11 најбољих компанија за веб хостинг за мала предузећа (2020)

веб хостинг критике


Тражите најбољу веб хостинг услугу на тржишту? Онда сте на правом месту.

Избор најбољег хостинга пресудан је део изградње успешне веб странице. Иако већина власника веб локација разуме вредност стварања и објављивања епског садржаја на својој веб локацији, они често потцењују важност одабира добре услуге веб хостинга.

Није сваки веб хостинг сервис креиран једнак. Ако одлучите да донесете погрешан избор приликом одлучивања о веб домаћину, то може потенцијално утицати на ваше СЕО рангирање, приходе и укупни саобраћај.

О нашем процесу прегледа веб хостинга

Ова рецензија веб хостинга креирана је с једним циљем: Помозите нашим корисницима да лако одаберу најбољу веб хостинг услугу.

За разлику од других веб локација, уствари смо се пријавили на десетине услуга веб хостинга и прегледале их лично, тако да са поуздањем можете одабрати правог хостинг провајдера који ће савршено одговарати вашим потребама.

Ево шта смо урадили да бисмо вам помогли да пронађете најбољег провајдера веб хостинга:

 1. Пријављени сте са десетак популарних пружатеља услуга хостинга
 2. Подесите пробну веб страницу ВордПресс
 3. Инсталирали смо задану ВордПресс тему и додали луткани садржај, укључујући слике
 4. Извршио неколико различитих тестова брзине и перформанси

Огледали смо производно окружење на тим испитним локацијама са обрадним садржајем и обавили неколико различитих тестова брзине. На тај начин можете видети како би сервер функционисао у стварном животном окружењу.

Идемо директно до најбољих компанија за веб хостинг који почињу са # 1 на нашој листи.

Топ 11 најбољих веб хостинг компанија (са карактеристикама и ценама)

преглед блуехост-а1. Блуехост

 • Учитајте време: 689 мс
 • Уптиме: 99,99%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: Блуехост.цом

Започните с Блуехостом »

Блуехост је једно од најстаријих, највећих брендова када је у питању веб хостинг. Они су официјелни хостинг провајдери који препоручује ВордПресс.

Блуехост вам пружа све што је потребно да бисте поставили и покренули веб локацију. Када се пријавите за хостинг налог, добићете бесплатно име домена и бесплатан ССЛ сертификат заједно са 65% попуста на хостинг трошкове.

Суштина: Блуехост је најбољи избор за све који желе да покрену ВордПресс блог или веб локацију. За разлику од већине других веб хостинг услуга, Блуехост пружа сјајно искуство укрцавања, што је неизмјерно корисно и за стручњаке и за новакиње.

Цене: Редовна цена почиње од 7,99 УСД месечно.

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 2,75 долара месечно. (65% попуста + бесплатно име домена и ССЛ)

Прочитајте нашу рецензију Блуехост >>

преглед локације терена2. СитеГроунд

 • Учитајте време: 649 мс
 • Уптиме: 99,98%
 • Подршка: 10/10
 • Веб сајт: СитеГроунд.цом

Започните са СитеГроунд »

СитеГроунд је један од ретких врхунских хостинг брендова који није преузела Ендуранце Интернатионал Гроуп, водећа компанија за веб хостинг. Они су једна од ретких компанија које нуде хостинг за локације са 3 дата центра у САД-у, Европи и Сингапуру. То значи да на основу ваше корисничке базе можете одабрати најоптималнији податковни центар за своју веб локацију приликом постављања хостинг рачуна.

 • Технологије брзине: Датотеке се чувају у ССД (Солид Стате Дриве) складишту за разлику од ХДД-а (Хард Диск Дриве), што доказано повећава вријеме учитавања страница. Они такође нуде побољшане перформансе уз НГИНКС и бесплатан ЦДН.
 • Оптимизовано решење: СитеГроунд поседује решење за перформансе ВордПресс-а које вам помаже да драматично убрзате веб локацију смањујући непотребну потрошњу пропусне ширине.
 • Проактивна сигурност: Закрпа заштитног зида СитеГроунд-а против уобичајених безбедносних претњи и аутоматски ажурира ваше додатке како бисте могли да имате мир.

Суштина: Изаберите СитеГроунд ако желите приступачну услугу веб хостинга која се фокусира брзина. Ако вам је досадило непоуздано пружање услуга хостинга, можете покушати са СитеГроунд-ом. Са својим бесплатним додатком за Мигратор можете пренијети своју ВордПресс страницу у само неколико кликова и уживати у супер брзом хостинг окружењу.

