ИнМотион хостинг


ИнМотион Хостинг један је од најпоузданијих веб домаћина у које искусни блогери и вебмастери верују и крећу се свакодневно. Њихове услуге хостинга нуде много пожељних функција, укључујући ССД складиште, неограничену пропусност и бесплатан домен. Корисници ИсИтВП-а могу добити ексклузивне 37% попуста на пословне хостинг хостинг планове.

Просечна оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

ИнМотион хостинг хостинг: добри, зли и ружни

инмотион хостинг впс хостинг преглед

ИнМотион хостинг је један од најпоузданијих домаћина у који искусни блогери и вебмастери верују и крећу се свакодневно. Они су у стању да обраде све ваше потребе за веб хостингом, укључујући дељени хостинг, ВПС хостинг, хостинг продавца и наменски хостинг сервера.

Оно што зарађује ИнМотион Хостинг најпоузданијим оценама домаћина је да су они ветерани у индустрији веб хостинга и нуде много пожељних хостинг функција. Омогућавају најновију технологију за глатко и брзо веб искуство, попут ССД складиштења, ПХП 7 и прилагођеног кеширања сервера. Омогућавају вам и избор података центара, бесплатне аутоматизоване сигурносне копије и интерну подршку подржану са сједиштем у САД и 24/7.

ИнМотион Хостинг удружио се са Треес фор тхе Футуре, непрофитном организацијом посвећеном компензацији угљеничких отисака садњом дрвећа. Својим партнерством осигуравају садњу 5.000 стабала широм света у развоју. Компанија је такође сконцентрисано покушала да побољша свој отисак угљеника отварањем зеленог центра података у Лос Анђелесу у Калифорнији.

Помоћу ИнМотион хостинга ваше задовољство је загарантовано или ћете добити пуни поврат. Водећа гаранција поврата новца из њихове индустрије омогућава вам да испробате услугу хостинга, без ризика, током 90 дана. Сви 6-месечни и дугорочни планови хостинга, осим њихове наменске хостинг услуге, подржани су неусклађеном гаранцијом поврата новца од 90 дана. Сви планови наменских хостинга испуњавају услове за повраћај новца у року од 30 дана.

 • ССД стораге
 • Бесплатно име домена
 • Високо сигурни сервери
 • Пријатељска 24/7 подршка у САД
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 4,99 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!

Оцене јефтиног хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пуна 5.0 / 5.0

ИнМотион Хостинг Преглед јефтиних хостинга

преглед гостовања инмоције

ИнМотион Хостинг је почетне нивое јефтиних хостинг планова означио као пословни хостинг. То доказује да озбиљно схватају своје јефтине хостинг планове. Сви пословни планови хостинга долазе са бесплатном ССД меморијом, инсталацијом у 1 клику за преко 400 апликација, бесплатном регистрацијом имена домена за брзо започињање и цПанел приступом за једноставно управљање хостованим налогом.

Сви планови пословног хостинга имају неограничен простор на диску, пропусност и налоге за е-пошту. Добићете и комплетан маркетиншки пакет који садржи бесплатне рекламне кредите, уграђену статистику посетилаца и још много тога.

ИнМотион хостинг такође је посвећен пружању високе сигурности за вашу веб локацију. Бесплатни ССЛ, аутоматизоване сигурносне копије и ДДоС заштита такође су укључени у све дељене планове пословног хостинга. Са напредном ДДоС заштитом и њиховом паметном технологијом усмеравања, они одржавају 99,999% продуженог рада мреже.

Уз Повер План и изнад, добијате најмање 2Кс перформансе, у поређењу са улазним нивоом Лаунцх Схаред бусинесс хостинг план. Сваки план је снажнији од последњег у погледу броја посетилаца који могу да буду подржани.

За разлику од других дељених хостинг провајдера, бесплатни програм за прављење и повлачење софтвера ИнМотион Хостинг, БолдГрид, изграђен је на врху ВордПресс-а. То значи да ћете, уз практичност, добити и прилагодљивост ВордПресс-а.

Ако се ваша веб локација већ налази на некој другој платформи, можете је преместити на ИнМотион Хостинг бесплатно, без застоја и без губитка важних података.

 • ССД стораге
 • Бесплатно име домена
 • Бесплатно сигурносно копирање података
 • Бесплатни рекламни кредити
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 4,99 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!

Посебни рејтинг хостинга
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

ИнМотион Хостинг Дедицирани преглед хостинга

инмотион хостинг наменски преглед хостинг хостинга

Помоћу наменског плана хостинга ИнМотион Хостинг-а, можете одабрати идеалан дата центар који је најприкладнији за ваше потребе. Када кренете, добијате 2 сата бесплатне помоћи при покретању. Можете им рећи о својим прилагођеним потребама, попут специфичних инсталација софтвера, подешавања кластера сервера и још много тога.

У најређијем случају, ако вам је потребна помоћ осим бесплатне помоћи при покретању, можете да искористите њиховог администратора система са опционалним управљаним часовима хостинга да испуне заморне задатке, док се фокусирате на своје пословање..

Најбоља ствар у избору наменског хостинг плана са ИнМотион Хостингом јесте да добијете потпуно прилагодљиве Линук наменске сервере. Пре него што одаберете план, можете да поднесете своју конфигурацију на ИнМотион хостингу. Они ће вам се обратити да вас воде кроз последње кораке прилагођавања и поставе вам их.

Њихов потпуно управљани, наменски хостинг сервер долази инсталиран са ЛАМП стацком. Омогућавају и опционални даљински КВМ приступ путем којег можете инсталирати и управљати оперативним системом по вашем избору.

