ГреенГеекс

преглед греенгеекс-а


ГреенГеекс је водећи еколошки прихватљив веб хостинг провајдер. Основани из Лос Анђелеса у Калифорнији, они имају глобалну радну снагу која пружа боље веб хостинг искуство купцима који обухватају више од 150 земаља. Корисници ИсИтВП могу добити ексклузивни попуст од 60% на хостинг и бесплатно име домена.

Просечна оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Преглед ГреенГеекса: Да ли вам је заиста потребан зелени хостинг?

преглед греенгеекс-а

ГреенГеекс је први светски добављач веб хостинга за зелену енергију на свету. Као бренд, ГреенГеекс наглашава њихову посвећеност животној средини. Основани из Лос Анђелеса у Калифорнији, они имају глобалну радну снагу која пружа боље искуство веб хостинга купцима који обухватају више од 150 земаља.

Већина дата центара троши велике количине енергије, а више од половине те енергије користи се за хлађење и климатизацију. Да би смањили свој угљен траг, ГреенГеекс враћа 3 пута већу енергију коју троше у мрежу у облику обновљиве енергије.

ГреенГеекс се такође обавезао да ће корисницима пружити супер брзо веб искуство. Без обзира на ваш план, добићете само ССД меморију, што доказано побољшава перформансе ваше веб локације. Добићете и неке од најбољих брзинских технологија као што је ПоверЦацхер – уграђена технологија кеширања која ефикасно служи вашој апликацији и бесплатна ЦлоудФларе ЦДН интеграција – једна од најбољих ЦДН мрежа изграђених за убрзање ваше веб локације.

Са ГреенГеекс-ом је загарантовано ваше задовољство или ћете добити пуни поврат. Можете да испробате њихов хостинг без ризика током 30 дана. Ако нисте у потпуности задовољни њиховом услугом, можете затражити пуни поврат у року од 30 дана од ваше претплате за хостинг. Име вашег домена имаћете чак и након отказивања рачуна за хостинг.

 • ССД складиште за све планове
 • Бесплатна регистрација домена
 • Еколошки центри података
 • Нема скривених накнада
 • Редовна цена 9,95 УСД / месечно. али наши корисници плаћају 2,95 УСД месечно!
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!

Оцене јефтиног хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Преглед ГреенГеекс јефтиних хостинга

греенгеекс вордпресс хостинг преглед

ГреенГеекс има само један јефтини / дељени план хостинга. Помоћу ГреенГеекса можете угостити неограничене домене с неограниченим простором за похрану и пропусним опсегом. Такође ћете добити 24/7 посвећену подршку свакодневно путем е-поште, ливе цхат и телефона без додатних трошкова.

План јефтиног хостинга такође долази са чаробњаком за инсталацију за 1 клик за ВордПресс, Јоомла и Друпал. Такође ћете добити приступ бесплатном алатки за прављење и повлачење веб локација која вам омогућава брзо покретање веб локације, без укључивања кодирања. Са градитељем можете бирати између стотина потпуно прилагодљивих шаблона у десетинама индустрија. Алат за прављење мобилних уређаја није важан и можете да интегришете и корпу за продају својих производа.

ГреенГеекс вам омогућава да региструјете потпуно ново име домена или бесплатно пребаците постојећи домен на ГреенГеекс. Такође можете искористити њихову бесплатну миграцију веб локација када започнете.

ГреенГеекс платформа је високо скалабилна што омогућава непрекидно унапређивање ресурса за рачунаре када се укаже потреба, елиминишући потребу за много већим ценама надоградње виртуелних приватних сервера (ВПС).

ГреенГеекс је хостинг добављач компатибилан са ПЦИ. То значи да можете прихватити плаћања на својој веб локацији без бриге о крађи или злоупотреби кредитне картице.

Ако вам је потребна еколошка услуга хостинга, ГреенГеекс је најприкладнији. У партнерству са Фондом за заштиту животне средине Бонневилле, они улажу 3 пута више онога што троше у облику обновљиве енергије за мрежу.

 • Бесплатни градитељ домена и веб локација
 • ССД хард дискови
 • Бесплатно ЦДН
 • Неограничено хостинг домена
 • Редовна цена 9,95 УСД / месечно. али наши корисници плаћају 2,95 УСД месечно!
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!

Посебни рејтинг хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

ГреенГеекс наменски преглед хостинга

греенгеекс наменски преглед сервера

Уз посвећени хостинг, изнајмљујете физички сервер искључиво за своју веб локацију. Како нећете делити ресурсе свог сервера ни са једним другим веб локацијама, добијате пуну контролу и флексибилност. То значи да можете конфигурирати сервер посебно за ваше индивидуалне потребе.

Са наменским хостингом ГреенГеекса, добијате 10.000 ГБ преноса и најмање 1 Кс 500 ГБ САТА драјва. Једна од недостатака је та што им наменски сервери нису одмах доступни. Морате прво да се обратите тиму за подршку пре него што будете могли да поставите наменски сервер.

Сви њихови наменски сервери користе Интел-ове процесоре, хард дискове и опрему. Како су опредијељени за животну средину, њихови се сервери компензују 300% енергијом вјетра партнерством са Бонневилле Енвиронментал Фоундатион.

Сви њихови сервери смештени су у врхунском објекту дата центра. Они редовно улажу у врхунски хардвер и инфраструктуру како би осигурали да њихови наменски сервери буду на врхунцу. Њихова добро испланирана инфраструктура један је од разлога што су сјајни пружаоци услуга хостинга.