Цене: Редовна цена почиње од 11,95 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 3,95 УСД месечно (67% попуста)

Прочитајте нашу рецензију СитеГроунд >>

хостгатор преглед3. ХостГатор

 • Учитајте време: 691 мс
 • Уптиме: 99,96%
 • Подршка: 10/10
 • Веб сајт: ХостГатор.цом

Започните са ХостГатор »

ХостГатор је један од најпопуларнијих јефтиних хостинг провајдера који нуди приступачне стартер планове и лако подешавање. ХостГатор нуди огроман низ алата који вам помажу да брзо направите веб страницу, укључујући бесплатну прављење веб страница, неуспоредиву корисничку подршку која се не заснива на САД-у, неограничен простор на диску, пропусност и адресе е-поште..

Сви планови за веб хостинг долазе са цПанел-ом, који је најпопуларнији контролни панел хостинга на свету. Ако нисте у потпуности задовољни, можете да откажете свој рачун у року од 45 дана ради пуног поврата средстава.

Суштина: Изаберите ХостГатор ако тражите јефтиног, а опет поузданог провајдера веб хостинга. За разлику од других пружатеља услуга веб хостинга, ХостГатор нуди: огроман низ алата за брзу и једноставну изградњу веб странице чак и са најосновнијим почетним планом.

Цене: Редовна цена почиње од 6,95 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 2,78 УСД месечно (60% попуста + бесплатни ССЛ)

Прочитајте нашу рецензију ХостГатор-а >>

дреамхост ревиев4. Дреамхост

 • Учитајте време: 445 мс
 • Уптиме: 99,90%
 • Подршка: 7/10
 • Веб сајт: Дреамхост.цом

Започните с ДреамХостом »

ДреамХост је једна од званично препоручених ВордПресс услуга за хостинг од стране ВордПресс.орг. Тренутно имају око 1,5 милиона веб локација, блогова и апликација.

Уз ДреамХост, сви планови хостинга подржани су неусклађеном гаранцијом поврата новца од 97 дана, тако да можете покренути веб локацију без ризика..

За разлику од већине пружатеља услуга веб хостинга, ДреамХост је независно власништво и управљање. Користе само ССД меморију која је 2к бржа од сервера који користе старе школске ХДД уређаје.

Цене: Редовна цена почиње од 10,95 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 2,59 УСД месечно (Бесплатно ССЛ + 76% попуста)

Суштина: Ако започињете и тражите приступачног добављача хостинга који користи ССД складиште и такође нуди Тромјесечна гаранција поврата новца, онда не тражите даље од ДреамХост-а.

Прочитајте нашу рецензију Дреамхоста >>

преглед греенгеекс-а5. ГреенГеекс

 • Учитајте време: 697 мс
 • Уптиме: 99,92%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: ГреенГеекс.цом

Започните са ГреенГеексом »

ГреенГеекс је водећи еколошки прихватљив веб хостинг провајдер. Као бренд, ГреенГеекс наглашава њихову посвећеност животној средини. Они враћају 3 пута већу енергију коју троше у мрежу у облику обновљиве енергије како би смањили свој угљенични траг.

Најбоље од свега, можете се претплатити на неки од њихових планова хостинга без бриге о досадним уплатама или скривеним накнадама. Међутим, ако се одлучите за месечни циклус наплате, тада ћете морати да платите накнаду за подешавање у износу од 15 УСД. Можете се одрећи накнаде за подешавање одабиром годишњег или дужег плана.

Суштина: Ако желите да угостите своју веб локацију на еколошки хостинг провајдер, онда је ГреенГеекс најбољи избор за вас.

Цене: Редовна цена почиње од 9,95 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 2,95 УСД месечно (Бесплатно име домена + 70% попуста)

Прочитајте нашу рецензију ГреенГеекса >>

ипаге рецензија6. иПаге

 • Учитајте време: 2.60 с
 • Уптиме: 99,98%
 • Подршка: 8/10
 • Веб сајт: иПаге.цом

Започните са иПагеом »

иПаге је јефтин, а поуздан веб хостинг провајдер који нуди бесплатно име домена и бесплатан ССЛ са својим хостинг планом. иПаге нуди само један заједнички план хостинга, тако да се лако можете пријавити за иПаге хостинг без конфузије.

