Најбоље хостинг компаније за е-трговину до 2020. године (стварни прегледи)

најбоље услуге хостинга путем е-трговине


Тражите најбољу услугу е-трговине за хостинг за своју интернетску трговину? Да бисте својим купцима пружили блиставо брзо искуство куповине, ваше гостовање путем е-трговине мора бити прилагођено за високе перформансе.

Чак и кашњење од једне секунде може да смањи конверзије за 7 процената, тако да је за вас најважније да одаберете најбољи е-цоммерце хостинг који не угрожава брзину или перформансе. У овом чланку упознаћемо вас са најбољим компанијама за е-трговину које управљају вашом мрежном продавницом.

Одабир правог хостинга е-трговине

Платформе е-трговине могу бити велике количине апликација. Ако се неоптимизирају, потрошиће више ресурса сервера, успоравајући вашу целу продавницу; што заузврат негативно утиче на вашу суштину.

Хостинг можда није ваша област експертизе, али, као трговац е-трговином, важно је знати шта бисте од почетка требали очекивати од пружатеља услуга е-трговине као што је стандард..

 • Инсталација једним кликом: Проверите да ли добављач хостинга за е-трговање подржава инсталирање ваше омиљене апликације за е-трговину у једном клику.
 • ССЛ сертификат: ССЛ вам омогућава да заштитите податке о клијентима који се преносе на и са веб сервера.
 • Усклађеност са ПЦИ-јем: Први корак за испуњавање стандарда ПЦИ (индустрија платних картица) је инсталација ССЛ сертификата. Поред ССЛ-а, морат ћете безбедно угостити своју интернетску трговину код добављача веб хостинга који подржава ПЦИ да бисте прихватили плаћања кредитном картицом.
 • Ажурирања и резервне копије: Изаберите хостинг провајдера који нуди резервне копије кад год вам затреба, тако да можете вратити податке у нормалну фазу у најгорим сценаријима.

Топ 7 најбољих услуга е-трговине за хостинг

 1. СитеГроунд Цлоуд
 2. БигЦоммерце
 3. ВП Енгине
 4. Схопифи
 5. Блуехост ВооЦоммерце
 6. ХостГатор Цлоуд
 7. Течни Веб ВПС

1. СитеГроунд Цлоуд – Јефтини еЦоммерце хостинг

хостинг хостинг у облачићу ситегроунда

СитеГроунд је један од водећих пружатеља услуга е-трговине који пружа преко 1.9 милиона домена широм свијета. Иако можете да покренете продавницу е-трговине са било којим од њихових планова за веб хостинг, препоручујемо њихов облачни хостинг или ВооЦоммерце опције хостинга.

Њихова услуга хостинга у облаку је оптимизована за најпопуларније апликације за е-трговину, попут Магенто-а; и програме за прављење веб локација, попут ВордПресс-а. Цлоуд хостинг веб локације СитеГроунд најбољи је избор ако желите да направите продавница е-трговине са великим ресурсима. Иако њихов план за хостинг ВооЦоммерце нуди 10 ГБ веб простора, њихов облачни план долази са 40 ГБ простора за похрану.

Алтернативно, можете да изградите и трговину е-трговине са њиховом ВооЦоммерце хостинг опцијом, која је јефтина и пружа вам окружење са заједничким хостингом.

Такође, погледајте е-цоммерце хостинг поређења између,

 • СитеГроунд вс ХостГатор
 • СитеГроунд вс ВПЕнгине
 • СитеГроунд вс Ликуид Веб
 • СитеГроунд вс Блуехост

Цене: 80 УСД месечно

Прочитајте наш комплетан преглед СитеГроунд »

2. БигЦоммерце – Хостована платформа за е-трговину

бигцоммерце
БигЦоммерце је домаћин платформа за изградњу е-трговине и мрежних трговина. За разлику од других е-цоммерце рјешења за хостинг, БигЦоммерце не захтијева познавање техничких карактеристика изградње интернетске продавнице. Све што требате учинити је да се пријавите за БигЦоммерце план хостинга, креирате и пописите своје производе и почнете да их продајете својим купцима..

У поређењу са Схопифи-ом, БигЦоммерце вам нуди више значајки које се нуде ван трговине, као што је њихова СЕО опција. Ако сте предузеће у порасту, вероватно ће Златни план бити прави избор за вас, јер омогућава неограничене производе, складиштење и пропусни опсег.

Можете чак да интегришете БигЦоммерце у веб локацију ВордПресс. На тај начин можете управљати својим садржајем помоћу ВордПресс-а и управљати својом продајном е-трговином са својим Бигцоммерце налогом. Такође, погледајте ово поређење између БигЦоммерце-а и ВооЦоммерце-а.

Цене: 29,95 УСД месечно

3. ВП Енгине – Управљани хостинг е-трговине

ВП Енгине
ВП Енгине је хостинг сервер који је усмерен на ВордПресс. За разлику од типично управљаног добављача услуга е-трговине, ВП Енгине вам пружа низ решења за перформансе и интеграцију за изградњу и употребу високо-перформанси е-трговине.

