Блуехост

Преглед БлуеХост


Блуехост је једна од највећих робних марки на мрежи. Они су званично препоручени пружаоци хостинга од стране ВордПресс.орг и тренутно имају преко 2 милиона веб локација. Када се пријавите за план веб хостинга, Блуехост нуди бесплатан домен, бесплатан ССЛ и ексклузивни попуст од 63% за ИсИтВП кориснике.

Просечна оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.9 / 5.0

Преглед Блуехост-а: добри, зли и ружни

преглед блуехост-а

Блуехост је једно од најстаријих и највећих робних марки када је у питању веб хостинг. Они су званично препоручени пружаоци хостинга од стране ВордПресс.орг. У складу су са свим модерним стандардима за хардвер и софтвер. Кад год вам је потребна помоћ за веб хостинг, можете ступити у контакт са Блуехостовим тимом 24/7 подршке путем ливе цхат-а или телефона.

Сматрамо да је Блуехост најбоља јефтина услуга хостинга захваљујући њиховој приступачности, репутацији, употребљивости и способности да растете уз ваше пословање. Са Блуехост дељеним планом хостинга, добијате бесплатан домен, бесплатан ССЛ и још много тога. Једном када прерастете дозволу за саобраћај на дељеном хостингу, лако можете надоградити на њихове ВПС и наменске опције сервера.

На Блуехост плановима такође можете уштедјети плаћајући годишње.

Блуехост се непрекидно труди ка изврсности редовно побољшавајући своју хардверску инфраструктуру сервера као и целокупно искуство хостинга. У настојању да почетницима изузетно олакшају покретање веб странице, надоградили су своју корисничку контролну таблу. Користе водеће технологије као што су КВМ и ОпенСтацк како би осигурали да ваша веб локација буде што бржа.

Блуехост редовно доприноси пројектима отвореног кода као што је ВордПресс. Они нуде инсталационе програме за један клик за ВордПресс као и друге популарне програмере веб локација и блоггинг платформе. Ако тек почињете, онда заиста не можете погријешити са Блуехостом.

 • Бесплатна регистрација домена
 • Кликните једном на ВордПресс
 • Неограничен простор на диску и водећи хардвер у индустрији
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 2,75 долара месечно!
 • 24/7 Подршка за ћаскање и телефон
 • Почните одмах са Блуехост-ом!

Оцене јефтиног хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

Преглед јефтиног хостинга Блуехост

блуехост дели веб хостинг

Блуехостов јефтини хостинг такође познат као дељени хостинг савршена је опција ако тек почињете и очекујете само малу обим промета. На дељеном хостинг серверу, ваша веб локација дели ресурсе за хостинг са другим веб локацијама које се налазе на истом серверу. То омогућава хостинг компанијама да трошкове одржавају ниским.

Иако добављачи дељеног хостинга често кажу да је неизмерена пропусност, ако ваша веб локација почне да привлачи велико оптерећење саобраћаја, тада ће ваш провајдер хостинга затражити да надоградите на виши план који је бржи и поузданији од дељеног хостинга. Цлоуд хостинг користи више сервера, тако да ће се у случају великог пораста промета аутоматски процес пребацивања пребацити на други хостинг сервер да би се осигурале брзе перформансе.

Уз сваки дељени план хостинга, добијате на десетине бесплатних скрипти за веб локације како бисте лако покренули веб локацију, блог или интернетску продавницу, укључујући ВордПресс, Јоомла и Друпал са инсталатерима једним кликом..

Добићете и бесплатно име домена и бесплатан ССЛ сертификат да заштитите веб локацију од пресретања и злоупотребе података. Ово уверава ваше купце да се њихови подаци шаљу преко сигурне везе, што такође може навести ваше купце да послују са вама.

Као део Блуехост-овог дељеног плана хостинга, они нуде и бесплатне маркетиншке бонусе који ће вам помоћи да оборите вашу веб локацију. Топло их препоручујемо за сва мала предузећа.

У случају да нисте задовољни, увек можете да искористите њихову 30-дневну гаранцију поврата новца, али мало је вероватно да ће вам требати!