иПаге је ЕПА партнер за зелено напајање, што значи да се податковни центри и веб сервери покрећу енергијом ветра, смањујући њихов угљенични траг. Њихова је документација прилично једноставна и помаже вам проћи кроз сваки аспект веб хостинга.

Суштина: Ако тражите најјефтинији хостинг провајдер у верзији дељеног хостинга, онда је иПаге најбоља понуда за вас.

Цене: Редовно 7,99 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 1,99 УСД месечно (75% попуста + бесплатно име домена и ССЛ)

Прочитајте нашу иПаге рецензију >>

а2 хостинг преглед7. А2 хостинг

 • Учитајте време: 1.28 с
 • Уптиме: 99,90%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: А2хостинг.цом

Започните с А2 хостингом »

А2 хостинг је водећи хостинг програмер прилагођен пружатељима услуга који нуди бескрајну флексибилност и све функције које су вам потребне за израду веб странице. Они нуде водећу гаранцију поврата новца у било којој индустрији, тако да можете угостити своју веб локацију на А2 Хостингу без ризика.

Ако нисте задовољни, можете да откажете свој веб налог за хостинг да бисте добили пуни поврат. Након 30 дана и даље ћете бити подобни за поврат новца за неискориштену услугу.

Суштина: А2 хостинг нуди без премца било када поништен повраћај новца за неискориштену услугу, тако да можете да се пријавите за дугорочни план веб хостинга без ризика. А2 хостинг омогућава вам да одаберете 2 различита оперативна система и нуди бесплатно ССД складиште.

Цене: Редовна цена почиње од 7,99 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 3,92 УСД месечно (50% попуста)

Прочитајте нашу рецензију А2 хостинга >>

преглед гостовања инмоције8. Хостинг ИнМотион

 • Учитајте време: 982 мс
 • Уптиме: 99,91%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: ИнМотионХостинг.цом

Започните са ИнМотион хостингом »

ИнМотион Хостинг један је од најпоузданијих веб домаћина у које искусни блогери и вебмастери верују и крећу се свакодневно. Њихове услуге хостинга нуде много пожељних функција, укључујући ССД складиште, неограничену пропусност и бесплатан домен.

ИнМотион Хостинг удружио се са Треес фор тхе Футуре, непрофитном организацијом посвећеном компензацији угљеничких отисака садњом дрвећа. Водећа гаранција поврата новца из њихове индустрије омогућава вам да испробате њихову хостинг услугу, без ризика, током 90 дана.

Суштина: Можете испробати ИнМотион хостинг без ризика 90 дана и добити поврат новца ако нисте у потпуности задовољни. Они нуде ССД складиштење и бесплатне аутоматизоване сигурносне копије података. Такође можете да купите њихове планове хостинг хостинга за даљу дистрибуцију веб хостинга и зарађивање.

Цене: Редовна цена почиње од 7,99 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају само 4,99 УСД месечно (37% попуста + бесплатно име домена)

Прочитајте нашу рецензију ИнМотион хостинга >>

преглед впенгине9. ВПЕнгине

 • Учитајте време: 582 мс
 • Уптиме: 99,99%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: ВПЕнгине.цом

Започните са ВПЕнгине »

ВПЕнгине је водећи пружатељ услуга ВордПресс хостинг услуга са седиштем у Аустин, ТКС. Они су били једна од првих компанија која је понудила ВордПресс-у усмерена решења за хостинг. Као пионир у управљаној ВордПресс хостинг индустрији, они се могу похвалити импресивном листом купаца укључујући Иелп, Асана, Натионал Геограпхиц, ПБС и МиФитнессПал.

У партнерству су са Амазон Веб Сервицес и Гоогле Цлоуд платформом како би вебсајтима нудили највећу доступност, брзину, скалабилност и сигурност, без обзира на то где су посетиоци у свету. Њихов алат за постављање од 1 клика омогућава вам тестирање нових додатака и ажурирања веб локација пре него што притиснете измене на вашој веб локацији уживо.

Суштина: Ако тражите управљан ВордПресс хостинг услугом која има одличан списак, тада је ВПЕнгине најбоља понуда за вас.

