WP Engine vs. GreenGeeks Comparison (2020) – 1 klar vinnare

wp-motor vs greengeeks


Undrar du vilket är det bästa valet mellan WP Engine och GreenGeeks? Både WP Engine och GreenGeeks serverar miljontals domäner från hela världen. Men det är svårt för kunder att analysera vilket är det bästa valet av de två på grund av så många motstridiga åsikter online. Du behöver en djupgående granskning av en pålitlig källa!

I vår UNBIASED-jämförelse mellan WP Engine och GreenGeeks hjälper vi dig att avgöra vilken leverantör som har rätt webbhotelltjänster för din budget och dina behov.

WP Engine vs. GreenGeeks – Översikt

WP-motor

WP Engine är en av de bästa WordPress-centrerade hanterade värdlösningarna på marknaden. Till skillnad från de flesta andra hanterade värdlösningar erbjuder WP Engine värdlösningar för alla storlekar och budgetar.

Oavsett om du driver en personlig blogg, eller ett företag på företagsnivå med tillväxt utanför diagrammet, hittar du den perfekta värdplanen med WP Engine.

GreenGeeks-web-värd

GreenGeeks är en av världens ledande miljövänliga webbhotellleverantörer. Förutom att ge kunderna en supersnabb webbhotellupplevelse är de också engagerade i att kompensera för koldioxidavtryck som produceras av deras datacenter.

WP Engine vs. GreenGeeks – Sidhastighet och upptid

Utan tvekan är hastighet och drifttid de viktigaste faktorerna du måste tänka på när du väljer webbhotell.

För att testa om GreenGeeks och WP Engine verkligen lever upp till deras hype, beslutade vi att analysera deras sidhastighet och drifttidsgarantier genom att registrera dig med var och en av dem och skapa två testsajter.

För att spegla den levande miljön på våra testsajter installerade vi ett WordPress-tema och publicerade dummyinnehåll tillsammans med några bilder.

Sedan genomförde vi några olika experiment på dessa testplatser med följande verktyg:

 • Pingdom: För att analysera webbplatsens hastighet.
 • Lastbelastning: För att övervaka hur dessa värdservrar hanterar en trafikökning under en hög belastningstid.
 • Bitcatcha: För att avgöra hur dessa värdservrar fungerar från åtta olika geografiska platser.

Enligt vårt Pingdom-hastighetstest på webbplatsen tog vår testplats för WP Engine endast 582ms att ladda, vilket är snabbare än 96% av alla testade webbplatser.

wpengine hastighetstest

Laddningstiden för vår GreenGeeks-webbplats var något högre: det tog 697 ms att ladda webbplatsen.

GreenGeeks hastighetstest

Det är också viktigt att analysera om en värdserver kan överleva en trafikökning. För vårt trafiköverspänningstest använde vi ett verktyg som heter Load Impact. Vi skickade några virtuella användare till våra webbplatser och byggde gradvis upp till 100 besökare åt gången för att se hur servrarna presterade.

wpengine loadimpact hastighetstest

Från vårt test är det uppenbart att antalet live besökare inte hade någon negativ inverkan på våra WP Engine-servrar.

GreenGeeks lastimpact

För vår GreenGeeks-webbplats fanns det några små spikar under laddningstiden, vilket innebär att webbplatsen dämpades något.

Efter våra Load Impact-tester använde vi ett verktyg som heter Bitcatcha för att analysera serverns svarstider från 8 olika geografiska platser: New York, LA, London, Brasilien, Indien, Singapore, Japan och Australien. Hastigheten för varje plats mättes tre separata gånger, och därefter var resultaten i genomsnitt.

Enligt vårt Bitcatcha-test svarade vår WP Engine-server på mindre än en sekund över hela världen.

wpengine bitcatcha-server svarstid

WP Engines totala prestanda betygsattes av BitCatcha, medan GreenGeeks fick betyg C.