 • Бесплатни градитељ домена и веб локација
 • Ворд кликните на ВордПресс
 • Неограничен простор на диску и водећи хардвер у индустрији
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 2,75 долара месечно!
 • 24/7 чет и телефонска подршка
 • Почните одмах са Блуехост-ом!

Посебни рејтинг хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.7 / 5.0

Преглед издвајања хостинга за Блуехост

блуехост-посвећен хостинг

Са наменским хостингом Блуехост изнајмљујете физички сервер искључиво за своју веб локацију. Најбољи део о наменским серверима је да не делите ресурсе са било којим другим веб локацијама, тако да сервер може да се конфигурише посебно за ваше потребе.

Изграђен на ОпенСтацк технологији, Блуехост нуди поуздан наменски хостинг по повољној цени. Можете бирати између три различита плана цена, а сваки план долази са побољшаним цПанел-ом који вам омогућава да лако надоградите ваш простор за складиштење у покрету без административне интервенције.

Са наменским хостингом Блуехост добијате минимум 4 језгре на серверу, 1ТБ РАИД меморије и између четири и 16 гига доступне РАМ-а. Можете чак имати више хостинг услуга на једном налогу, укључујући дељени, ВПС или наменски хостинг.

За разлику од другог наменског хостинга за који је потребно неколико сати или дана да бисте поставили свој налог, Блуехост има могућност да одмах обезбеди своје наменске сервере, тако да можете почети одмах.

Будући да Блуехост поседује сопствени центар података, они редовно улажу у врхунски хардвер и инфраструктуру да би обезбедили да њихови наменски сервери буду на врху. Блуехост обавља одличан посао у осигуравању да ваш сервер остане у току са новим изменама ОС-а и безбедносним исправкама.

Међутим, када започнете са напредном оптимизацијом и конфигурацијом сервера, ваше искуство ће се разликовати од сваког администратора подршке / система са којим разговарате. Понекад ће се од вас тражити да платите додатне накнаде за инсталирање одређених скрипти или модула на сервер.

Све у свему, Блуехост-ов наменски сервер нуди најбољу вредност за новац.

 • Складиштење – 500ГБ до 1ТБ
 • РАМ меморије – 4ГБ до 12ГБ
 • Редовна цена 79,99 УСД / месечно.
 • 24/7 чет и телефонска подршка
 • Намјенски агенси за подршку
 • Почните одмах са Блуехост-ом!

ВПС Оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.8 / 5.0

Преглед Блуехост ВПС хостинга

блуехост впс

После дељеног хостинга, цлоуд и ВПС хостинг следећи су корак. ВПС је скраћен за Виртуал Привате Сервер. Док ВПС делите ресурсе са другим веб локацијама, имате много више наменске снаге и флексибилности за своју веб локацију.

Изграђен коришћењем опен соурце технологије као што су ОпенСтацк и КВМ, Блуехост нуди ВПС хостинг који је истовремено и моћан и једноставан за коришћење. Пошто Блуехост поседује своје центре података, они улажу у најсавременији хардвер како би откључали пробојне брзине.

Својим ВПС плановима Блуехост нуди до четири језгре и 2ГБ до 8ГБ РАМ-а са гарантованим ресурсима. Свака ВПС конфигурација долази са побољшаним цПанел интерфејсом, који садржи све што се налази у дељеном хостинг интерфејсу заједно са специјалним алатима за ваше управљање ВПС.

За разлику од наших ВПС хостинг услуга, Блуехост-ов ВПС је тренутно доступан, што значи да не морате да чекате сатима или данима да бисте активирали свој налог. Можете се одмах пријавити и започети изградњу веб странице.

ВПС сервери Блуехоста дизајнирани су да подрже приступ сигурној шкољци, приступ датотеци дневника и још много тога. Добијате и ССД (Солид Стате Дриве) меморију у распону од 30 ГБ до 120 ГБ. Највећа предност ВПС хостинга је та што имате загарантоване ресурсе додељене веб локацији, тако да може имати максималне перформансе и продужење времена.