Цене: Редовна цена почиње од 35 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 20,42 УСД месечно (30% попуста током прва 3 месеца)

Прочитајте нашу ВПЕнгине рецензију >>

хостингер рецензија10. Хостингер

 • Учитајте време: 1.42с
 • Уптиме: 99,99%
 • Подршка: 9/10
 • Веб сајт: Хостингер.цом

Започните са Хостингер-ом »

Хостингер се поставља против конкуренције својим приступачним хостинг плановима. Помоћу Хостингера можете да покренете веб локацију за само 0,99 УСД месечно. Уз њихов почетни план, добијате бесплатни ССЛ сертификат, подршку 24/7/365, израду веб локација и 99,9% продужену гаранцију.

Најбољи део је тај што за разлику од других хостинг провајдера када обновите план хостинга, морате плаћати само 2,15 УСД месечно. Имајте на уму да други пружаоци услуга хостинга наплаћују око 8-10 УСД за обнове.
Поред дељеног хостинга, Хостингер нуди и ВордПресс, ВПС и Виндовс ВПС хостинг.

Прочитајте нашу Хостингер рецензију >>

ликуидвеб ревиев11. Течна мрежа

 • Учитајте време: 901 мс
 • Уптиме: 99,99%
 • Подршка: 10/10
 • Веб сајт: ЛикуидВеб.цом

Започните са течним интернетом »

Ликуид Веб је још једна водећа хостинг компанија на тржишту. За разлику од ВПЕнгине-а, који се фокусира само на ВордПресс, хостинг услуге течног веба су оптимизоване за популарне апликације, укључујући ВордПресс, ВооЦоммерце, премиум пословну е-пошту и још много тога.

Њихова почетна цена је мало виша од ВПЕнгине-а, јер нуде само услуге хостинга за ВПС и наменске сервере.

Суштина: Течни Веб је најбољи избор ако желите потпуно управљано решење хостинга који изнајмљује прилагођене кластере сервера који су оптимизовани за популарне апликације, укључујући ВордПресс и ВооЦоммерце.

Цене: Редовна цена почиње од 69 УСД месечно

Посебна понуда: Наши корисници плаћају 21,39 УСД месечно (69% попуста на прва три месеца)

Прочитајте нашу течну Веб рецензију >>

Како одабрати најбољи веб хостинг – 4 фактора која треба узети у обзир

Да бисте одабрали добављача веб хостинга, морате узети у обзир неколико различитих фактора:

 1. Уптиме (поузданост)
 2. Време пуњења (брзина)
 3. Карактеристике
 4. Подршка

1. Уптиме (поузданост)

Уптиме рекорд за најбољи веб хостинг

Требаће да изаберете поузданог провајдера веб хостинга који гарантује максимални продужетак. Уптиме је термин који се користи за описивање периода веб локације на одређеном серверу доступне на мрежи. Обично се продужетак изражава у процентима од укупног расположивог времена, а то је 365 дана годишње.

На пример, за веб локацију која ради читаве године, 24 сата на дан, ради се о 100% продуженом раду. Ако је продужење рада 99%, то значи да је веб локација у паду 3,65 дана.

Иако ниједан веб домаћин не може гарантовати 100% продуженог радног времена, ништа испод 99,9% није поуздано.

Неке хостинг услуге нуде поврат новца уколико не испуне гаранцију за продужење рада, али то се не смањује јер ће вас сваки прекид коштати.

2. Вријеме учитавања (брзина)

учитавање времена за веб хостинг услуге

Гоогле наставља да наглашава брзину странице у свом алгоритму, што је чини једним од најважнијих фактора који треба узети у обзир при избору веб домаћина.

Иако на интернету можете пронаћи мноштво савета и трикова како бисте повећали брзину своје странице, ниједан од њих неће вам помоћи ако се ваша веб локација налази на спором серверу за хостинг. Ако желите да направите брзу веб локацију, прво што треба да урадите је пронаћи веб локацију која не успорава вашу веб локацију.

Да бисмо анализирали и упоредили брзину странице неких од најпопуларнијих веб хостова, направили смо тестну страницу на њима и извели тестове брзине са различитим алатима за тестирање, као што су Пингдом и Лоад Импацт.

3. Карактеристике

Најбољи веб хостинг за мала предузећа

Свака услуга веб хостинга је јединствена у погледу функција. Испод су неке стандардне функције које ћете пронаћи на готово свим популарним провајдерима веб хостинга. Кључ за избор најбољег хостинг провајдера је да схватите да ли они долазе са правим сетом функција које ће вам требати.