ВП Енгине је удружен са Амазон веб услугама и Гоогле Цлоуд Платформом како би вам помогао да изградите брзу, скалабилну продавницу е-трговине са ВордПресс-ом.

Такође бисте желели да проверите наше поређење између,

 • ВП Енгине вс ДреамХост
 • ВП Енгине вс ИнМотион хостинг
 • ВП Енгине вс Ликуид Веб
 • ВП Енгине вс иПаге
 • ВП Енгине вс А2 хостинг
 • ВП Енгине вс ГреенГеекс

Цене: 24,50 УСД месечно (обично 35 / месечно)

Прочитајте наш комплетан преглед ВП Енгине »

4. Схопифи – Хостинг еЦоммерце хостинг

схопифи

Као и БигЦоммерце, Схопифи је такође платформа е-трговине са домаћинима која почетницима омогућава трговцима да покрену посао е-трговине. Схопифи нуди атрактивније теме од својих конкурената.

Предности употребе Схопифи-а у односу на друге пружатеље услуга е-трговине су:

 • Изградите задивљујућу продавницу брзо и лако без познавања техничких карактеристика хостинга е-трговине.
 • Не морате бринути о прекидима саобраћаја како растете свој посао. Лако можете надоградити на виши план за напредне функције.
 • Схопифи подржава више гатеваи-ова за прихватање плаћања путем Интернета.

Такође, можда ћете желети да погледате наш комплетан списак Схопифи алтернатива и такмичара.

Цене: 29 УСД месечно

Можете чак да интегришете Схопифи са ВордПресс-ом.

Прочитајте нашу комплетну рецензију Схопифи »

5. Блуехост ВооЦоммерце

Блуехост план хостинга ВооЦоммерце

Ако желите да направите продавницу е-трговине која се покреће ВордПресс + ВооЦоммерце, изаберите Блуехост-ов план за хостинг ВооЦоммерце. Помоћу Блуехоста можете да изградите потпуно прилагодљиву интернетску продавницу коју покреће ВооЦоммерце.

Сви планови укључују ВооЦоммерце аутоматску инсталацију, 1 бесплатно име домена и наменску ИП адресу. Они такође нуде бесплатну интернетску продавницу за постављање позива.

Желите да прочитате наше чланке о:

 • Блуехост вс ХостГатор
 • Блуехост вс ВП Енгине
 • Блуехост вс Дреамхост
 • Блуехост вс ИнМотион хостинг
 • Блуехост вс иПаге
 • Блуехост вс ГреенГеекс
 • Блуехост вс А2 хостинг
 • Блуехост вс Ликуид Веб

Цене: 6,95 УСД месечно (обично 13,99 УСД месечно)

Прочитајте нашу целу Блуехост рецензију »

6. ХостГатор Цлоуд – Хостинг еЦоммерце за узгој продаваоница

хостгатор цлоуд хостинг

ХостГатор Цлоуд хостинг вероватно је најбоља услуга е-трговине за хостинг за растућу Интернет продавницу. Њихово гостовање у облаку омогућава да се захтеви за динамичку е-трговину муњевито обрађују.

ХостГатор Цлоуд хостинг такође је 4к више скалабилан од дељеног хостинга, што је велики плус за раст интернет продавница. Кад год очекујете велики промет у вашој интернетској трговини, своје ресурсе у облаку можете повећати са само неколико кликова.

Можете проверити поређења хостинга е-трговине:

 • ХостГатор вс. ВП Енгине
 • ХостГатор вс. Ликуид Веб

Цене: 4,95 УСД месечно (45% попуста)

Прочитајте наш комплетан преглед ХостГатор-а »

7. Течни веб ВПС – Хостинг еЦоммерце на нивоу предузећа

течни веб впс

Ликуид Веб је у потпуности управљани хостинг провајдер који нуди хостинг на нивоу предузећа по ценама које можете да приуштите. Да бисте покренули интернет продавницу, препоручујемо вам да одаберете њихов план ВПС хостинга.

Сви планови хостинга долазе с инсталирањем најпопуларнијих пакета е-трговине, једним кликом, као што су Магенто, Престасхоп, Опен Царт и Кс-Царт. Они обезбеђују да ваша веб локација е-трговине буде у складу са ПЦИ стандардима.

Ако желите да изградите продавницу е-трговине на ВордПресс + ВооЦоммерце, можете да одаберете њихову Хостинг хостинг локацију..

Цене: 59 УСД месечно

Прочитајте нашу комплетну течну веб страницу »

Сажетак: Најбоље компаније за е-трговину

Након прегледа, верујемо да је хостинг на СитеГроунд Цлоуд најбољи избор за већину продавница е-трговине. СитеГроунд Цлоуд хостинг нуди све што је потребно да бисте поставили и покренули своју интернетску трговину. Њихова услуга хостинга класе предузећа чак вам омогућава да надоградите ресурсе вашег сервера за време вршења саобраћаја без поновног покретања.

Ако радије идете с хостираном е-цоммерце платформом, тада би БигЦоммерце могао бити најбољи избор за вас. Не само да нуди више опција ван оквира од својих конкурената, већ такође не наплаћује накнаде за трансакције.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map