WP Engine vs. InMotion Hosting Comparison (2020) – 1 vinnare

wp motor vs inmotion hosting


Letar du efter den bästa WordPress-värdleverantören? Försöker du bestämma mellan InMotion Hosting och WP Engine? Både InMotion Hosting och WP Engine låter dig enkelt vara värd för din WordPress-webbplats. Medan InMotion Hosting ger dig några olika värdalternativ, inklusive WordPress-värd och WordPress-baserad webbhotell-webbhotell; WP Engine är en helt WordPress-centrerad hanterad webbhotell.

I den här artikeln kommer vi att jämföra mellan WP Engine och InMotion Hosting så att du kan bestämma vilken som passar bäst för din budget och dina behov.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Översikt

WP-motor

WP Engine är en av de bästa WordPress-centrerade hanterade värdlösningarna på marknaden. Förutom webbhotell erbjuder de en svit av lösningar för att ge en snabbt upplevelse för dina användare, enkelt distribuera nya webbplatsfunktioner och få handlingsbara insikter om webbplatsens prestanda.

WP Engine förvärvade StudioPress-teman, det främsta WordPress-temahubben. Med varje WP Engine-plan kan du få tillgång till alla premium StudioPress-teman utan extra kostnad.

inmotion värd granskning

InMotion Hosting är en av de bästa webbhotellleverantörerna och erbjuder många önskvärda funktioner. De låter dig välja ett datacenter när du registrerar dig för en värdplan och ger 24/7 USA-baserat internt support.

De har samarbetat med Trees for the Future, en ideell organisation som är avsedd att kompensera för kolavtryck genom att plantera träd.

Bäst av allt, de ger en oöverträffad 90-dagars garanti för att prova sin tjänst, riskfri.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Sidhastighet och upptid

Webbplatsens hastighet och drifttid är de mest kritiska faktorerna du måste tänka på när du väljer en webbhotelltjänst.

wpengine hastighetstest

Enligt Pingdom tog vår testplats för WP Engine endast 582ms att ladda, vilket är snabbare än 96% av alla testade webbplatser. Vår InMotion Hosting-webbplats tog 982 ms att ladda, vilket är snabbare än 90% av de testade webbplatserna, men ändå långsammare än vår testplats för WP Engine.

InMotion Hosting test pingdom

För att få hela bilden av serverprestanda beslutade vi också att testa våra testsajter med Load Impact. Med hjälp av Load Impact skickade vi några virtuella användare till våra webbplatser och byggde upp till 100 besökare åt gången för att övervaka hur servrarna skulle hantera det.

wpengine loadimpact hastighetstest

Från diagrammet är det tydligt att en trafikökning för vår WP Engine-webbplats inte hade någon negativ inverkan på responstiden. Men vår InMotion Hosting-webbplats fungerade bara bra tills den nådde 25 användare. Efter det avtog det betydligt. Deras serverns prestanda var inte konsekvent under hela testet.

loadimpact-känsla

Efter vårt Load Impact-test bestämde vi oss för att utföra ett server-svarstest med Bitcatcha. Den övervakar hur servrarna skulle fungera från åtta olika geografiska platser.

wpengine bitcatcha-server svarstid

Enligt Bitcatcha graderades WP Engines totala prestanda C, medan vår InMotion Hosting-webbplats betygsattes A.

bitcatcha InMotion Hosting-test

Vinnare: WP Engine

WP Engine vs. InMotion Hosting – Användarvänlighet

InMotion-kontrollpanelen

Att komma igång med InMotion Hosting är enkelt. Om du någonsin har drivit en WordPress-webbplats kan du skapa en webbplats på InMotion Hosting utan krångel.

Med varje webbhotellplan får du tillgång till cPanel för att hantera ditt webbhotellkonto. Du kommer också att få tillgång till BoldGrid, en gratis webbplats för drag-and-drop-byggare, som är byggd ovanpå WordPress.

wpengine mitt konto

WP Engine är en hanterad leverantör av WordPress-webbhotell, så du kan vara säker på att din server kommer att vara mycket optimerad för blixtens snabba hastighet utan att du behöver hantera serveroptimering.