 • Инсталација скрипте једним кликом: Помаже вам да на свој хост лако инсталирате скрипту веб локација попут ВордПресс, Јоомла итд.
 • Вебсите буилдер: Иако већина пружатеља услуга хостинга нуди веб страницу као стандардну функцију, није сваки програмер створен једнак. На пример, неки веб домаћини омогућавају вам да само направите основне веб локације са својим програмером, док други чак омогућавају да покренете интернет продавницу помоћу њега. Кључно је схватити да ли њихов програмер долази са правим сетом функција које ће вам требати.
 • Контролна табла: Испитајте како вам ваш веб домаћин омогућава управљање хостинг рачуна. Најпопуларнији контролни панел је цПанел, али такође можете пронаћи провајдере који нуде различите веб-базиране контролне табле.
 • Број домена: Цијене се обично заснивају на броју домена које можете користити са одређеним хостинг планом.
 • Простор на диску и ширина појаса: Хостинг компаније често оглашавају да нуде неограничене ресурсе, попут простора на диску и пропусног опсега, са својим заједничким плановима за хостинг. Међутим, имаћете ограничења у кориштењу ресурса за своју веб локацију. Када се пријавите за услугу, дужни сте се придржавати услова услуге своје компаније за хостинг. А на основу услова биће вам дозвољено да користите ресурсе сервера само за нормалан рад мале веб локације.
 • Адреса Е-поште: Неке компаније за хостинг такође ограничавају број адреса е-поште које можете поставити на свом хостинг налогу. Можда бисте желели да је прегледате и пре него што уђете да одаберете услугу хостинга.
 • Бесплатни домен: Компаније често нуде бесплатан домен док купују нови налог за веб хостинг. Ваша хостинг компанија ће прву годину покрити накнаду за регистрацију вашег домена. Имајте на уму да ако купите име домена од регистрара домена попут НамеЦхеап.цом, дугорочно можете уштедети на цени обнове..
 • Бесплатни ССЛ: ССЛ је стандард безбедносне мере који ствара шифровану везу између прегледача посетиоца и ваше веб локације. Инсталирањем ССЛ сертификата на вашу веб локацију додаће се мала зелена икона локота на вашој адресној траци, што вашу веб локацију чини поузданом. Слично као и бесплатна понуда домена, и неки провајдери веб хостинга нуде бесплатан ССЛ сертификат приликом пријаве на свој хостинг план.

4. Подршка 24/7

24/7 подршка је стандардна функција коју нуде готово сви популарни провајдери веб хостинга. Подршка се обично нуди путем три опције: телефоном, е-поштом на основу карата и четом уживо.

Међутим, два пута проверите да ли ваша услуга хостинга нуди техничку помоћ путем е-поште. Подршка на бази е-поште или карата потребна вам је ако желите помоћ у вези са напредним проблемима који могу потрајати мало дуже. На овај начин не морате губити време на Ливе Цхат да бисте затражили помоћ.

Слично томе, још једна ствар коју бисте требали да размотрите је да ли ваш пружатељ хостинг услуга нуди подршку у цхату током дана. На пример, са ДреамХост-ом, Ливе Цхат је доступан само између 5 и 22 часа ПСТ, а они не нуде ни бесплатну телефонску подршку за дељено хостинг. Ако вам је потребна помоћ путем телефона, морат ћете одвојено купити додатак за подршку телефону.

Избор правог хостинг плана

Већина врхунских провајдера веб хостинга нуди широк избор планова за веб хостинг. Питате се који је најбољи избор за потребе ваше веб странице? Погледајмо неколико различитих планова за веб хостинг:

Дељени / јефтини хостинг: за нове веб странице са малим обимом промета

веб хостинг: дељено

Јефтини хостинг, такође познат као дељени хостинг, је довољан да покренете нову веб локацију са малом обимом промета.

У окружењу за дељење хостинга, ваша веб локација дели ресурсе сервера укључујући ЦПУ, РАМ итд. Са другим веб локацијама на истом серверу. На овај начин пружаоци услуга хостинга могу задржати ниске трошкове. Иако делове ресурса за хостинг делите са другим веб локацијама, веб локација ће бити сигурна и једино ћете моћи да приступите датотекама веб локације.

И најбољи део је што увек можете надоградити на ВПС или друге скупе планове хостинга ако мислите да ваш тренутни хостинг налог није довољно способан да преживи учестали пораст саобраћаја како се развијају ваше потребе..