Имате могућност да радите са више сервера, имате контролу приступа, можете да добијете роот приступ за напреднију конфигурацију и још много тога. Блуехост-ова ВПС понуда је међу најбољима у индустрији по својој цени. Модни тим за подршку Блуехост биће ту да вам помогне у сваком кораку.

 • Складиштење – 30ГБ до 120ГБ
 • РАМ – 2ГБ до 8ГБ
 • Редовна цена 19,99 УСД / месечно.
 • 24/7 чет и телефонска подршка
 • Намјенски ИП адресе
 • Почните одмах са Блуехост-ом!

ВордПресс хостинг хостинг рејтинг
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.9 / 5.0

Блуехост ВордПресс хостинг преглед

Блуехост

Блуехост је један од највећих хостинг брендова у ВордПресс екосистему. Службено препоручени од стране ВордПресс.орг, Блуехост се издваја међу мноштвом својом снажном ВордПресс понудом.

Они нуде инсталацију за ВордПресс од 1 клика, бесплатно име домена и бесплатни ССЛ сертификат по цени од 2,75 долара месечно, што је најбоље када је у питању квалитет услуге коју нуде.

Блуехост редовно доприноси пројекту отвореног кода ВордПресс, а њихов тим је високо обучен да помогне у одговору на било које ВордПресс питање које можда имате. Такође нуде премиум теме и додатке путем своје подружнице, МОЈО Маркетплаце. Такође можете добити њихову подршку за стручњаке ВордПресс 1-на-1 путем њихове ВП Ливе услуге.

Последњих година много су уложили у побољшање своје ВордПресс понуде обнављањем протока на броду, повезивањем услуга као што су безбедност, ЦДН, кеширање, могућности постављања и много више.

Ако тек покрећете своју ВордПресс веб локацију, на тржишту нема бољег хостинг провајдера од Блуехоста који нуди функције које раде по врло повољној цени.!

 • Бесплатни градитељ домена и веб локација
 • Ворд кликните на ВордПресс
 • Неограничен простор на диску и водећи хардвер у индустрији
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 2,75 долара месечно!
 • 24/7 чет и телефонска подршка
 • Почните одмах са Блуехост-ом!

Оцене хостинга за ВооЦоммерце
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 4.9 / 5.0

Преглед Блуехост ВооЦоммерце хостинга

блуехост-вооцоммерце-референце

ВооЦоммерце је најпопуларнија платформа за е-трговину на Интернету. Због недавног раста, многе веб хостинг компаније почеле су да нуде оптимизоване ВооЦоммерце хостинг планове.

Захваљујући својој снажној вези са ВордПресс заједницом, Блуехост је међу првима направио ВооЦоммерце хостинг планове. Њихов план за хостинг ВооЦоммерце долази с унапред инсталираним ВооЦоммерце додатком заједно са темом Сторефронт.

Са ВооЦоммерце хостингом Блуехоста, добијате све што је потребно за покретање интернет продавнице. Добијате наменску ИП адресу, позитивну безбедност ССЛ-а, наменску линију подршке и још много тога.

Блуехост је такође званично препоручени ВооЦоммерце хостинг провајдер. Блуехост осигурава да имате све што је потребно за покретање интернетске продавнице о буџету.

ВооЦоммерце хостинг је изграђен на врху Блуехост хостинг хостинг инфраструктуре, тако да може да поднесе веће оптерећење и саобраћај од уобичајеног плана дељеног хостинга. Корисници се често збуњују између ВордПресс хостинга и ВооЦоммерце хостинг опције који нуди Блуехост.

Иако можете да користите било који план, за оптималне резултате препоручујемо коришћење ВооЦоммерце хостинг хостинг плана за ВооЦоммерце веб локације.

 • Складиштење – 100ГБ до неограничено
 • Прединсталирана ВооЦоммерце
 • Намјенске ИП адресе, приватне ССЛ и Бонус понуде
 • Редовна цена 13,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 6,95 долара месечно!
 • 24/7 чет и телефонска подршка
 • Почните одмах са Блуехост-ом!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map