GreenGeeks svarstid

Vinnare: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Användarvänlighet

wpengine mitt konto

Eftersom WP Engine är en hanterad WordPress-värdlösning, kan du vara säker på att din server kommer att optimeras för hög prestanda utan att behöva hantera tekniska egenskaper för serveroptimering. Det betyder att du kommer att ha sinnesfrid medan du fokuserar på vad du är riktigt bra på: publicera innehåll och marknadsföra det.

GreenGeeks cpanel

Å andra sidan ger GreenGeeks cPanel åtkomst för att hantera ditt webbhotellkonto med varje webbhotellplan de erbjuder. Du får också ett WordPress-installationsprogram med 1 klick för att snabbt starta din webbplats. Med GreenGeeks kan du bygga en webbplats som du vill med en lättanvänd drag-och-släpp-byggare.

Vinnare: WP Engine

WP Engine är också nummer 1 för PCI-kompatibelt värd.

WP Engine vs. GreenGeeks – Funktioner

WP-motor

Som en hanterad WordPress-värdlösning erbjuder WP Engine allt du behöver för att effektivisera dina WordPress-utvecklings-, marknadsförings- och migrationsbehov. Låt oss titta på deras unika funktioner:

 • Gratis tillgång till StudioPress-teman: Du får full tillgång till 35+ högkvalitativa StudioPress-teman utan extra kostnad.
 • Geoinriktad personalisering: Anpassa ditt innehåll enkelt baserat på den geografiska platsen och behoven hos din publik.
 • 1-klickverktyg: Du får också ett 1-klickverktyg för att ställa in miljöer för utveckling, produktion och iscensättning.

GreenGeeks

Låt oss nu titta på några av nyckelfunktionerna i GreenGeeks:

 • Obegränsade webbplatser: Även med deras startplan kan du vara värd för obegränsade webbplatser med GreenGeeks.
 • Gratis webbplatsöverföringar: Om du redan är värd på andra värdplattformar kan du överföra dina webbplatser till GreenGeeks gratis.
 • Webbplatsbyggare: Med varje webbhotellplan får du en gratis webbplatsbyggare.
 • E-postkonton: Du kan skapa obegränsade e-postkonton även med deras start-webbhotellplan.

Vinnare: WP Engine

WP Engine vs. GreenGeeks – Support och dokumentation

GreenGeeks erbjuder 24/7 support via 3 lägen: livechatt, telefon och biljettbaserat support. Deras omfattande dokumentation guidar dig genom alla aspekter av att bygga en webbplats med GreenGeeks värdplattform.

Men med deras startplan erbjuder WP Engine endast livechatsupport. Telefonstöd tillhandahålls med deras högre planer. Och biljettbaserat support tillhandahålls med deras anpassade dedikerade serverplaner.

Vinnare: GreenGeeks

WP Engine vs. GreenGeeks – Prissättning

Det ordinarie priset för WP Engine börjar på $ 35 per månad. Vi har förhandlat fram en affär med WP Engine, så våra användare får 20% rabatt på WP Engines planer, vilket innebär att du bara behöver betala 28 dollar per månad.

GreenGeeks tillhandahåller mer prisvärda värdtjänster för användare på nybörjare. Du kan starta en webbplats med dem för så lågt som $ 2,95 per månad.

Vinnare: GreenGeeks

Recap – WP Engine vs. GreenGeeks

Om du letar efter en hanterad WordPress-värdlösning är WP Engine det perfekta valet för dig. Med WP Engine får du allt du behöver för att bygga din WordPress-webbplats från grunden, inklusive gratis tillgång till 35+ premium StudioPress-teman, 1-klickverktyg för att hantera din webbplats och mer.

För att ge snabba snabba webbplatshastigheter har de till och med samarbetat med Google Cloud Platform och Amazon Web Services.

Du vill också kolla in våra jämförelser mellan,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs InMotion Hosting
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa WordPress-värdleverantören för dina behov. Om du gillade den här artikeln, kolla in vår fullständiga WP Engine-granskning eller vår fullständiga GreenGeeks-granskning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map