Често се дељени хостинг може похвалити неограниченим дисковним простором, неограниченом пропусношћу, неограниченим доменима и у основи неограниченим свиме. Иако тврде да нуде неограничене ресурсе, од вас се захтева да будете у потпуности усаглашени са условима коришћења услуге своје компаније и само да користите дисковни простор и пропусни опсег у нормалном раду на личном вебсајту или малој веб локацији..

Од вас ће се тражити да надоградите своју могућност хостинга у случају да ваша веб локација превазилази њихове смернице за коришћење.

ВПС хостинг: За растућу веб локацију која не може оправдати постојање наменског сервера

веб хостинг вс впс хостинг

Како ваша веб локација расте и ваше потребе се развијају, можда ће вам требати већа контрола и флексибилност над вашим хостинг сервером. Овде долази ВПС.

ВПС је скраћен за Виртуал Привате Сервер. Са ВПС-ом, иако и даље делите хостинг ресурсе са другим веб локацијама, добићете много више посвећене снаге и флексибилности за своју веб локацију.

ВПС је најбоља опклада за вас ако желите да направите веб странице са сигурнијим подацима или изградите апликације са великим ресурсима које расту брзом експанзијом. ВПС планови често долазе са побољшаним интерфејсом контролне табле који вам омогућава већу контролу над сервером, заједно са многим специјалним алатима за управљање ВПС-ом.

Неки хостинг провајдери нуде управљани и неуправљани ВПС хостинг за различите планове цена.

ВордПресс хостинг: за ВордПресс веб локације

веб хостинг вс ВордПресс хостинг

Желите да направите веб локацију са ВордПрессом, али не желите да се подвргнете непотребном поступку инсталације? Затим се можете претплатити на управљани план хостинга за ВордПресс.

Компаније за веб хостинг нуде различите ВордПресс хостинг опције, попут јефтиног ВордПресс хостинга, управљаног ВордПресс хостинга итд.

Са управљаним ВордПресс хостингом можете лако започети са својим ВордПресс веб сајтом без непотребног корака ручне инсталације ВордПресс-а. Добићете и оптимизовани ВордПресс хостинг налог који спречава специфичне злонамерне нападе и рањивости за ВордПресс..

Управљани ВордПресс хостинг може бити најбољи избор за вас ако не желите сами да одржавате веб локацију и желите да потражите помоћ од стручњака за подршку ВордПресс-а кад год вам је потребна помоћ.

Намјенски сервер: За веб локацију са изузетно великим прометом

веб хостинг вс наменски хостинг

Ако желите да угостите веб локацију са веома великим прометом без дељења ресурса вашег сервера са другим веб локацијама, можда ћете изабрати наменски хостинг сервер.

Са посвећеним хостингом сервера, добијате комплетан сервер за искључиво коришћење од закупа од вашег хостинг провајдера. На овај начин ћете добити већу контролу над хардвером и оперативним системом сервера.

Ако немате администратора система или немате искуства са серверима, препоручујемо вам да набавите управљани наменски сервер. Упоредо са ажурирањем софтвера, они такође прате надгледање сервера, нуде телефонску подршку итд. Већина најпопуларнијих веб локација користи кластере наменских сервера.

Сажетак: Најбоље компаније за веб хостинг (2020)

Након прегледа, открили смо да је Блуехост најбољи свеукупни провајдер веб хостинга на тржишту. Они нуде различите планове цијена који савршено одговарају вашим потребама без обзира на величину вашег пословања. Без обзира да ли желите да направите веб локацију или нови дом за ваше интернет пословање, сматрате да су њихови планови за хостинг прихватљиви.

Оно што ми заиста волимо код Блуехоста је да они расту са вашим послом. Корисници почетници могу започети мале како би задржали трошкове и надограђивали се како њихов веб сајт расте.

Ако тражите домаћина који нуди робусне перформансе, продужење рада и комплетан сет функција по повољним ценама, онда је Блуехост за вас!