ИнМотион хостинг сервери ближи су тачки Интернет Екцханге (ИКСП), што повећава време пинга. На тај начин можете осигурати да су времена извођења ваше веб странице највиша у индустрији. Сваки наменски план користи ССД за примарно складиштење, што је и доказано 20Кс брже од традиционалних ХДД-ова.

Генерално, стандардно наменско подешавање хостинга је завршено за само 30 минута, а прилагођено подешавање у току једног дана. Осим 30-дневне гаранције поврата новца, можете искористити и повраћај поврата чак и ако сте платили унапред за годину.

Све у свему, наменски сервер ИнМотион Хостинг нуди најбољу вредност за ваш буџет.

 • Избор дата центра
 • 30-дневна гаранција поврата новца
 • Управљани хостинг
 • 1-то-1 системско време администратора у вредности од 300 УСД
 • Редовна цена 189,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 105,69 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!

ВПС Оцена
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

ИнМотион хостинг ВПС преглед хостинга

инмотион хостинг впс хостинг преглед

ИнМотион Хостинг нуди и ВПС хостинг са управљаним и самосталним управљањем.

Са управљаним ВПС серверима, можете да инсталирате софтвер као што је Нгинк према заданим поставкама. Поставке сервера можете да ажурирате помоћу цПанела и ВХМ приступа. Такође ћете добити бесплатно управљање сервером, ажурирања и закрпе. Управљани ВПС сервери су најприкладнији за кориснике, попут препродавача, агенција и заузетих власника предузећа који не желе да се баве задацима администрације система.

Са ВПС серверима са самоуправљањем, добијате потпуну контролу са ССХ тастерима. Омогућује вам приступ муњевитом ВПС серверу са минималним трошковима. Можете прилагодити и конфигурирати ваш сервер на основу ваших индивидуалних потреба. ВПС сервери са властитим управљањем су најприкладнији за кориснике који имају техничку тенденцију, као што су администратори система и програмери.

Са самопоузданим ВПС серверима неће се подразумевано инсталирати ништа, осим оперативног система који сте изабрали и заштитног зида ради сигурности.

Када почнете са управљаним ВПС планом, добићете 2 сата бесплатне помоћи при покретању. Можете тражити од управљаног хостинг тима да изврши било какво напредно прилагођавање, оптимизацију и подршку. Такође можете добити идеалну копију ВПС партиције са функцијом снапсхотс. Можете користити снимке да креирате тачну копију тако да се лако вратите ако се догоди било шта неочекивано приликом покушаја промене промене у развојном окружењу.

Планови ВПС хостинга поседују додатне функције као што су велика доступност, надгледање ресурса, 2-3 бесплатна наменска ИПС и још много тога.

 • Доступан је и управљани и самоуправни хостинг
 • Ауто-скалирање језгара ЦПУ-а
 • Заштита од ДДоС напада
 • Сервери високе доступности
 • Редовна цена 34,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 19,99 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!

ВордПресс хостинг хостинг рејтинг
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда празно 4.0 / 5.0

ИнМотион Хостинг Преглед хостинга за ВордПресс

преглед гостовања инмоције

Ако тражите оптимизовану управљачку ВордПресс хостинг платформу која је створена да пружа блиставо брзо веб искуство, ИнМотион хостинг може бити најбољи избор за вас.

Сви ВордПресс хостинг планови долазе унапред инсталирани са ВордПрессом. Ако је потребно, можете добити БолдГрид инсталиран на ВордПрессу, који је програм за прављење и препуштање који вам омогућава брзо покретање ВордПресс веб локације без кодирања. Поред ВИСИВИГ уређивача, можете градити и сложене изглед садржаја на основу ваше индустрије. Мрежни систем осигурава да је ваш садржај организован и оптимизован за гледање путем мобилних уређаја.

ВордПресс планови за хостинг такође долазе са алатком за подешавање од 1 клика, тако да можете брзо да направите развојни сајт без гњаваже.

ИнМотион хостинг пружа вам бесплатну аутоматску инсталацију ВордПресс-а и ажурирања тема како би се заштитила ваша веб локација од недавно изложених претњи рањивости..

Са ВП-2000С или старијим ВордПресс плановима за хостинг, добијате приступ премијској претплати на ВордПресс теме и додатке.

 • Нгинк архитектура сервера
 • Управљана безбедност и бесплатне резервне копије
 • Аутоматско ажурирање ВордПресс-а и тема
 • Превуците и испустите ВордПресс едитор
 • Редовна цена 7,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 4,99 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!

Оцјена хостинга продавца
Оцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена Звезда пунаОцена половине звезда 4.5 / 5.0

ИнМотион хостинг хостинг реселлер рецензија

преглед хостинг хостинг продавача инмотион

ИнМотион Хостинг нуди широк избор планова хостинга продавца. За разлику од већине њихових конкурената, ИнМотион хостинг омогућава вам куповину или заједничке препродавачке платформе или ВПС платформе препродавача на основу потреба, техничког знања и буџета.

Поред хостинг услуга, ИнМотион Хостинг такође вам омогућава да препродајете имена домена бесплатним еНом налогом продавача домена. На тај начин можете продати све домене највишег нивоа својим купцима.

Сви планови хостинга долазе са ВХМЦС приступом, који је водећи алат који вам даје детаљан преглед свих ваших хостинг рачуна, било да су плаћени, кашњени или отказани.

Услуге хостинга обележене су белом ознаком, тако да ваши купци никада неће знати да продајете хостинг услуге од стране ИнМотион Хостинг-а.

 • Приступите ВХМЦС софтверу за наплату
 • Постаните препродавач домена
 • Продајте услуге хостинга са белом ознаком
 • Коришћени приступ је дозвољен
 • Редовна цена 29,99 УСД / месечно, али наши корисници плаћају 13,99 долара месечно!
 • Започните са ИнМотион хостингом већ данас!
 • Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map