Det finns emellertid några begränsningar för WP Engine-plattformen. Till exempel har du inte tillåtelse att installera vissa plugins, vilket skulle kunna motverka deras inbyggda värdprestanda och säkerhetsfunktioner.

För att inte tala, det finns lite inlärningskurva att hantera innan du kan använda WP Engine.

Vinnare: InMotion Hosting

WP Engine vs. InMotion Hosting – Funktioner

Inte varje webbplats skapas lika. Det är svårt att bläddra igenom hela listan över värdfunktioner för både WP Engine och InMotion Hosting för att ta reda på vad som är rätt för din webbplats.

InMotion Hosting kommer med alla viktiga funktioner som nybörjare behöver för att snabbt lansera en webbplats; till exempel obegränsad bandbredd, 1-klick på WordPress-installationsprogram, en webbplatsbyggare, gratis säkerhetskopiering av data, SSD-lagring, Nginx, gratis CDN, etc..

Medan InMotion Hosting-funktionerna är inriktade på en bredare användarbas, är WP Motors funktioner inriktade på specifika kundsegment, inklusive utvecklare, marknadsförare, små och medelstora företag, byråer och företag.

Några unika funktioner hos WP Engine är:

 • 35+ StudioPress-teman: Få tillgång till alla StudioPress-teman utan extra kostnad.
 • 1-klickverktyg: Ställ in utvecklings-, produktionsmiljöer snabbt och enkelt med 1-klickverktyg.
 • Blixt snabb prestanda: WP Engine har samarbetat med Amazon Web Services och Google Cloud Platform för att leverera blixtar snabb användarupplevelse.

Vinnare: WP-motor

WP Engine är också listad i de bästa webbhotellföretagen.

WP Engine vs. InMotion Hosting – Support och dokumentation

InMotion Hosting ger 24/7/365 USA-baserad teknisk support via telefon, livechatt, e-post / biljetter och till och med Skype!

Förutom omfattande dokumentation uppdaterar de regelbundet videohandledning på YouTube för att visuellt svara på kundens relevanta frågor.

WP Engine å andra sidan erbjuder endast livechatsupport. Telefonsupport tillhandahålls med de billigare planerna. Och biljettbaserat support ges endast med deras anpassade dedikerade serverplaner.

Vinnare: InMotion Hosting

WP Engine vs. InMotion Hosting – Prissättning

InMotion Hosting-planerna riktar sig främst till användare på startnivå som vill starta en webbplats snabbt och enkelt. Deras vanliga prissättning plan börjar på $ 7,99 per månad.

När du börjar kan kostnaderna för att bygga en webbplats verka ganska mycket. Det är därför vi har förhandlat fram en affär med InMotion Hosting för att erbjuda 37% rabatt till våra läsare. Det betyder att du bara måste betala 4,99 dollar per månad.

Det ordinarie priset för WP Engine börjar på $ 35 per månad. Om du vill ha ett månadsabonnemang kan du få 20% rabatt på WP Engine så att du bara behöver betala 28 $ per månad.

Vinnare: InMotion Hosting

Recap – WP Engine vs. InMotion Hosting

Vi tror att WP Engine är en bättre WordPress-värdleverantör än InMotion Hosting. WP Engine levereras med en uppsättning verktyg och funktioner som hjälper dig att snabbt bygga en WordPress-webbplats och ge en blixt snabb, stabil miljö till dina slutanvändare.

När du registrerar dig för en värdplan ger de tillgång till 35+ premium WordPress-teman, vilket är värt över 2000 dollar.

Till skillnad från WP Engine är InMotion Hosting idealisk för en bredare användarbas, från användare på startnivå till en erfaren internetpro. Oavsett dina kompetensuppsättningar och budget, hittar du den perfekta uppsättningen funktioner för att starta din webbplats med InMotion Hosting.

Men om du letar efter en hanterad WordPress-värdlösning är WP Engine det bästa alternativet.

Du vill också kolla in dessa jämförelser mellan,

 • WP Engine vs DreamHost
 • WP Engine vs Liquid Web
 • WP Engine vs iPage
 • WP Engine vs A2 Hosting
 • WP Engine vs GreenGeeks

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa WordPress-värdlösningen för dina behov. Om du gillade den här artikeln, kolla in vår WP Engine-granskning och InMotion Hosting-recension.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map