ВордПресс ХостингЦостМонеи БацкЛоад ТимеУптимеСуппорт
1. Блуехост$ 2,75 / месечно.30 дана689 мс99,99%10/10
2. СитеГроунд$ 3,95 / месечно.30 дана649 мс99,98%10/10
3. ХостГатор$ 2,78 / месечно.45 дана691 мс99,96%10/10
4. Дреамхост2,59 УСД / месец.97 дана445 мс99,90%7/10
5. ГреенГеекс$ 3,49 / месец.30 дана697 мс99,92%9/10
6. иПаге$ 1,99 / месец.30 дана2600 мс99,98%8/10
7. А2 хостинг$ 3,92 / месечно.30 дана1280 мс99,90%9/10
8. Хостинг ИнМотион$ 3,49 / месец.90 дана982 мс99,91%9/10
9. ВПЕнгине$ 20,42 / месец.Нула582 мс99,99%9/10
10. Течна мрежа$ 21,39 / месец.30 дана901мс99,99%10/10

Одабир најбољег веб хостинга – често постављана питања

Помажући хиљадама корисника у одабиру плана веб хостинга, одговорили смо на сва питања која се сјетите. Због тога смо саставили листу најчешће постављаних питања, тако да можете пронаћи најбољу услугу веб хостинга за своју веб локацију.

Како функционира веб хостинг?

На вашем веб хостинг налогу се чувају садржај и датотеке вашег блога. Када посетилац покуша да приступи вашој веб локацији тако што упише вашу веб адресу (или име домене) у адресну траку, биће усмерен на датотеке вашег вебсајта смештене на вашем веб хостинг серверу.

Који план хостинга треба да изаберем када започнем?

Дељени хостинг је најјефтинија опција за хостинг и доступан је са свим битним функцијама које ће вам требати да бисте поставили и покренули веб локацију. Када почињете, одаберите прави заједнички план хостинга према вашим потребама.

Дељено је хостинг безбедно?

Заједнички хостинг пружа вам сигурно окружење за израду и развој малог вебсајта. Неки заједнички планови хостинга такође вам дају наменску ИП адресу која дозвољава приступ вашој веб локацији кад год вам треба и ССЛ сертификат који омогућава сигурну везу.

Како веб хостинг компанија може понудити јефтин хостинг без нарушавања квалитета?

Са дељеним хостингом, ресурси сервера попут РАМ-а, ЦПУ-а и дисковне меморије се деле са другим веб локацијама које се налазе на истом серверу. Овако хостинг компаније одржавају трошкове ниским, а да не нарушавају квалитет.

Колико обично кошта почетак рада са налогом за веб хостинг?

Домаћинске компаније често оглашавају велики попуст за почетни термин. Али обично, план заједничког хостинга кошта око 100 долара годишње. Како ваша веб локација расте, можете да надоградите хостинг на веће опције хостинга попут ВПС-а или наменског сервера за обраду више промета.

Морам ли да добијем хостинг додатак?

Не. Хостинг компаније често покушавају да надограде хостинг додатке кад год се претплатите на хостинг план. Да бисте уштедели на непотребним трошковима, поништите те додатке пре него што довршите поруџбину. Када тек почињете са новом веб страницом, неће вам требати ти додаци. Међутим, те додатке увек можете купити касније ако их сматрате корисним.

Желим да покренем ВордПресс страницу. Да ли да изаберем услугу хостинга за ВордПресс?

То зависи од ваших потреба.

Услуга дељеног хостинга је најбоља почетна тачка за мале веб локације и блогове на којима ћете добити све битне карактеристике за покретање ваше ВордПресс веб локације, укључујући ВордПресс инсталатер за 1 клик..

Ако желите да брзо и лако започнете са својом веб страницом, уместо тога можете одабрати јефтину услугу ВордПресс хостинга. ВордПресс хостинг налог долази унапред инсталиран са ВордПрессом, тако да вам није потребан никакав додатни корак да бисте покренули веб локацију.

Такође можете да нађете да неке компаније за хостинг усмерене на ВордПресс, попут ВПЕнгине нуде скупе услуге управљања вођеним хостингом. Направљен је посебно за покретање ВордПресс веб локација на њему и оптимизован је за брзину, сигурност и скалабилност. Такви сервиси такође имају много побољшаних функција специфичних за ВордПресс, које нису неопходне за кориснике који тек почињу.

Да ли треба да имам домен и хостинг од истог провајдера?

Не нужно. Можете добити домен и хостинг од различитих провајдера. Неки пружаоци хостинга вам омогућавају да бесплатно региструјете име домена приликом куповине хостинг налога. Када региструјете домен од свог пружатеља услуга хостинга, предност је што можете да управљате и доменом и хостингом са једног налога.

Алтернативно, можете да купите име домена од регистрара домена, као што је НамеЦхеап. Дугорочно, куповина имена домена од регистрара домена биће исплатива за вас, јер ће трошкови обнове домена бити нижи..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me