick installatörer, etc..

Till skillnad från andra traditionella värdleverantörer kan A2 Hosting välja mellan Windows eller Linux-värd och installera ditt föredragna webbplatsskript på ditt värdkonto.

En av de viktigaste sakerna som gör att A2 Hosting sticker ut är deras återbetalningsgaranti när som helst. Inom 30 dagar kan du avbryta ditt konto för full återbetalning. Efter de första 30 dagarna kommer du att vara berättigad till ett förhållandevis återbetalning för oanvända tjänster.

WP-motor

Som en hanterad WordPress-värdlösning lovar WP Engine hög tillgänglighet, drivs av Amazon Web Services och Google Cloud Platform.

Deras värdplaner kommer med ett stort antal inbyggda verktyg som hjälper dig att bygga, testa och migrera din webbplats. Med varje värdplan får du gratis tillgång till 35+ StudioPress-teman gratis. Dessutom har du också 1-klickverktyg för att ställa in utvecklings-, iscenesättnings- och produktionsmiljöer.

Vinnare: WP Engine

WP Engine vs. A2 Hosting – Support och dokumentation

Med sin startplan erbjuder WP Engine endast livechatsupport. Telefonstöd tillhandahålls med deras högre planer. Och biljettbaserat support ges med deras anpassade dedikerade serverplaner.

A2 Hosting erbjuder 24/7 support via 3 lägen: livechatt, telefon och e-post. Deras robusta kunskapsbas förklarar allt du behöver veta om att bygga en webbplats med A2 Hosting steg för steg.

Vinnare: A2 Hosting

WP Engine vs. A2 Hosting – Prissättning

Det ordinarie priset för WP Engine börjar på $ 35 per månad. Vi har förhandlat fram en affär med WP Engine, så våra användare får 20% rabatt på sina planer. Vilket innebär att du bara behöver betala 28 dollar per månad.

Priset för A2 Hosting: s billiga värdplan börjar på $ 3,92 per månad. Deras VPS-plan börjar så lågt som $ 5 per månad tack vare deras obemannade VPS-värdalternativ.

Vinnare: A2 Hosting

Recap – WP Engine vs. A2 Hosting

När det gäller hanterad WordPress-hosting tror vi att WP Engine totalt sett är det bättre alternativet.

Men den perfekta kundbasen för A2 Hosting och WP Engine är helt annorlunda.

Medan A2 Hosting fokuserar på användare på startnivå, riktar WP Engine sig till specifika kundsegment som utvecklare, marknadsförare, små och medelstora företag, byråer och företag.

Med WP Engine kan till exempel utvecklarna endast fokusera på utveckling och design utan att behöva ta del av ansvaret för underhåll av värden. På liknande sätt kan marknadsförare snabbt bygga och anpassa sin webbplats med sina omfattande inbyggda verktyg.

För nybörjare är A2 Hosting det bättre valet eftersom det erbjuder mer prisvärda planer.

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa WordPress-värden för din webbplats. Om du gillade den här artikeln kanske du också vill kolla in vår fullständiga WP Engine-granskning eller vår fullständiga A2 Hosting-granskning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map