Ваш хостинг сервер ће даљински надгледати техничари дата центра и инжењери. Њихове сервере покреће Интел са најјефикаснијим процесорима. Њихова мрежа је обједињена преко прекидача Цисцо и Јунипер.

Све у свему, ГреенГеекс-ов наменски сервер нуди најбољу вредност за ваш новац.

 • До 2 Кс 500 ГБ САТА уређаја
 • 5 ИП адреса
 • Пренос до 10.000 ГБ
 • Компензира 300% енергијом ветра
 • Цене почињу од 169 УСД месечно.
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!

ВПС Оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Преглед ГреенГеекс ВПС хостинга

греенгеекс впс хостинг преглед

ГреенГеекс ВПС хостинг је најбоља опција између хостинга за веб странице којима је потребно више ресурса од дељеног хостинга, али не могу да приуште наменски сервер. Помоћу ВПС-а добијате већу контролу над сервером него хостовање веб локације на дељеном хостинг налогу.

Сви ВПС планови долазе са управљачком таблом за управљање ВПС-ом, која вам омогућава контролу свих аспеката ВПС-а. Добићете и цПанел / ВХМ лиценцу, омогућавајући вам једноставно управљање више налога за веб хостинг, е-пошту, МиСКЛ базе података и још много тога.

ВПС хостинг се брзо обезбеђује. Након провере вашег идентитета, можете почети да користите свој ВПС налог у року од 60 секунди. ГреенГеекс такође нуди бесплатне ноћне резервне копије. То значи да су вас покривали у најгорим сценаријима и давали вам душевни мир.

Својим ВПС плановима ГреенГеекс вам нуди четири језгре, до 125 ГБ ССД простора за складиштење и врхунску ширину бренда од 300 ГБ. Такође можете да преселите своју веб локацију на ГреенГеекс, без накнаде, ако прелазите са једног од њихових конкурената.

ВПС ће вам бити доступан на ИП адреси на црној листи. Добићете и приступ рачуну препродавача еНом домена, вредност 995 УСД. На овај начин не морате да креирате засебан хостинг хостинг рачун за регистровање, пренос и управљање именима домена за своје купце. Њихов паметни тим за подршку биће ту да вам помогне у сваком кораку.

 • Власнички портал за управљање ВПС-ом
 • Бесплатна брза услуга
 • ССД за складиштење од 25 до 125 ГБ
 • Пропусни опсег од 1000 до 3000 ГБ
 • Цене почињу од 39,95 УСД месечно.
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!

ВордПресс хостинг хостинг рејтинг
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

Преглед ГреенГеекс ВордПресс хостинга

греенгеекс вордпресс хостинг преглед

ВордПресс планови за хостинг ГреенГеекс-а долазе са свим функцијама које бисте икада могли да пожелите од хостинг провајдера. Без обзира да ли сте апсолутни новак или корисник ветерана ВордПресс-а, наћи ћете карактеристике њиховог хостинг плана неизмерно корисне.

ГреенГеекс аутоматски ажурира вашу ВордПресс инсталацију ради заштите ваше веб локације од потенцијалних претњи угроженошћу. Они такође аутоматски праве резервне копије ваших података на сваких 24 сата, пружајући вам безбрижност. Пружају врхунску подршку и све што је потребно за покретање успешног вебсајта.

Такође су посвећени да чувају вашу веб локацију безбедном применом прилагођених безбедносних правила и исправкама рањивости без нула дана.

ГреенГеекс користи најновије технологије на свом ВордПресс хостингу као што су ПХП 7, ССД складиште, бесплатна ЦлоудФларе ЦДН интеграција и још много тога.

Ако имате решење за све у једном ВордПресс хостинг хостинг решење, које је приступачно и такође долази са ВП-ЦЛИ, ССХ, Гит и прилагођеним ПХП.ини, онда је ГреенГеекс ваш најбољи улог.

 • Бесплатна миграција ВордПресс-а
 • Бесплатна интеграција ЦлоудФларе ЦДН-а
 • Бесплатна побољшана ВордПресс сигурност
 • Кликните једном на ВордПресс
 • Редовна цена 9,95 УСД / месечно. али наши корисници плаћају 2,95 УСД месечно!
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!

Оцјена хостинга продавца
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

Преглед хостинга ГреенГеекс Реселлер хостинга

рецензија греенгеекс реселлер хостинг хостинга

ГреенГеекс нуди и хостинг продаваче, што је један од најбољих избора за предузећа која желе да остваре додатни приход додавањем хостинг услуга у свој портфељ. Помоћу ГреенГеекса-а можете добити рачуне за хостинг за само 2 УСД месечно.

Читав налог може уживати у најновијим технологијама брзине, укључујући ССД дискове за складиштење, бесплатни ЦДН и још много тога. Ако се нађе да неки налог користи више ресурса од осталих, лако можете доделити више ресурса само том рачуну без икаквих проблема.

Сви рачуни долазе са ВХМЦС лиценцом која вам омогућава управљање и фактурирање клијената.

Такође можете прилагодити свој ДНС помоћу сервера приватних имена и прилагодити вашу контролну таблу, тако да ваши купци никада неће знати да су домаћин на ГреенГеексу.

 • 10 цПанел рачуна са основним планом
 • ВХМЦС лиценца укључена
 • Велепродајне цене рачуна
 • Велепродајни домени
 • Редовна цена $ 34,95 / месечно. али наши корисници плаћају 19,95 УСД месечно!
 • Започните са ГреенГеекс-ом већ данас!
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map